4jestem 06.12.08, 12:07 cytuje ten tytul, jako wypowiedz najbardziej odtwarzajaca obecna sytuacje w Polsce. czy wiecie POprawni o jaki elektorat chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etta2 Re: otumaniony elektorat 06.12.08, 12:17 Nikt nie odgadnie (nawet nie warto się starać), co się ulęgło w pisim łbie. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Pewnie, ze wiemy, by niejesteśmy inaczej sprawni 06.12.08, 12:20 ani pijani! Na szczęście otumaniony elektorat się zmniejsza z przyczyn naturalnych: www.hot.jpg.pl/zdjecie/26533/z_piesnia_na_ustach.html Odpowiedz Link Zgłoś
4jestem Re: Pewnie, ze wiemy, by niejesteśmy inaczej spra 06.12.08, 12:25 .. wiem,wiem, od Was nie moge sie spodziewac samodzielnego myslenia. Ty etta i Ty zapijaczonyryj juz nic nie zachowaliscie dla siebie. Wszystko co macie - juz nalezy tylko do POprawnych. A w przeciwnikach widzicie tylko PIS, bo mace bielmo na oczach! bo dla was kazdy inny osobnik - Tak Jak Ja, nie nalezacy do zadnej partii nie miesci Wam sie PO PROSTU W GLOWIE, kIEDY BIELMO SPADNIE WAM Z OCZU - OBY NIE BYLO ZA POZNO DLA WASSSSS! Odpowiedz Link Zgłoś
cremus Tak wiemy ! Chodzi o PiSdowców ..... 06.12.08, 12:23 ... dzisiaj przydeptanych sromotnie wobec noblistów, przywódców narodów, sławnych polityków, a więc jednym słowem całego cywilizowanego Świata. PS. W odróżnieniu od LechKacza cesarz Japonii z Wałęsą się spotkał. To tak dla poprawienia waszych nastrojów. Odpowiedz Link Zgłoś
4jestem [...] 06.12.08, 12:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cremus Re: Tak wiemy ! Chodzi o PiSdowców ..... 06.12.08, 12:30 No wiesz, POwców w odróżnieniu od PiSdowców Rydzyk wraz z JarKaczem nie są w stanie otumanić. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: otumaniony elektorat 06.12.08, 12:36 - Ja wiem, Ja wiem! Psze Pani, mogę ja, mogę ja? - Dobrze Adasiu, mów. - tu chodzi o ten elektorat, który uważa Bronisława Wildsteina za dziennikarza, i to niezależnego, mimo ze przyjął posadę polityczną. Elektorat, który budował IV RP z esbeckimi szmatami, i nie przeszkadzało mu to głosić rewolucji {m)oralnej. Który nazywa lemingami ludzi głosujących przeciw PiS, ale sam głosuje zawsze przeciw PO. Choćby na Kazia Marcinkiewicza. Chodzi o elektorat, który uważa, że wyciąganie Kaczyńskim ojca oraz interesowanie się rodziną Marty Kaczyńskiej to świństwo (bo takie były realia), ale zawsze wspomni o dziadku z wehrmachtu. O elektorat, który narzeka, że nikt na świecie nie wie, ze to w Polsce obalono komunę, ale 99% ją obalających uważa za ruskich agentów. Dla którego Herr Thuske to doskonały dowcip, spróbuj jednak napisać Prezio Kaczor - obraza majestatu i sąd. Elektorat, który Palikota nazywa przygłupem, a Kur...skiego dżentelmenem. Elektorat, który pisze o zamachu na stołki, gdy tracą je ludzie związani z PiS (wicie, dziadek babci kuzynki znajomego ojca), ale dwa lata temu jakoś się tym problemem nie przejmował. Elektorat, który dziś za oknem widzi dyktaturę, a przez dwa lata walczył z "brutalizacją werbalną" polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: otumaniony elektorat 06.12.08, 12:45 a.adas napisał: > - Ja wiem, Ja wiem! Psze Pani, mogę ja, mogę ja? > - Dobrze Adasiu, mów. > - tu chodzi o ten elektorat, który uważa Bronisława Wildsteina za dziennikarza, > i to niezależnego, mimo ze przyjął posadę polityczną. Elektorat, który budował > IV RP z esbeckimi szmatami, i nie przeszkadzało mu to głosić rewolucji > {m)oralnej. Który nazywa lemingami ludzi głosujących przeciw PiS, ale sam > głosuje zawsze przeciw PO. Choćby na Kazia Marcinkiewicza. Chodzi o elektorat, > który uważa, że wyciąganie Kaczyńskim ojca oraz interesowanie się rodziną Marty > Kaczyńskiej to świństwo (bo takie były realia), ale zawsze wspomni o dziadku z > wehrmachtu. O elektorat, który narzeka, że nikt na świecie nie wie, ze to w > Polsce obalono komunę, ale 99% ją obalających uważa za ruskich agentów. Dla > którego Herr Thuske to doskonały dowcip, spróbuj jednak napisać Prezio Kaczor - > obraza majestatu i sąd. Elektorat, który Palikota nazywa przygłupem, a > Kur...skiego dżentelmenem. Elektorat, który pisze o zamachu na stołki, gdy trac > ą > je ludzie związani z PiS (wicie, dziadek babci kuzynki znajomego ojca), ale dwa > lata temu jakoś się tym problemem nie przejmował. Elektorat, który dziś za okne > m > widzi dyktaturę, a przez dwa lata walczył z "brutalizacją werbalną" polityki. Fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
4jestem Re: otumaniony elektorat 06.12.08, 12:55 przeciez PIS te esbeckie szmaty wyrzcilil, no i teraz jest problem, bo oni (te szmaty przychodza znowu do koryta chca... tuseczek znowu chce aby oni byli i chronili ciemne interesy, bo krecenie lodow to dla nich "pikus" CHODZI O WIELKIE PIENIADZE! np. majatek szpitali, szkol, uczelni itd. A energetyka? tylko czeka.... Odpowiedz Link Zgłoś