Gość: NISZCZ ANF ! Re: Neofaszystowska międzynarodówka w Polsce IP: *.f70.katowice.pl 08.12.03, 22:20 NAJWIĘKSZYM ZAGROZENIEM W TYM KRAJU SĄ PUNKI I INNE LEWACKIE ŚCIERWA Z POD SZTANDARU KGB,ABW!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Neofaszystowska międzynarodówka w Polsce IP: *.lub.pl 08.12.03, 22:23 popieram Twoje zdanie całkowicie. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Neofaszystowska międzynarodówka w Polsce 08.12.03, 22:24 Gość portalu: NISZCZ ANF ! napisał(a): > NAJWIĘKSZYM ZAGROZENIEM W TYM KRAJU SĄ PUNKI I INNE LEWACKIE > ŚCIERWA Z POD SZTANDARU KGB,ABW!!! -dokladnie tak! masz rację, trzeba z tym lewactwem walczyć..a ze można to skutecznie tępić pokazali nam Rosjanie..odhcudzili komunistów i wyrzucili pupili Sorosa i Balcerowicza z dumy!(Gajdara i Jawlińskiego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demokryt Re: Neofaszystowska międzynarodówka w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 22:36 ... i teraz mają BATIUSZKE PUTINA. Niech zyje car! Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Neofaszystowska międzynarodówka w Polsce 08.12.03, 23:43 Gość portalu: Demokryt napisał(a): > ... i teraz mają BATIUSZKE PUTINA. Niech zyje car! -przydałby się w Polsce ktoś taki jak Putin który by chwycił to całe lewactwo za mordę Odpowiedz Link Zgłoś
neceser Faszysci z LPR marza o dyktaturze. 09.12.03, 01:27 Maja ja. Demokratyczna dyktature i zero szans na wladze w Warszawie. To ich boli. I bolec bedzie. oszolom.z.radia.maryja napisał: > Gość portalu: Demokryt napisał(a): > > > ... i teraz mają BATIUSZKE PUTINA. Niech zyje car! > > -przydałby się w Polsce ktoś taki jak Putin który by chwycił to całe lewactwo > za mordę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Pana Oszoloma Szanowny Panie Oszolomie!!! IP: *.mts.net 09.12.03, 02:53 Tak sie sklada, ze i ja ni za bardzo przepadam za lewa strona panoramy politycznej, problem jednak w tym, ze po prawej stronie rozciaga sie pustynia, biegaja po niej dzikie zwierzeta,zyja jakies koczownicze plemiona, ciagle gdzies wedruja,tylko niewiadomo dokad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fazer Re: Neofaszystowska międzynarodówka w Polsce IP: *.CNet.Gawex.PL 09.12.03, 12:15 Gdyby zalegalizować działalność partii neofaszystowskich czy też neonazistowskich nie musiały by one działać w podziemiu i uciekać do takich metod działania. Partie o charakterze komunistycznym też są nielegalne ale istnieją w Polsce i czemu drodzy redaktorzy z GW nie zajmą się tym tematem? Byłby zapewne bardziej ciekawy. Tym bardziej jeśli udałoby się odnaleźć jakieś powiązania z ludzmi wywodzącymi się z rządzącego nami ugrupowania jakim jest SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biały człowiek Re: Neofaszystowska międzynarodówka w Polsce IP: *.CNet.Gawex.PL 09.12.03, 12:26 Wszelkie zakazy tu nie pomogą. Do działań terrorystycznych potrzebna jest wąska grupa osób. Ogólnie można stwierdzić im niej osób w bojówce tym lepiej. 4-12 osób może wiele. Ale mimo że ja jestem jednych z neofaszystów nie zauważam na razie trendu do tworzenia grup o charakterze bojowym. Jeśli jednak sytuacja będzie się pogarszała (działania ABW, nagonka w mediach, większe restrykcje prawne) to ruch NS nie będzie miał innego wyjścia jak zejść maksymalnie do podziemia i zacząć działania zbrojne w obronie swoich wartości. Nawet jeśli złapiecie 90% to reszta zostanie i się odgryzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyhomofob Re: Neofaszystowska międzynarodówka w Polsce IP: 62.233.188.* 09.12.03, 13:15 Profesor K. to prof. Tadeusz Kwiatkowski, wykłada logikę na UMCS w Lublinie. Jeden z jego synów (starszy kwiatek) chciał kiedyś bić młotkiem mojego kolegę za liść marihuany na plecaku. Młodszy kwiatek wydawał się nawet całkiem symaptyczny. Myślałem że to już było tak dawno i chłopcy zmienili poglądy a tu takie buty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrush 14\88 Re: Neofaszystowska międzynarodówka w Polsce IP: 217.98.123.* 09.12.03, 14:27 Smiac Mi sie chce w tych waszych wypowiedzi nagle jacy wszyscy sie tolerancyjni zrobili. Jak macie wchodzic zamiar wlazic w dupe jakiemus Pejsatemu chujowi to spierdalaj jeden z drugim tam gdzie ich miejsce. I co z tego ze jakies Zydowskie pocholki rozbily Combat 18 na jego miejsce powstanie drugi. A tak na koniec to chuj Ci w dupe Pankowski szmaciarzu jeszcze sie spotkamy masz to jak w banku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leje-sie 18 i kabala IP: 193.235.118.* 09.12.03, 17:28 Nieco powyzej napisalem, ze nazisci w swojej glebokiej niewiedzy posluguja sie prymitywna wersja niewatpliwie zydowskiej Kabaly uzywajac cyfrowych skrotow 88, 14 i wreszcie 18 (AH). Jeden nieuczek o nicku H (powinno chyba byc Ch) nie potrafil tego przyjac do wiadomosci. Ponizej podaje jeden krotki cytat po angielsku - po pelniejsza lekture odsylam do wyszukiwarek, hasla "kabbalah" i "gematria", a jeszcze lepiej do bibliotek. (Dla informacji nieswiadomych - biblioteka to miejsce gdzie sa ksiazki na wszystkie tematy. Ksiazki te mozna czytac na miejscu lub wypozyczac. Od czytania madrych ksiazek mozna stac sie madrzejszym samemu). Jeszcze jedna uwaga - wedlug jednego z wyliczen greckie inicjaly Jezusa Chrystusa (IH) daja liczbe 18. Wedle gematrii istnieje tajna korespondencja, choc nie zawsze jednoznacznosc miedzy symbolami o tej samej wartosci. Tym samym drugie 18 (AH) byloby Antychrystem, co zreszta zgadza sie z potocznym przekonaniem. Bawcie sie dobrze. "In Hebrew, each letter possesses a numerical value. Gematria is the calculation of the numerical equivalence of letters, words, or phrases, and, on that basis, gaining, insight into interrelation of different concepts and exploring the interrelationship between words and ideas." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H [...] IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.03, 19:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H a ona zwaliła kabała, taaaaaaaaaaaaki był IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.03, 20:41 Dz 19:13-17 Ale i niektórzy wędrowni egzorcyści żydowscy próbowali wzywać imienia Pana Jezusa nad opętanymi przez złego ducha. Zaklinam was przez Pana Jezusa, którego głosi Paweł - mówili. Czyniło to siedmiu synów niejakiego Skewasa, arcykapłana żydowskiego. Zły duch odpowiedział im: Znam Jezusa i wiem o Pawle, a wy coście za jedni? I rzucił się na nich człowiek, w którym był zły duch, powalił wszystkich i pobił tak, że nadzy i poranieni uciekli z owego domu. Dowiedzieli się o tym wszyscy Żydzi i Grecy, mieszkający w Efezie, i strach padł na wszystkich, i wysławiano imię Pana Jezusa. wracjąc do tematu to kabała jest ogólnie w całości prymitywna i może być lepsza niż prymitywna bo taka już jest, i dla mało mądrych ludzi jest akurat (bez urazy, ale akurat dla mniej niż ludzi). I napewno te 88, 18, 14 nie ma nic wspólnego z kabałą, chyba że bardzo chcesz te liczby pod swoje zabobony kabalistyczne dopasować. A moje H nie jest z kabały tylko z runów jeśli już, i nawiązuje do "hagal". Interesuj sie dalej. :) P.S. Odejdz chłopcze P.S. To o "tajnej korespondencji", wiesz co? pobaw sie lepiej (zdadnij czym, o ile to masz, podpowiem dziewczymki podobno tego nie mają) lepiej. Nie będe co sugeruje pisać bo jeszcze znowu ktoś usunie mojego posta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leje-sie Re: a ona zwaliła kabała, taaaaaaaaaaaaki był IP: 193.235.118.* 10.12.03, 14:12 1."To o czym nie wiem nie istnieje" - szczegolny przypadek solipsyzmu. 2. Nie chce zgadywac czym sie bawisz a czego "dziewczymki" bardzo nie lubia, ale domyslam sie, ze to cos bardzo brzydkiego wiec prosze bys przestal. 3. www.nordiska.uu.se/nyfiken/runologi.htm+runologi&hl=sv&ie=UTF-8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucha Re: Neofaszystowska międzynarodówka w Polsce IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.03, 13:49 Czysta rasa górą. Na świecie jest za dużo żydów!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NS_85 Re: Neofaszystowska międzynarodówka w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.03, 14:30 HAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś