Gość: Moskwa IP: *.chello.pl 25.01.02, 14:23 Adaś jest żydem? A jego brat stalinowskim mordecą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GMR Re: Czy Michnik jest żydem? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 14:34 Pewnie że tak ! To prawda!!!! Michnik to Aaron Schechter jego brat Stefan jako stalinowski prokurator skazał na śmierć gen Fieldorafa nila gen AK . Na tym akcie widnieje tez podpis pani Wolińskiej też Żydówy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: Czy Michnik jest żydem? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 14:36 Aha! zapomniałem o czymś jeszce Adaś sam o tym pisał w jednym z ostatnich wydań gazety świątecznej... przyznał się do tego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walek Re: Czy Michnik jest żydem? IP: *.uc.nombres.ttd.es 25.01.02, 15:54 Gość portalu: GMR napisał(a): > Aha! zapomniałem o czymś jeszce Adaś sam o tym pisał w jednym z ostatnich wydań > > gazety świątecznej... przyznał się do tego... A czy przyznal sie do tego,ze pije kawe bez cukru? Moze do tego tez musial sie przyznawac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-0 Re: Czy Michnik jest żydem? IP: *.ipt.aol.com 27.01.02, 23:04 ... teksty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woj Re: KOPERNIK BYLA KOBIETA! IP: *.kwidzyn.msi.pl 25.01.02, 16:31 Dziękuję Ci Haniu! W końcu czasem dobrze jest sprowadzić dyskusję do właściwego wymiaru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-0 Re: Czy Michnik jest żydem? IP: *.ipt.aol.com 27.01.02, 23:03 A ja jestem Polakem, i gdy czytam te testy - wstyd mi z tego powodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woj Re: Czy Michnik jest żydem? IP: 194.146.94.* 25.01.02, 14:41 Gość portalu: Moskwa napisał(a): > Adaś jest żydem? Nawet jeżeli to prawda to CO Z TEGO? Wstyd mi, że używamy tego samego języka. Zapewniam Cię Baranie, że nie jesteś jedynym Polakiem w tym kraju!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moskwa Re: Czy Michnik jest żydem? IP: *.chello.pl 25.01.02, 14:50 Gość portalu: woj napisał(a): > Nawet jeżeli to prawda to CO Z TEGO? > > Zapewniam Cię Baranie, że nie jesteś jedynym Polakiem w tym kraju!! Ciąg się flecie po parkiecie Michnik się brata z mordercami, autorami stanu wojennego - jest świnią. Pochwalić można jedynie ten portal nie że nie ma w nim cenzury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Czy Michnik jest żydem? IP: *.proxy.aol.com 25.01.02, 15:05 Tak, i Jesus Chrystus, Maria jego matka ... a kto byl jego ojcem ... to nikt nie wie ... z tego wynika ze Zydowskim bekartem byl!!!! I wy ludziska to Kosciola latacie i holdy Zydowi skladacie ... Rodacy, czas znalesc Jesus Slowianina ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nefilim Re: Czy Michnik jest żydem? IP: 212.244.180.* 25.01.02, 19:36 A skad wiesz ze jezus byl zydem ?? W tatmtym czasie w okolicach jeziora martwego bylo wiele plemion majacych tyle wspolnego z dawnym ludem izraela co teuton czy ukrainiec z polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
slawek.r Re: Czy Michnik jest żydem? 26.01.02, 13:31 Gość portalu: Nefilim napisał(a): >" A skad wiesz ze jezus byl zydem ?? W tatmtym czasie w okolicach jeziora > martwego bylo wiele plemion majacych tyle wspolnego z dawnym ludem izraela co > teuton czy ukrainiec z polakiem." Jezus i jego rodzina zyli w Nazarecie,na Galilej,na polnocy,zas jezioro martwe znajdoje sie kolo Sdomu,na Negew,na poludniu. sie w okolicach Sdomu,na Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nefilim Re: Czy Michnik jest żydem? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 23:56 A gdzie jest napisane ze zyl w tym Nazarecie ?? W oryginalnym,greckim,tekscie wystepuje on jako Jezus Nazarejczyk,co zostalo pochopnie przeinterpretowane,przetlumaczone na Jezus z Nazaretu. Nazarejczycy to byla sekta nie majaca nic wspolnego z domniemana miejscowoscia Nazaret. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Do Eli IP: *.tor.aei.net 27.01.02, 00:29 Juz ktos ta kwestie na forum wyjasnil. Pan Jezus jest Synem Bozym, a co wg. Ciebie Pan Bog jest tez Zydem? I nie nazywaj Pana Jezusa benkartem - Jego Ojcem (to juz tylko dla twojej informacji)jest Pan Bog, od ktorego rowniez i Ty pochodzisz. Chyba ze sie myle - moze ty pochodzisz od malpy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woj Re: Czy Michnik jest żydem? IP: *.kwidzyn.msi.pl 25.01.02, 16:23 Gość portalu: Moskwa napisał(a): > Gość portalu: woj napisał(a): > > > Nawet jeżeli to prawda to CO Z TEGO? > > > Zapewniam Cię Baranie, że nie jesteś jedynym Polakiem w tym kraju!! > > Ciąg się flecie po parkiecie > > Michnik się brata z mordercami, autorami stanu wojennego - jest świnią. > Pochwalić można jedynie ten portal nie że nie ma w nim cenzury Nareszcie rozumiem skąd się wzął Lepper i jemu podobni. Nie zamierzam więcej dyskutować z niedouczonym chamen Moskwą. Siedź dalej w swoim zaścianku nienawiści! PS Możesz nie odpowiadać i tak nie zamierzam czytać Twoich wypocin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orange Re: Czy Michnik jest żydem? IP: *.isk.net.pl 25.01.02, 18:01 Gość portalu: Moskwa napisał(a): > Gość portalu: woj napisał(a): > > > Pochwalić można jedynie ten portal nie że nie ma w nim cenzury > Dlatego teraz Wielki Polaku jesteś odważny i mówisz to co myślisz. Tylko Michnik jest życem? Przestań, to akurat jest powszechnie wiadome. Rozwiń bardziej swe demaskatorskie powołanie i korzystaj z braku cenzury. Bo przecież ty to wywalczyłeś. Nie pamiętasz? Przypomnij sobie jak z narażeniem życia pokazałeś język milicjantowi idącemu drugą stroną 4-pasmowej ulicy. Pochwała wyrażona twoimi ustami wyniosła zapewne całą Redakcję pod niebiosa. (o ile ktoś w ogóle przeczytał to gówno). Oczywiście nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Czy Michnik jest żydem?++++ IP: 213.88.164.* 25.01.02, 15:06 >>>>>parkiecie Michnik się brata z mordercami, autorami stanu wojennego - jest świnią.>>>>>>> Gdzie szanowni panstwo Polacy byliscie w okresie stanu wojennego, w czasach ktorego do pierdla mozna bylo wpasc i wpierdol dostac? Pieprzycie jak zawsze becwaly-jak wam nic nie grozi. No coz.Jest to cecha "Polakow-prawdziwkow". A moze mordercami i byliscie? Na zlodzieju czapka hore. A wy wrzeszczycie jak swinie niedorzniete. Rzygac sie chce,wy wypierdki spoleczenstwa niby to polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indris Czy Matejko był Czechem ? IP: *.ibspan.waw.pl 25.01.02, 15:16 Ojciec Jana Matejki był Czechem. Ale świadomość i życiorys Matejki były takie, że prawie nikt go nie uznaje za Czecha a prawie wszyscy za Polaka. Świadomość i życiorys Michnika są takie, że bardziej można go uznać za Polaka niż za Żyda. Chyba, że przyjmie się kryteria z ustaw norymberskich, ale te są odrzucone przez cały cywilizowany świat. To oczywiście nie ma NIC wspólnego z oceną Michnika jako człowieka, publicysty, polityka czy redaktora naczelnego. Odpowiedz Link Zgłoś
reggie Re: Czy Matejko był Czechem ? 25.01.02, 18:21 Pewnie, że to żyd. Jezdziło się do Francji w latach 60tych z błogosławieństwem zydów z ubecji, umieszczało się swoich(czyli tzw. izraelity) w KORze, a prawdziwych Solidarnościowych działaczy odsunięto(Walentynowicz, Jurek- zabito mu rodzine po tym jak stwierdził, że w KORze rządzą Zydzi). Za młodzi chuba jesteście, żeby to pamiętać, albo macie "Wybiórczą" pamięć. "Górale"- od góry Synaj, jakby ktoś jeszcze nie wiedział, opanowali Polskę. Shalom Aaron! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrisK Michnik jest Żydem, ale ty jesteś durniem IP: *.eng.fsu.edu 25.01.02, 16:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Niestety, Adas bardzo by chcial byc zydem . . . IP: *.008.popsite.net 25.01.02, 18:22 i wlasnie dlatego zachowuje sie bezczelnie jak 300% zydek w stosunku do Polakow. Aby byc Zydem trzeba sie urodzic z matki zydowki. Ojciec Adasia byl kiedys Zydem a matka Polka. Ojciec Adasia przechcil sie na komucha wiec zostal wyklety z pospultwa zydowskiego. Komuch nie moze byc zydem zgodnie z religia mojzeszowa itd. Adas to takie niewiadomo co. OK. Zobacz sam tutaj tylko o tym NIKOMU nie mowcie. Daje Wam link w TAJEMNICY o histori Adasia: student.uci.agh.edu.pl/~stanek1/htm/michnik.htm Natychmiast WYDRUKOJ te informacje i schowaj sobie na pamiatke. He..He. . . Adas ma DLUGIE "lapska" bo walil wode ze wszystkimi wplywowymi komuchami i malwersantami lapowkowymi, ktorzy teraz TRZESA Polska i moga spowodowac ZNIKNIECIE tej karty internetowej, ktora dokladnie opisuje przeszlosc i terazniejszosc tego PRZYWDCY MORALNEGO w drugim PRL-u. Gość portalu: Moskwa napisał(a): > Adaś jest żydem? A jego brat stalinowskim mordecą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda NIESTETY , Adas bardzo by CHCIAL byc Zydem . . . IP: *.008.popsite.net 25.01.02, 18:36 Jeszcze raz podaje adres internetowy tego linku: student.uci.agh.edu.pl/~stanek1/htm/michnik.htm przed slowem "student" nie ma www lecz tylko: Gość portalu: Magda napisał(a): > i wlasnie dlatego zachowuje sie bezczelnie jak 300% zydek w stosunku do Polakow > . > Aby byc Zydem trzeba sie urodzic z matki zydowki. > Ojciec Adasia byl kiedys Zydem a matka Polka. > Ojciec Adasia przechcil sie na komucha wiec zostal wyklety z pospultwa > zydowskiego. > > Komuch nie moze byc zydem zgodnie z religia mojzeszowa itd. > > Adas to takie niewiadomo co. OK. > Zobacz sam tutaj tylko o tym NIKOMU nie mowcie. > Daje Wam link w TAJEMNICY o histori Adasia: > > <a href="http://student.uci.agh.edu.pl/~stanek1/htm/michnik.htm">student.uci.ag > h.edu.pl/~stanek1/htm/michnik.htm</a> > > Natychmiast WYDRUKOJ te informacje i schowaj sobie na pamiatke. He..He. . . > > Adas ma DLUGIE "lapska" bo walil wode ze wszystkimi wplywowymi komuchami i > malwersantami lapowkowymi, ktorzy teraz TRZESA Polska i moga spowodowac > ZNIKNIECIE tej karty internetowej, ktora dokladnie opisuje przeszlosc i > terazniejszosc tego PRZYWDCY MORALNEGO w drugim PRL-u. > > > > Gość portalu: Moskwa napisał(a): > > > Adaś jest żydem? A jego brat stalinowskim mordecą? > Odpowiedz Link Zgłoś
reggie Re: NIESTETY , Adas bardzo by CHCIAL byc Zydem . . . 25.01.02, 18:56 "Srodowiskiem, z którego pochodzę, jest liberalna żydokomuna. To jest żydokomuna w sensie ścisłym, bo moi rodzice wywodzili się ze srodowisk żydowskich i byli przed wojną komunistami" - w piśmie "Powściągliwość i praca", nr.6, rok 1988. W 1959 jego starszy brat Leo - Jerzy wyemigrował do Izraela z Polski. Inny brat, Stefan, były sędzia wojskowy, ma na sumieniu 9 wyroków smierci osób, które pózniej zrehabilitowano. Zbiegł do Szwecji. Brat ojca - Szymon i jego żona Nina wyjechali do Izraela. O kim tutaj mowa? Proszę zgadywać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alla Re: NIESTETY , Adas bardzo by CHCIAL byc Zydem . . . IP: *.proxy.aol.com 25.01.02, 19:09 Na calym swiecie, alkoholicy podczas delirium tremens widza biale myszki. Czy ktos moze mi wytlumaczyc dlaczego alkoholicy polscy zamiast myszek widza Zydow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KFESTA Re: NIESTETY , Adas bardzo by CHCIAL byc Zydem . . . IP: 212.2.96.* 31.01.02, 08:50 Gość portalu: Magda napisał(a): > Jeszcze raz podaje adres internetowy tego linku: > > <a href="http://student.uci.agh.edu.pl/~stanek1/htm/michnik.htm">student.uci.ag > h.edu.pl/~stanek1/htm/michnik.htm</a> > > przed slowem "student" nie ma www lecz tylko: > > A KTO TO KURWA JEST STANISŁAW REMUSZKO? PYTAM KTO TO JEST? GDZIE ON BYŁ, GDY ROZGRYWAŁY SIĘ SPRAWY ISTOTNE DLA KRAJU? TERAZ MA TEN KOMFORT, ZE MOZE PLUĆ DO WOLI NA KOGO CHCE. A MOŻE TERAZ JA NAPISZE ZYCIORYS PANA REMUSZKO? URODZIŁ SIE NIE WIADOMO GDZIE, I NIE WIADOMO PO CO SIEDZIAŁ CICHO, LIZAŁ DUPĘ KOLEJNYM PRZEŁOŻONYM, BY W ZACISZU DOMOWYM "WALCZYĆ O WOLNOŚĆ" W ZWIĄZKU Z TYM NABAWIŁ SIĘ OLBRZYMICH KOMPLEKSÓW, KTÓRE LECZY PISZAC PODOBNE "BIOGRAFIE" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda A.Michnik - miedzy lwem a lisem - link o Adasiu M. IP: *.008.popsite.net 25.01.02, 18:52 Polecam nastepny link o Adasiu M. kto to i co to jest. Artykul ukazal sie w tygodniku GAZETA POLSKA z 16 listopada 1995 r.: www.ciemnogrod.net/Czworaki/ziemek/michnik.htm ***************************** Gość portalu: Moskwa napisał(a): > Adaś jest żydem? A jego brat stalinowskim mordecą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: A.Michnik - miedzy lwem a lisem - link o +++++ IP: *.swipnet.se 25.01.02, 18:58 Glupia Magda. Przyslowiowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrisK Madziu - pisz po polsku... IP: *.eng.fsu.edu 25.01.02, 19:01 Zanim zaczniesz rozdawać świadectwa polskości - naucz się najpierw polskiej ortografii. Czytając takie posty zastanawiam się dlaczego ludzie o twoich poglądach tak często kaleczą nasz rodzimy język? Brak wykształcenia? Oświeć mnie dziecko i naucz się używać słownika ortograficznego. Odpowiedz Link Zgłoś
reggie Re: Madziu - pisz po polsku... 25.01.02, 19:05 Obrońca judeopolonii, pewnie judeopolak! "Góralu", czy ci nie żal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrisK Madziu - wypchaj się ze swoimi linkami! IP: *.eng.fsu.edu 25.01.02, 20:52 Nie interesuje mnie kim był twój tatuś, tatuś i dziadek pana Michnika, wujeczna stryjenka Pipczyńskiego - genealogia jest sprawą prywatną. Interesuje mnie czy ty też przesiedziałaś tyle lat w więzieniu za swoje poglądy co Michnik, i czy Polska tobie cokolwiek zawdzięcza. Jak sądzę - nic. A więc Madziu daruj sobie te linki: Gazeta Polska ... ani gazeta .. ani polska. Odpowiedz Link Zgłoś
reggie Re: Madziu - wypchaj się ze swoimi linkami! 25.01.02, 21:07 Jesteś patriotą. Odpowiedz Link Zgłoś
reggie Re: Madziu - wypchaj się ze swoimi linkami! 25.01.02, 21:17 Tylko takim troszkę nożem chrzczonym. Odpowiedz Link Zgłoś
reggie Re: Dureń 25.01.02, 21:31 Typowy zyd z ciebie KrisK. Jedną kwestię powtarzasz ciągle, nigdy wam nie udaje sie dojść do sedna sprawy. Już to chyba mówiłeś, a z uporem godnym lepszego zyda powtarzasz to w kółko i robisz z tego niezłą hucpę i rejwach. Pozdrów żonę Rachelę KrisK. Nasz ty semito. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrisK Prośba IP: *.eng.fsu.edu 25.01.02, 21:40 Jednak pozostaję przy swoim. Jesteś durniem. Mam prośbę - trochę mnie nudzisz swoim antysemityzmem. Czy mógłbyś zamiast mnie sam sobie odpisywać nazywając się durniem? Byłbym bardzo zobowiązany. P.S. Nie jestem Żydem tylko Murzynem homoseksualistą, członkiem loży masońskiej przy Komunistycznej Partii Korei. Odpowiedz Link Zgłoś
reggie Prośba? 25.01.02, 23:39 Co ty powiesz? Ukrywasz swe korzenie semickie i twierdzisz, że jestes afroamerykaninem? Czemu wypierasz się swoich poglądów? Plujesz na tradycję swego wybranego narodu, no co powie twój rebe? Osz, aj waj, zrobi się z tego jakiś rejwach? Ale nie, bo dobry Zyd to zakonspirowany Zyd. Nie bedzie chyba jednak hucpy. Jak myslisz? Jeśli myslisz. Mogę tobie rzeczywiście odpisać. Tak, jestes DURNIEM. Nie musisz tego znowu pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał:) Re: Prośba? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 26.01.02, 15:29 reggie napisał(a): > Co ty powiesz? Ukrywasz swe korzenie semickie i twierdzisz, że jestes > afroamerykaninem? Czemu wypierasz się swoich poglądów? > Plujesz na tradycję swego wybranego narodu, no co powie twój rebe? Osz, aj waj, > > zrobi się z tego jakiś rejwach? > Ale nie, bo dobry Zyd to zakonspirowany Zyd. Nie bedzie chyba jednak hucpy. Jak > > myslisz? Jeśli myslisz. > Mogę tobie rzeczywiście odpisać. > Tak, jestes DURNIEM. Nie musisz tego znowu pisać. Kocham tych debili którzy nie potrafią wyczuć kiedy ludzie sobie robią z nich jaja. Reggie jesteś boski :-)))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slawek.r Re: Prośba 26.01.02, 15:06 Gość portalu: KrisK napisał(a): >" Jednak pozostaję przy swoim. Jesteś durniem. > Mam prośbę - trochę mnie nudzisz swoim antysemityzmem. Czy mógłbyś zamiast mnie > > sam sobie odpisywać nazywając się durniem? Byłbym bardzo zobowiązany. > P.S. > Nie jestem Żydem tylko Murzynem homoseksualistą, członkiem loży masońskiej przy > > Komunistycznej Partii Korei." KrisK,daj spokoj swym nerwom,czy nie widzisz,ze masz do czynienia z chamskim obskurantem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrisK On mnie tylko śmieszy... IP: *.eng.fsu.edu 26.01.02, 15:58 Nie martw się - "reggie" mnie śmieszy niepomiernie. Wystarczy jak nazwę go durniem (którym oczywiście jest) a już facet dostaje erupcji!!! Ty wiesz jak on musi sie pienić? Mam ubaw jak rzadko kiedy - ciekawe kiedy gość dostanie ataku szału i skopie komputer. Pozdrowienia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol w. och, wy glupie ... IP: 142.108.17.* 25.01.02, 21:20 wulgarne polaczki ! ze tez na was nie ma wiecej sanitariuszy lodzkich, jaka szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
ptwo Re: Czy Michnik jest żydem? 25.01.02, 21:26 Gość portalu: Moskwa napisał(a): > Adaś jest żydem? A jego brat stalinowskim mordecą? A jeśli jest Żydem, to co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAT Re: Czy Michnik jest żydem? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 22:23 Wszyscy skurwysyny żydowskie opowiecie przed narodem Polskim!!!!! Wam trzeba zajeba wszystko --nietylko ojca i matkę ale i historię!!!! Nienawidzę was a wy Chuje o tym wiecie kto to pisze!!!!!!!!macie Morela w swojej pamięci???? Nienawidzę Żydów ,tak mi dopomóżBÓg!!!!!!!!!!!!Dopóki żyję będę was Nienawidził!!!!!!!!!!Przeklinam was po milionkroć!!!!!!!!!!!!!!Mój rodzic ZostaŁZABITY PRZEZ SALOMONA mORELA CHUJA żYDOWSKIEGO!!!!!!!!!NIenawidzę Żydów!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
reggie Re: Czy Michnik jest żydem? 25.01.02, 23:43 KAT, oni tylko czekają na to, żebyśmy się unosili, zaraz powiedzą, "osz, jake w te Polske antyszemytezm jeszt, aj waj, Polaki rzłe szą". Nie można tak brzydko mówić. To w końcu tesz szą ludzie. A o Morelu pamietają, to przecież bohater dla NICH. I paru innych z UB, SB i NKWD. (pare - tysięcy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrisK Dureń IP: *.eng.fsu.edu 26.01.02, 15:59 Nie przekonałeś mnie - dalej uważam cię za durnia Odpowiedz Link Zgłoś
reggie Re: Dureń 28.01.02, 20:32 Acha. Tym bardziej widzę, ze znasz tylko 100 słów i to moze w porywach, w szabas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allah Re: Czy Michnik jest żydem? IP: *.proxy.aol.com 26.01.02, 15:22 Gość portalu: KAT napisał(a): > Wszyscy skurwysyny żydowskie opowiecie przed narodem Polskim!!!!! Wam trzeba > zajeba wszystko --nietylko ojca i matkę ale i historię!!!! Nienawidzę was a wy > Chuje o tym wiecie kto to pisze!!!!!!!!macie Morela w swojej pamięci???? > Nienawidzę Żydów ,tak mi dopomóżBÓg!!!!!!!!!!!!Dopóki żyję będę was > Nienawidził!!!!!!!!!!Przeklinam was po milionkroć!!!!!!!!!!!!!!Mój rodzic > ZostaŁZABITY PRZEZ SALOMONA mORELA CHUJA żYDOWSKIEGO!!!!!!!!!NIenawidzę > Żydów!!!!!!!!!!! Niestety, nie chce martwic, ale, Bog tez z pochodzenia Zyd ... i jego syn, i apostolowie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jako Re: Czy Michnik jest żydem? IP: *.chello.pl 26.01.02, 17:21 Gość portalu: KAT napisał(a): Jesteś bardzo chory.Powinieneś porozmawiać z lekarzem pogotowia z ŁODZI! > Wszyscy skurwysyny żydowskie opowiecie przed narodem Polskim!!!!! Wam trzeba > zajeba wszystko --nietylko ojca i matkę ale i historię!!!! Nienawidzę was a wy > Chuje o tym wiecie kto to pisze!!!!!!!!macie Morela w swojej pamięci???? > Nienawidzę Żydów ,tak mi dopomóżBÓg!!!!!!!!!!!!Dopóki żyję będę was > Nienawidził!!!!!!!!!!Przeklinam was po milionkroć!!!!!!!!!!!!!!Mój rodzic > ZostaŁZABITY PRZEZ SALOMONA mORELA CHUJA żYDOWSKIEGO!!!!!!!!!NIenawidzę > Żydów!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonik Re: Czy Michnik jest żydem? IP: *.magma-net.pl 25.01.02, 22:38 dla mnie może być Polakiem, Żydem, Eskimosem, a nawet Marsjaninem. Szkoda tylko, że nie jest w porzadku człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nasz1 Re: Czy Michnik jest żydem? IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 23:22 Wazne ze ma odwage powiedziec o Sobie prawde.Gdyby inni ( a napewno tacy jeszcze sa)potrafili o sobie powiedziec to samo i z podniesionym czolem pokazac swoja twarz okazaloby sie ze siedzielismy przy jednym stole i nikt z nas czkawki nie dostal. Odpowiedz Link Zgłoś
reggie Re: Czy Michnik jest żydem? 25.01.02, 23:45 Niech kto chce pokazuje swoją twarz, tylko niech robi to u siebie w swoim kraju, a nie w słowiańskiej Polsce, umęczonej panowaniem "starszych braci". Brat Leo czeka? Na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: Czy Michnik jest żydem? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 26.01.02, 15:31 reggie napisał(a): > Niech kto chce pokazuje swoją twarz, tylko niech robi to u siebie w swoim > kraju, a nie w słowiańskiej Polsce, umęczonej panowaniem "starszych braci". > Brat Leo czeka? Na pewno. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Kolega nie pokazuje swojego adresu. Czyżby pisał z innego kraju? HEHEHEHEHEHEHEHEHEHE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrisK Dureń IP: *.eng.fsu.edu 26.01.02, 16:01 W dalszym ciągu nie widzę postępów. Dalej jesteś durniem. Odpowiedz Link Zgłoś
slawek.r Re: Czy Michnik jest żydem? 26.01.02, 20:29 reggie napisał(a): >" Niech kto chce pokazuje swoją twarz, tylko niech robi to u siebie w swoim > kraju, a nie w słowiańskiej Polsce, umęczonej panowaniem "starszych braci". > Brat Leo czeka? Na pewno." Uwazaj,reggie,juz widac piane wscieklizny na twych wargach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek The Protocols of the Learned Elders of Zion IP: 192.168.0.* 26.01.02, 00:26 Po przeczytaniu wymienionej w tytule książki nie było by ci być może wszystko jedno jakiej narodowości są wpływowi ludzie w naszym kraju. Spójrz na Palestynę Straty Żydów poniżej 100 osób straty Palestyńczyków ponad 900 oczy wiste jest że Izrael jest agresorem/to jest exterminacja Palestyńczyków, w związku z tym dlaczego USA pomaga Izraelowi w nieuczciwych działaniach odpowiedż jest znana Zydowskie lobby ma taki wpływ na Kongres USA że nic nie da się uchwalić przeciw Izraelowi. Zastanawiam się dlaczego od 10 lat staczamy się, a w 20 leciu międzywojennym zrobiliśmy tak dużo? Byli folkzdojcze szkodzący nam Sąi teraz przyjaciele Niemców EU Globaliści i inni którzy reprezentują obce interesy i tylko udają że Polska czują się Polakami szkodząc Polsce.Z tego powodu naszym prezydentem i ministrami posłami powinni być Polacy i to sprawdzeni patrioci. o O KSIĄŻCE Zydzi mówią że to paszkwil inni zkolei mówią że ta książka sprawdza się dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Do Witka IP: *.pl 26.01.02, 17:43 Dzieki serdeczne, Ty wytlumaczyles mi ze agresorem jest ten co ma mniejsze straty w ludziach....Tiaaaa.........Zalapalem nareszcie!Na wszystkie wydarzenia masz podobne teorie? Kiedy ostatnio odwiedzales lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: Czy Michnik jest żydem? IP: 216.41.49.* 26.01.02, 01:44 Gość portalu: Moskwa napisał(a): > Adaś jest żydem? A jego brat stalinowskim mordecą? Zawsze mam problem z przyczepianiem nazwy narodu do jego ciemnych kartek.W Niemczech byli faszysci,w Rosji-komunisci,wsrod Zydow-syjonisci,w Polsce-endecy....Umowmy sie,ze ciemne typy byly niemieckiego,rosyjkskiego,zydowskiegopochodzenia,ale niekoniecznie Zydami,Niemcami,Polakami,Rosjanami.Te nazwy chcialbym zarezerwowac dla pozytywnych przedstawicieli tych narodow.Inaczej,w jednym worku znajda sie kryminalisci i przestepcy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kondor Re: Czy Michnik jest żydem? IP: 10.135.129.* 26.01.02, 14:40 Tu się z Tobą zgadzam. Jesli byłoby inaczej, to znaczy, że akceptujemy powszechnie obecne np.w Niemczech stereotypy"Polak=leń+pijak+złodziej samochodów" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abraham Re: Czy Michnik jest żydem? IP: *.barak.net.il 26.01.02, 15:17 Nie tylko on. Jezus Maria tez. O Jezzzzuuuu..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jako Re: Czy Michnik jest żydem? IP: *.chello.pl 26.01.02, 15:40 Gość portalu: Moskwa napisał(a): Odpirdolcie się od Adasia.To jeden z niewielu sensownych publicystów. A wogóle jakie to ma znaczenie? Waźne ,że nie jest Talibem. > Adaś jest żydem? A jego brat stalinowskim mordecą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrisK Dlaczego niektórzy nienawidzą Adasia IP: *.eng.fsu.edu 26.01.02, 16:07 a) zazdrość: osiągnął sukces! W Polsce to zbrodnia. b) poczucie winy: kiedy oni grzecznie maszerowali w pochodzie 1-majowym, Michnik siedział w więzieniu. Teraz mają podświadomie kaca moralnego. c) kompleks niższości: nie dorastaja intelektualnie i to ich wkurza. Odpowiedz Link Zgłoś
reggie Re: Dlaczego niektórzy nienawidzą Adasia 26.01.02, 20:54 Palancie. Odwróć to co napisaleś. Kto siedział w wiezieniu ten siedział. Nie wszyscy mieli takie warunki jak Adaś. Miał TV, dostawał zachodnie paczki zywnosciowe, 3 posiłki dziennie, mógł wychodzić na przepustki i przyjmować gości. Powiedz to, ty semicki głupcze tym, którzy siedzieli i gnili w mamrze za prawdziwą Solidarniść, nie żydowską, nie antypolską, powiedz to innym wykolegowanym działaczom, zdradzonym robotnikom i ludziom. Powiedz ze są zazdrośni i nie osiągnęli takiego sukcesu jak Szechter. Nosek, KrisK, nosek! Uważaj, bo masz juz brązowy dawno. Ty nasz apologeto sukcesu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrisK Dureń IP: *.eng.fsu.edu 26.01.02, 23:55 Kolejny dowód na to że jesteś durniem. Uprzejmie proszę o zaprzestanie dostarczania dowodów, bo mam ich na tak na oko: trzech - czterech durni takich jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
reggie KrisK - DURAK 27.01.02, 17:01 Piątym jesteś ty kmiotku. Do tego nie masz napletka i masz semicki nochal. Używam teraz twojego ograniczonego słownictwa. Znasz około 100 słów i nimi operujesz. Shalom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrisK Re: KrisK - DURAK IP: *.eng.fsu.edu 28.01.02, 15:26 Dlaczego piszesz po rosyjsku? Czyżbyś w zdenerwowaniu przeszedł na rodzimy język? Znajdź dla mnie jakieś oryginalne określenie, a nie ściągaj ode mnie. Oczywiście w dalszym ciągu pozostajesz durniem. P.S. Reggie - bardzo mi brak twoich kwiecistych wypowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
reggie Re: KrisK - DURAK 28.01.02, 20:31 teraz to ty zerżnałeś ode mnie kochaneczku... Piszesz coś o zdenerwowaniu. Czyim? Chyba jednak swoim, co? Czytając twoje wypowiedzi wybucham perlistym śmiechem, następnie jednak milknę i współczuję tobie. Nie każdy przecież odpowiada za swoje pochodzenie, nad umysłem jednak mógłbyś pracować, tak jak mógłbys robaczku nad retoryką spędzać więcej czasu, bo piszesz jakoś tak nie po Polsku. No, ale czego wymagać od semity... Shalom KrisK! Niech twoje bożki żydowskie nie opuszczają cię czasem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerkub Re: Czy Michnik jest żydem? IP: 64.58.162.* 26.01.02, 16:09 Ludzie! Co Wy z tym Michnikiem? Czy to nie wszystko jedno kim byli jego rodzice czy rodzenstwo? A co ma z tym wspolnego dyskusja o pochodzeniu Chrystusa, Marii i apostolow? Przeciez prowadzi to wszystko do zupelnej paranoi!!!!!!!!!! Wazne jest, co Michnik soba reprezentuje, a nie co ma w spodniach. I o tym porozmawiac warto, bo to faktycznie jest czlowiek o bardzo barwnym, troche karkolomnym, zyciorysie z wieloma wzlotami i upadkami - takze o wielu, niewatpliwych zaslugach. A problem pochodzenia darujcie sobie. Uwazam, ze ten watek zostal sztucznie wywolany po to, aby znowu posypaly sie inwektywy w kierunku Zydow. Naprawde nie warto tego kontynuowac. Nie dawajcie sie podpuszczac na dyskusje, ktore prowadza do nikad! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Czy Michnik jest żydem?+++++ IP: *.swipnet.se 26.01.02, 17:15 1.>>>>• Re: Czy Michnik jest żydem? adres: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl Gość portalu: KAT 25-01-2002 22:23 odpowiedz na list odpowiedz cytując Wszyscy skurwysyny żydowskie opowiecie przed narodem Polskim!!!!! Wam trzeba zajeba wszystko --nietylko ojca i matkę ale i historię!!!! Nienawidzę was a wy Chuje o tym wiecie kto to pisze!!!!!!!!macie Morela w swojej pamięci????>>>>>>>>>>> Kat-komposcik! Zyjesz,gowienko! A ja myslalem zes zdechl. Sam powiedziales,ze mamusia twoja-k......,to chyba logicznie sk...synem ty jestes. W dodatku krewniakiem sk......li s NSZ jestes. Przed Narodem Polskim?-to niby to przed toba. S.....lu,miales udowodnic,ze Polakiem jestes. Gowno jestes i tyle-do tego doszlismy poprzednio. 2.>>>>>>>> Nienawidzę Żydów ,tak mi dopomóżBÓg!!!!!!!!!!!!Dopóki żyję będę was Nienawidził!!!!!!!!!!Przeklinam was po milionkroć!!!!!!!!!!!!!! Mój rodzic ZostaŁZABITY PRZEZ SALOMONA mORELA CHUJA żYDOWSKIEGO!!!!!!!!! NIenawidzę Żydów!!!!!!!!!!!>>>>>>>>>>>> A my ciebie i boga twego(powiedziales,zes nie chrzescianin) gdzies mamy. A rodzica twego z NSZ,co cie tak wychowal,tez gdzies mamy. Na znak,ze nie gniewam sie naciebie,moge karetke podeslac. A moze i lekarstwo opowiednie? Zyczylem tobie i dziecia twoim wszystkiego najleprzego w roku nowym. Od Zyda przyjac tego nie chciales. Pozostaje mnie tylko jedna propozycja:"Panie!Pocaluj,Pan,nas w cztery litery". Zdechnij wreszcie! 3.>>>>>> • Re: Czy Michnik jest żydem? reggie@poczta.gazeta.pl 25-01-2002 23:43 odpowiedz na list odpowiedz cytując KAT, oni tylko czekają na to, żebyśmy się unosili, zaraz powiedzą, "osz, jake w te Polske antyszemytezm jeszt, aj waj, Polaki rzłe szą". Nie można tak brzydko mówić. To w końcu tesz szą ludzie. A o Morelu pamietają, to przecież bohater dla NICH. I paru innych z UB, SB i NKWD. (pare - tysięcy).>>>>>>> Panie reggie. KAT jest Kat ze wszystkim co z tego wynika. A pan jest zwyklym balwanem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jako Re: Czy Michnik jest żydem?+++++ IP: *.chello.pl 26.01.02, 17:17 Gość portalu: . napisał(a): Jesteś chory. > 1.>>>>• Re: Czy Michnik jest żydem? adres: *.katowice. > cvx.ppp.tpnet.pl > Gość portalu: KAT 25-01-2002 22:23 odpowiedz na list > odpowiedz cytując > > Wszyscy skurwysyny żydowskie opowiecie przed narodem > Polskim!!!!! Wam trzeba > zajeba wszystko --nietylko ojca i matkę ale i historię!!!! > Nienawidzę was a wy > Chuje o tym wiecie kto to pisze!!!!!!!!macie Morela w swojej > pamięci????>>>>>>>>>>> > > > Kat-komposcik! > Zyjesz,gowienko! > A ja myslalem zes zdechl. > Sam powiedziales,ze mamusia twoja-k......,to chyba logicznie sk...synem > ty jestes. W dodatku krewniakiem sk......li s NSZ jestes. > Przed Narodem Polskim?-to niby to przed toba. > S.....lu,miales udowodnic,ze Polakiem jestes. > Gowno jestes i tyle-do tego doszlismy poprzednio. > > 2.>>>>>>>> > Nienawidzę Żydów ,tak mi dopomóżBÓg!!!!!!!!!!!!Dopóki żyję będę > was > Nienawidził!!!!!!!!!!Przeklinam was po milionkroć!!!!!!!!!!!!!! > Mój rodzic > ZostaŁZABITY PRZEZ SALOMONA mORELA CHUJA żYDOWSKIEGO!!!!!!!!! > NIenawidzę > Żydów!!!!!!!!!!!>>>>>>>>>>>> > > A my ciebie i boga twego(powiedziales,zes nie chrzescianin) gdzies mamy. > A rodzica twego z NSZ,co cie tak wychowal,tez gdzies mamy. > Na znak,ze nie gniewam sie naciebie,moge karetke podeslac. > A moze i lekarstwo opowiednie? > Zyczylem tobie i dziecia twoim wszystkiego najleprzego w roku nowym. > Od Zyda przyjac tego nie chciales. > Pozostaje mnie tylko jedna propozycja:"Panie!Pocaluj,Pan,nas w cztery litery". > Zdechnij wreszcie! > > > > > 3.>>>>>> • Re: Czy Michnik jest żydem? > > reggie@poczta.gazeta.pl 25-01-2002 23:43 odpowiedz na > list odpowiedz cytując > > KAT, oni tylko czekają na to, żebyśmy się unosili, zaraz > powiedzą, "osz, jake w > te Polske antyszemytezm jeszt, aj waj, Polaki rzłe szą". > Nie można tak brzydko mówić. To w końcu tesz szą ludzie. > A o Morelu pamietają, to przecież bohater dla NICH. I paru > innych z UB, SB i > NKWD. (pare - tysięcy).>>>>>>> > > > Panie reggie. > KAT jest Kat ze wszystkim co z tego wynika. > A pan jest zwyklym balwanem. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Czy Michnik jest żydem?+++++ IP: *.swipnet.se 26.01.02, 17:48 Juz napisanie kretynska i nic nie znaczaca uwage na czwierc jednej linijki, przytaczajac pol strony cudzych wypocin,swiadczy,ze Pan,panie jako,nie ma nic do powiedzenia. Wniosek:Pan rowniez jest balwan! Skad oni sie biora? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jako Re: Czy Michnik jest żydem?+++++ IP: *.chello.pl 27.01.02, 12:01 Gość portalu: . napisał(a): Jesteś nie tylko chory ala też bezdennie głupi.Boże chroń przed takimi fiutami! > Juz napisanie kretynska i nic nie znaczaca uwage na czwierc jednej linijki, > przytaczajac pol strony cudzych wypocin,swiadczy,ze Pan,panie jako,nie > ma nic do powiedzenia. > Wniosek:Pan rowniez jest balwan! > Skad oni sie biora? Odpowiedz Link Zgłoś
reggie Re: Czy Michnik jest żydem?+++++ 26.01.02, 20:58 Bałwanie, popraw swoje błędy ortograficzne. I doucz się kmiotku historii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrisK Reggie nie jest bałwanem! IP: *.eng.fsu.edu 26.01.02, 23:57 Już od dawna jest durniem Odpowiedz Link Zgłoś
reggie Re: Reggie nie jest bałwanem! 27.01.02, 16:58 Jak zwykle semickie ględzenie KrisK, to samo w kółko. Jeśli cię nie stać na jakąś głębszą refleksję, to moze przestań już nas oświecać? Nie masz wiele do powiedzenia. Od dawna. To tępota i ograniczenie. Postępująca tępota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrisK Re: Reggie nie jest bałwanem! IP: *.eng.fsu.edu 28.01.02, 15:29 Refleksja - chętnie, ale nad czym? Nad twoją durnowatością i chamstwem? Człowieku, ubawiłeś mnie tą "refleksją" do łez!!!!! Poczytaj sobie swoje posty i sam się zastanów dlaczego nikt nie chce z tobą rozmawiać. Dureń i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
reggie KrisK- twoje tezy są ciebie warte 28.01.02, 20:26 Popatrz na swoje posty. Przewija się w nich jedno dominujące stwierdzenie:"jesteś durniem". Swiadczy to o twoich zaiste szerokich horyzontach myslowych, o twej wielkiej inteligencji i analitycznych zdolnościach poznawczych twego wybitnego umysłu. Jedno zdanie powtórzyłeś już chyba 5 razy. Nie masz nic więcej do dodania widocznie. Twe rozległe połacie na obu półkulach mózgowych zapewne dostrzegły, że wątek ten ma juz ponad 70 postów, więc rzeczywiście masz rację, twierdząc, że nikt nie chce ze mna rozmawiać. Duże gratulacje dla ciebie KrisK, takiego imbecyla przeczącego samemu sobie dawno nie widziałem. Internet jednak uczy, co KrisK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisa2 Re: Czy Michnik jest żydem? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 17:57 Gość portalu: Moskwa napisał(a): > Adaś jest żydem? A jego brat stalinowskim mordecą? Szkoda, że istnieją ludzie, którzy swoje kompleksy przerzucją na innych. Wywołany temat świadczy o nienawiści do Żydów, a pseudo jest prowokacją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G'day Re: Czy Michnik jest żydem? IP: *.tmns.net.au 27.01.02, 10:15 Wybrancy. Gdy deszcz w kolnierz zacina, snieg mrozny w oczy pruszy. Chlopak dziewczyne porzuci, lub prawo przyjaciel naruszy. Gdy nic sie nie uklada, na co dzien w zyciu domowym. Niepowodzenia w pracy, bo jest sie ciagle pechowym. Gdy system sie nie podoba, bo ciagle wybiera “nie tego”. Pieniedzy “glod” odczuwamy, rzad nie chce miec nic z tym wspolnego. Gdy wody brakuje w kranie, rolnicy ciagle strajkuja. Szpitale sa przepelnione, i ludzie ciezko choruja. Brak jest zachamowan, w spozyciu alkoholu. Jezyk ojczysty na co dzien, jest pelen bluznierstwa “bon-tonu” Gdy lekarz bierze lapowke, urzednik “wyglada” prezentu. “Ksiadz za pienadze sie modli”, bo nie ma innego talentu. Gdy drog nagminnie brakuje, mostow tez jest niewiele. i nie mozemy dojechac, na msze do kosciola w niedziele. Gdy brak jest sukcesow w sporcie, lub na innej plaszczyznie. Pociag sie wykoleil, statek “siadl” na mieliznie. Gaz wybuchl w blokach mieszkalnych, zabraklo pradu w dzielnicy. Wybory zostaly przegrane, wygrali znow przeciwnicy. Gdy w pracy nie ma awansu, a pensje sa bardzo skromne. Potrzeby siegaja zenitu, wydatki szalenie ogromne. Zabraklo funduszy na sztuke, remonty mieszkan i domow. Ceny sa niebotyczne, i ciagle z nas robia “balonow”. Gdy dziecko znowu nie zdalo, na jedna z wyzszych uczelni. Jajka sie przepalily, na starej zuzytej patelni. Gdy komus cokolwiek nie wyjdzie, choc pierwszy zlozyl podanie. Z sasiadem jestesmy skluceni, bo drogo sprzedaje mieszkanie. Gdy windy nagminnie smierdza, parkingi sa przepelnione. W pociagach zlodzieje “grasuja”, i wszystko jest zakurzone. Gdy Sejm popelnia bledy, Prezydent jest cichy i bierny. Sztab urzednikow rzadzacych jest tradycyjnie pazerny. Gdy powodz z nienacka zaskoczy, lub inne kataklizmy. Interes sie nie udal, na wlosach przybylo siwizny. Gdy biuro turystyczne, “nacielo” nowego klienta. Szpital dyzurujacy nie przyjal chorego pacjeta. Gdy mafia (podziwiana), w najwyzszych sferach ma “wtyczki”. Fabryka nie wyplacila, przepracowanej pozyczki. W kosciele zabito ksiedza, zgwalcono siostre zakonna. Przestepce na “goraco zlapano” lecz wyszedl “reka obronna”. Gdy slonce za mocno grzalo, wiatr nie wial z konkretnej strony. Ktos byl zbytnio powazny, inny zanadto zdziwiony. Bal sie nie udal ostatni, taksowkarz oszukal klienta. Zawczesnie nadeszla wiosna, wydatek byl duzy na swieta. Gdy jeden drugiego oszukal, w rodzinie powstala niezgoda. Ktos konia spial za mocno i w “bok mu weszla” ostroga. Samochod zle naprawiono, ubezpieczalnia nie placi. Niepelnoletnia dziewczyna, cnote za szybko traci. Gdy w pracy ogromna nuda bo nie ma organizacji. Papier wciaz ktos zabiera z polpietra w ubikacji. Gdy wszyscy narzekaja na braki zycia typowe. Szalet miejskich brakuje, powietrze jest w bramach niezdrowe. Gdy pieniadz traci wartosc z braku produkcji eksportu. Prezesa banku zwalniaja, zostaje "szefem od sportu." Pociagi za wolno jezdza, tramwaje sa bardzo stare. Pies stary wpadl pod samochod, student zlamal gitare. Bank znienacka zamknieto, stracilismy oszczednosci. Przy ostatnim zakupie zabraklo zwyczajnie madrosci. Samochod zle naprawiono a policzono podwojnie. Murarz wykonal prace lecz zrobil to bardzo niechlujnie. Ktos, cos komus powiedzial lecz sklamal, bo mial swoje plany. Narkotykami handlowal i zostal zabity O! rany. Maz ciagle pijany przychodzi i wciaz awantury urzadza. Inflacja "nieba" wciaz siega i nie ma wartosci pieniadza. Smieci nie wywieziono, pies winde zanieczyscil. Przez nas rzad nowo wybrany, podatek znowu wymyslil. W hotelu miejsc zabraklo, nie bylo rezerwacji. Ktos wody po sobie nie spuscil w publicznej ubikacji. Krawiec uszyl ubranie, na zamowienie nie modnie. Samochod wjezdzajac w kaluze, zachlapal plaszcz, buty i spodnie. Wiceministra zlapano, z czterema paszportami. Obywatele inni problemy zas maja z wizami. Gdy nalot terrorystow przeraza swiat w Nowym Yorku, W hotelu nam nie dodano do sera swiezego szczypiorku. Powtornie narod wybral “ludowca” miast polityka. Czas na poprawe zycia, nieublagalnie umyka. Artykul sie w prasie pojawil, krytycznie nas opisali. Turysci zagraniczni w "butelke nabici zostali" Plakaty wywieszono, ujmujac nam chwaly, splendoru. Nie mamy "pogody ducha", radosci na co dzien, humoru. Tak sie powszechnie utarlo i nikt sie tego nie wstydzi. Ogolnie zostalo przjete, ze: WSZYSTKIEMU WINNI SA ZYDZI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: Czy Michnik jest żydem? IP: *.proxy.aol.com 27.01.02, 12:47 Gratuluje talentu! Zachecam do otwarcia kaberetu! Bedzie "hit'em" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrisK Dlaczego reggie durniem jest - wykład I IP: *.eng.fsu.edu 28.01.02, 22:48 Przepraszam internautów za przedłużającą się moją korespondencję z reggie'm (swoją drogą jak na Superpolaka dziwny nick..). Przeprowadzałem oto doświadczenie polegające na zbadaniu ilości jadowitej śliny utoczonej przez drażnionego durnia. Jako naukowiec muszę czasami prowadzić badania na żywych organizmach. Oto dlaczego reggie jest durniem: Cały czas odpowiadając na drażniące go posty, do swoich odpowiedzi wtrącał swoje opinie na temat mojego mniemanego pochodzenia (tu kłania się Katedra Mniemanologii Stosowanej prof. Stanisławskiego). Nawet wyjawienie mu prawdy (jestem jak wszyscy wiedzą Murzynem homoseksualistą, członkiem loży masońskiej przy Komunistycznej Partii Korei) nie pomogło. Reggie jako dureń myśli bowiem, że nazywanie mnie Żydem straszliwie mnie obraża i denerwuje. Nie wpadnie mu do biednej skołatanej głowy że mi dokładnie wisi jakiego kto jest pochodzenia, a więc (dość marne literacko zresztą) jego inwektywy w ogóle mnie nie ruszają. Dla mnie reggie może być owocem gwałtu UFO na babie zbierającej chrust - w ogóle to mnie nie obchodzi. Jednak biedny reggie myśli inaczej. Dureń bowiem przykrawa cały świat na swoje nikczemne podobieństwo, i nie przypuszcza nawet że może być inaczej. Na tym kończę doświadczenie polegające na drażnieniu durnia. Ale nie odmówię sobie tej przyjemności..... REGGIE - JESTEŚ DURNIEM!!!!!! P.S. Nie wykluczam jednak równoległego prowadzenia innych badań, tylko wyleję ślinę reggiego i umyję próbówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Krisku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.02, 22:55 o Co ci Chodzi sam nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
reggie Dlaczego jestem durniem... 29.01.02, 01:51 KrisK napisał: Przepraszam internautów za przedłużającą się moją korespondencję z reggie'm (swoją drogą jak na Superpolaka dziwny nick..). O Niebiosa! Odezwałeś się w końcu Wielki Mruku! Coś cię moze wyprowadziło z rownowagi? Superpolak - to wg ciebie patriota, katolik, społecznik tak? Czy masz jakieś inne teorie może na ten temat jeszcze? Jeśli tak, bardzom ciekawy... Superpolak- to określenie jakoś cię drażni. Nie jesteś pewnie Superpolakiem? Nie jesteś też Polakiem. Twoje opinie są zadziwiająco zbieżne z pewną mniejszościa narodową. Na szczęście tylko mniejszością. Jeszcze... Przeprowadzałem oto doświadczenie polegające na zbadaniu ilości jadowitej śliny utoczonej przez drażnionego durnia. Drażnionego. Cóż to za stricte naukowe określenie? Wspomniałem już chyba poprzednio, że twe posty to zródło dobrej zabawy i po prostu zwykłego ubawu z ich treści. Przywdziewasz barwy idioty, używając wciąż prymitywnego jak sadzę stwierdzenia "Jesteś durniem". Unikasz jak diabeł święconej wody wszelkiej dyskusji(jeśli ja na przykład uwazałbym, że z idiotami nie warto rozmawiać, zostawiłbym twą szanowna postać w spokoju, wierze jednak, że nawet idiota, względnie otępiały czy zaślepiony filosemita taki jak ty, po dłuższej lub krótszej kuracji światopoglądowej jest w stanie pojąc swoje ograniczenie). Naprawdę jednak nie masz nic do powiedzenia, jeśli jesteś naukowcem, współczuję tym biednym studentom. Jakiś szabesgoj fałszujący historię na polecenie swojej diaspory... Załosne i smutne. Jako naukowiec muszę czasami prowadzić badania na żywych organizmach. Rozumiem to doskonale, pewnie wolałbyś kształcić swe nieprzeciętne umiejętności poznawcze na organizmach obumarłych(najlepiej pewnie razem z NKWD fałszowac prawdę o Katyniu, zmarli nie maja racji co KrisK? Albo w Jedwabnem usuwać niemieckie slady z grobów żydów, może ta sprawa jest ci bliższa? Koszerni przyjaciele dobrze płacą za usługi, czy to prawda KrisK?) Oto dlaczego reggie jest durniem: Cały czas odpowiadając na drażniące go posty, Znowu określenie "drażniące", znowu pojawia sie "dureń". Jak na inteligenta, do tego pewnie magistra(?) powtarzasz się o wiele za często. Co uchodzi takim "maluczkim" polaczkom, jak moja skromna osoba, nie przystoi chyba takiej osobistości jak ty, proszę, przetraw to, przemyśl, podzielisz się moze własnymi wnioskami w przyszłości. Czekamy z zapartym tchem! do swoich odpowiedzi wtrącał swoje opinie na temat mojego mniemanego pochodzenia (tu kłania się Katedra Mniemanologii Stosowanej prof. Stanisławskiego). Nie wiem, czy twoja jazn dostrzegła fakt, że wątek, w którym się dopisujesz stwierdzeniem "Jesteś durniem", albo innymi wyrażeniami pokrewnymi tematycznie bądz znaczeniowo, traktuje o pewnej mniejszości narodowej, etnicznej i religijnej, o niejakim Aaronie Szechterze, przepraszam nie chciałem, o osobie wymienionej w tytule postu założycielskiego, czyli charakter tego wątku upoważnia własne opinie jego uczestników, w dodatku opinie zgodne z jego tematem, jeślibyś jeszcze(?) nie wiedział drogi inteligencie, z tematem żydów, moje wtrącenia, komentarze w tej kwestii są jak najbardziej zgodne z wymową owego wątku. Niestety większość twoich wypowiedzi spłyca temat niemiłosiernie, sprowadzajac go do poziomu przedszkola, co świadczy jak mniemam o twojej pozycji na uczelni i w kraju, z którego piszesz. Ewentualne korzyści dla twoich podopiecznych z obcowania z takim prostackim indywiduum jak ty KrisK, musza byc naprawdę ciekawe. Nawet wyjawienie mu prawdy (jestem jak wszyscy wiedzą Murzynem homoseksualistą, członkiem loży masońskiej przy Komunistycznej Partii Korei) nie pomogło. Jesteś wyjatkowym człowiekiem(?). Masz bogaty życiorys, ciekawą przeszłość, otwarte i "ponadnarodowe" poglady, obcowanie z takimi postaciami wpływa zapewne rozwijająco nie tylko na tych durniów, którzy z toba polemizuja, ale pewnie na wszystkich na tym forum, co czas pokaze z pewnoscią. Nie zmieniaj się KrisK! Z twoimi rozległymi "kontaktami" masz szansę coś zmienić na tym ziemskim padole, zacznij od zalegalizowania homoseksualnych małżeństw i wolnej adopcji przez nich dzieci(jako naukowiec o tak wybitnym potencjale umysłowym wymyślisz też jak głęboko wierzę, co odpowiedzieć dziecku na pytanie, "a który z panów jest mamusią?"), nastepnie dokonasz zblizenia środowisk wolnomularskich, w czym pomoże ci twój ideał pan Michnik, z dość zamkniętym srodowiskiem KPK, tylko co w tym wszystkim mają czynić Murzyni? Nie precyzujesz swoich wypowiedzi niestety... Reggie jako dureń myśli bowiem, że nazywanie mnie Żydem straszliwie mnie obraża i denerwuje. "Zyd" wcale nie jest określeniem pejoratywnym w twoim kontekście, stwierdzam po prostu ów wniosek, a jako przesłanki traktuję twoje przesycone intelektualizmem i rzeczywistym ekumenizmem( biskupie Zyciński, masz oto tutaj swojego świeckiego sojusznika! ) wynurzenia nt roli i znaczenia Zydów w Polsce. Wiem, że przez całe lata twojego owocnego żywota zdażyłeś się już przyzwyczaić do koszernego pochodzenia, z pewnością mężnie znosisz wszelkie ataki od tych antysemitów Polaków, wiem więc, że określenie "Zyd" wcale cię nie obraża i nie denerwuje. Nie wpadnie mu do biednej skołatanej głowy że mi dokładnie wisi jakiego kto jest pochodzenia, No tak, co innego można napisać, "wisi ci" - jesteś pewnie modernistą w dodatku? Zaiste, słownictwo rodem z geszeftu, prostackie, zwłaszcza w kontekście twojej następnej światłej wypowiedzi. a więc (dość marne literacko zresztą) jego inwektywy w ogóle mnie nie ruszają. O właśnie. Twoje inwektywy powstają jak widać w oparciu o światową literaturę największych pisarzy, jakim było dane stąpać po ziemi, mój ty krasomówco, z kogo czerpiesz wzorce? Czy jest to Cyceron, czy może Marek Aureliusz? Chociaż nie, przypominasz mi raczej wczesnego, wulgarnego Hemingwaya, jeśli ogarniasz nawet twórczość XX wieczną. Wątpię w to jednak, zainteresowanych odsyłam do poprzednich postów naszego poety... Dla mnie reggie może być owocem gwałtu UFO na babie zbierającej chrust - w ogóle to mnie nie obchodzi. Jednak biedny reggie myśli inaczej. UFO, gwałty... Gwałtu rety, KrisK! Twój przypadek to klasyczny Freud, niepowodzenia na tle seksualnym, kompleksy i frustracje, rodzą u ciebie nerwice i ukryte pragnienia, jakimi było chyba to twoje wyznanie o gwałcie na chruście? Zyczę postępów w jego realizacji. Naprawdę! Dureń bowiem przykrawa cały świat na swoje nikczemne podobieństwo, i nie przypuszcza nawet że może być inaczej. Czy to aby nie ty, nasz oratorze i myślicielu, nie oceniasz ludzi swoją miar(k) ą? Czy to nie ty właśnie postępujesz w ten sposób? Osoby, myślące inaczej, niż ty przez lwią część dyskusji obrażasz jednym nieskomplikowanym inwektywem, do tego jesteś zdziwiony, że nie odpowiadam ci w tym samym, prostackim i rynsztokowym tonie, utworzyłeś boweim być może(jeśli zdolny jesteś do takich rzeczy) w swoim umysle wizerunek "durnia Superpolaka", który nijak ma się do rzeczywistości, dziwi cię nawet nick "reggie", jak sam stwierdziłes na początku twej kwiecistej epistoły. Nie zgadza sie ów wizerunek, nadążasz jeszcze KrisK?, z obrazem wykreowanym gdzieś w swoim mózgowiu. Zawiedziony rzucasz kilkoma bluzgami( kłaniam sie w twoim kierunku i uzyłem teraz wyrażenia, które używasz. Nie wszyscy antysemici czynią takie gesty dobrej woli wobec ich zdecydowanych wrogów, pomyśl i o tym KrisK.) i w zasadzie nie wiesz, co dalej powiedzieć. Znając twoje genialne, cięte repliki, domyślam się, że po raz "nty" wypowiesz ową sprawdzoną kwestię, do której juz nas przyzwyczaiłeś. To dobra odpowiedz będzie. Na tym kończę doświadczenie polegające na drażnieniu durnia. Ale nie odmówię sobie tej przyjemności..... REGGIE - JESTEŚ DURNIEM!!!!!! O! Wykrakałem!;-))) KrisK, słowotwórczy acymistrzu, zgadłem, widzisz? Chyba to Odpowiedz Link Zgłoś
reggie Re: Dlaczego jestem durniem... 29.01.02, 02:05 Na tym kończę doświadczenie polegające na drażnieniu durnia. Ale nie odmówię sobie tej przyjemności..... REGGIE - JESTEŚ DURNIEM!!!!!! O! Wykrakałem!;-))) KrisK, słowotwórczy acymistrzu, zgadłem, widzisz? P.S. Nie wykluczam jednak równoległego prowadzenia innych badań, tylko wyleję ślinę reggiego i umyję próbówki. Zyczę powodzenia i w tym zakresie twojej działalności, poinformujesz nas zapewne o tym we właściwym czasie. Tylko nie zbij probówek, uważaj. Mogą ci się jeszcze przydać, chyba, że wierzysz w bociany... Shalom! Dialog z tobą jest dla mnie prawdziwą intelektualną przygodą KrisK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Mchnik jest NIE tylko żydem IP: *.its.rmit.edu.au 29.01.02, 03:39 Ale tez cenzorem Kagana i zboczencem pedofilem, co to w Melbourne chodzil na 17letnich chlopakow przebranych za dziewczyny. Myslal, ze o tym nikt sie w Polsce NIE dowie... Ale Kagan wtedy pracowal w banku i doszedl po rachunkach (bylem wtedy w dziale computer audit). I tak po nitce do klebka wyszlo szydlo (Szydlak?) z worka. CDN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rd Re: Mchnik jest NIE tylko żydem IP: *.server.ntl.com 29.01.02, 04:59 Jestes zalosny Kagan wiesz o tym? Chocby ze wzgledu na to ze jestes na forum publicznym moglbys sie powstrzymac. Forum wprawdzie jest publiczne (czyt ogolnodostepne) ale nalezy do nikogo innego jak AM wlasnie. Jako gosc moglbys sie zachowywac lepiej w stosunku do gospodarza. Jak do kogos przychodzisz w odwiedziny to tez go obrzucasz gnojowa? No chyba co jest wielce prawdopodobne nikt cie nie zaprasza...... Przylazles na herbatke a w prezencie gospodarzom przyniosles flache gnojowy :( Tfu..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tluk Re: Czy Michnik jest żydem? Do raggie i innych IP: *.215.153.196.Dial1.Washington1.Level3.net 29.01.02, 14:55 Dr. KrisK zwrocil mi uwage na ten watek, ktory przeczytalem i doszedlem do nastepujacych wnioskow, ze dyskusja prowadzi do nikad, jak wiekszosc dyskusji na tym Forum gdy Twardoglowe Palanty biora w niej udzial. Nie zostalo roztrzygniete czy to dobrze czy zle, ze Adas jest Zydem albo nie jest Zydem. On jest Zydem, i Polakiem, i czlowiekiem Swiata, i madrym z ktorym Putin rozmawial a nie jakims tam bubkiem paranoicznym, takim jest reggie. Wiecej, reggie jest zwyklym lobuzem i falszerzem historii. UB moglo probowac umieszczac swoich ludzi wszedzie, to im sie nie udalo w przypadku KORu wyrzadzic jakis powaznych szkod, bo zaden prominent KORwski nie poszedl na wspolprace, a juz napewno nie Adas. A to, ze Adas jezdzil zagranice w 60tych o niczym nie swiadczy, gdyz inni jezdzili a dla KORu sie nie zsluzyli, a jezeli bezpieka dawala passport Adasowi to sie mylila, bo nie powinna. Dalej, prawdziwymi Solidarnosciowcami bylo 80% narodu, ktory powiedzial nie dla komuny i to jest fakt. Zaloze sie, ze reggie do tego procenta nie nalezal, bo by sie ze strachu …Reggie ma schizofreniczna pamiec wybiorcza, ktora nie pamieta istotnych faktow albo pamieta zle i tym sie dzieli z innymi mieszjac w glowach tym co Solidarnosci nie pamietaja. Ma on rowniez typowe schorzenie polegajace na przypisywaniu Zydom tak z gory cos zlego, przekonanaie, ze Zydzie “wszedzie rzadza” nawet gdy ich nie ma, tak jak w Polsce, a takze przekonanie , ze sterowanie losami Swiata jest przez “kogos” kto z gory wie wszystko i ma moc na wszystko. Takich palantow na tym Forum jest wiecej. Nie moga te palanty zrozumiec, ze Polska, zyje w warunkach demokracji, wywalczonej wlasnie przez KORcow, w ktorej dzisiaj czlowiek sie wybija nie przez przynaleznosc do sluzb specjalnych innego narodu, ale jak sie potrafii zaprezentowac wobec wlasnych wspolobywateli. Budowanie wlasnej reputacji na klamstwach i falszowaniu historii daleko nie zaprowadzi, ot zdenerwuje czasem czytajacego posty na tym Forum, bo gdzie indziej trudno byloby znalezc sluchacza. Zamknij wiec swa … bo nuda z niej wieje. Odpowiedz Link Zgłoś
reggie Do KrisKrosa i jego pobratymca 29.01.02, 20:39 Tłuk napisał: Dr. KrisK zwrocil mi uwage na ten watek, ktory przeczytalem i doszedlem do nastepujacych wnioskow, ze dyskusja prowadzi do nikad, jak wiekszosc dyskusji na tym Forum Przeczytałeś, ale czy coś z tego zrozumiałeś? Chyba nie szanowny Tłuku. Nie wiem, czy w DC uczą was poprawnej pisowni polskiej( czy raczej jednak preferujecie izraelską?), ale nie stawia się kropki po skrócie "Dr" - czy przemawia do nas kolejny oświecony mojżeszowym światłem "profesor" lub "doktor"? KrisKros już nas nie będzie odwiedzał? I przysłał Tłuku ciebie w zastępstwie tak? Pewnie pisze w tej chwili do swojego rabina: "Goje buntują się, co im mówić?" A ty jesteś tutaj, aby dalej mącić Polakom w głowach. gdy Twardoglowe Palanty biora w niej udzial. Znowu te inwektywy i prostackie odzywki. To jest ta nowomowa naukowców pewnie. Ciekawe, czy ta metodologia pojęciowa w waszym wykonaniu została jakoś szerzej spisana, czy wasze wypowiedzi na tym forum to tylko próby jej systematyzacji? Nie zostalo roztrzygniete czy to dobrze czy zle, ze Adas jest Zydem albo nie jest Zydem. On jest Zydem, i Polakiem, i czlowiekiem Swiata, i madrym z ktorym Putin rozmawial a nie jakims tam bubkiem paranoicznym, takim jest reggie. Tłuku, twoja definicja paranoi jest zaiste intrygująca... Paranoja to, w twoim naturalnie mniemaniu, głoszenie poglądów o charakterze narodowym (jeśli nie orientujesz się, co to jest naród, to nie jest to tylko zbiór "Górali" spod Synaju, jak to dawniej bywało), cechującym się sceptycyzmem do działalności obcych etnicznie i kulturowo mniejszości "narodowych" w Polsce i do tego nie wypieranie się swojej KATOLICKIEJ(nie żydowskiej) wiary. Tego was uczą w stolicy? Wiecej, reggie jest zwyklym lobuzem i falszerzem historii. Fałszowanie historii to wg ciebie pamięć o tych wszystkich Gutmanach( działających w UB, SB i NKWD), którzy po dość nagłym i rzekłbym niespodziewanym wyjezdzie do Wielkiego Brata nazywają się teraz Goodman? Tego nie da się zapomnieć, tego nie zafałszuje zaden "mycek", pamiętamy w Polsce o działalności żydów, o ich dominującej roli w ww. agenturach, wiemy kto inspirował zbrodnię katyńską, orientujemy się jako naród, jak działała policja żydowska w gettcie, mamy swiadomość działania tzw. "kapo" w więzieniach i obozach smierci. Nie wymaże tego jeden czy drugi post nawiedzonego filosemity z Washington DC. UB moglo probowac umieszczac swoich ludzi wszedzie, to im sie nie udalo w przypadku KORu wyrzadzic jakis powaznych szkod, bo zaden prominent KORwski nie poszedl na wspolprace, a juz napewno nie Adas. A to, ze Adas jezdzil zagranice w 60tych o niczym nie swiadczy, gdyz inni jezdzili a dla KORu sie nie zsluzyli, a jezeli bezpieka dawala passport Adasowi to sie mylila, bo nie powinna. Cała twoja wypowiedz to jakis stek bzdur i przeczących sobie zbitków informacji." A to, ze Adas jezdzil zagranice w 60tych o niczym nie swiadczy, gdyz inni jezdzili a dla KORu sie nie zsluzyli, a jezeli bezpieka dawala passport Adasowi to sie mylila, bo nie powinna." Co to za potworek leksykalny? To kto się mylił? Dalej, prawdziwymi Solidarnosciowcami bylo 80% narodu, ktory powiedzial nie dla komuny i to jest fakt. Zgadzam się z tobą, to byli prawdziwi(w większości) Solidarnościowcy, zostali jednak oszukani przez żydokomunistyczną sitwę okrągłostołową i to oni do dzisiaj płacą cenę tego wymienienia się pozycjami jednych i drugich. Zaloze sie, ze reggie do tego procenta nie nalezal, bo by sie ze strachu …Reggie ma schizofreniczna pamiec wybiorcza, ktora nie pamieta istotnych faktow albo pamieta zle i tym sie dzieli z innymi mieszjac w glowach tym co Solidarnosci nie pamietaja. Mylisz się i to bardzo. To ty dopisujesz tu jakies destrukcyjne wypowiedzi, to ty wypaczasz minione lata, starając się jednocześnie wybielić niektórych współwinnych obecnej sytuacji. To, że młodzi Polacy nie pamietają wydarzeń sprzed tych kilkunastu-kilkudziesięciu lat wcale nie deprecjonuje ich dzisiejszej postawy, w Polsce pamięta się zdrajców i wrogów, jestem spokojny o to, ze to się nie zmieni. Daruj sobie "polskojęzyczny" Waszyngtończyku inwektywy w rodzaju zestawiania schizofrenii i paranoi z troską o kraj, to rzuca prawdziwe światło na sens i cel twoich kłamliwych i napastliwych wypowiedzi. Kahał w DC tak nakazuje? Ma on rowniez typowe schorzenie polegajace na przypisywaniu Zydom tak z gory cos zlego, przekonanaie, ze Zydzie “wszedzie rzadza” nawet gdy ich nie ma, tak jak w Polsce, Jak na człowieka uczonego, chyba nim jesteś Tłuku, podejmując sie oceny czyjegoś stanu psychicznego, w czym przeszkodą nie jest dla ciebie nawet ocean dzielący nasze kontynenty, trochę zbyt szybko stawiasz dogmatyczne prawdy w stylu "żydów w Polsce nie ma". Otóż i tu się mylisz. Wasz Kościół w Polsce szacuje, że w roku 2001 oficjalne składki wpłaciło ok.14 tys żydów. Znając jednak ich wrodzoną pazerność i skąpstwo ta liczba jest oczywiście znacznie większa. Do tego jeszcze wszyscy ci "zakonspirowani żydzi", którzy moze by i zapłacili, ale charakter ich działalności wyklucza taką ewentualność. Widzisz Tłuku, podobnie jak koledze KrisKrosowi brakuje ci już argumentów, przypisując jakieś schorzenia itp swoim adwersarzom dość słabo odwracasz uwagę od rzeczywistego tematu tej dyskusji. a takze przekonanie , ze sterowanie losami Swiata jest przez “kogos” kto z gory wie wszystko i ma moc na wszystko. Takich palantow na tym Forum jest wiecej. Nie moga te palanty zrozumiec, ze Polska, zyje w warunkach demokracji, wywalczonej wlasnie przez KORcow, w ktorej dzisiaj czlowiek sie wybija nie przez przynaleznosc do sluzb specjalnych innego narodu, ale jak sie potrafii zaprezentowac wobec wlasnych wspolobywateli. Hoho, po rutynowej juz kanonadzie epitetów, używanych przez takich właśnie światowców jak ty czy ten drugi pan, zaczynasz coś ględzić o demokracji i służbach specjalnych, owijając niemiłosiernie sedno tematu pustymi frazesami i kłamstwami. Prezentacja i autoprezencja, to są zdaje się ważkie tematy waszych koszernych zjazdów? Chyba jednak zjeżdża tam trochę zwykłych dyletantów i karierowiczów takich jak ty, nie potrafisz się nawet poprawnie wysłowić, siejesz za to zamęt w polskich głowach. . Budowanie wlasnej reputacji na klamstwach i falszowaniu historii daleko nie zaprowadzi, ot zdenerwuje czasem Bingo Tłuk! Długo nad tym myślałeś? Przestań fałszować i wymazywać historię, co jest zrozumiałe w twojej obecnej ojczyznie, w Polsce nie trafia na tak łatwowierny grunt. Nie damy sobą manipulować. Jak sam dobitnie podkreśliłeś, nie zaprowadzi cie to do niczego dobrego... Zamknij wiec swa … bo nuda z niej wieje. Z twojej ... za to wieje koszernymi wytworami żydowskiej kultury, ten ohydny smród dochodzi już nawet do Polski, na szczęście mamy ostatnio wietrzną pogodę, więc na jakiś czas odór ten zostanie rozpędzony. Pozdrów kolegę KrisKrosa i niech nie chowa się za plecami starszych. Szalom @ ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tluk Re: Do KrisKrosa i jego pobratymca IP: *.215.156.132.Dial1.Washington1.Level3.net 30.01.02, 04:08 czy w DC uczą was poprawnej pisowni polskiej NIE UCZA ( czy raczej jednak preferujecie izraelską?) CO MA PIERNIK DO WIATRAKA? ale nie stawia się kropki po skrócie "Dr" A JA SOBIE STAWIAM KROPKE BO MI TAK PASUJE Znowu te inwektywy i prostackie odzywki. SLOWNICTWO WZIETE Z FORUM NIE WYMSLAM Paranoja to, w twoim naturalnie mniemaniu, OBAWA PRZED ZYDAMI głoszenie poglądów o charakterze narodowym TAKI POGLAD MUSI BYC ANTYZYDOWSKI I CUCHNAC GLUPOTA? DZIWNE (jeśli nie orientujesz się, co to jest naród, CZLONEK SPOLECZNOSCI CO ZYDOW NIE LUBI to nie jest to tylko zbiór "Górali" spod Synaju, jak to dawniej bywało) ????BLE BLE cechującym się sceptycyzmem do działalności obcych etnicznie TYLKO Z MILOSCIA DO BLIZNIEGO i kulturowo mniejszości "narodowych" w Polsce KAZDY TYLKO NIE ZYD, CYGAN, MURZYN i do tego nie wypieranie się swojej KATOLICKIEJ(nie żydowskiej) wiary. A CO TO KOGO OBCHODZI W SOBIE WIERZYSZ? Tego was uczą w stolicy? NICZEGO NIE UCZA UCZYC TRZEBA INNYCH Fałszowanie historii to wg ciebie pamięć o tych wszystkich Gutmanach( działających w UB, SB i NKWD), NIE NA TEMAT ZNOW PARANOJA ZLAP GO I OSADZ którzy po dość nagłym i rzekłbym niespodziewanym wyjezdzie do Wielkiego Brata nazywają się teraz Goodman? SCIGAJ ICH NA CO CZEKASZ Tego nie da się zapomnieć, tego nie zafałszuje zaden "mycek", pamiętamy w Polsce o działalności żydów, o ich dominującej roli w ww. agenturach, wiemy kto inspirował zbrodnię katyńską, orientujemy się jako naród, jak działała policja żydowska w gettcie, mamy swiadomość działania tzw. "kapo" w więzieniach i obozach smierci. BLAD W ROZUMOWANIU I ZNOW PRANOJA NIE ODROZNIASZ NARZEDZIA OD SPRAWCY Nie wymaże tego jeden czy drugi post nawiedzonego filosemity z Washington DC. GLUPOTE NALEZY WYMAZYWAC NIE ZBRODNIE Co to za potworek leksykalny? To kto się mylił? BEZPIEKA POWIINNA CALY NAROD DO DZISAJ TRZYMAC KROTKO TAK JAK NA KUBIE I W KOREI, JAKBY TACY DORWALI SIE DO WLADZY TOBY BYLO CZYSTOSC RASOWA Zgadzam się z tobą, to byli prawdziwi(w większości) Solidarnościowcy, zostali jednak oszukani przez żydokomunistyczną sitwę okrągłostołową i to oni do dzisiaj płacą cenę tego wymienienia się pozycjami jednych i drugich. ZNOW TO SAMO A JEDNAK NAROD NIE JEST GLUPI I TACY NARODOWCY NIEWIELE ZNADUJA POSLUCHU To ty dopisujesz tu jakies destrukcyjne wypowiedzi, to ty wypaczasz minione lata, starając się jednocześnie wybielić niektórych współwinnych obecnej sytuacji. DEMOKRACJA DZIALA To, że młodzi Polacy nie pamietają wydarzeń sprzed tych kilkunastu- kilkudziesięciu lat wcale nie deprecjonuje ich dzisiejszej postawy, NIEWIELU CIE SLUCHA w Polsce pamięta się zdrajców i wrogów, jestem spokojny o to, ze to się nie zmieni. WROGA NIE MASZ ZDRAJCOW CI POTRZEBA? Daruj sobie "polskojęzyczny" Waszyngtończyku inwektywy w rodzaju zestawiania schizofrenii i paranoi z troską o kraj, to rzuca prawdziwe światło na sens i cel twoich kłamliwych i napastliwych wypowiedzi. ODPOWIEDZ NA GLUPOTE I CIEMNOTE Kahał w DC tak nakazuje? NIE ZADAJE SIE Z TWOIMI KOLEGAMI PO FACHU Otóż i tu się mylisz. Wasz Kościół w Polsce szacuje, że w roku 2001 oficjalne składki wpłaciło ok.14 tys żydów. Znając jednak ich wrodzoną pazerność i skąpstwo ta liczba jest oczywiście znacznie większa. Do tego jeszcze wszyscy ci "zakonspirowani żydzi", którzy moze by i zapłacili, ale charakter ich działalności wyklucza taką ewentualność W POLSCE NIE MA POLAKOW BO 50% TO SLOWIANIE I RUSO PODOBNI 30% TO GERMANIE I NIEMIECKOPODOBNI 15% ZYDZI I ZYDOPODOBNI a 5% TO ZBIERANINA NIE WIADOMO SKAD PS TWOJ OJCIEC MIAL PRZED WOJNA ROWER, TAK MI DONIESIONO, WIEC ODPOWIEDZI NIE BEDZIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrisK Reggie, doświadczenie skończone! Możesz juz iść.. IP: *.eng.fsu.edu 30.01.02, 17:48 Reggie, doświadczenie polegające na drażnieniu durnia (tj. ciebie) zostało zakończone. W chwili obecnej nie przewiduję dalszego prowadzenia badań - dostarczyłeś mi ich az nadto. W przypadku uzyskania z Komitetu Badan Naukowych dodatkowych środków istnieje szansa kontynuacji prac. Zostaniesz powiadomiony o tym listownie. Z poważaniem Dr KrisK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Reggie, doświadczenie skończone! Możesz juz iść.. IP: 195.217.253.* 30.01.02, 18:01 Gość portalu: KrisK napisał(a): > Reggie, doświadczenie polegające na drażnieniu durnia (tj. ciebie) zostało > zakończone. W chwili obecnej nie przewiduję dalszego prowadzenia badań - > dostarczyłeś mi ich az nadto. W przypadku uzyskania z Komitetu Badan Naukowych > dodatkowych środków istnieje szansa kontynuacji prac. Zostaniesz powiadomiony o > > tym listownie. > Z poważaniem > Dr KrisK Dostal za duzo chleba z cukrem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
reggie KrisK lepiej to ty już idz 30.01.02, 20:36 I pozwól,że to ja sam zdecyduję, kiedy stąd wyjdę. Na moje posty nie odpowiedziałeś niczym konkretnym, okazałeś się naprawdę wielkim kretynem, nie podjąłes merytorycznej dyskusji nt postawiony w pierwszym wątku. Nie tylko ja odnoszę wrażenie, ze cię na to nie stać, bo twój intelekt ogranicza się tylko na "robieniu jaj" , "względnie dopisywaniu prostackich odpowiedzi. Dostrzegam tylko jeden pozytywny efekt korespondencji z tobą, przestałeś stawiać kropkę po "Dr" - cieszy mnie to bardzo, ale nie jesteś przez to teraz mniejszym kretynem. Jak już powiedziałem wcześniej: do książek bando Tłuków i Kriskrosów, uczyć się historii i ortografii, nie potrzeba nam tu ortograficznych ignorantów. Do tego fałszerzy historii narodu polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrisK Merytoryczna dyskusja? Z tobą? IP: *.eng.fsu.edu 30.01.02, 22:20 Przykro mi, nie zamierzam prowadzić merytorycznej dyskusji na następujące tematy: 1) czy ziemia jest płaska; 2) czy można stworzyć homunkulusa; 3) czy Michnik jest Żydem; 4) ile wielbłądów może przejść przez ucho igielne; 5) dlaczego jesteś taki jaki jesteś; oraz szereg innych problemów, które opublikuję niebawem w książce pt. "Gry i zabawy włościaństwa polskiego, czyli co robić w długie zimowe wieczory". P.S. Proszę rzeczywiście ograniczyć ilośc cukru. Ruch na świeżym powietrzu, ćwiczenia cielesne, ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
reggie Przepraszam, może z tobą??? 30.01.02, 23:11 Zbyt wiele wymagam od ciebie, Krisku. Nie dość,że jesteś tępakiem, o czym przekonałem się w tym wątku, to jeszcze wymagasz ode mnie czegoś, o czym sam nie masz pojęcia... Merytoryczna dyskusja z błaznem jej unikającym, do tego stosującym takie oto merytoryczne określenia. To wszystko ty popełniłeś, gdybyś miał za krótką pamięć, albo inną pomroczność jasną: Myślę, że w Polsce jest tak kiepsko, bo mamy za dużo takich głuptaków jak ty, przyjacielu. Zwalanie wszystkiego na komunistów to dla nas typowe. Jak nie komuniści, to masoni. I krasnale nasz szczają do mleka. Bo jesteśmy palanty, niestety. Bo wybieramy do Sejmu kretynów, wg. zasady "na złość mamie odmrożę sobie uszy". Bo 50% rodaków nie potrafi zrozumiec rozkładu jazdy, ale doskonale wie kto rozkrada Polskę i jak naprawdę nazywał sie ojciec Michnika. Bo za mało/za dużo (niepotrzebne skreślić) chodzimy do kościoła. Bo krasnale szczają nam do mleka i mamy zawsze pod górkę (fizycznie niby niemożliwe, a jednak). Jestem pewien że prof. Kieres ma gdzieś twoje przeprosiny - jak każdy porządny człowiek nienawidzi robaczywych poglądów. Czyli twoich. Nie popieram kombatantów. Teraz żyjecie wspomnieniami o tej atmosferze lewitacji narodowo-patriotycznej, tylko że ktos rąbnął kasę i wstyd duży!! No to kto winny: Michnik! Wstętny, pragmatyczny do bólu Michnik, mówiący prawde bez znieczulenia, potrafiący wybaczac (a ma za co). Jeszcze bestia wstrętna wydaje gazetę o największym nakładzie, odnosi sukcesy - no nie, tego mu rodacy nie wybaczą!!!! Polacy to robaczywe społeczeństwo.To bardzo przykre, ale tak właśnie myślę. Mamy jako społeczeństwo nienormalnie duża liczbę osobników, których głupota sięga niebios. Ksenofobia, chamstwo ... można wyliczać. Naprawdę żałuję, że z Polski nie wyjechałem, a tak to muszę żyć pomiędzy tymi burakami, którzy oplują wszystko i wszystkich dokoła siebie. Dlaczego nie odpowiadamy? Bo szkoda nam czasu na ciągłe dyskusje z wami, szperacze spisków żydowskich. Bo jak chcecie żyć w 19-tym wieku, węsząc za masonami, żydami i cyklistami - to wasza sprawa. Bo podejrzewam że cierpicie na natręctwa psychiczne, uleczalne pod warunkiem udania się do lekarza Jako Prawdziwy Polak pachniesz zapewne potem końskim, papierosami Popularne i wczorajszą wypitą Wyborową.... Oczywiście, spotykając ich poza Internetem, należy świra przykładnie obić: nic tak mu dobrze nie robi jak parę ładnych siniaków. Jesteś durniem Ortografia .. ach, zamiast książeczki do nabożeństwa warto czasem sięgnąć do słownika ortograficznego naszej mowy ojczystej... Od siebie dodam, że po lekturze twoich postów dochodzi się do dwóch głównych wniosków: -jesteś filosemickim kretynem, do tego przekręcającym historię -lubisz znieważać rozmówców, masz słaby i chwiejny charakter. Zaiste, z takim indywiduum nie mozna rozmawiać merytorycznie. Najpierw edukować, a następnie obić, jeśli nie ma poprawy. Zażydzenie masz we krwi KrisK, cytaty o tym świadczą, to tylko mała część twoich poglądów, tylko mi nie mów, że uważasz się za Polaka. Polak nie pisze czegoś takiego jak ty. Szalom! Odpowiedz Link Zgłoś
reggie I jeszcze ta ortografia, doktorze... 30.01.02, 23:15 Miło mi jeszcze raz, że pod moim skromnym, polskim wpływem, przestałeś stawiać tą słynną już kropkę po skrócie, którego używasz. Wiesz, mała rzecz, a cieszy. Nawet zdeklarowani zydzi i antypolacy jak ty KrisKu, wynoszą coś z samego obcowania z polskimi książętami. Szalom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.KrisK Dr. to skrót .. IP: *.eng.fsu.edu 31.01.02, 00:35 Dr. to skrót od tytułu Doctorus Philosophae, nadanego mi przez Lożę Masońską Rytu Szkockiego. Dla wiadomości i uspokojenia nerwów (ile może zdziałac jedna kropka..., jak pomyślę o skutkach przecinka to dreszcze przechodzą..). Dziękuję za obszerne studia nad moją twórczością rozproszoną. Niestety, nie przewiduję w najbliższym czasie wydania dzieł zebranych, a więc zatrudnienie w charakterze sekretarza-analityka nie wchodzi w rachubę. P.S. W dalszym ciągu zalecam przebywanie na świeżym powietrzu oraz kąpiele. W przysyłanych mi listach widzę chaos pojęciowy oraz skrajne wyczerpanie, polegające na kurczowym (brak magnezu!!!) trzymaniu się jednego wątka. Charakterystyczna jest tzw. gonitwa myśli, polegająca na eskalacji objętościowej odpowiedzi (wg zasady: na jedno suche zdanie Dr. Kriska napiszę mu całą stronę). Występują liczne natręctwa (stałe powracanie do męczącego obiekt badań omamu). Okłady, spacery i ograniczenie dostępu do komputera. Proste bajki dla dzieci: np. "Jak pastuszek reggie królewiczem został". Lipowa herbatka. Po miesiącu podać na kolację karpia po żydowsku i sprawdzić reakcję. Jeżeli nastąpi zasinienie i majaczenia o Górze Synaj walącej się na głowę - kurację powtórzyć (więcej zimnych okładów). Odpowiedz Link Zgłoś
reggie Re: Dr. to skrót .. 31.01.02, 01:08 Skróty należy także poprawnie stosować KrisK. Dziękuję za przykazania a propos stylu i trybu zycia, są to nad wyraz trafne i światłe złote myśli, które winno się kopiować i przekazywać bliznim, ich wartość już dziś jest ogromna, a co będzie jutro? W dalszym ciągu nie zanm twojego stosunku do kwestii "Czy Adaś to żyd, a jego brat to stalinowski morderca?". Uparłeś się, drogi Krisku, na ciągłe i powszednie już w twoim wykonaniu wycieczki osobiste i uniki. Swiadczy to o nieznajomości tego prostego tematu przez twoją szanowną osobę. Bagatelizując tę dyskusję oświetlasz się syjonistyczną tęczą, bądz też chowasz się w cieniu góry Synaj. Czy odpowiesz w setnym juz poście, czy wg ciebie Michnik jest żydem, a jego brat stalinowskim mordercą? Czy mam może powtórzyć jeszcze raz swoje pytanie? Szalom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.KrisK Do wiadomości. IP: *.eng.fsu.edu 31.01.02, 01:54 Nie dyskutuję z obiektami badań. Kiedyś wdałem się w pogawędkę ze świnką morską i spóźniłem się na pociąg. W stosunku do was, moje miłe przedmioty analizy naukowej, żywię jedynie chłodne uczucie zaciekawienia. Ciasny świat myszy, antysemity, białego szczura oraz innych gryzoni nie interesuje mnie osobiście. Ciekawa jest jedynie ich wewnętrzna kompleksja psychiczna. Tak więc wybacz, ale nie będę z tobą dyskutował na zaproponowane tematy dotyczące kuśki Ob. Michnika Adama oraz kim był jego brat, ciocia oraz stryjeczny kuzyn. Juz wolałbym pogadać z królikami o rodzajach marchwi, albo skąd się biorą króliki. P.S. Koniecznie idź na spacer. Koniecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eskimos Re: Czy Michnik jest żydem? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 21:55 A po co mu to? I bez tego jest inteligentny. Ale geny, jak to geny, swoje robią i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Czy Michnik jest żydem? Tak i NIE! IP: *.mel.iprimus.net.au 31.01.02, 05:05 TAK! Tyle ze NIE Zydem, a Chazarem, i NIE Michnikiem a Szechterem... Co do brata to wszystko sie zgadza w 100%... Kagan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Czy Michnik jest żydem? Tak i NIE! IP: *.90.30.126.Dial1.Washington1.Level3.net 31.01.02, 06:14 Przeczytales "13 Tribe" i w to wierzysz, a wielu nie wierzy bo ta ksiazka to nie fakt historyczny. Wie znow sie osmieszasz, po co ci to, chyba, ze masz zaburzenie psychiczne ktore cie pcha do osmieszania. To rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koala Re: Czy Michnik jest żydem? Tak i NIE! IP: *.nsw.bigpond.net.au 31.01.02, 07:07 Gość portalu: Kagan napisał(a): > TAK! > Tyle ze NIE Zydem, a Chazarem, i NIE Michnikiem a Szechterem... > Co do brata to wszystko sie zgadza w 100%... > Kagan A czy ty Kagan tez jestes Chazarem? Odpowiedz Link Zgłoś
wers Re: Czy Michnik jest żydem? 31.01.02, 19:19 Gość portalu: Moskwa napisał(a): > Adaś jest żydem? A jego brat stalinowskim mordecą? no i co z tego? gorzej, że jest sprzedajnym cwaniaczkiem. ale to nie ma nic wspólnego z nacją. Odpowiedz Link Zgłoś