neo.nick 02.02.09, 09:59 wiemy ze okradla Polakow z resztek mienia, dobila szkolnictwo, opieke medyczna, banki, sadownictwo, przedsiebiorczosc. Co pozytywnego zrobila? nie wybudowala ani jednej drogi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neo.nick Re: A ty co dobrego zrobiłeś? 02.02.09, 10:02 ja zrobilem bardzio duzo dobrego dla Polski i Polakow nie biorac od Polski ani grosza. czekam na liste tego, co ten rezim, ktory zeruje na Polakach zrobil dla nich dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Dobra, dobra.. 02.02.09, 10:08 neo.nick napisał: > ja zrobilem bardzio duzo dobrego dla Polski i Polakow nie biorac od > Polski ani grosza. Ale co konkretnie? Odpowiedz Link Zgłoś
m.rycho Re: co dobrego zrobila PO dla Polski? 02.02.09, 10:08 neo.nick napisał: >wiemy ze okradla Polakow z resztek mienia, dobila szkolnictwo, > opieke medyczna, banki, sadownictwo, przedsiebiorczosc< Masz na to jakieś dowody czy tylko tak sobie piszesz bez sensu? Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Wlazłeś POd łóżko i stamtąd piszesz? 02.02.09, 10:25 m.rycho napisał: Masz na to jakieś dowody czy tylko tak sobie piszesz bez sensu? ---> Szybko wyłaź, zaglądnij do przychodni, do szpitali, biur pośrednictwa pracy, do firm zwalniających setki ludzi, poczytaj "program" min. Hall ... a nie czytaj tylko GW! Odpowiedz Link Zgłoś
m.rycho Re: Wlazłeś POd łóżko i stamtąd piszesz? 02.02.09, 11:04 1normalnyczlowiek napisał: >Szybko wyłaź, zaglądnij do przychodni, do szpitali, biur pośrednictwa > pracy, do firm zwalniających setki ludzi, poczytaj "program" min. Hall ... a ni > e > czytaj tylko GW! < To wszystko wina PO?Nie wiedziałem.Muszę wyjść z dziury na świat ,otworzyć oczy ,a GW będę omijał szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: co dobrego zrobila PO dla Polski? 02.02.09, 10:33 Wiele! Ale na pewno, jedną najważniejszą rzeczą jest, to że znokautowała PiS i wskazała im miejsce w szeregu! Teraz PiS zamiast Polskę pogrążać sam przeobraża się w gabinet cieni:) Vide zjazd:)) Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Re: co dobrego zrobila PO dla Polski? 02.02.09, 11:10 dupetek napisał: > Wiele! Ale na pewno, jedną najważniejszą rzeczą jest, to że znokautowała PiS i To PO sama się wybrała w wyborach ???... To sugeruje manipulację wyborczą, a więc ciężkie przestepstwo !... Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: co dobrego zrobila PO dla Polski? 02.02.09, 11:23 Berni! Czy ty udajesz Zero, czy zerem jesteś?? Taka retoryka, pisdziadowsko, zerowo, kaczyńska mnie śmieszy:)) W latach PRLu miałbyś duże możliwości:) Dziadzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Tak zawsze kończy się dyskusja z wykształciuchem, 02.02.09, 11:33 gdy zostaje celnie trafiony i kończą mu się argumenty... ;))) To kto wybrał PO ?... ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Tak zawsze kończy się dyskusja z wykształciuc 02.02.09, 11:55 Ja głosowałem na PO i w najbliższych wyborach, to powtórzę! PiSdziad nie zrozumie cywilizowanej partii i demokratycznego państwa! Taka to uroda pisdziada:(( Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: co dobrego zrobila PO dla Polski? 02.02.09, 10:41 Zakończyła wojnę polsko-polską i chwała jej za to. Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor To zrobili W Y B O R C Y. 02.02.09, 11:11 Tematem wątku jest "dorobek" PO, a nie wyborców... Odpowiedz Link Zgłoś
sas12 Re: co dobrego zrobila PO dla Polski? 02.02.09, 11:12 największe obciachy polityczne 2008 roku i początku 2009 –oskary nieudolności rządów tuska ---to robi PO 1. Komisja sejmowa „Przyjazne Państwo” - za to, że przychodzi Tesco do Palikota, tak jak Rywin do Michnika. 2. Platforma Obywatelska - za wspomnianego Palikota oraz osobiście sam Palikot za całokształt 3. Sejm - za ustawę o pracownikach samorządowych, dzięki której wójt będzie miał za publiczne pieniądze gabinet doradców politycznych i bez kija do niego nie przystąpisz. 4. Premier - za prywatną podróż życia w Andy, za którą kto zapłacił? - społeczeństwo! 5. Rządząca koalicja wespół z SLD - za zabranie prawa do emerytur pomostowych dla 750 tysięcy ludzi i potwierdzenie starej prawdy, że jeśli władza mówi, że zabierze, to zabierze, a jeśli mówi że da, to mówi. 6. Jeszcze raz premier - za zabranie prezydentowi starego i zdezelowanego samolotu oraz wyszarpywanie krzesła. 7. Minister Drzewiecki - za szarżę na PZPN, a zwłaszcza za niezwłoczną rejteradę. 8. Prokuratura - za najgłupsze oskarżenie świata, wytoczone wobec własnego szefa Zbigniewa Ziobro, oczywiście po jego dymisji. 9. Sądy - za wyrok pozwalający mówić cham na prezydenta oraz za wyrok puszczający z torbami wspomnianego wyżej Zbigniewa Ziobro, któremu przypisano urażenie autorytetu moralnego doktora G. 10. Marszałek Komorowski - za żart „jaka wizyta, taki zamach” oraz za to, że jaki marszałek, taki dowcip. www.tuskwatch.pl 11 dziennikarze- wyslali powiadomie do prasy zagr. o tym ze prezydent nie byl chory mimo ze oficjalnie byl - nie stawil sie do Lizbony 12. zastoj ok 12 m-czny w budowie drog- grabarczyk uczyl sie ministrowac / szczegoly w wypowiedzi posla Płazynskiego -ocena roku rzdow PO/ 13. 12 miesięczne opóźnienie w budowie obwodnicy warszawskiej z powodu zakwestionowania podpisu pani minister przez panią sędzinę /pewnie sedzina z PO –bo pani minister z Pisu/. Tak czy tak pani prezydent warszawy /z PO/ ten stan rzeczy akceptowała. 13. 17 mld dziura budżetowa zaledwie po 15 m-cach rządów PO co daje ponad 1mld zl defraudacji na m-c 13.Premier Polski na wieść o kryzysie w dostawach gazu do kraju ucieka w Dolomity na narty. /chowa glowę w piasek/. 14. obwieszczenie Tuska mamy kryzys – z trzy miesięcznym opóźnieniem –refleks szachisty phemieha w grach korespondencyjnych 15. Pitera /minister/ znajduje tzw. defraudacje dorsza na kanapki za 8 zl i trąbi o sukcesie. 16. likwidacja przemyslu stoczniowego Polsce –uwalenie gospodarki wybrzeza i przynajmniej jednej slaskiej huty c.d,n Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Nie wiem gdzie jeszcze wkleił ale tutaj 02.02.09, 11:48 ma to sens, więc spamem nie jest, w odróżnieniu np. od twoich pustych postów. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 A twój post: "Należysz do PO?" był pełny, jak diab 02.02.09, 12:19 li. barnacle.bill.the.sailor napisał: > ma to sens, więc spamem nie jest, w odróżnieniu np. od twoich pustych postów. > Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Nic dodać, nic ująć ;) 02.02.09, 13:29 barnacle.bill.the.sailor napisał: > ma to sens, więc spamem nie jest, w odróżnieniu np. od twoich pustych postów. > Dla Ciebie nie jest, dla mnie - jest. No, ale gdzie tam mojej opinii równać się z Twoją, gdzie tam moim pustym postom do Twoich postów pełnych tak przemądrej treści, Miszczu Wolnego Słowa. :p Odpowiedz Link Zgłoś
pav2 Re: co dobrego zrobila PO dla Polski? 02.02.09, 11:11 Odebrała władzę PiS-owi, który wzorując się na Włodzimierzu Iljiczu Uljanowie(Leninie) i jego następcach zaczął skutecznie budować naszą świetlaną przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
sas12 Re: co dobrego zrobila PO dla Polski? 02.02.09, 11:13 w przyszlosc PO idziesz polną drogą -bo grabarczyk nie umie wybudowac ani metra autostrady Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor "Phemieh Tusek rusza w Polskę, 02.02.09, 11:20 wypożyczył quady..." ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: "Phemieh Tusek rusza w Polskę, 02.02.09, 13:04 Nie przedrzeźniaj swojej prezesowej Natli - Świat, pajacu. Odrobinę szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
jack_sparrow_pl Re: co dobrego zrobila PO dla Polski? 02.02.09, 11:19 pav2 napisał: > Odebrała władzę PiS-owi to już nie wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
pav2 Re: co dobrego zrobila PO dla Polski? 02.02.09, 11:50 jack_sparrow_pl napisał: > pav2 napisał: > > > Odebrała władzę PiS-owi > > to już nie wystarczy Postawmy jej(PO) zasłużony pomnik i idźmy dalej. Budujmy społeczeństwo obywatelskie, ba totalitaryzm jest i będzie zawsze bardzo atrakcyjny i duża łatwiejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen15 dobiła stocznie,wynaradawia Polskę 02.02.09, 11:13 SKANDAL!Wykreowała za to Tuska na cudotwórcę. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: dobiła stocznie,wynaradawia Polskę 02.02.09, 11:18 Złociutka! PiS wykończył stocznie, bo nic nie robił, gdy można było coś robić! Gdzie są pieniądze zebrane przez ojca dobrodzieja na pomoc dla stoczni? Bredzisz jak niezaspokojony pisdziad!! Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen15 do kazdego posta piszesz ten sam tekst 02.02.09, 11:20 dupetek napisał: > Złociutka! PiS wykończył stocznie, bo nic nie robił, gdy można było coś robić! > Gdzie są pieniądze zebrane przez ojca dobrodzieja na pomoc dla stoczni? Bredzis > z > jak niezaspokojony pisdziad!! wiem nie masz NIC do Powiedzenia w temacie więc srasz tym samym tekstem wziętym wprost ze swojego jakże trafnego nicka :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk "Wynarodowia" - kretynko!!! 02.02.09, 12:00 Jezus Maria, wy Wolacy to jakieś durne tępaki jesteście.... Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Co to znaczy "zeczywiście"? 02.02.09, 12:22 barnacle.bill.the.sailor napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Proszę bardzo. 02.02.09, 12:32 "zeczywiście" to jest "rzeczywiście" bez "r". Wam, Wolakom, to trzeba wszystko po kilka razy tłumaczyć :) Moje wy głuptaski poczciwe.... Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Poczciwe??? 02.02.09, 12:35 dr.krisk napisał: > "zeczywiście" to jest "rzeczywiście" bez "r". > Wam, Wolakom, to trzeba wszystko po kilka razy tłumaczyć :) > Moje wy głuptaski poczciwe.... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk A tak... 02.02.09, 12:44 Bo głupie. A jak głupie, to poczciwe. Tylko ich trzeba trzymać z daleka od władzy, bo mogą szkód wielkich narobić. Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor To już wiesz... 02.02.09, 12:45 i możesz śmiało pisać "zeczywiście"... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 To już wiem, że w szkole rzadko cię widzieli. 02.02.09, 12:55 barnacle.bill.the.sailor napisał: > i możesz śmiało pisać "zeczywiście"... > > ;))) > Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Jeśli mnie rzadko, to ciebie nigdy... 02.02.09, 12:57 ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Jeśli mnie rzadko, to ciebie nigdy... 02.02.09, 13:08 barnacle.bill.the.sailor napisał: > ;-P > No pewnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: To widać, słychać i czuć... 02.02.09, 13:23 barnacle.bill.the.sailor napisał: > ;-P > Bernaś przydzielone ci do sprzątania sracze poczułeś? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Przekonała wyborców, żeby odsunęli PiS od wAAAdzy. 02.02.09, 11:15 I to wystarczy. :p Odpowiedz Link Zgłoś
sas12 Re: Przekonała wyborców, żeby odsunęli PiS od wAA 02.02.09, 11:17 juz wkrotce na kolanach poprosisz o powrot do wladzy PiS Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Przekonała wyborców, żeby odsunęli PiS od wAA 02.02.09, 11:31 sas12 napisał: > juz wkrotce na kolanach poprosisz o powrot do wladzy PiS Bo??? Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Bo tak ci będzie dobrze jak PO 02.02.09, 11:41 po(nie)rządzi jeszcze 2,5 roku... ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Oj, sasie, sasie12 > skrót od TUZina to nie TUZ. 02.02.09, 11:41 Może P(i)Suje&Co. tak przywykli do klęczenia, że nie potrafią nawet myśleć w innej pozycji. Dla jasności > jestem ateistką, klęczników nie używam. A tu nieco forumowej lektury: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=39835849&a=39835849 :p Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor To za mało jak na 1,5 roku 02.02.09, 11:19 (nie)rządzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: To za mało jak na 1,5 roku 02.02.09, 11:26 Po 2 latach Pisu, to super kadencja! Odpowiedz Link Zgłoś
jack_sparrow_pl Re: To za mało jak na 1,5 roku 02.02.09, 11:27 to 3,5 roku POPiSu Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Ja też bym tak chciał - 02.02.09, 11:27 - nic nie robić tylko brać kasiorkę... Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: co dobrego zrobila PO dla Polski? 02.02.09, 11:24 Jeszcze wysoko w sondażach furgajom platfusy-Donek i Radek, ale już niedługo Poloki i wiatr historii kopną ich w zadek. Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Udupiła Kaczyńskich. Na amen. 02.02.09, 11:29 Został tylko prezydent, ale jego dni są policzone. Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: W jaki sposób ?... 02.02.09, 11:35 Odcieła od koryta, postraszyła Ćwiąkalskim i poszczuła Farfałem. Odpowiedz Link Zgłoś
posraldescu Re: W jaki spoób odcięła od koryta ? 02.02.09, 13:07 Usuwając członków PiS ze stanowisk na których obsadę PO ma wpływ. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen15 zrobiła największy przekręt 2008 r !!!!!!!!!!!!!!! 02.02.09, 11:40 wolne-media.h2.pl/?p=12126 Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: co dobrego zrobila PO dla Polski? 02.02.09, 11:45 neo.nick napisał: > wiemy ze okradla Polakow z resztek mienia, dobila szkolnictwo, > opieke medyczna, banki, sadownictwo, przedsiebiorczosc. Co > pozytywnego zrobila? nie wybudowala ani jednej drogi. Wiecie ? Gó... wiecie kłamliwa orwello. Popytajcie wiekszości Polaków dlaczego ufają PO a nie PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: co dobrego zrobila PO dla Polski? 02.02.09, 11:47 Te zaufanie Polaków do platformy jest jak UFO.Polok UFO PO? Odpowiedz Link Zgłoś
melisa-bb Jak to co uchwalili,że można chlać piwo na meczach 02.02.09, 12:03 Musieli swoim wyborcom zrobic dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Palpitacja Kaczora! 02.02.09, 12:15 Jak się Jaruś załgał w swoich "rzygowinach", tak w nich tonie! I tak trzymać! Wypierdólić hołotę z polityki! To jest to!! Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Po twoim slownictwie widać żes z PEłO 02.02.09, 12:33 Czy masz jakiś uraz na punkcie dźwięków lub zapisów tych dźwięków? Żałosne stereotypy! Wulgaryzmy wymyśliła dulszczyzna w XIX wieku! Wcześniej, Polacy bawili się słowem!! Poczytaj np. Paska pseudo patriotyczny dupku! Szkoda, że moherowo_pisdziadowska inteligencja wiedzę czerpie z kongresu Pisu i Radyja:(( Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Jesteś Dziwisz, że się dziwisz ?... ;) 02.02.09, 12:36 Przecież to dupe(te)k... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Jesteś Dziwisz, że się dziwisz ?... ;) 02.02.09, 13:03 I, jeszcze lubię lody:) Pisdowska inteligencjo:)) barnacle.bill.the.sailor napisał: > Przecież to dupe(te)k... > > ;)< Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Re: Jesteś Dziwisz, że się dziwisz ?... ;) 02.02.09, 13:07 dupetek napisał: > I, jeszcze lubię lody:) Wiem, przeca widziałem na filmach Palikot Pictures z kongresów PO (linków nie wkleję bo giwi i tak zaraz wytnie)... ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Odsunęła PiS od władzy. 02.02.09, 12:39 Już to jest zasługą przewyższającą zasługi innych partii. S. Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor A w jaki sposób PO odsunęła PiS od władzy ?... 02.02.09, 12:47 Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: A w jaki sposób PO odsunęła PiS od władzy ?.. 02.02.09, 12:56 barnacle.bill.the.sailor napisał: > Nie wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Nie napisałem "Nie wiesz ?" - nie manipuluj !... 02.02.09, 12:59 To jak PO pozbawiła PiS władzy ?... Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 To ja zapytałam: "nie wiesz?"Gdzie tu manipulacja? 02.02.09, 13:11 barnacle.bill.the.sailor napisał: > To jak PO pozbawiła PiS władzy ?... > Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: A w jaki sposób PO odsunęła PiS od władzy ?.. 02.02.09, 13:10 Uzyskała większość w Sejmie i Senacie. Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Ale jak uzyskała większość w Sejmie i Senacie ?... 02.02.09, 13:15 Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Ale jak uzyskała większość w Sejmie i Senacie 02.02.09, 13:22 co PO zrobila dla kraju , - skleroza padla niektorym na mozg czy co . Wiec przypominam PO wykopala w doope kacza partie PIc z jej prezesem , dla wiekszoci spoleczenstwa w kraju to b. wiele . Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Pomijając fakt, że to nie zasługa PO 02.02.09, 13:26 tylko WYBORCÓW, to było to prawie 1,5 roku temu. Co OD TAMTEJ PORY PO zrobiła dla Polski ?... Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Ale jak uzyskała większość w Sejmie i Senacie 02.02.09, 13:22 barnacle.bill.the.sailor napisał: > Nie wiesz? Czy rżniesz głupa? A może nie musisz rżnąć... Odpowiedz Link Zgłoś