kecawa 15.03.09, 14:18 Te obłudne tłumaczenia Pawlaka, Niesiołowskiego czy Nowaka lub ostatnio Pitery. Te interesiki senatorka z PO. A nad wszystkim czuwa Tusk żenada Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saxo.grammaticus [...] 15.03.09, 14:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: Tak zdemoralizowanego rządu jeszcze nie było 15.03.09, 14:24 kecawa napisał: > Te obłudne tłumaczenia Pawlaka, Niesiołowskiego czy Nowaka lub ostatnio > Pitery. Te interesiki senatorka z PO. A nad wszystkim czuwa Tusk > > żenada Pawlak nie jest pierwszym "chlopem" zerujacym na koalicjancie. Jescze dlugo nikt nie przebije Romana Jagielinskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro a jak tam wacenty wasz zasłużony 15.03.09, 14:32 pisowiec Czarnecki Rycho w Olsztynie? Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: a jak tam wacenty wasz zasłużony 15.03.09, 15:13 Wielki strateg zadbał żeby Ryś do PE nie wszedł :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj I Tk kretyńskiego jak idiotenrząd Partii inaczej 15.03.09, 14:32 Sprawnych też. Niby najbardziej wybitni z wybitnych, a stworzyli układ i sami oddali władzę bo nie dali rady. Nie pomogły ciągłe roszady personalne np. premiera Leppera na z powrotem premiera Leppera po nocy jak złodzieje, albo premier golowską na..premier gilowską inną zlustrowana. I na czele idiota mocujacy się ze słuchawką , bez konta bez żony bex męża bez rodziny bez p-rawa jazdy. bez barabara ale za to jak na komunistycznym plakacie za sterem: www.efakt.pl/m/Repozytorium.Obiekt.aspx/486/486/faktonline/1216704060938.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Tak zdemoralizowanego rządu jeszcze nie było 15.03.09, 14:34 I dalej się demoralizuje(deprawuje) Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Tak zdemoralizowanego rządu jeszcze nie było 15.03.09, 14:37 a POparcie rośnie :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Ilości przestępców w rządzie pisu 15.03.09, 14:45 Nie chwal dnia(PO) przed zachodem Słońca Peru. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Ilości przestępców w rządzie pisu 15.03.09, 14:50 Coraz częściej gdy słyszę uczciwy jak PO to ludzie wybuchają śmiechem kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Ilości przestępców w rządzie pisu 15.03.09, 15:51 kecawa napisał: > Coraz częściej gdy słyszę uczciwy jak PO to ludzie wybuchają śmiechem > > > kecaw A kiedy słyszysz: uczciwy, jak PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
simonh Re: Tak zdemoralizowanego rządu jeszcze nie było 15.03.09, 14:49 Rozumiem, ze tesknisz za niezdemoralizowanym aparatem PIS-u, ktory probowal wyludzic nedzne 300 zl za nieobecność w sejmie. Gratuluje wyboru tej wersji moralności. co do tych interesjikow senatora, to nikt jakos nie przytoczyl zadnego dowodu, co konkretnie wniosl do tej ustawy ten senator, ze ta fdirma, w ktorej ma 30% udzialow cos by ekstra zyskala. Niestety, zbyt duzo jest w prasie insynuacji, a za malo rzeczowych dowodow. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Tak zdemoralizowanego rządu jeszcze nie było 15.03.09, 14:51 Moralność jawi się tych ludzi samo przez się.Rządzą od 2007 roku i co? Moralność słowo w ich słowniku nie występuje? Wyrwali kartkę na M ? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Tak zdemoralizowanego rządu jeszcze nie było 15.03.09, 15:54 kecawa napisał: > Moralność jawi się tych ludzi samo przez się.Rządzą od 2007 roku i co? Moralnoś > ć > słowo w ich słowniku nie występuje? Wyrwali kartkę na M ? Kecawku, waszą rewolucję (m)oralną już przerobiliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Tak zdemoralizowanego rządu jeszcze nie było 15.03.09, 14:59 Wolę posła(biednego) który próbował wyłudzić 300 zetów usprawiedliwiając swą nieobecność bo to tylko próba kłamstewka niż posła i ministra(bogatego) Radka S który wyłudził 650 zetów ze Skarbu Państwa na kolacyjkę z żoną i przyjacielem. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Tak zdemoralizowanego rządu jeszcze nie było 15.03.09, 15:01 Nie chcę uchodzić za złośliwca ale ciekaw jestem czy choć za te polskiego podatnika pieniądze kolacja choć była koszerna? kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Tak zdemoralizowanego rządu jeszcze nie było 15.03.09, 15:05 Musiała być,bo przyjaciel i żona to ortodoksyjni.... Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Tak zdemoralizowanego rządu jeszcze nie było 15.03.09, 15:08 Jak to miło że są tacy konserwatywni- lecz dlaczego z mojej podatnika kieszeni! pozdrawiam kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Tak zdemoralizowanego rządu jeszcze nie było 15.03.09, 15:15 Lepiej by było gdyby koszerność,czystość konserwatywna nie sprowadzała się wyłącznie do jadła i napitku. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Tak zdemoralizowanego rządu jeszcze nie było 15.03.09, 15:17 Masz rację bo mi się - podobnie chyba jak dla wielu konserwatyzm kojarzył się z inną czystością i z innymi wartościami kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Tak zdemoralizowanego rządu jeszcze nie było 15.03.09, 15:56 kecawa napisał: > Masz rację bo mi się - podobnie chyba jak dla wielu konserwatyzm kojarzył się z > inną czystością i z innymi wartościami > > kecaw Rydzykowymi? Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Tak zdemoralizowanego rządu jeszcze nie było 15.03.09, 15:23 simonh napisał: > Rozumiem, ze tesknisz za niezdemoralizowanym aparatem PIS-u, może już wystarczy tego wyboru między PO a PiS, świat nie kończy się na POPiSie Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Oczywiście, że świat się nie kończy na POPiS-ie. 15.03.09, 15:57 rewers10 napisał: > simonh napisał: > > > Rozumiem, ze tesknisz za niezdemoralizowanym aparatem PIS-u, > > może już wystarczy tego wyboru między PO a PiS, świat nie kończy się na POPiSie Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Oczywiście, że świat się nie kończy na POPiS- 15.03.09, 16:01 Ale skończy się świat polityki dla PO_PiSu.PiS już przeszedł weryfikację a PO przechodzi i skończy z takim samym skutkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Oczywiście, że świat się nie kończy na POPiS- 15.03.09, 16:04 zoil44elwer napisał: > Ale skończy się świat polityki dla PO_PiSu.PiS już przeszedł weryfikację a PO > przechodzi i skończy z takim samym skutkiem. Być może. Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Oczywiście, że świat się nie kończy na POPiS- 15.03.09, 16:51 zoil44elwer napisał: > Ale skończy się świat polityki dla PO_PiSu.PiS już przeszedł weryfikację a PO > przechodzi i skończy z takim samym skutkiem. oby Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa a oto zaplecze tego rządu 15.03.09, 14:53 wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Firma-senatora-PO-zarobi-dzieki-ustawie-ktora-tworzyl,wid,10943042,wiadomosc.html a takie ma zaplecze ten rząd Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: a oto zaplecze tego rządu 15.03.09, 15:03 A kolesie bronią Misiaka jak niePOdległości bo jak pisze P Piskorski w tej firmie Misiaka udziały ma żona Schetynescu.A Piskorski chyba zna układy w PO,przecież był jej współzałożycielem wspólnie z Płażyńskim,Olechowskim...... Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: a oto zaplecze tego rządu -żona Schetynescu. 15.03.09, 15:06 Gdzie można to przeczytać o kolejnym przekręcie platfusków ? Zona Schetyny nie jest więc jak żona cezara ? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: a oto zaplecze tego rządu -żona Schetynescu. 15.03.09, 15:12 kecawa napisał: > Gdzie można to przeczytać o kolejnym przekręcie platfusków ? > > Zona Schetyny nie jest więc jak żona cezara ? Blogi Piskorkiego,Wojciechowskiego,Senyszyn i nnych w Onecie. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: a oto zaplecze tego rządu -żona Schetynescu. 15.03.09, 15:14 Serdecznie dziękuję kecaw kaczysta z miłym kaczystowskim kwa kwa Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: a oto zaplecze tego rządu -żona Schetynescu. 15.03.09, 15:17 kecawa napisał: > Serdecznie dziękuję > > kecaw kaczysta z miłym kaczystowskim kwa kwa Proszę bardzo!Też serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 I oto górniku awansowałeś na kaczystę. Gratuluję. 15.03.09, 16:00 zoil44elwer napisał: > kecawa napisał: > > > Serdecznie dziękuję > > > > kecaw kaczysta z miłym kaczystowskim kwa kwa > > Proszę bardzo!Też serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: I oto górniku awansowałeś na kaczystę. Gratul 15.03.09, 16:03 Nie chcę a i oni też by mnie nie chcieli./Moja wiara to Che Guevara! Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Też gratuluję. 15.03.09, 16:05 zoil44elwer napisał: > Nie chcę a i oni też by mnie nie chcieli./Moja wiara to Che Guevara! Odpowiedz Link Zgłoś
sobierobie [...] 15.03.09, 15:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: O Lepperze, Giertychy, MW i Lyzwie zapomniala 15.03.09, 15:04 Oni za swoje postępowanie zostali,,spuszczeni" koszt zapłacił też i PiS bo decydując się na wybory dostał czerwoną kartkę! Te rzad jest tak zdemoralizowany, iż nawet nie myśli o ,,spuszczeniu" winnych tej demoralizacji pozdrawiam kecaw i zastanawiam się jak można choćby z powodów moralnych popierać ten rząd Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 A jak można było popierać poprzedni, też z powodów 15.03.09, 16:03 moralnych? I tylko mi nie wmawiaj dziecka w brzuch, że ja ten rząd popieram! Uważam go po prostu za MNIEJSZE zło. kecawa napisał: > Oni za swoje postępowanie zostali,,spuszczeni" koszt zapłacił też i PiS bo > decydując się na wybory dostał czerwoną kartkę! > > Te rzad jest tak zdemoralizowany, iż nawet nie myśli o ,,spuszczeniu" winnych > tej demoralizacji > > pozdrawiam kecaw i zastanawiam się jak można choćby z powodów moralnych > popierać ten rząd Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Tak zdemoralizowanego rządu jeszcze nie było 15.03.09, 15:09 To będzie rząd 20-lecia,POd względem afer,korupcji,kompromitacji,marnych osobowości,związków biznesowo-politycznych,miałkości i braku uczciwości.Uśmiech konia nie wytrzyma brutalnej rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Tak zdemoralizowanego rządu jeszcze nie było 15.03.09, 16:07 bodo.2 napisał: > To będzie rząd 20-lecia,POd względem afer,korupcji,kompromitacji,marnych > osobowości,związków biznesowo-politycznych,miałkości i braku uczciwości.Uśmiech > konia nie wytrzyma brutalnej rzeczywistości. Czyli dwukrotne rządy SLD były lepsze? Masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Był bardziej zdemoralizowany -rząd PiS,LPR,SA 15.03.09, 15:24 Z takimi uczciwymi koalicjantami jak Łyżwiński, Chojarska, Lepper. A i wielu posłom PiS jest co nieco do zarzucenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: koryto, korytko, koryteczko 15.03.09, 15:32 Z tego powodu sie z nimi rozstaliśmy! Nie powiesz że tak platfuski jesteśmy czy byliśmy przyspawani do stanowisk niebo gwiaździste nad nami(PiS) a prawda moralna w nas ta zasada jest zasadą której przestrzegamy. platfusy raz zdobytej władzy nie są w stanie oddać bo ich zasadą jest przyspawać się do korytka- zdemoralizowani są Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: koryto, korytko, koryteczko 15.03.09, 15:35 "Coryto ergo sum"to credo PO. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Dowcip dwudziestolecia III RP:) 15.03.09, 15:37 kecawa napisał: > Z tego powodu sie z nimi rozstaliśmy! Nie powiesz że tak platfuski jesteśmy czy > byliśmy przyspawani do stanowisk > > > niebo gwiaździste nad nami(PiS) a prawda moralna w nas > > ta zasada jest zasadą której przestrzegamy. > > platfusy raz zdobytej władzy nie są w stanie oddać bo ich zasadą jest przyspawa > ć > się do korytka- zdemoralizowani są Ty sobie jaja z PiS-u robisz, prawda? Całkiem udanie ci to wychodzi. Gratulacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
teen69 Re: Był bardziej zdemoralizowany -rząd PiS,LPR,SA 15.03.09, 15:34 Tu nie ma co porownywać z PiSem . Mialo być prawiej i mądrzej a wyszlo, że mądrzy poszli do pracy a debile i cwaniacy nieroby zagarnęli sie do polityki. I z polityki doją z Polski i Polaków ile i dopóki sie da. A jutro? A kogo to obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Był bardziej zdemoralizowany -rząd PiS,LPR,SA 15.03.09, 16:09 Ok. Zgadzam się. Miało też być inaczej jak PiS wziął rządy po SLD pod hasłem odnowy moralnej. Najbardziej mnie śmieszy jak świnia, która siedzi w błocie po szyję kwiczy z oburzenia, że ktoś jest się pobrudził tym błotem do kostek i że to jest straszna niegodziwość. Nikt nie widzi belki we własnym oku, ale źdźbło w oku bliźniego widzi z odległości kilometra. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Był bardziej zdemoralizowany -rząd PiS,LPR,SA 15.03.09, 16:13 A PO wzięło rządy pod hasłem naprawienia naprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Był bardziej zdemoralizowany -rząd PiS,LPR,SA 15.03.09, 16:54 zoil44elwer napisał: > A PO wzięło rządy pod hasłem naprawienia naprawy. czyli dokonali zwrotu o 360 stopni :) Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Był bardziej zdemoralizowany -rząd PiS,LPR,SA 15.03.09, 17:35 Lepsi i inni o 360 stopni,tak diametralnie się zmienili.Wałęsa powiedział:Zmieniłem kierunek swego myślenia o 360 stopni. Odpowiedz Link Zgłoś
astrolog-2 Re: Tak zdemoralizowanego rządu jeszcze nie było 15.03.09, 15:31 Od samego początku było wiadomo co wart jet TEN rząd. Rząd kolesiow z dawnego KLD, rząd LODZIARZY. Ich dewizą jest szybko się na władzy WZBOGACIĆ. Robią to w białych rękawiczkach. I tylko tajemniczym świadkom i niektórym dziennikarzom zawdzięczamy, ze prawda wychodzi na jaw. W świetle tego nie mam pojęcia na kogo glosować do PE oraz jakiego wybierać Prezydenta. Kaczyński przegina z tym rozrostem administracji - i nie tylko, więc odpada. Myślę, ze powinna to być jakaś mądra kobieta, tylko która ? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Ty się Kecaw zastanów jak to było z ustawą o GMO. 15.03.09, 16:02 GMO czyli żywność modyfikowana genetycznie. Rząd PiS, LPR Ii Samoobrony zakazał ustawowo produkcji takiej żywności w Polsce i hodowli takichże roślin. Dlaczego? Bo lobbowali za tym posłowie z SA. A że przy otwartych granicach taka ustawa jest praktycznie awykonalna, to już inna inszość. Gdzie można sprawdzić, że mówię prawdę? W stenogramach komisji d/s rolnictwa z sejmu V kadencji. Jak tego za mało, to mogę dostarczyć nagrania z posiedzeń podkomisji, na których niejaki Mojzesowicz (obecnie PiS, dawniej Samoobrona) bez najmniejszej żenady mówi o tym, że w interesie jego kolegów jest taki a inny kształt ustawy. P.S. O nagrania z podkomisji może wystąpić każdy obywatel polski i sejm musi mu je udostępnić, więc proszę nie snuć domysłów, skąd mam te nagrania. P.S.II Ilu byłych działaczy samoobrony (poza Czarneckim i Mojzesowiczem)wspiera w tej chwili PiS? Jak ktoś wie, to niech poinformuje o tym Kecawa, bo ten biedaczyna twierdzi, że PiS się od SA odcięło:) Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm He, he... A Łyżwiński czyim był koalicjantem? 15.03.09, 16:03 A Begerowa z grupą pięciu osób, czyli razem sześć osób, gdzie miała przejść? Odpowiedz Link Zgłoś
doc.na Tak mało zdemoralizowanego - faktycznie NIE było! 15.03.09, 16:10 kecawa napisał: > Te obłudne tłumaczenia Pawlaka, Niesiołowskiego czy Nowaka lub ostatnio > Pitery. Te interesiki senatorka z PO. A nad wszystkim czuwa Tusk > > żenada Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Tak mało zdemoralizowanego - faktycznie NIE b 15.03.09, 16:15 W opinie Niesiołowskiego o Platformie w 2001 roku też wierzyłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Tak zdemoralizowanego jak Kicawa jeszcze nie b 15.03.09, 16:14 Tak pracowitego jak Szmit jeszcze nie bylo. Tak bredzacego jak bredzinski jeszcze nie bylo. Tak zaklamanego jak Icek K. jeszcze nie bylo. Takiego mlaskacza jak wodzus jeszcze nie bylo. I ty zyjesz!? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Tak zdemoralizowanego jak Kicawa jeszcze nie 15.03.09, 16:20 W lenistwie Tusk przebił Szmita,sepleniąc Brudzińskiego.O zakłamaniu Tuska z litości nie wspomnę.A większego mlaskacza jak Wałęsa to świat nie widział i słyszał,bo Tusek tylko reruje. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Tak zdemoralizowanego rządu jeszcze nie było 15.03.09, 17:31 Ależ mylisz się, był jeszcze gorszy - pisi, tuż przed obecnym. To była dopiero demoralizacja, gdy Lepper z łyżwą zatrudniali panienki za seks, gdy je gwałcili, gdy bezczelnie doili kasę na swoje "występy". Gdy ziober sterował prokuraturą i sądami, zakładał bezprawnie podsłuchy i podglądy oraz gdy rzucał bezprawnymi oskarżeniami w kardiochirurga powodując upadek transplantologii. Ile osób zmarło nie doczekawszy przeszczepu w obawie przed "pazernym rzeźnikiem" handlującym organami (w/g opinii ziobra). Do tej pory ten gnojek nie wykonał PRAWOMOCNEGO wyroku sądu i nie przeprosił dr Garlickiego. To ci się podobało? To było OK? Jakie ty masz zasady? Takie jak kaczory: bez zasad. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Wart Pac pałaca a pałac Paca 15.03.09, 21:09 Wiesz co to jest sekowanie? Ci panowie z Samoobrony zostali wysekowani! PSL i PO pasują mi do pewnej rymowanki Wart Pac pałaca a pałac Paca Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Koryto, korytko , koryteczko 15.03.09, 21:16 Małpujesz ? serdeczności przesyłam kecaw Przyznasz Jedak iż platfuski razem z ludowcami nie popisują się- ostatnie doniesienia prasowe pokazują nam że zasadą tej koalicji jest: koryto, korytko, koryteczko Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Tak jak poprzedniej Kecawku! 15.03.09, 21:20 kecawa napisał: > Małpujesz ? > > serdeczności przesyłam kecaw > > Przyznasz Jedak iż platfuski razem z ludowcami nie popisują się- ostatnie > doniesienia prasowe pokazują nam że zasadą tej koalicji jest: > > koryto, korytko, koryteczko Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Tak jak poprzedniej Kecawku! 15.03.09, 21:23 Nie - przyznasz, iż tak nie było jak teraz! Gminy-PSL, powiaty PO i PSL, województwa PO i PSL. I wszędzie rozlega się głośne mlaskanie i pochrapywanie koryto, korytko, koryteczko tego w Polsce jeszcze lat dwa temu nie było kecaw serdecznie pozdrawiam i dobrej nocy życzę Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Pierwszy Koryciarz RP jest z PiS 15.03.09, 21:30 Jego Kancelaria pełna super-koryciarzy (Kownacki, Glapiński) którzy na państwowych biznesach milionerami zostali Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: codziennie o przekrętach prasa donosi 15.03.09, 21:33 Aferałów z PO jednak nikt nie przegoni- ich korytem kraj cały serdeczności przesyłam kecaw co dziennie prasa donosi o jakowymś przekręcie PO lub PSL szkoda Ojczyzny oj szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: codziennie o przekrętach prasa donosi 15.03.09, 21:37 kecawa napisał: > > szkoda Ojczyzny oj szkoda > Ojczyzna to szczęście miała że się w porę z kaczych łap wyrwała. Niestety resztki kaczego "geniuszu" jeszcze przy Pierwszym Korycie się ostały Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: codziennie o przekrętach prasa donosi 15.03.09, 21:41 Czego to jutro dowiemy się o PO i PSL ? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: codziennie o przekrętach prasa donosi 16.03.09, 09:54 kecawa napisał: > Czego to jutro dowiemy się o PO i PSL ? > > Chciałbyś dowiedzieć się czegoś złego. To taka Twoja troska o Ojczyznę? Odpowiedz Link Zgłoś
jack_sparrow_pl Re: codziennie o przekrętach prasa donosi 16.03.09, 09:35 kecawa napisał: > Aferałów z PO jednak nikt nie przegoni- ich korytem kraj cały > na każdego przychodzi kryska Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: codziennie o przekrętach prasa donosi 16.03.09, 09:56 jack_sparrow_pl napisał: > kecawa napisał: > > > Aferałów z PO jednak nikt nie przegoni- ich korytem kraj cały > > > na każdego przychodzi kryska Oczywiście. Na Kaczory już przyszła, ale tego Kecawek nigdy nie zrozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
jack_sparrow_pl Re: codziennie o przekrętach prasa donosi 16.03.09, 09:58 czas na NOWE Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Wart Pac pałaca a pałac Paca 15.03.09, 21:14 kecawa ty jesteś wyjatkowy dureń.bracia kaczyńscy byli w koalicji z kryminalistami,wielbicielami poglądów Adolfa,wierzącymi w płaskość ziemi i nic tego faktu nie jest w stanie zmienić.nawet twoja nieprawdopodobna głupota.spadaj pajacu. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Wart Pac pałaca a pałac Paca-Adolf 15.03.09, 21:24 Fakt Gustaw Adolf wielkim królem był lecz niestety poległ w pewnej znanej bitwie - zgadnij kiedy i gdzie ? winszuję kultury osobistej Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Wart Pac pałaca a pałac Paca-Adolf 15.03.09, 21:40 Gustaw Adolf-rozbójnik Europy zginął w Niemczech.Tam jak w Polsce Pac eż oczekiwali go jak Mesjasza.Kaczyński-rozbójnik UE też by poległ ale w Gruzji bo chciał tam być Mesjaszem oczekiwanym przez Saakaszwilego. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 [...] 16.03.09, 09:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika kecawowi chodzi o to 15.03.09, 21:32 że Jarek był wart Leppera i Giertycha oraz vv Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Wart Pac pałaca a pałac Paca 15.03.09, 21:21 kecawa napisał: > Wiesz co to jest sekowanie? Ci panowie z Samoobrony zostali wysekowani! PSL i P > O > pasują mi do pewnej rymowanki > > Wart Pac pałaca a pałac Paca A w tym pałacu Paca,koalicjanci mogą się swoją umową koalicyjną POdetrzeć lub spalić w piecu pałaca Paca.A mnie przypomina się przedwojenne hasło Śmigłego Rydzyka:Silni-zwarci=gotowi!Silni w gębie,zwarci w koalicji i gotowi do ucieczki.Szczególnie chopy ze WSI. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Wart Pac pałaca a pałac Paca 20.03.09, 20:18 Byliśmy silni zwarci i gotowi- próba wymazania Polski z mapy Europy kosztowała świat II woje światową to jest prosty a logiczny dowód na siłę narodu i państwa polskiego serdeczności kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
jack_sparrow_pl Re: Wart Pac pałaca a pałac Paca 21.03.09, 10:25 skończmy z POPiSem Odpowiedz Link Zgłoś