silesiusmonachijski10 05.04.09, 22:28 blog.rp.pl/wildstein/2009/04/05/jazgot-salonowej-tluszczy/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
republika.republika "pisowski dziennikarz" :)))) 05.04.09, 22:29 taką inwektywą w niego rzucają :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: "pisowski dziennikarz" :)))) 05.04.09, 22:33 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=93660774&a=93667947 wiarygodny ten koleś:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe szmalcownik lat 80tych 05.04.09, 23:17 pisowski patriotyzm. Matko święta, że takie coś ma czelność istnieć między ludźmi! Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski10 "polityczyn klaun"; POszolom, specjalista 05.04.09, 22:36 od wyciagania muszkom notek z pupci, "Muchoplujek"; wot, i prawdziwa "zwiezda" POlszewikow; przez chama trudno byc obrazonym republika.republika napisała: > > taką inwektywą w niego rzucają > :)))) > Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika a Bronek soię obraził:)))) 05.04.09, 22:37 taka potwarz - "pisowski" Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski10 Dobrze, ze Wildstein wyszedl ze studia 05.04.09, 22:48 Goly okiem bylo widac, ze mina Niesiolowi chamowi zrzedla: okazala sie, ze znalazl sie pierwszy odwazny, ktory pokazal, ze te chmaskie ataki politycznego klauna nie bdzie tolerowal; podejrzewam, ze Wildstein bedzie mial nasepcow, i podla taktyka POlszewii tuszczej, polegajaca na tym, zeby przy pomocy tych dwoch chamow: Palikota i Niesiola prowokowac i osmieszac, coraz bardziej bierze w leb; juz w poniedzialek u Lisa Zawisza pojechal po chamie Paliknoce jak po lysej kobyle; widac, bylo, ze temu"damsiemu bokserowi" z Lublina to nie w smak; ciesze sie, bo widac, ze dla POszolomskich chamow nadszedl smutny koniec republika.republika napisała: > > taka potwarz - "pisowski" > Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika najlepiej żeby już tam więcej nie wchodził 05.04.09, 22:56 co nas obchodzą opinie "pisowskiego dziennikarza", wystarczy Jarek Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: najlepiej żeby już tam więcej nie wchodził 05.04.09, 23:03 Musi sie za takie słowa obrażać,przecież potrezbuje sobie jakies nastepne gniazdko umościć.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski10 Wildstein zawsze walczyl o wolna i niepodlegla Pol 05.04.09, 23:06 ske; nie byl nigdy komuchem, ja Kuron, Geremek i mlody Michnik, ani tez sbeckim kapusiem, jak Bolek Walesa; on byl z Pyjasem, a Michnik z Maleszka republika.republika napisała: > > co nas obchodzą opinie "pisowskiego dziennikarza", wystarczy Jarek > Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Wildstein zawsze walczyl o wolna i niepodlegl 05.04.09, 23:08 Nie wiem czy byl komuchem ,ale świnia tak:forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=93660774&a=93667947 Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski10 Re: Wildstein zawsze walczyl o wolna i niepodlegl 05.04.09, 23:13 swiniami byli ci z "Kontaktu", ktorzy probowali go oszukac; Chojecki dlatego jest tak "wyciszony", bo wie, ze Wildstein ma racje; a Olbrychski - kumpel od wodki Zyrynowskiego - tez musial stulic swoj pijacki pysk, kiedy Wildstein wytoczyl mu sprawe sadowa; bzdury piszecie, towarzyszu; zadanie zle wykonaliscie; nie pokopiecie futbolowki z Thuske etwas-geheimnis napisał: > Nie wiem czy byl komuchem ,ale świnia > tak:forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=93660774&a=93667947 Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Wildstein zawsze walczyl o wolna i niepodlegl 05.04.09, 23:22 Tak sie pocieszaj:-) Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: "polityczyn klaun"; POszolom, specjalista 06.04.09, 08:13 nie podniecaj się folksdojczu.kto zwraca uwagę na ich opinie? Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Ja też bym sie obraził, 05.04.09, 22:35 gdyby ktoś od pisdziaków mnie przezywał:) Odpowiedz Link Zgłoś
ultrabezstronny Re: prawda jest zawsze w mniejszości, 05.04.09, 22:50 tak jak i wszystkie inne wartości. Dlatego w demokracji plewa /to ta większość/zawsze jest na górze. A cwaniacy zawsze jej głosami - po uzyskaniu celu:WŁADZY- okradają ją ze wszystkiego wartościowego,co tylko posiadają.Ba plewa jeszcze ryczy ze szczęścia-nie dostrzegając ,że już sa odarci,czyt. okradzeni na "0". Ale na tę .....chorobę nie ma lekarstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Masz rację! 05.04.09, 23:02 Pisdziactwo, to plewa, która wyrosła do rangi obelgi:) Nawet wśród swoich:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sas12 Re: Ja też bym sie obraził, 06.04.09, 00:17 dupetek ty sie lepiej pocaluj w dupetek i tak nic nie rozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte jaki elegancki tytuł 05.04.09, 22:41 już niewiele epitetów mu zostało, będzie musiał zacząć otwarcie bluzgać jak Ziemkiewicz, żeby się ludowi nie znudzić Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Brawo Brnislaw Wildstein!! Nic dodac, nic uja 05.04.09, 22:41 Oczywiście, każdy zdrowomyślacy człowiek by sie obraził za przymiotnik "pisowski". Na tym forum też wielu sie obraza za nazywanie ich "pisowskimi" . I nie dziwota, to wstyd jak cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
k.kiko Re: Brawo Brnislaw Wildstein!! Brawo! Brawo! 05.04.09, 22:51 Początek: "Zaczęło się w poniedziałek. “Gazeta Wyborcza” i Tomasz Lis, Monika Olejnik i Radio TokFM oraz cała, towarzysząca sfora. Hasło dnia: spalić IPN! Nie pierwsza to próba. Instytut miał być likwidowany od momentu powstania.(...)" Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski10 Re: Brawo Brnislaw Wildstein!! Brawo! Brawo! 05.04.09, 23:07 Tenagonke dalo sie zauwazyc golym okiem; poza "obraza" sbeckiego agenta Bolka Walesy, co wywolalo furie, chodzilo pewnie i o to, zeby odciagnac uwage opinii publicznej od fatalnych rzadow POlszewii; k.kiko napisała: > Początek: > "Zaczęło się w poniedziałek. “Gazeta Wyborcza” i > Tomasz Lis, Monika Olejnik i Radio TokFM oraz cała, > towarzysząca sfora. Hasło dnia: spalić IPN! Nie > pierwsza to próba. Instytut miał być likwidowany od > momentu powstania.(...)" Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek O tym,że jesteś kretynem,wie każdy. 05.04.09, 23:06 awuk napisał: Oczywiście, każdy zdrowomyślacy człowiek by sie obraził za przymiotnik "pisowski". Na tym forum też wielu sie obraza za nazywanie ich "pisowskimi" . I nie dziwota, to wstyd jak cholera. ---> POtwierdzasz to sugerowaniem, że ktokolwiek obraża się za przymiotnik "pisowski". Gdybyś POtrafił ruszyć swoją łepetyną, to domyśliłbyś się, że Wildsteina wkurzył nie ten przymiotnik, lecz POmówienie o stronniczość, z ust takiego prymitywa i sługusa wsiokoPOdobnych, jak Niesiołowski. Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski10 Ja bym oszala ze wscieklosci, gdyby ktos 05.04.09, 23:09 probowal mnie porownywac do prymitywnych, chamskich i zwyczajnie glupich POlszewikow; nie ma dla mnie wiekszej obrazy 1normalnyczlowiek napisał: > awuk napisał: Oczywiście, każdy zdrowomyślacy człowiek by sie obraził za > przymiotnik "pisowski". Na tym forum też wielu sie obraza za nazywanie ich > "pisowskimi" . I nie dziwota, to wstyd jak cholera. > > ---> POtwierdzasz to sugerowaniem, że ktokolwiek obraża się za przymiotnik > "pisowski". Gdybyś POtrafił ruszyć swoją łepetyną, to domyśliłbyś się, że > Wildsteina wkurzył nie ten przymiotnik, lecz POmówienie o stronniczość, z ust > takiego prymitywa i sługusa wsiokoPOdobnych, jak Niesiołowski. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Ja bym oszala ze wscieklosci, gdyby ktos 05.04.09, 23:16 Jak sie takiego wildsztajna za pokrewna duszę uważa, to wcale nie dziwne:-) Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski10 Wildstein to prawdziwy bohater; zaden "Bolek" 05.04.09, 23:23 to zszczyt moc pdkrywac w sobie pokrewienstwo duchowe z tak madrym czlowiekiem etwas-geheimnis napisał: > Jak sie takiego wildsztajna za pokrewna duszę uważa, to wcale nie dziwne:-) Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Wildstein to prawdziwy bohater; zaden "Bolek" 06.04.09, 08:18 Wildstein też folksdojcz? Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Ja bym oszala ze wscieklosci, gdyby ktos 06.04.09, 08:17 o co ci chodzi folksdojczu?wszyscy o tobie piszą,że jesteś prymitywny,chamski i głupi.w dodatku folksdojcz.mało jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Brawo Brnislaw Wildstein!! Nic dodac, nic uja 05.04.09, 23:07 Tuskomatoły obrażaja sie nie za tusko tylko za te matoły.Dla pisaków juz słowo pisowski jest obraźliwe.Do czego to doszło?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Tusk i matoł, to przecież wyrażenia bliskoznaczne 05.04.09, 23:31 etwas-geheimnis napisał: Tuskomatoły obrażaja sie nie za tusko tylko za te matoły. ---> ... POdobnie jak Niesiołowski i skrajny kretynizm ... Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski10 Re: Tusk i matoł, to przecież wyrażenia bliskozna 05.04.09, 23:32 to synonimy przeciez 1normalnyczlowiek napisał: > etwas-geheimnis napisał: Tuskomatoły obrażaja sie nie za tusko tylko za te mat > oły. > > ---> ... POdobnie jak Niesiołowski i skrajny kretynizm ... Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Tusk i matoł, to przecież wyrażenia bliskozna 05.04.09, 23:35 Gorszych tepych matolow od braci K. to nie bylo w histori polskiej panstwowosci ... Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski10 Re: Tusk i matoł, to przecież wyrażenia bliskozna 05.04.09, 23:37 kup sobe lepsze okulary POlszewiku jacekm22 napisał: > Gorszych tepych matolow od braci K. to nie bylo w histori polskiej > panstwowosci ... Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: Tusk i matoł, to przecież wyrażenia bliskozna 05.04.09, 23:48 silesiusmonachijski10 napisał: > kup sobe lepsze okulary POlszewiku Nie wiem co chciałeś przez swą wypowiedź wyrazić, ale: Gorszych tepych matolow od braci K. to nie bylo w histori polskiej > > panstwowosci ... > > jacekm22 napisał: > > > Gorszych tepych matolow od braci K. to nie bylo w histori polskiej > > panstwowosci ... Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Tusk i matoł, to przecież wyrażenia bliskozna 05.04.09, 23:50 Dziki kamień ci taka odzywkę podpowiedział?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Re: Brawo Brnislaw Wildstein!! Nic dodac, nic uja 06.04.09, 07:15 Dla mnie zwyklego szeregowego zjadacza chleba,ktory ciezko pracowal cale zycie,wypowiedzi takich Wildsteinow,Zyzakow,Lisow innych do jeszcze jedno cwaniactwo. Wywoluja swoj temat,zeby miec zajecie.Jedni za,inni przeciw,jeszcze inni za a nawet przeciw i co z tego... Panie Wildstein pies szczeka a karawana idzie dalej.... Temat konczyl sie wiec wynalezli tego smarkacza-Zyzaka (naukowiec obslugujacy zawodowo ksero).Napisal pamflet na Walese,ktory jaki jest kazdy widzi.No i co?Walesa obrazil sie,jak to w jego stylu. Swiat przewraca sie,bo jakis chlopaczek nie pada na kolana przed nim. I co tu komentowac?Moze tak bylo a moze nie.Jesli tak bylo to co sie stalo.To zycie zwyklego czlowieka jakim byl Walesa zanim nie wyniesli go na oltarze tacy jak Wildstein i spolka bez zadnej odpowiedzialnosci..... Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Brawo Brnislaw Wildstein!! Nic dodac, nic uja 06.04.09, 08:20 jaki magister takie i stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Wildstein to przyjaciel Maleszki 06.04.09, 08:23 dlatego więc nie dziwi mnie twoje uwielbienie dla niego. Odpowiedz Link Zgłoś