Gość: hip!hip!hurra! IP: 5.5.* / 80.58.44.* 01.12.03, 14:39 NIE DOZWOLIENO CENZUROJU - wróciliśmy, skąd wyszliśmy! Gromkije apłodismienta! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rlm wątek zdjęty IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.03, 15:49 jasne...i tylko 'dławi mnie jedna wątpliwość' - nie mażna było wprost? e-mailem? po co ta cała konspiracyjno-czerwona zabawa? dla zmylenia przeciwników? Sztyrlic wiedział, że Hans wie, że Sztyrlic wiedział... koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fik-mik Re: Smoleński cenzor - wątek zdjęty! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 01.12.03, 22:20 Cześć kataryna.kataryna. Zatankowałeś juz wielbłąda? Teraz masz dość piachu, żeby głowę chować? by the way - ciekawe czasy ze zdejmowaniem zajmujących wątków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysz-z-Mysiej Nie wierze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.03, 22:31 Dziwne... Kataryna sie wypowiedziala w tym wywalonym watku tak mocno i obrzydliwie pod adresem zdesperowanego czlowieka, ze... Czyzby sama sie zreflektowala, ze przegiela? Az nie moge uwierzac. Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Uwierz 01.12.03, 22:54 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=9410345&v=2&s=0 Nie jestem pewien czy tego ^^^ szukasz, ale sprawdzić możesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiut Re: Smoleński cenzor - wątek zdjęty! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 17:16 Nie dziw się. Niektórzy ciągle boją się. A poza tym są przecież w NASZYM KRAJU sWIĘTOŚCI. np. kWACH. pozdraw fiucik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Charles Bronson LIST OTWARTY DO KATARYNY. KATARYNY I REWERSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.03, 23:55 No, no! Tajny agent gazety wyborczej zdemaskowany! Kataryno, kataryno, zauszniku Michnika, i co teraz? Co biedak zrobi bez swej najlepszej marionetki? Pierwsze przykazanie tajnego agenta: nie mieszaj prywaty z konspiracją. Który to car uciekł w kiecce przed zamachowcami? A moześ ty transwestyta? Gazeta wyborcza cenzuruje swoje forum by chronić skompromitowanych redaktorków (dlatego zesłany na banicję)? A FE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aurora Re: LIST OTWARTY DO KATARYNY. KATARYNY I REWERSKI IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.12.03, 02:06 Swoją drogą, jeśli to Smoleński zdjął ten wątek, to się gościu skompromitował, że aż piszczy. I potwierdził tylko w ten sposób zarzuty Maluchnika. Tak sobie myślę, że teraz to już tylko cenzura prewencyjna. Przed przecytaniem spalić. Blisko, blisko do dawnych czasów (Vancura). Łezka się w oku kręci... Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw.rewerski Do anonima 02.12.03, 10:51 Gość portalu: Charles Bronson napisał(a): > Re: LIST OTWARTY DO KATARYNY. KATARYNY I REWERSKIEGO > No, no! Tajny agent gazety wyborczej zdemaskowany! Kataryno, kataryno, > zauszniku Michnika, i co teraz? Co biedak zrobi bez swej najlepszej > marionetki? > > Pierwsze przykazanie tajnego agenta: nie mieszaj prywaty z konspiracją. Który > to car uciekł w kiecce przed zamachowcami? A moześ ty transwestyta? > Gazeta wyborcza cenzuruje swoje forum by chronić skompromitowanych > redaktorków > (dlatego zesłany na banicję)? A FE! Jeżeli masz do mnie sprawę, anonimowy nadawco, to ją przedstaw. Nie posługuj się natomiast moim prawdziwym nazwiskiem w manipulatorskich, niskich celach. A jeśli już nie potrafisz inaczej, to miej przynajmniej tę odrobinę cywilnej odwagi, aby nie ukrywać swoich danych personalnych. Wiesław Rewerski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przypalany Czy "Rewerski" to Piekarski na mękach ? IP: 5.5.* / 80.58.44.* 02.12.03, 11:36 ...pleć pleciugo pleć... Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw.rewerski Do "przypalanego" 02.12.03, 11:47 Gość portalu: przypalany napisał(a): > Czy "Rewerski" to Piekarski na mękach ? > ...pleć pleciugo pleć... 52041306450 AAU295950 Sprawdź te numery - na pewno masz takie możliwości. Wiesław Rewerski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podpalany My, Rewerski nie z tych S`łuż`B !!! IP: 5.5.* / 80.58.44.* 02.12.03, 11:59 Zwróćcie się do Smoleńskiego - jak widać on wszystko może! Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw.rewerski Do "podpalanego" 02.12.03, 12:13 Gość portalu: podpalany napisał(a): > My, Rewerski nie z tych S`łuż`B !!! Z jakichkolwiek służb jesteście, to metody działania macie podobne. Podłe metody. A numery już sprawdziliście? Czy może jeszcze NIP podać? Wiesław Rewerski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanie dranie NIP`a olewamy, z PIN`a skorzystamy ! IP: 5.5.* / 80.58.44.* 02.12.03, 12:48 Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw.rewerski I co, anonimie... 02.12.03, 11:40 ... dalej krewisz? Wiesław Rewerski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myje pomyje Re: I co, anonimie... IP: *.pl.bauer.com / 195.116.107.* 02.12.03, 12:15 towarzyszu wiesławie - tak od serca: czy wy jesteście przybocznym drużynowego, czy przybocznym przybocznego? Jako Awerski żywię swoistą niechęć do rewerskich świata tego. Wersja A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiut Re: I co, anonimie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 17:22 Przepraszam. Pogubiłem się! Jaśniej proszę. fiucik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alesz2003 Re: I co, anonimie... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 02.12.03, 17:56 alesz do prawdy! DO PRAWDY, powiadam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 17:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Jordolniety czy tylko udaje IP: *.aster.pl / *.acn.pl 02.12.03, 15:28 Zmien lekarza bo aktualny w osobie Mariuszak Lapinskiego oszukuje Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radosny komuch Historia zatoczyła koło: III RP = PRL IP: 5.5.* / 80.58.44.* 02.12.03, 10:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echo Re: Historia zatoczyła koło: III RP = PRL IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.03, 10:55 Gorzej, to jet już bananowa republika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaz Re: Historia zatoczyła koło: III RP = PRL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.03, 10:56 Te Smoleński to jakiś przyboczny drużynowego. Czy nie? On i jego duzynowy pachnie mi aferą. I tak zostanie. To, że coś ocenzuorawno, nie zaskoczyło mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myje pomyje Re: Historia zatoczyła koło: III RP = PRL IP: *.pl.bauer.com / 195.116.107.* 02.12.03, 12:02 ta drużyna to drużyna-widmo. Przyboczny ma konia widmowego. A drużynowy widmową pałką swej elokwencji bije grzesznych dyktatorów po ich tłustych tyłkach. I proklamuje i daje kartki czerwone. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw.rewerski Link do wątku paralelnego 02.12.03, 13:03 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=9431419 Wiesław Rewerski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skarżypyta ...pararelny `rewerski` daje nogę... IP: 5.5.* / 80.58.44.* 02.12.03, 14:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aardvaark Re: ...pararelny `rewerski` daje nogę... IP: *.era.pl 02.12.03, 14:31 skarżypyta (IP: 5.5.* / 80.58.44.* ) zaczął stukac w klawisze i wyszło mu coś a'la: > ...pararelny `rewerski` daje nogę... bo ręki nikt Ci nie chce podawać poza kolegami z sld... Aa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aardvaark Re: Smoleński cenzor - wątek zdjęty! IP: *.era.pl 02.12.03, 13:25 Gość portalu: hip!hip!hurra! napisał(a): > NIE DOZWOLIENO CENZUROJU - wróciliśmy, skąd wyszliśmy! Gromkije apłodismienta! Ciebie dziwi zdjęcie tego wątku? Ciężko Ci idzie myślenie, panie Jerzy Folcik? Aa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kędy-owędy [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 15:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szamałek od pałek Re: CO WYNIKA Z LISTU MALUCHNIKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 15:36 > (swoją drogą sprawdziłem, facet istnieje od lat, ma swoją > stronę i > raczej jest gościem poważnym) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i tu sięga Długie łapy gęgacza*.... IP: 5.5.* / 80.58.44.* 02.12.03, 17:13 * gęgacz to Smoleński oglądany w gadzinowym TVN24, na jednej nucie gęgęgęgający. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kędy-owędy Re: Smoleński cenzor - wątek zdjęty! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 16:52 Nie ma co podbijać wątku paralelnego. Węc odpowiadam gdzie trzeba: Jak to było Panowie (i Pani Kataryno)? Przyzwoitość, godność, prawda, tożsamość - nam nie jest wszystko jedno? He, he. Jesteście podli i bezwstydni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banan polski Ależ, jedynie takie świnie mają rację bytu w tym.. IP: 5.5.* / 80.58.44.* 02.12.03, 16:58 ...pararelnym bananowym kraiku nadwiślańskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młotnia pana Re: do tow. W.R. IP: *.aster.pl / *.acn.pl 02.12.03, 17:17 Skarżysz się człowieku na to, że wystąpiłeś w obronie podłości? Przecież to jasne, jak słońce, co się tam wydarzyło. Gostek, który ma się najwyraźniej za półboga, wdepnął w czyjeś prywatne życie i narobił smrodu, a potem zaczął prokuratorem straszyć. I ty to nazywasz szkalowaniem i prowokacją? cóżeś ty za pani? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw.rewerski Metody nadal te same... 02.12.03, 17:22 Gość portalu: młotnia pana napisał(a): > do tow. W.R. > Skarżysz się człowieku na to, że wystąpiłeś w obronie podłości? Wy jesteście podli. Was nie bronię. Waszy towarzyszem też nie jestem. Metody nadal te same... Wiesław Rewerski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młotnia pana Re: Metody nadal te same... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 02.12.03, 17:29 wykaż mi moją podłość!! - to że wystąpiłem w obronie pokrzywdzonego faceta, nazywasz podłością? Poza tym nie mówiłem, żeś moim towarzyszem. Czyim jesteś towarzyszem, to mnie specjalnie nie interesuje. Czyimś jesteś na pewno. A wnioskując z tego, jakich postaw bronisz, nigdy nie będziesz moim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młotnia pana [...] IP: *.aster.pl / *.acn.pl 02.12.03, 17:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw.rewerski Metody wciąż te same... 02.12.03, 17:38 Gość portalu: młotnia pana napisał(a): > Żeby było juz całkiem jasno: bronisz prawa ludzików do pieprzenia cudzych > żon. > Występujesz w ten sposób przeciw moralności chrześcijańskiej > (przykazania!!!). > I tej może ważniejszej: ludzkiej Nic podobnego nie napisałem, manipulatorze. Metody wciąż te same... Wiesław Rewerski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młotnia pana [...] IP: *.aster.pl / *.acn.pl 02.12.03, 17:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw.rewerski Metody wciąż te same... 02.12.03, 17:37 Gość portalu: młotnia pana napisał(a): > Żeby było juz całkiem jasno: bronisz prawa ludzików do pieprzenia cudzych > żon. > Występujesz w ten sposób przeciw moralności chrześcijańskiej > (przykazania!!!). > I tej może ważniejszej: ludzkiej Nic podobnego nie napisałem, manipulatorze. Metody wciąż te same... Wiesław Rewerski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młotnia pana Re: Metody wciąż te same... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 02.12.03, 17:42 Panie Rewerski - ja nie napisałem, że pan to powiedziałeś. Ja napisałem, że pan występujesz w obronie pewnych postaw. A jeśli tak, to zapewne utożsamiasz się z nimi Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw.rewerski Re: Metody wciąż te same... 02.12.03, 17:51 Gość portalu: młotnia pana napisał(a): > Panie Rewerski - ja nie napisałem, że pan to powiedziałeś. Ja napisałem, że > pan występujesz w obronie pewnych postaw. A jeśli tak, to zapewne > utożsamiasz się z nimi Widzę, że zaczynamy zbliżać się do czegoś, co od biedy można byłoby nazwać rozmową. Biorąc w nawias niepamięci punkt wyjścia... Jeżeli jeszcze zaczniecie zwracać się do mnie, pamiętając o użyciu w odpowiednich miejscach wielkiej litery (tzn. Panie Rewerski), to odniosę się do tego, co insynuujecie w zacytowanej wypowiedzi. Wiesław Rewerski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młotnia pana Re: Metody wciąż te same... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 02.12.03, 17:44 widzę, ze zabrakło już argumentów merytorycznych :)))) pity!! Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw.rewerski Re: Metody nadal te same... 02.12.03, 17:34 Gość portalu: młotnia pana napisał(a): > wykaż mi moją podłość!! Nie trzeba. Sami to robicie każdym swoim postem. Od listu otwartego poczynając. Wiesław Rewerski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młotnia pana Re: Metody nadal te same... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 02.12.03, 17:39 nie jestem żadnymi "wymi", panie R. Zwracaj się pan do mnie w liczbie pojedynczej, jeśli odpowiadaz na moje posty. Nie jest łatwo mnie zmanipulować. Nie odpowiedziałeś pan na moje pytanie. uznaję to za tchórzostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw.rewerski Zwracam się hurtowo... 02.12.03, 17:45 Gość portalu: młotnia pana napisał(a): > nie jestem żadnymi "wymi", panie R. Zwracaj się pan do mnie w liczbie > pojedynczej, jeśli odpowiadaz na moje posty. Zwracałbym się w liczbie pojedynczej, gdybyście bardziej indywidualizowali swoje wypowiedzi. A tak to nie warto, więc odpowiadam hurtem. Zresztą pewnie i tak przywykliście do tej formy... Wiesław Rewerski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młotnia pana [...] IP: *.aster.pl / *.acn.pl 02.12.03, 17:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw.rewerski Re: Zwracam się hurtowo... 02.12.03, 17:52 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=9413834&a=9438256 Wiesław Rewerski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leje-sie Odpowiedz zamiast IP: 193.235.118.* 02.12.03, 17:54 To jest wylacznie sprawa zony i tego drugiego pana. Maz nie ma nic do gadania - moze albo zaakceptowac albo sie rozwiesc. Wszystkie inne reakcje (reczne tlumaczenie, znieslawianie itd) podpadaja pod kodeks karny. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Odpowiedz zamiast 02.12.03, 17:57 Gość portalu: leje-sie napisał(a): > To jest wylacznie sprawa zony i tego drugiego pana. Maz nie ma nic do gadania > - > moze albo zaakceptowac albo sie rozwiesc. Wszystkie inne reakcje (reczne > tlumaczenie, znieslawianie itd) podpadaja pod kodeks karny. Ciekawe, jak łatwo uwierzyli, że to prawdziwa historia. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw.rewerski Odpowiedz przedwczesna 02.12.03, 17:59 Gość portalu: leje-sie napisał(a): > To jest wylacznie sprawa zony i tego drugiego pana. Maz nie ma nic do > gadania - > moze albo zaakceptowac albo sie rozwiesc. Wszystkie inne reakcje (reczne > tlumaczenie, znieslawianie itd) podpadaja pod kodeks karny. Szkoda, że to napisałeś. Insynuatorów i manipulatorów trzeba najpierw zmusić do zaakceptowania cywilizowanych reguł prowadzenia dyskusji. I dopiero po okazaniu poszanowania norm można z nimi rozmawiać. Wcześniej dopuszczam tylko izolowanie ich i piętnowanie. Wiesław Rewerski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młotnia pana Re: Odpowiedz przedwczesna IP: *.aster.pl / *.acn.pl 02.12.03, 18:05 Panie Rewerski Nie jestem ani manipulatorem, ani insynuatorem. Występuję przeciw pewnej postawie, która napawa mnie obrzydzeniem. Korzystanie z łóżka gospodarza w jego własnym domu w czasie jego nieobecności... Ktoś powie: pan S. był znużony, chciał odpcząć, dlatego położył się. A że przypadkiem w tym samym łóżku była żona nieobecnego gospodarza... Cóż, zdarza się. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Odpowiedz przedwczesna 02.12.03, 18:08 Gość portalu: młotnia pana napisał(a): > Panie Rewerski > Nie jestem ani manipulatorem, ani insynuatorem. Występuję przeciw pewnej > postawie, która napawa mnie obrzydzeniem. Korzystanie z łóżka gospodarza w jego > > własnym domu w czasie jego nieobecności... Ktoś powie: pan S. był znużony, > chciał odpcząć, dlatego położył się. A że przypadkiem w tym samym łóżku była > żona nieobecnego gospodarza... Cóż, zdarza się. A masz jakieś powody, żeby wierzyć wersji anonimowego forumowicza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młotnia pana Re: Odpowiedz przedwczesna IP: *.aster.pl / *.acn.pl 02.12.03, 18:10 Mam Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Odpowiedz przedwczesna 02.12.03, 18:13 Gość portalu: młotnia pana napisał(a): > Mam Jesteś Robertem M. czy jego żoną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młotnia pana Re: Odpowiedz przedwczesna IP: *.aster.pl / *.acn.pl 02.12.03, 18:16 ani tym, ani tą. Sprawa jest głośna w kręgach osób zbliżonych do. Wie o niej przynajmniej kilkadziesiąt osób (teraz już więcej). Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Odpowiedz przedwczesna 02.12.03, 18:18 Gość portalu: młotnia pana napisał(a): > ani tym, ani tą. Sprawa jest głośna w kręgach osób zbliżonych do. Wie o niej > przynajmniej kilkadziesiąt osób (teraz już więcej). Każdy tak może napisać. Zwłaszcza anonimowo. Ja mogę napisać, że Miller jest gejem i sprawa jest głośna w kręgach osób zbliżonych do. I co? Wystarczy, żeby uwierzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młotnia pana Re: Odpowiedz przedwczesna IP: *.aster.pl / *.acn.pl 02.12.03, 18:19 Każdy. Ale widzisz, ja wiem o pewnych rzeczach (każdy może tak napisać). Problem w tym, że ja wiem naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Odpowiedz przedwczesna 02.12.03, 18:20 Gość portalu: młotnia pana napisał(a): > Każdy. Ale widzisz, ja wiem o pewnych rzeczach (każdy może tak napisać). Zgadza się, każdy tak może napisać. > Problem w tym, że ja wiem naprawdę. To też każdy może napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młotnia pana Re: Odpowiedz przedwczesna IP: *.aster.pl / *.acn.pl 02.12.03, 18:26 Nie jest moim problemem, w co uwierzysz. Mi wystarcza w tym wypadku moja wiedza. Za jedno mogę ci ręczyć: to nie była prowokacja. A co z tym moim zaręczeniem zrobisz, to już twoja sprawa. Przyjmij za pewnik jedno: mozesz się mylić w swojej diagnozie. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Odpowiedz przedwczesna 02.12.03, 18:35 Gość portalu: młotnia pana napisał(a): > Nie jest moim problemem, w co uwierzysz. Mi wystarcza w tym wypadku moja > wiedza. Za jedno mogę ci ręczyć: to nie była prowokacja. A co z tym moim > zaręczeniem zrobisz, to już twoja sprawa. Zrobię to co normalny człowiek robi z zapewnieniami całkowicie anonimowej, a więc zupełnie niewiarygonej. Zignoruję. Zwłaszcza, że rzecz dotyczy spraw, w które nie powinno się wściubiać nosa. Przyjmij za pewnik jedno: mozesz się > mylić w swojej diagnozie. Jedyna diagnoza jaką stawiam jest taka, że w tej sprawie są co najmniej trzy mozliwości - list był prawdziwy, listy był prowokacją wymierzoną w Smoleńskiego, list był prowokacją wymierzoną w Roberta M. I z tych trzech wersji ta pierwsza wydaje mi się najmniej prawdopodobna, łatwiej mi uwierzyć w idiotyczną prowokację nastawioną na ośmieszenie Roberta M. lub Pawła S. niż w to, że Robert M. postanowił się publicznie zwierzyć, że ktoś mu przyprawił rogi. Inna sprawa to to, że wasz desperacki atak na redaktora i osoby, które mają śmiałość powątpiewać w prawdziwość listu tylko utwierdzają w wersji o prowokacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młotnia pana Re: Odpowiedz przedwczesna IP: *.aster.pl / *.acn.pl 02.12.03, 18:42 Robisz to samo, co pan Rewerski - Kataryno. Utożsamiasz mnie z jakimiś mitologicznymi "wymi". Ja jestem ja - Kataryno. Poza tym przemyśl, jak wygląda twój atak na czyjąś anonimowość, skoro sama się za nią kryjesz? Tak jak powiedziałem - nie interesuje mnie twój stosunek do meritum sprawy. W co uwierzysz, a w co nie, to jest twój prywatny problem. Powtarzam na koniec tylko jedno ostrzeżenie z mojego poprzedniego postu: weź za pewnik to, źe możesz się mylić. I to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Odpowiedz przedwczesna 02.12.03, 18:47 Gość portalu: młotnia pana napisał(a): > Robisz to samo, co pan Rewerski - Kataryno. Utożsamiasz mnie z jakimiś > mitologicznymi "wymi". Ja jestem ja - Kataryno. Poza tym przemyśl, jak wygląda > twój atak na czyjąś anonimowość, skoro sama się za nią kryjesz? To nie jest atak na twoją anonimowość tylko uwaga, że jako osoba anonimowa jesteś dla mnie całkowicie niewiarygodny jako świadek. > Tak jak powiedziałem - nie interesuje mnie twój stosunek do meritum sprawy. W > co uwierzysz, a w co nie, to jest twój prywatny problem. Powtarzam na koniec > tylko jedno ostrzeżenie z mojego poprzedniego postu: weź za pewnik to, źe > możesz się mylić. I to wszystko. A ja powtarzam, że nie mogę wziąć za pewnik zapewnień osoby, która jest dla mnie szeregiem literek na ekranie. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw.rewerski Z mojej strony - podsumowanie 02.12.03, 18:37 Gość portalu: młotnia pana napisał(a): > Mi wystarcza w tym wypadku moja wiedza. Swoją wiedzę czasem trzeba zachować wyłącznie dla siebie. Chlapanie językiem bywa podłością. > Za jedno mogę ci ręczyć: to nie była prowokacja. Opublikowanie listu otwartego było podłością. A to, co nastąpiło później, stanowiło podłości tej zwielokrotnienie. A czy nie jest zastanawiające, że obiektem pierwszego ataku stał się dziennikarz mocno zaangażowany w ujawnienie sprawy tak niewygodnej dla SLD? I czy nie jest zastanawiające, że metody prowadzenia "dyskusji" jako żywo przypominają ubeckie? Wiesław Rewerski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młotnia pana Z mojej strony - podsumowanie bis IP: *.aster.pl / *.acn.pl 02.12.03, 18:46 Opublikowanie listu otwartego było podłością. A to, co nastąpiło później, > stanowiło podłości tej zwielokrotnienie. Zdecydowanie większą podłością jest to, co się wydarza w łóżkach gospodarzy pod ich nieobecność. I to by było na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Z mojej strony - podsumowanie bis 02.12.03, 18:48 Gość portalu: młotnia pana napisał(a): > Opublikowanie listu otwartego było podłością. A to, co nastąpiło później, > > stanowiło podłości tej zwielokrotnienie. > > Zdecydowanie większą podłością jest to, co się wydarza w łóżkach gospodarzy pod > > ich nieobecność. I to by było na tyle. A ty co, siedziałeś pod tym łóżkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młotnia pana Re: Z mojej strony - podsumowanie bis IP: *.aster.pl / *.acn.pl 02.12.03, 18:51 Kataryno :))) Nie siaduję pod łóżkami. Co najwyżej mogę tam poleżeć. Łóżka mają to do siebie, że siedzenie pod nimi bywa utrudnione :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Z mojej strony - podsumowanie bis 02.12.03, 18:52 Gość portalu: młotnia pana napisał(a): > Kataryno :))) > > Nie siaduję pod łóżkami. Co najwyżej mogę tam poleżeć. Łóżka mają to do siebie, > > że siedzenie pod nimi bywa utrudnione :)))))) Pierwsza sensowna wypowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: materac szczerze cie podziwiam... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.03, 23:54 do mlotni pana...: masz wiecej cierpliwosci niz dalajlama. rozmawiasz z kobieta-chamem, prymitywnym manipulatorem tego forum i widze w twoich postach nadzieje na zrozumienie. tarktujesz serio osobe, ktora nie kryje nienawisci do wszystkiego, co traca Gazete. dla niej zarzucic klamstwo komus - to jest rzecz latwiejsza niz upuszczenie kluczy od mieszkania. ale dla niej zarzucenie nieprawosci komus z jej otoczenia przez osobe z zewnatrz - to jest potwarz straszna. i wtedy pozbawi cie prawa do mowienia prawdy, do honoru, czasem do rozumu. ona powinna byc szefowa ub, dawno to mowilem. wowczas, mlotnio, przyznalbys sie do wszystkiego, do autorstwa kazdego postu, do tego, ze to ty te rogi wprawiles sam sobie. a ze nie mialbys paznokci - coz, jak ktos pracuje z pasja, jak kataryna, musza sie dziac rozne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: szczerze cie podziwiam... 03.12.03, 00:07 Gość portalu: materac napisał(a): > tarktujesz serio osobe, ktora nie kryje nienawisci do wszystkiego, co traca > Gazete. Ty chyba też mnie serio traktujesz skoro całą swą twórczość mi właśnie zdecydowałeś się poświęcić. > dla niej zarzucic klamstwo komus - to jest rzecz latwiejsza niz upuszczenie > kluczy od mieszkania. Rzeczywiście, technicznie łatwiej, mam drzwi otwierane na kod, zero kluczy. > ale dla niej zarzucenie nieprawosci komus z jej otoczenia przez osobe z > zewnatrz - to jest potwarz straszna. A możesz sprecyzować co jest moim otoczeniem? Bardzo jestem ciekawa rozmiarów twojej paranoi. i wtedy pozbawi cie prawa do mowienia > prawdy, do honoru, czasem do rozumu. To i prawa do honoru i rozumu cię pozbawiłam??? Mój ty biedaku. > ona powinna byc szefowa ub, dawno to mowilem. Mówiłeś też, że powinnam umrzeć. I to się niewątpliwie ziści. Tylko o tym szczęśliwym dla ciebie wydarzeniu nawet się biedaku nie dowiesz. > wowczas, mlotnio, przyznalbys sie do wszystkiego, do autorstwa kazdego postu, > do tego, ze to ty te rogi wprawiles sam sobie. > a ze nie mialbys paznokci - coz, jak ktos pracuje z pasja, jak kataryna, musza > sie dziac rozne rzeczy. Nie masz już paznokci? Obgryzasz je sobie z nerwów jak mnie tu widzisz? Dla ciebie miałabym specjalną torturę. Czytałabym ci na głos twoje wypociny. 24/7. PS. Mam nadzieję, że doceniasz moje dobre serce, nie chcę cię zostawiać samego z twoją psychozą i chociaż jesteś koszmarnie nudny, od czasu do czasu ci odpowiadam. Mam nadzieję, że ci od tego lepiej, w końcu nie ma nic gorszego niż być ignorowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wudu laleczka Voo Doo? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.03, 00:23 heh, jak milo mnie laskocze twoj odjazd, ze wszystko, co ci tu ktos powiedzial szczerze i bolesnie - przypisujesz mnie, jednemu. czuje sie jak laleczka voodoo. wbijasz szpilki w kukielke i mowisz "to za to, a to za tamto" masz niewielka wyobraznie. aczkolwiek, to chyba latwiej miec jeden cien do walki? nie poswiecam ci duzo czasu, przeceniasz siebie. napisanie do ciebie to jest kilkanascie sekund, w sumie relaksu. wiecej czasu poswiecam zupelnie innym problemom na tym czy innych forach, a tak w ogole, to zupelnie innej dziedzinie. obcej ci. gdzie kompetencja znaczy naprawde zycie ludzkie. dlaczego reagujesz? bo czasem, jak widze, ze przeginasz jakbys zyla w krainie debili (de facto, jak sie przyjrzec twoim klakierom,to tak jest, ale coz...)- to przywracam cie do pionu. i to wszystko. i dlatego to cie tak boli. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw.rewerski Proszę uwzględnić kontekst 02.12.03, 19:17 Gość portalu: młotnia pana napisał(a): > > Opublikowanie listu otwartego było podłością. A to, co nastąpiło później, > > stanowiło podłości tej zwielokrotnienie. > > Zdecydowanie większą podłością jest to, co się wydarza w łóżkach gospodarzy > pod ich nieobecność. I to by było na tyle. Powtarza Pan wcześniejsze insynuacje i manipuluje, dążąc do utrwalenia w odbiorze publiczności tego, o czym publiczne pisanie jest podłością. Proponuję, aby zechciał Pan wziąć pod uwagę i to, że za to, co wydarza się w łóżkach gospodarzy pod ich nieobecność odpowiedzialność ponosi więcej niż jedna osoba. Jeżeli pomija się rolę którejkolwiek z tych osób w doprowadzeniu do opisywanej sytuacji, to jest zafałszowanie obrazu. A w przypadku tu omawianym owo zafałszowanie musi być widziane w kontekście jednej z największych afer w państwie. Broniąc więc tej prowokacji, aktywnie wspiera Pan pewne siły. Myślący człowiek albo wstydziłby się tego, albo jest częścią tych sił. Czyżby Pan... nie myślał? Wiesław Rewerski Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw.rewerski Zgodnie z obietnicą 02.12.03, 18:20 Zgodnie z obietnicą teraz odpowiem Panu, chociaż odpowiedź już padła. No, ale widocznie zaczął Pan postrzegać mnie jako swoisty autorytet... Nie popieram postaw, których istota sprowadza się do pieprzenia - jak to Pan pieprznie ujął - cudzych żon. Nigdy również nie broniłem kogoś, o kim wiadomo, że dopuścił się czegoś takiego. O red. Smoleńskim niczego takiego nie wiemy. Nawet w owym liście otwartym nie zostało to nigdzie napisane wprost. Były w nim aluzje oraz insynuacje, ale mogły one zostać zinterpretowane na wiele różnych sposobów. Już forma owego listu świadczyła więc, że był on prowokacją! A gdyby zresztą była to prawda (czego stwierdzić nie możemy), to i tak nie publiczne forum powinno być miejscem załatwiania tej sprawy. Powinna ona być załatwiona w sposób określony w wypowiedzi, którą tu określiłem jako przedwczesną. A określiłem ją tak z powodu zachowań Pana i Pańskich kolegów. Wiesław Rewerski Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw.rewerski Ooo! Kolejna metoda! 02.12.03, 17:40 Powtarzanie nieprawdy. Ale ta kolejna metoda też jest znana - skądinąd... Wiesław Rewerski Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Smoleński cenzor - wątek zdjęty! 02.12.03, 17:55 Ciekawe czy ktoś z tych rozpaczających po zdjęciu wątku Roberta M. wziął choć przez chwilę pod uwagę, że owemu Robertowi ktoś mógł po prostu zrobić podły kawał publikując podpisany jego nazwiskiem ośmieszający go post. No jak, chłopaki, pomyśleliście choć przez chwilę o tym? Chcielibyście, żeby taki post, podpisany waszym nazwiskiem, wisiał w internecie, bez żadnej reakcji admina? Pewnie nie pomyśleliście. Ciekawe czy dlatego, że brak wam wyobraźni, czy po prostu dobrze wiecie, że ten list to mistyfikacja, wymierzona albo w Roberta M., albo w Smoleńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumator Kataryna ty nie kumasz? Ten wątek walił w Ciebie! IP: 5.5.* / 80.58.44.* 02.12.03, 18:35 a nie w żadnego tam Roberta rogacza ani w Smoleńskiego gęgacza-smutasa, pożal się boże, tego adonisa GW. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Kataryna ty nie kumasz? Ten wątek walił w Cie 02.12.03, 18:41 Gość portalu: kumator napisał(a): > a nie w żadnego tam Roberta rogacza ani w Smoleńskiego gęgacza-smutasa, pożal > się boże, tego adonisa GW. We mnie, powiadasz? Robi się coraz ciekawiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leje-sie a jaka jest IP: 193.235.118.* 02.12.03, 18:42 sytuacja prawna Gazety otwierajacej swoje forum dla znieslawien? Czyz nie moglaby ona zostac pozwana do sadu przez wszystkie trzy osoby dramatu - niezaleznie od tego, czy historia opisana w, o ile rozumiem, znieslawiajacym liscie jest czy tez nie prawdziwa. Ze hienom forumowym nie dane sie bylo rozkoszowac cudza desperacja i nieszczesciem tego nie ma co zalowac. Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Prasa za komuny wyglądała lepiej !!! 02.12.03, 18:47 Nie wiele z tego można zrozumieć, bo redakcja wycięła podmiot rozmowy - list otwarty Pan M. Jedno zrozumiałem na pewno, że jeżeli myślę inaczej niż 'niewinnie posądzana o tajną współpracę' to jestem wg niej (...)[zakryto cienzuroj] Otóż nie jestem (...)[zakryto cienzuroj], a myśleć, to nawet za opluwanej tu Komuny wolno było dość swobodnie, vide bogata filmoteka polska + kilka tytułów gazet np. Polityka M.F.Rakowskiego. Tu w Organie Michnika nie widzę swobody myślenia i pisania zarazem, a szkoda. Pewnie na przeszkodzie stanęło Dziennikarskie Śledztwo luboż Racja Stanu Organu, i inne kwieciste farmazony. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw.rewerski Re: Prasa za komuny wyglądała lepiej !!! 02.12.03, 19:00 rolotomasi napisał: > Nie wiele z tego można zrozumieć, bo redakcja wycięła podmiot rozmowy - list > otwarty Pan M. Jedno zrozumiałem na pewno, że jeżeli myślę inaczej > niż 'niewinnie posądzana o tajną współpracę' to jestem wg niej (...)[zakryto > cienzuroj] > Otóż nie jestem (...)[zakryto cienzuroj], a myśleć, to nawet za opluwanej tu > Komuny wolno było dość swobodnie, vide bogata filmoteka polska + kilka tytułów > gazet np. Polityka M.F.Rakowskiego. Tu w Organie Michnika nie widzę swobody > myślenia i pisania zarazem, a szkoda. Pewnie na przeszkodzie stanęło > Dziennikarskie Śledztwo luboż Racja Stanu Organu, i inne kwieciste farmazony. Nie zauważasz jednego: forum internetowe to nie prasa. A poza tym gdyby jeden z drugim insynuator i manipulant to, co tu pisze, powiedział mi w oczy, to dałbym mu w mordę i byłoby po sprawie! A tak, to nie ma na nich bata... Dobrze więc chociaż, że jest regulamin, który czasami byw używany. Wiesław Rewerski Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Prasa za komuny wyglądała lepiej !!! 02.12.03, 19:54 To Ty nie zauważasz > że żarna mielą, i Ciebie też, więc wyskakuj spomiędzy bo nic nie zdziałasz a stracisz na pewno, " Bo w życiu bywa tak czy siak więc kiedy się już załamiesz to nie bij głową w twardy mur bo od 'młynarza' w pysk dostaniesz" by Poeta kabaretowy Jan P.od Egidą' Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw.rewerski Re: a jaka jest 02.12.03, 18:52 Gość portalu: leje-sie napisał(a): > sytuacja prawna Gazety otwierajacej swoje forum dla znieslawien? Dobre pytanie. Zastanawiałem się nad tym przy innej okazji. Moja ówczesna konkluzja była taka, że Agora mogłaby zostać pozwana. Po spełnieniu jednak pewnego warunku. Otóż osoba zniesławiona na forum musi najpierw zażądać usunięcia zniesławiającego ją postu. Gdyby nie został on usunięty, to od tego momentu Agora nie mogłaby powoływać się na punkt regulaminu mówiący o tym, że odpowiedzialność za tę wypowiedź ponosi wyłącznie jej autor. Nie mogłaby ze względu na ten punkt regulaminu, który mówi, że post naruszający prawo może zostać usunięty. Jeżeli admin nie robi tego, to Agora tym samym staje się wspólnikiem w przestępstwie. Wiesław Rewerski Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: a jaka jest 02.12.03, 18:55 wieslaw.rewerski napisał: > Gość portalu: leje-sie napisał(a): > > > sytuacja prawna Gazety otwierajacej swoje forum dla znieslawien? > > Dobre pytanie. Zastanawiałem się nad tym przy innej okazji. Moja ówczesna > konkluzja była taka, że Agora mogłaby zostać pozwana. Po spełnieniu jednak > pewnego warunku. Otóż osoba zniesławiona na forum musi najpierw zażądać > usunięcia zniesławiającego ją postu. Gdyby nie został on usunięty, to od tego > momentu Agora nie mogłaby powoływać się na punkt regulaminu mówiący o tym, że > odpowiedzialność za tę wypowiedź ponosi wyłącznie jej autor. Nie mogłaby ze > względu na ten punkt regulaminu, który mówi, że post naruszający prawo może > zostać usunięty. Jeżeli admin nie robi tego, to Agora tym samym staje się > wspólnikiem w przestępstwie. Gdybym była Robertem M., błagałabym admina o usunięcie tego wątku. Nawet jeśli w akcie desperacji sama bym go założyła. Gdybym zaś była żoną Roberta M. to najpierw skopałabym mu tyłek a potem wysłała, żeby skamlał u admina o usunięcie wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leje-sie Re: a jaka jest IP: 193.235.118.* 02.12.03, 19:02 Regulamin forum nie ma mocy prawnej - jest jedynie wewnetrznym "wyznaniem zasad", ktore nie powoduje skutkow prawnych. Gazeta moze byc pozwana rowniez po usunieciu znieslawienia z forum - wystarcza, ze ono sie tam pojawilo. Natomiast nie wiem, jak wyglada sama zasada i rozklad odpowiedzialnosci za "publikacje tresci znieslawiajacych, ublizajacych" czy jak to tam bylo miedzy bezposrednim sprawca przestepstwa - tzn autorem paszkwilu a Gazeta, ktora umozliwila mu publikacje. I jakie prawo powinno byc tu zastosowane - czy wylacznie przepisy kodeksu karnego, czy tez moze prawo prasowe, czy tez jakies inne. Bo moze sie okazac, ze Forum zostanie zamkniete na trzy klodki lub stanie sie rownie interesujace i wolne jak forum w Naszym Dzienniku. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: a jaka jest 02.12.03, 19:08 Gość portalu: leje-sie napisał(a): > Regulamin forum nie ma mocy prawnej - jest jedynie wewnetrznym "wyznaniem > zasad", ktore nie powoduje skutkow prawnych. Gazeta moze byc pozwana rowniez po > > usunieciu znieslawienia z forum - wystarcza, ze ono sie tam pojawilo. Natomiast > > nie wiem, jak wyglada sama zasada i rozklad odpowiedzialnosci za "publikacje > tresci znieslawiajacych, ublizajacych" czy jak to tam bylo miedzy bezposrednim > sprawca przestepstwa - tzn autorem paszkwilu a Gazeta, ktora umozliwila mu > publikacje. I jakie prawo powinno byc tu zastosowane - czy wylacznie przepisy > kodeksu karnego, czy tez moze prawo prasowe, czy tez jakies inne. > Bo moze sie okazac, ze Forum zostanie zamkniete na trzy klodki lub stanie sie > rownie interesujace i wolne jak forum w Naszym Dzienniku. O ile pamiętam podobną sprawę wygrała bodajże z Onetem Krystyna Mokrosińska. Ktoś napisał o niej podobny paszkwil, też zresztą chyba z wątkami łóżkowymi i portal, który tego wątku nie usunął miał problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: a jaka jest 02.12.03, 19:11 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: leje-sie napisał(a): > > > Regulamin forum nie ma mocy prawnej - jest jedynie wewnetrznym "wyznaniem > > zasad", ktore nie powoduje skutkow prawnych. Gazeta moze byc pozwana rowni > ez > po > > > > usunieciu znieslawienia z forum - wystarcza, ze ono sie tam pojawilo. > Natomiast > > > > nie wiem, jak wyglada sama zasada i rozklad odpowiedzialnosci za "publikac > je > > tresci znieslawiajacych, ublizajacych" czy jak to tam bylo miedzy > bezposrednim > > sprawca przestepstwa - tzn autorem paszkwilu a Gazeta, ktora umozliwila mu > > > publikacje. I jakie prawo powinno byc tu zastosowane - czy wylacznie przep > isy > > kodeksu karnego, czy tez moze prawo prasowe, czy tez jakies inne. > > Bo moze sie okazac, ze Forum zostanie zamkniete na trzy klodki lub stanie > sie > > rownie interesujace i wolne jak forum w Naszym Dzienniku. > > > > O ile pamiętam podobną sprawę wygrała bodajże z Onetem Krystyna Mokrosińska. > Ktoś napisał o niej podobny paszkwil, też zresztą chyba z wątkami łóżkowymi i > portal, który tego wątku nie usunął miał problemy. Przepraszam, chodziło o Wirualną Polskę. Proces o dobra osobiste w Polsce Prezes Stowarzyszenia Dziennikarzy Polskich Krystyna Mokrosińska (wywiad w Medialink z 2001 roku) domaga się od Wirtualnej Polski przeprosin i 15 tys. zł na cel społeczny. WP zamieściła pozwalające na identyfikację obrażające prezes SDP anonse towarzyskie. Mokrosińska twierdzi, że portal WP, zamieszczając ogłoszenia, których dziennikarka nie była autorem, a zawierające obsceniczne opisy, jej nazwisko i numer służbowego telefonu komórkowego, naruszyła jej dobra osobiste, godność, cześć i dobre imię. Mogła narazić na utratę zaufania potrzebnego do piastowania stanowiska prezesa SDP. Pozew w tej sprawie trafił do sądu w Gdańsku. Zdaniem pełnomocnika powódki "Wirtualna Polska powinna skontrolować treść anonsu i upewnić się, czy osoba wskazana z imienia i nazwiska oraz z telefonu rzeczywiście takie ogłoszenie zamieściła". Ogłoszenia sugerujące niedwuznaczne zachowania seksualne powódki pojawiły się 26 i 27 października 2002 r. W jednym z nich napisano m.in. "Zadzwoń do mnie. Oferuję wesoły seks bez zahamowań". Pokrzywdzona i Zarząd SDP złożyli rónież doniesienia do prokuratury. Prokuratura Rejonowa Warszawa-Żoliborz 23 stycznia 2003 r. wszczęła dochodzenie. Policja ustala nadawcę ogłoszenia. Wirtualna Polska poinformowała Generalnego Inspektora Danych Osobowych, że ma dane osobowe użytkownika o loginie bartex07, który miał zamieścić ogłoszenia na stronach WP. Grozi mu kara do 2 lat więzienia. No to się doczekałem. Zainteresowanych zachęcam do lektury działu serwisu VaGla.pl Prawo i Internet poświęconego ochronie dóbr osobistych, pracy "Naruszenie dóbr osobistych w internecie i ich cywilnoprawna ochrona na podstawie przepisów kodeksu cywilnego", oraz artykułu Prawo do prywatności jako internetowe dobro osobiste. [PAP] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a teraz salsa a teraz salsa a la salas IP: *.aster.pl / *.acn.pl 02.12.03, 19:27 pao pao pao!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw.rewerski Biedacy! 02.12.03, 19:33 Gość portalu: a teraz salsa napisał(a): > pao pao pao!!!! Manipulatorzy doszli do wniosku, że wątek w obecnej postaci zbliża ich do osiągnięcia celów, które postawiono. Biedacy! Nie są w stanie zauważyć, że kompromitują się tu seryjnie... Wiesław Rewerski Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Biedacy! 02.12.03, 19:36 wieslaw.rewerski napisał: > Gość portalu: a teraz salsa napisał(a): > > > pao pao pao!!!! > > Manipulatorzy doszli do wniosku, że wątek w obecnej postaci zbliża ich do > osiągnięcia celów, które postawiono. Biedacy! Nie są w stanie zauważyć, że > kompromitują się tu seryjnie... Ale im to nie przeszkadza, bo siebie kompromitują zachowując pewną anonimowość a tego kogo chcą skompromitować (Roberta lub Pawła) wymienia się z imienia i nazwiska. Daję głowę, że znajdą się tacy, którzy łykną ich wersję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a terasz DAF Re: Biedacy! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 02.12.03, 19:40 geh in die Knie! und klatsch in die Haende! und tanze Mussolini!!! und tanze Adolf Hitler!!! und tanze Komunismus!!!! meine Stiefel sind immer noch schwarz Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw.rewerski Re: Biedacy! 02.12.03, 19:45 kataryna.kataryna napisała: > wieslaw.rewerski napisał: > > > Gość portalu: a teraz salsa napisał(a): > > > > > pao pao pao!!!! > > > > Manipulatorzy doszli do wniosku, że wątek w obecnej postaci zbliża ich do > > osiągnięcia celów, które postawiono. Biedacy! Nie są w stanie zauważyć, że > > > kompromitują się tu seryjnie... > > > > Ale im to nie przeszkadza, bo siebie kompromitują zachowując pewną > anonimowość > a tego kogo chcą skompromitować (Roberta lub Pawła) wymienia się z imienia i > nazwiska. Daję głowę, że znajdą się tacy, którzy łykną ich wersję. Pisząc o manipulatorach, miałem na myśli nie tylko tych, którzy pojawiają się na forum. Również - i przede wszystkim - tych, którzy o sytuacji na forach dyskusyjnych wiedzą z przygotowywanych dla nich raportów. Wiesław Rewerski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie tędy [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 21:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw.rewerski Obelżywy post gościa portalu 02.12.03, 22:00 Powyższy post po raz pierwszy opublikował gość portalu "kędy-owędy" o godz. 15:24, w innym wątku (forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=28&w=9431419&a=9435237). Następnie został usunięty przez admina. Teraz wkleił go gość portalu "Nie tędy", usuwając nazwisko atakowanego redaktora. Nie zrezygnował jednak z utożsamiania mnie z tym redaktorem, wobec czego wystawioną mu diagnozę psychiatryczną odbieram jako obelgę wobec mnie, wymienionego z nazwiska. Wiesław Rewerski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKKK O CO CHODZI?! NIE JESTEM W TEMACIE IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.03, 21:25 Co za list? Co ze Smoleńskim? Powtórzcie, please! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamtędy Re: O CO CHODZI?! NIE JESTEM W TEMACIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 21:32 sorry, ale wróciliśmy do czasów cenzury. Podziękuj katarynie.katarynie, chyba jej sie nudzi na wojnie Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: O CO CHODZI?! NIE JESTEM W TEMACIE 02.12.03, 22:33 Gość portalu: tamtędy napisał(a): > sorry, ale wróciliśmy do czasów cenzury. Podziękuj katarynie.katarynie, chyba > jej sie nudzi na wojnie Podpowiem ci coś bo widzę, że jeszcze na to nie wpadłeś. Napisz kiedyś z kawiarenki intertnetowej, że admin kataryna cię zabanowała na dobre i musisz mylić tropy, rozkręć aferę w tym kierunku, może wzrośnie zainteresowanie, na pewno znajdą się jacyś debile, którzy uwierzą. Możesz też spróbować spreparować maila w którym ci grożę zabanowaniem, albo jeszcze lepiej, że grozi ci sama Wanda Rapaczyńska, że cię zabanuje jak mi nie dasz spokoju. Staraj się bo zleceniodawcy nie będą zadowoleni z takiej fuszerki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spadam Re: O CO CHODZI?! NIE JESTEM W TEMACIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 23:37 Widzę kiciu, że wracamy do starych metod. Może jeszcze prokuratorkiem? Mam nadzieję, że masz dosyć i jesteś skompromitowany tyle ile trzeba, ten liścik w każdym razie kompromituje i dekonspiruje cię do imentu. Robi się nudno na tym forum. Redaktorek-rozporek traci nerwy. Spadam. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: O CO CHODZI?! NIE JESTEM W TEMACIE 02.12.03, 23:44 Gość portalu: spadam napisał(a): > Widzę kiciu, że wracamy do starych metod. Nie wracacie. Już dawno wróciliście. A być może nigdy nie zarzuciliście starych metod. Widać to bardzo dobrze w tym wątku. >Może jeszcze prokuratorkiem? Prokuratora? Na takie coś? Nie pochlebiaj sobie. Z takich jak ty można się pośmiać ale poważnie traktować? Mam > nadzieję, że masz dosyć i jesteś skompromitowany tyle ile trzeba, ten liścik w > każdym razie kompromituje i dekonspiruje cię do imentu. Tak, dekonspiruje mnie, jestem Paweł Smoleński, zawód-dziennikarz, hobby- cenzor. Masz jeszcze jakieś rewelacje w zanadrzu? Robi się nudno na tym > forum. Redaktorek-rozporek traci nerwy. Smoleńskiego tu nie widziałam a nerwy tracą prowokatorzy bo się intryga nie udała. Chociaż przyznaję, robi się nudno, powtarzacie się niemiłosiernie. I zero polotu. A przecież ci podpowiadałam jak możesz ożywić swoje cienkie manipulacje. Trochę weny, chłopcze, może jeszcze to uratujesz. >Spadam. Rzeczywiście, nic tu po tobie. Ale nie wątpię, że jeszcze będziesz próbował. W innym przebraniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atenafan 'poznacie prawdę, a prawda was wyzwoli' IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.03, 00:59 inteligencja czytelników jest narażana nie od dziś: czytanki.and.pl/nowina.html Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw.rewerski Re: 'poznacie prawdę, a prawda was wyzwoli' 03.12.03, 01:28 Gość portalu: atenafan napisał(a): > inteligencja czytelników jest narażana nie od dziś: > czytanki.and.pl/nowina.html Zdecydowanie warto przeczytać to, co kolejny anonim z Suwałk podsuwa. Daje do myślenia. Po lekturze widzę, że albo jest to prowokacja rozbudowana, albo mamy do czynienia z naiwnym człowiekiem o dużym poczuciu skrzywdzenia. W obu przypadkach przyczyny obecnych wystąpień anonimów zdają się tkwić w dość już odległej przeszłości. Jeżeli jest to przypadek prowokacji rozbudowanej, to w ciągu kolejnych dni będą się nam ukazywały kolejne jej poziomy. Zapewne w kolejnych wątkach... A cel b ędzie co najmniej niejasny. Nowego sensu wszakże nabiera zawoalowana groźba rolotomasiego wobec mnie... Zobaczymy jutro. Dziś już życzę dobrej nocy... Wiesław Rewerski Zobaczy Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Kataryna: Dlaczego sprzedalas dusze za srebni 03.12.03, 05:18 Nie to zebym liczyl od razu na odpowiedz pana prawnika,ale ciekawi mnie dlaczego opublikowanie listu otwartego jest podloscia? Listy otwarte pisane sa w tym celu,zeby byly publikowane,a widze ze Rewerski jak i Kataryna sa innego zdania. No i obecnosc Kataryny w tym watku wskazuje wyraznie,ze nie ma ona nic wspolnego z GW ani ekipa tam zatrudniona :)))))) Gdybym sie mylil Kataryno,to zawsze mozesz mnie skorygowac. • Z mojej strony - podsumowanie wieslaw.rewerski 02.12.2003 18:37 odpowiedz na list odpowiedz cytując Gość portalu: młotnia pana napisał(a): > Mi wystarcza w tym wypadku moja wiedza. Swoją wiedzę czasem trzeba zachować wyłącznie dla siebie. Chlapanie językiem bywa podłością. > Za jedno mogę ci ręczyć: to nie była prowokacja. Opublikowanie listu otwartego było podłością. A to, co nastąpiło później, stanowiło podłości tej zwielokrotnienie. A czy nie jest zastanawiające, że obiektem pierwszego ataku stał się dziennikarz mocno zaangażowany w ujawnienie sprawy tak niewygodnej dla SLD? I czy nie jest zastanawiające, że metody prowadzenia "dyskusji" jako żywo przypominają ubeckie? Wiesław Rewerski • Z mojej strony - podsumowanie bis IP: *.aster.pl / *.acn.pl Gość: młotnia pana 02.12.2003 18:46 odpowiedz na list odpowiedz cytując Opublikowanie listu otwartego było podłością. A to, co nastąpiło później, > stanowiło podłości tej zwielokrotnienie. Zdecydowanie większą podłością jest to, co się wydarza w łóżkach gospodarzy pod ich nieobecność. I to by było na tyle. • Re: Z mojej strony - podsumowanie bis kataryna.kataryna 02.12.2003 18:48 odpowiedz na list odpowiedz cytując Gość portalu: młotnia pana napisał(a): > Opublikowanie listu otwartego było podłością. A to, co nastąpiło później, > > stanowiło podłości tej zwielokrotnienie. > > Zdecydowanie większą podłością jest to, co się wydarza w łóżkach gospodarzy pod ich nieobecność. I to by było na tyle. A ty co, siedziałeś pod tym łóżkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minimax Re: Kataryna: Dlaczego sprzedalas dusze za srebni IP: 5.5.* / 80.58.44.* 03.12.03, 17:08 Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Kataryna: Dlaczego sprzedalas dusze za srebni 03.12.03, 18:03 maksimum napisał: > Nie to zebym liczyl od razu na odpowiedz pana prawnika,ale ciekawi mnie > dlaczego opublikowanie listu otwartego jest podloscia? > > Listy otwarte pisane sa w tym celu,zeby byly publikowane,a widze ze Rewerski > jak i Kataryna sa innego zdania. Czego nie rozumiesz? Tego, że mi się nie podoba, że ktoś korzystając z pełnej anonimowości jaką daje internet snuje rozważania na temat czyjegoś życia osobistego, i wymieniając go z imienia i nazwiska sugeruje różne obrzydliwości? To takie trudne do pojęcia? Że wyciera sobie gębę kimś, kto ma rodzinę, przyjaciół, którzy to wszystko przeczytają? Potrafisz siebie podstawić za Smoleńskiego i pomyśleć jak byś się czuł wymieniony z imienia i nazwiska przez kogoś kto pisze na przykład, że był Twoim kochankiem? A Ty nie możesz nic zrobić bo napisał anonimowo. Sam byś błagał admina, żeby to zdjął więc nie udawaj tu obrońcy listów otwartych wszelkiej treści bo to nie był list otwarty tylko plugawy anonim. Wczoraj było o Smoleńskim, jutro może być o Tobie, pojutrze o mnie, nie rozumiesz tego, że nie chodzi o to komu ale co się robi? > No i obecnosc Kataryny w tym watku wskazuje wyraznie,ze nie ma ona nic > wspolnego z GW ani ekipa tam zatrudniona :)))))) Co Cię tak rozśmieszyło? Że się podłączasz pod nagonkę na mnie? Że powtarzasz argumenty kretynów, że każde odezwanie się w sprawie ocierającej się o Gazetę wskazuje jednoznacznie na związki z nią? Że zarzucasz mi kłamstwo i manipulację bo przecież wielokrotnie pisałam, że nie mam z Gazetą nic wspólnego? Co Ty człowieku wiesz o moich związkach z kimkolwiek? Niedobrze mi się robi jak czytam takie komentarze, zwłaszcza, że gdybyś mnie zapytał wprost mailem, powiedziałabym kim jestem bo się nie mam czego wstydzić. > Gdybym sie mylil Kataryno,to zawsze mozesz mnie skorygowac. Mylisz się ale korygować Cię nie zamierzam, nie chcę Ci psuć zabawy w polowanie na cenzora. Jeśli Ci wygodniej myśleć, że to ja tu wycinam to tak sobie właśnie myśl, nic mi do tego. Mam Was wszystkich w nosie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawda [...] IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.03, 20:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demaskuję [...] IP: 5.5.* / 80.58.44.* 03.12.03, 11:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wydafca (muj) [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 14:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś