czarny_bono 05.06.09, 21:07 Zawieśniaczył mocniej niż jego szef, a to nie było łatwe. Szacunek za ten wyczyn:> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zallas Re: Partacz Tygodnia: Józef Jędruch 06.06.09, 16:48 "Prezes Luksemburskiej Fundacji Praw Człowieka" - co to za fundacja, skoro jej prezes jest podejrzany o grube przekręty. I jeszcze zajmująca się prawami człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
qwww Re: Partacz Tygodnia: Józef Jędruch 07.06.09, 02:49 zallas napisał: > "Prezes Luksemburskiej Fundacji Praw Człowieka" - co to za fundacja, skoro jej > prezes jest podejrzany o grube przekręty. I jeszcze zajmująca się prawami człow > ieka. podejrzany, nie skazany - drobna różnica w myśl prawa więc - niewinny i to ja, cholera, muszę Żyda bronić... :) Odpowiedz Link Zgłoś
komentator232 Re: Partacz Tygodnia: Józef Jędruch 07.06.09, 01:04 No bez przesady, gruszki na wierzbie to można obiecywać tylko gdy się jest w Peło. Odpowiedz Link Zgłoś
yeti362 Re: Partacz Tygodnia: Józef Jędruch 07.06.09, 08:30 To jest mniej więcej uzasadnienie braku chęci, u mnie również, brania udziału w tych wyborach, oczywista oczywistość jako wyborca.Mówiąc krótko, mam to w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
henyk Re: Partacz Tygodnia: Józef Jędruch 07.06.09, 23:33 Do komentator232. Można by uważać, że pozostałe partie a zwłaszcza PiS niczego nie obiecywała. Na szczęście zapominalskim polecam użycie wyszukiwarki a wyniki jej pracy będą fenomenalne. Do dzieła zatem. Odpowiedz Link Zgłoś
kendypajac Re: Partacz Tygodnia: Józef Jędruch 09.06.09, 10:54 wg mnie może byc winny a jesli tak to Fiskus powinien go ogolic, bo mnie goli na ZERO, Odpowiedz Link Zgłoś