ultrabezstronny 16.02.09, 22:53 de bilus! Jeszcze chwila j PO sama go ubezwłasnowolni.Wierna cytata: "....niech mi ktoś pokaże kogo ja atakowalem...?". Do doktora. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoil44elwer Re: Niesiołowski u Lisa-absilutis,primus 16.02.09, 23:10 Kongres Polonii Amerykańskiej wystosował protest przeciwko nazywaniu przez Niesiołowskiego Polonii chicagowskiej:Małpiarnią:,PO ma już prze***ane w Chicago. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Niesiołowski u Lisa-absilutis,primus 16.02.09, 23:47 ultrabezstronny napisał: > de bilus! > Jeszcze chwila j PO sama go ubezwłasnowolni.Wierna cytata: > "....niech mi ktoś pokaże kogo ja atakowalem...?". > Do doktora. wyrwałes słowa z kontekstu .Inaczej powiedzial Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Znowu zmyślasz!A jaki był ten"kontekst"? 17.02.09, 00:09 etwas-geheimnis napisał: wyrwałes słowa z kontekstu .Inaczej powiedzial ---> Niesiołowski nie przyjął do wiadomości, że opluwa bezpodstawnie ludzi więc zażądał przykładów, co musi oczywiście wzbudzać co najmniej śmiech i politowanie ... Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Niesiołowski u Lisa-absilutis,primus 17.02.09, 00:11 Niesiołowski jest łagodny jak baranek,on nikogo nie atakuje!30 minut po wyborze G Napieralskiego na lidera SLD Niesiołowski dał pokaz swej łagodności.W TVN24 nazwał Napieralskiego czerwoną małpą Zapatero,że miejsce takiej małpy to tylko ZOO.Łagodniak z tego Niesioła. Odpowiedz Link Zgłoś
lacosta_25 Re: Niesiołowski u Lisa-absilutis,primus 17.02.09, 07:48 Interesujaca jest wypowiedz Niesiolowskiego na temat duzo gorszej gospodarki Stanow i krajow europejskich niz gospodarki polskiej. Ze tam niby gospodarki upadaja. To dlaczego zloty ma sie tak fatalnie do dolara i euro? Ten facet jest beznadziejny. Napieralski zniszczyl go mowiac,ze Niesiolowski i Palikot to najwieksze ...... w polityce. Odpowiedz Link Zgłoś