elena4 04.12.08, 14:17 W hotelu jest bardzo łatwo. Wystarczy odwiedzic łazienkę w pokoju przed sprzataniem, hehehe. Ja bym się już zainteresowala, kto jest wlaścicielem hotelu, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elena4 Re: Cypr to ruska wyspa 04.12.08, 14:21 Ale zarzut, przyznasz, smierdzi, czyjakolwiek by nie byla ta wyspa, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: co śmierdzi? czerwononosy nachlał się i broił 04.12.08, 14:32 Ale w tym wypadku slady DNA jako dowód, ktory ma zidentyfikować sprawców? Tego zaden sąd by nie przyjął. Chyba ze polski na posługi aktualnej partii rządzącej, hehehe. Psuli meleksy a tamci nie zdązyli zrobić zdjęć? Wybacz, że trudno mi uwierzyć. Przecież takie zdjęcie to kasa dla każdego, kto by je wykonał. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: co śmierdzi? czerwononosy nachlał się i broił 04.12.08, 14:33 Już bym bardziej w dziwki uwierzyla. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Czego się gorączkujesz? 04.12.08, 14:38 Jest w drodze do Sejmu cypryjski protokół policyjny z zajścia, za kilka dni będzie wiadomo wszystko z detalami. Gdyby Cypryjczycy chcieli "wyłudzić" (co raczej niemożliwe w przypadku tak prestiżowej instytucji jaką jest ta sieć hotelowa) nie informowaliby o zajściu Parlamentu Europejskiego, organizatora konferencji. Smród na całego! Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Czego się gorączkujesz? 04.12.08, 14:41 Może nie chcieli wyłudzić a skompromitować? Odpowiedz Link Zgłoś
replique Re: Czego się gorączkujesz? 04.12.08, 15:03 Na pewno już wiesz, komu na tym zależy i kto za tym stoi... wiesz również kto wyciagnie z tego korzyści... Przez wrodzoną skromność - nie podasz tego do publicznej wiadomości... I masz rację: po co się kompromitować w tak głupi sposób? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Czego się gorączkujesz? 04.12.08, 15:19 Nie wiem. Mam tylko dość sporą wyobraźnie. I tylko to DNA. To cholerne DNA, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Cypr to ruska wyspa 04.12.08, 14:57 A to J&S nie tam robił interesy? Toby dużo tłumaczyło... Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly To bardzo logiczna hipoteza: 04.12.08, 15:03 J&S ---> WSI -----> Komorowski ------>prowokacja mająca skompromitować PIS i Kaczyńskiego Jarosława osobiście. obraza.uczuc.religijnych napisał: > A to J&S nie tam robił interesy? Toby dużo tłumaczyło... Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: To bardzo logiczna hipoteza: 04.12.08, 15:08 Jesteśmy w domu. Czekam teraz na wpis kataryny potwierdzający te przyspuszczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: To bardzo logiczna hipoteza: 04.12.08, 15:14 A tak bez podsmiechujek, nie takie rzeczy swiat widzial, hehehe. Dziwki i pijaństwa odpadają, bo to hotel, a zaden hotel nie odważy się stracić klienteli, jeśli ta się dowie, że z hotelu wydostają się takie rzeczy, wierz mi, wiem o czym mówię. Natomiast oskarżenie o zniszczenie mienia jak najbardziej, hehehe. Tylko to cholerne DNA. To DNA, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
nonno1 Re: Kiedy Michnik z Kuroniem za pieniądze Mao 04.12.08, 20:03 chcieli Żydom zaprzedać naszą Polską całą..... Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Kiedy Michnik z Kuroniem za pieniądze Mao 04.12.08, 20:05 Nie mieszaj na moim wątku, dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Prawdopodobnie Układ na Wychodźstwie 04.12.08, 14:27 elena4 napisała: Ja bym się już zainteresowala, kto jest wlaścicielem hotelu, hehehe. www.lemeridien.pl/ pl.wikipedia.org/wiki/Starwood_Hotels_and_Resorts Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Przecież o slady DNA 04.12.08, 14:37 Ja bym się już zainteresowala, kto jest wlaścicielem hotelu, hehehe. Wyslijcie Kaminskiego.Tego specjaliste od rzucania jajami.Wyglada na chorego na watrobe.Zbyt duzo nie wypije.Bedzie taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Przecież o slady DNA 04.12.08, 14:44 Wszyscy chleją. Ale to absurd przedstawiać dowody w postaci DNA na wózku, kiedy byli swiadkowie zdarzenia i można bylo zdobyc dowody naoczne chociazby w postaci fotek z komórki, nie? A do wrobienia dowody DNA jak najbardziej wygodne. Tyle, ze za łatwe do zdobycia, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Przecież o slady DNA 04.12.08, 14:45 Co to ma dac.Przeciez wiadomo ze pis nie odrywa sie nigdy od DNA. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Przecież o slady DNA 04.12.08, 14:53 Prawda, ze brak kontrargumentów na moje argumenty? Jeszcze parę takich odzywek i będę miała pewność, ze to zwykły complot coby ich skompromitować jako członków PISu. Odpowiedz Link Zgłoś
replique Re: Przecież o slady DNA 04.12.08, 15:06 Hmmm... jako "zwykłych członków" (żeby się nie wyrażać) z PiSu?? Chyba masz rację... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Użyję twojego ulubionego argumentu Ela - głupiaś! 04.12.08, 15:10 Próbkę DNA można pobrać i zbadać tylko za zgodą osoby! Chyba, że jest się już oskarżonym, albo trupem! Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Użyję twojego ulubionego argumentu Ela - głup 04.12.08, 15:17 Ale slady DNA można spreparować, posługując się jakomkolwiek z materiałów organicznych znalezionych w pokoju oskarzonych, hehehe. Jestes pewien, że nie nacharchali do umywalki? Ja nie, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Musieli nieźle narozrabiać. 04.12.08, 15:44 Prestiżowe hotele nie lubią samobójców i takich awantur. To zawsze odstręcza klientów. Najczęściej wliczają w koszty i wciągają na "krótką listę". Jeżeli wynajęli kancelarię i piszą oficjalnie do ambasady i europarlamentu, to musieli pijane pisiorki dać im popalić. Co zresztą nie dziwi w tej partii. Normal, constans. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Musieli nieźle narozrabiać. 04.12.08, 16:00 Ale mam nadzieję, że sie dowiemy calej prawdy, ni? Ci dwaj się wypierają, więc raczej nie zaplacą. A skoro nie zapłacą to zobaczymy zdjęcia posłów cwałujących na samochodach "marki golf" hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Karski ma zakaz wyjazdów w składzie delegacji PE 04.12.08, 17:00 Międzynarodowy skandal tuż tuż. O sprawie zachowania Karola Karskiego i Łukasza Zbonikowskiego na Cyprze wie Rada Europy. Parlamentarzyści domagali się już wyjaśnień od naszych posłów zasiadających w zgromadzeniu parlamentarnym RE. O wybryku pijanych posłów na Cyprze dowiedziałam się w Madrycie, od przedstawicieli Rady Europy - mówi posłanka Danuta Jazłowiecka, szefowa polskiej delegacji do zgromadzenia parlamentarnego Rady. Jazłowiecka dodaje, że o sprawie huczy na międzynarodowych salonach, bo cypryjski hotel początkowo domagał się pieniędzy właśnie od Rady Europy - relacjonuje posłanka. W przypadku takich wyjazdów hotel rezerwują urzędnicy RE. Cypryjski hotel poinformował więc ich o całym zajściu. Na razie posłowie Karski i Zbonikowski mają zakaz wyjazdów w ramach parlamentarnej delegacji. www.radiozet.pl/News/News.aspx?NewsId=8115 Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Karski ma zakaz wyjazdów w składzie delegacji 04.12.08, 17:11 Dowody. Nagrania. Inaczej koło bata mi lata. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Przecież o slady DNA 04.12.08, 16:22 Hehehe. I jeszcze tam rodacy pracują. No, to napewno będą zdjęcia pijanych posłów w akcvji psucia wózków. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Przecież o slady DNA 04.12.08, 17:11 Kiedys spiewano."gon bolszewika,gon". Jednak historia kolem sie toczy. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Przecież o slady DNA 04.12.08, 17:14 To pogonimy. Ale najpierw dowody. I na Boga, nie DNA, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Przecież o slady DNA 05.12.08, 11:09 Dlaczego nie? Najwyrzźniej narzygali na te wózki. Odpowiedz Link Zgłoś
koperczak5 Re: Przecież o slady DNA 05.12.08, 12:22 TVN24 pokazuje świetną dokumentację z Cypru. Chyba wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Przecież o slady DNA 05.12.08, 12:28 A gdzie hehehe? Bez hehehe nie będzie premii. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Przecież o slady DNA 05.12.08, 12:41 Możesz się już dzisiaj nie wysilać. Dniówka i tak zmarnowana. A jutro wpierw oprzytomnij, zanim coś napiszesz, bo znowu zapomnisz o podstawowej kwestii. Spocznij, odmaszerowac, z powrotem pod kołdrę wlazł. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Przecież o slady DNA 05.12.08, 12:44 Ja tak tylko ku chwale ojczyzny, hehehe. No, ale jesli masz kwity z moim podpisem to pokaż. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Przecież o slady DNA 05.12.08, 12:45 Natychmiast zlustrować Wyspę! Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Przecież o slady DNA 05.12.08, 12:51 A po co lustrować? Przedstawić dowody a nie plotki i będzie po ptokach. Odpowiedz Link Zgłoś