Dodaj do ulubionych

ZamykajOM na Salonie24

25.05.09, 17:42
Na Salonie24 zamykajOM nawet się nie wahaJOM.
www.dziennik.pl/opinie/article386469/Krytykujesz_Kataryne_Skasuja_ci_bloga.html
Co ciekawe, na Salonie już są obrońcy zamykających twerdzących że w Dzienniku
kłamiOM i oszukujOM że zamykajOM bo wcale nie zamykajOM. Bo to nieprawda je.
satyra.republikanska.salon24.pl/107049,kolejne-klamstwo-dziennika.
I co? I znowu wszystko przez baby!
:)
Obserwuj wątek
    • dzi1a [...] 25.05.09, 18:14
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • sebj.1 Re: ZamykajOM na Salonie24 25.05.09, 18:35
        Ja to przyjemnie patrzeć jak oszołomstwo medialne spod znaku 4rp
        zaczęło się wzajemnie wygryzać. Zastanawiający jest obiekt tej
        nawalanki... www.calapolskaczytadzieciom.pl/nowa/index.php?
        page=szkolenie_fotki - druga od góry
        • who.is.who [...] 25.05.09, 19:08
          • who.is.who [...] 25.05.09, 22:42
      • wylogowany.pielegniarz Re: ZamykajOM na Salonie24 25.05.09, 19:33
        dzi1a napisała:

> najbardziej mnie teraz śmieszy jak to prezeska manipulowała kilkoma bogu ducha
        > winnymi forumowiczami z "kraju" np basią ,izabellą i kilkoma innymi w swojej
        > prywatnej biznesowej wojence z "kwiatuchem" .ciekawią mnie obecne odczucia tych
        > osób na temat prezeski.

Nikt nikim nie manipulował, a Ty przestań łgać.
      • iza.bella.iza Re: ZamykajOM na Salonie24 25.05.09, 19:53
        dzi1a napisała:

> najbardziej mnie teraz śmieszy jak to prezeska manipulowała kilkoma bogu ducha
        > winnymi forumowiczami z "kraju" np basią ,izabellą i kilkoma innymi w swojej
        > prywatnej biznesowej wojence z "kwiatuchem"

Ty sobie mną gęby nie wycieraj, wielonikowcu, ok? I nie powtarzaj kłamstw na
        temat "biznesów" Kataryny z Kwiatkowskim - Dziennik już je odszczekuje, więc się
        opanuj, bo wyjdziesz na większego pisdziocha niż obaj Karnowscy razem wzięci.

>ciekawią mnie obecne odczucia tych
        > osób na temat prezeski.

Jak cię tak ciekawią, to dlaczego nie przeczytasz tych kilku wątków, w których
        ja, Basia i tych kilku innych wyrażało owe odczucia? Za trudne?
    • dzi1a Re: ZamykajOM na Salonie24 25.05.09, 20:24
      prezeska nadawała ton ,reszta forumowiczów służyła za swoisty wypełniacz. teraz
      widać to bardzo wyrażnie. głupio im teraz że nimi tak manipulowała :)))

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=8278866&a=8278866
      • wylogowany.pielegniarz Re: ZamykajOM na Salonie24 25.05.09, 20:28
        Nie wiesz, o czym mówisz. Przestań łgać:)
        • iza.bella.iza Re: ZamykajOM na Salonie24 25.05.09, 20:49
          Pielo - niech się dziewczynka/chłopiec pocieszy chwilkę, że zdemaskował/a
          Katarynę i jej znajomych. Na mój post nie raczy odpowiedzieć, bo jest zwykłym
          parszywym wielonikowcem.

• who.is.who Re: ZamykajOM na Salonie24 25.05.09, 21:43
            Piękna Izo!
            Niech sobie pobryka ;-)

www.youtube.com/watch?v=LAg5F0erF0w&hl=pl
        • dzi1a Re: ZamykajOM na Salonie24 25.05.09, 20:59
          "goniący pielęgniarzu" i ciebie prezeska owinęła wokół małego paluszka,
          tańczyłeś jak ona zagrała i "strajker" też :)
          • iza.bella.iza Re: ZamykajOM na Salonie24 25.05.09, 21:01
            Strajkera to tylko najstarsi forumowiecze pamiętają. Nie ciesz się więc tak,
            tylko powiedz pod jakim nickiem byłeś/aś wtedy na forum?
            • wylogowany.pielegniarz Re: ZamykajOM na Salonie24 25.05.09, 21:08
              Też jestem ciekaw, choć na zaspokojenie swojej ciekawości jakoś szczególnie nie
              liczę:)
            • dzi1a Re: ZamykajOM na Salonie24 25.05.09, 21:14
              jedynie "rolotomasi" zachowywał swoistą :)zimną krew w kontaktach z prezeską.
              czasami was czytałem ,byliscie jak w jakimś transie i zawsze miałem wrażenie a
              nawet pewność że ona załatwia z "kwiatuchem" jakieś swoje dosyć
              osobisto-biznesowe porachunki a wy jesteście jej narzędziem. no i po około 5
              latach okazało się że moje przeczucia były słuszne.
              • iza.bella.iza Re: ZamykajOM na Salonie24 25.05.09, 22:02
                dzi1a napisała:

> jedynie "rolotomasi" zachowywał swoistą :)zimną krew w kontaktach z prezeską.

hehe - dobre sobie :D

> czasami was czytałem ,byliscie jak w jakimś transie i zawsze miałem wrażenie a
                > nawet pewność że ona załatwia z "kwiatuchem" jakieś swoje dosyć
                > osobisto-biznesowe porachunki a wy jesteście jej narzędziem. no i po około 5
                > latach okazało się że moje przeczucia były słuszne.

Po pięciu latach okazało się, że jesteś kłamca, konfabulant i tchórz. I już wiem
                pod jakim nickiem te 5 lat temu pisałeś:D
            • dzi1a Re: ZamykajOM na Salonie24 25.05.09, 21:35
              iza.bella.iza napisała:

> Strajkera to tylko najstarsi forumowiecze pamiętają. Nie ciesz się więc tak,
              > tylko powiedz pod jakim nickiem byłeś/aś wtedy na forum?
              >

czytałem was czasami 2003 i 2004 roku na forum kraj ale nie dyskutowałem , a
              waszą nadaktywną czwórkę czy piątkę na czele z guru "kataryna.kataryna" nawet
              zapamiętałem , byliście tacy zajadli i tacy naiwni z tymi "kwiatuchami" ,itp.
              prezeska i o godz 2 w nocy wodziła was za nos ,byliście w nią tak zapatrzeni :)
          • wylogowany.pielegniarz Re: ZamykajOM na Salonie24 25.05.09, 21:06
            Ależ ja wiedziałem już wtedy, kim ona jest i różne sprawy przewijały się w
            rozmowach poza forum. Nic nie jest dla mnie niespodzianką, więc nie wiem, o
            jakich manipulacjach mówisz. Dlatego proszę, abyś przestał/a łgać:)
            • dzi1a Re: ZamykajOM na Salonie24 25.05.09, 21:21
              wylogowany.pielegniarz napisał:

> Ależ ja wiedziałem już wtedy, kim ona jest i różne sprawy przewijały się w
              > rozmowach poza forum. Nic nie jest dla mnie niespodzianką, więc nie wiem, o
              > jakich manipulacjach mówisz. Dlatego proszę, abyś przestał/a łgać:)

"goniący pielęgniarzu" , wg mnie nic nie wiedziałeś , teraz tylko sam przed sobą
              sie tłumaczysz ze zostałeś zmanipulowany jak dziecko w piaskownicy , dlatego
              proszę abyś przestał/a łgać :)

• wylogowany.pielegniarz Re: ZamykajOM na Salonie24 25.05.09, 21:32
                Wiedziałem ja i wiedziała Basia. Wiedział też Witek, o czym dowiedziałem się
                później. O tylu osobach wiem ja. Mógłbym to łatwo udowodnić przy pomocy osób, w
                obecności których Kataryna prosiła kiedyś na pewnym zamkniętym forum, żebyśmy z
                Basią potwierdzili, że nie jest jakąś tam znaną osobą(chyba o Kolendę-Zaleską
                wtedy chodziło). Tylko że ta zabawa nie ma sensu. Wiem jednak, że mi wierzysz,
                choć się do tego nie przyznasz:)
                • iza.bella.iza Re: ZamykajOM na Salonie24 25.05.09, 21:45
                  Ja też wiedziałam, a wielonikowiec nie wiedział i dlatego teraz nam zazdrości:)
                  • dzi1a Re: ZamykajOM na Salonie24 25.05.09, 22:30
                    izabella w 2003/2004 wiedziała o zawiedzionych kontaktach biznesowych prezeski
                    z "kwiatuchem" ,he he

• wylogowany.pielegniarz Re: ZamykajOM na Salonie24 25.05.09, 22:47
                      Przypomniał mi się tekst, który kiedyś od niej usłyszałem przy tej okazji i przy
                      których chichrałem się przed monitorem. Dzięki za przypomnienie i ubolewam, że
                      nie mogę zacytować, pomimo tego że w obecnej sytuacji nie byłoby to nic
                      "zdradliwego".
                      p.s.
                      Tutaj naprawdę nie wszystko jest spiskiem. Uwierz:)
                      Uwierz i przestań powtarzań bajki o biznesach:)
                    • iza.bella.iza Re: ZamykajOM na Salonie24 25.05.09, 23:33
                      dzi1a napisała:

> izabella w 2003/2004 wiedziała o zawiedzionych kontaktach biznesowych prezeski
                      > z "kwiatuchem" ,he he
                      >

Tego nie wiedziałam, bo to zwykłe kłamstwo jest.
    • venus99 Polska kraj operetek 25.05.09, 20:26
      sądząc po skali "wydarzenia" i drobiazgowemu roztrzasaniu gó...anych
      problemów.
      • sebj.1 Re: Polska kraj operetek 25.05.09, 21:00
        Na stronie główniej saloniku psychoza - 17 artykułów dot.
        Katarynki.
        • bu2m Re: Polska kraj operetek 25.05.09, 21:08
          Wygląda to na zbiorową orgię.
      • boblebowsky Re: Polska kraj operetek 25.05.09, 21:12
        > sądząc po skali "wydarzenia" i drobiazgowemu roztrzasaniu gó...anych
        > problemów.

Dokładnie, niektórym się trochę w głowie poprzestawiało i trochę za bardzo w
        siebie uwierzyli. Wydaje im się że mają moc telewizji publicznej, a umówmy się
        jesteśmy zaledwie garstką oszołomów interesujących się polityką, a tzw większość
        nie ma nawet pojęcia o naszym istnieniu.
        • bu2m Re: Polska kraj operetek 25.05.09, 21:15
          Pewien salonowiec określił się jako piąta władza.
          :)
        • sebj.1 [...] 25.05.09, 21:16
        • iza.bella.iza Re: Polska kraj operetek 25.05.09, 22:04
          boblebowsky napisał:

> Dokładnie, niektórym się trochę w głowie poprzestawiało i trochę za bardzo w
          > siebie uwierzyli. Wydaje im się że mają moc telewizji publicznej, a umówmy się
          > jesteśmy zaledwie garstką oszołomów interesujących się polityką, a tzw większość
          > nie ma nawet pojęcia o naszym istnieniu.

I to znakomita większość - jakieś 99% społeczeństwa.
    • mmikki PiSalon24 25.05.09, 20:53
      PiSalon nawet nie stara się zachować pozorów. Niech zmieni nazwę na PiSadło - na
      cześć swojej gwiazdy.
    • who.is.who Re: ZamykajOM na Salonie24 25.05.09, 21:37
      Nie chcę być niegrzeczny wobec Pan, więc no comments ;-)
    • frank_drebin Najgorzej jak ktos nie wie za bardzo o czym pisze 25.05.09, 22:20
      i przez klawiature mu nie przejdzie -
    • wylogowany.pielegniarz Re: TO był LINK, piurnonsensowna hipokryzja! ;-( 25.05.09, 23:33
      Smutni jesteście i trochę żałośni.
      • iza.bella.iza Re: TO był LINK, piurnonsensowna hipokryzja! ;-( 25.05.09, 23:35
        To taka podwórkowa frajda - wytykać komuś nazwisko i wygląd. Żałosne, że bawią
        się w to dorośli ludzie.
        • who.is.who Re: TO był LINK, piurnonsensowna hipokryzja! ;-( 25.05.09, 23:46
          Niczego nie wytykam.
          • iza.bella.iza Re: TO był LINK, piurnonsensowna hipokryzja! ;-( 26.05.09, 00:16
            Nic a nic. Ty sobie tylko linki wklejasz.
            • who.is.who Re: TO był LINK, piurnonsensowna hipokryzja! ;-( 26.05.09, 00:26
              iza.bella.iza napisała:

> Nic a nic. Ty sobie tylko linki wklejasz.
              >

Nie rozumiem takiego podejścia. Mleko się już rozlało.
              Przedtem "broniłem" anonimowości (przed zakusami Czumy), teraz - nie ma co
              chować głowy w piasek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka