qqazz 23.06.09, 18:58 Najpierw krytykowali Vincenta za to ze nie chce wprowadzać rozwiazań zwiększających deficyt, a jak juz je chce wprowadzić to chca go odwołać. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etwas-geheimnis Re: O co chodzi PiSowi? 23.06.09, 19:01 Jak to o co ? O władzę:-) Prowadza wojne ,a w wojnie wszystkie chwyty dozwolone. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: O co chodzi PiSowi? 23.06.09, 19:04 etwas-geheimnis napisał: > Jak to o co ? O władzę:-) Prowadza wojne ,a w wojnie wszystkie chwyty dozwolone To wiem ale chciałbym usłyszeć jakis sensowny i mozliwie merytoryczny argument będący kontynuacją linii polityki gospodarczej PiSu, bo te polityczne są oczywiste. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sovieticushomo Najlepiej będzie jak przeczytasz dokumenty, potem 23.06.09, 19:05 zasytanowisz się nad ich intelektualnym przesłaniem i dopiero wtedy, jak sam nie zrozumiesz o co chodzi Pis-owi, zapytasz innych? Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Najlepiej będzie jak przeczytasz dokumenty, p 23.06.09, 19:17 sovieticushomo napisał: > zasytanowisz się nad ich intelektualnym przesłaniem i dopiero wtedy, jak sam nie zrozumiesz o co chodzi Pis-owi, zapytasz innych? Nie czytałem i nie mam czsu ich czytać więc dlatego pytam innych, jak czytałes to licze na to, że potrafisz mi w miare sensownie odpowiedziec na postawione pytanie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus To bąad.Czekając na wyniki pracu umysłu bliźniego 23.06.09, 20:15 pozbawiasz się sam umiejetności samodzielnego myślenia. Może podołasz? Oto link: www.pis.org.pl/dokumenty.php Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: To bąad.Czekając na wyniki pracu umysłu bliźn 23.06.09, 20:18 Nie po to zakładam watek żeby samemu sobie odpowiadac na postawione pytanie, ale dziękuje za linka. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Miał byc link do uzasadnienia wniosku 23.06.09, 20:20 o odwołanie Vincenta, a jest link do strony PiSu, taką odpowiedź to mozesz dać średnio inteligentnej małpie ale nie mnie. pozxdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Nie za nisko się cenisz? 23.06.09, 20:55 qqazz napisał: > o odwołanie Vincenta, a jest link do strony PiSu, taką odpowiedź to mozesz dać > średnio inteligentnej małpie ale nie mnie. > > > > pozxdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj PiS to topiejący wrzód na d... 23.06.09, 19:11 O to, zeby jak najwięcej zaszkodzić rządzącym , sypać piaseczek w tryby, kopać dołki i podkładać świnie. W myśl zasady, ze ii gorzej dla Polski tym gorzej dla PO, a co zatem idzie lepiej dla PiS Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: PiS to topiejący wrzód na d... 23.06.09, 19:18 zapijaczony-ryj napisał: > O to, zeby jak najwięcej zaszkodzić rządzącym , sypać piaseczek w tryby, kopać dołki i podkładać świnie. W myśl zasady, ze ii gorzej dla Polski tym gorzej dla PO, a co zatem idzie lepiej dla PiS Nie oczekuje odpowiedzi oczywistych tylko konkretnych i sensownie wyjasniajacych działanie PiSu przy założeniu że jest to działanie racjonalne którego źródłem jest troska o dobro kraju. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: O co chodzi PiSowi? 23.06.09, 20:11 Nie znajdziesz odpowiedzi (sensownej) na tak postawione pytanie, bo niczego racjonalnego w działaniach tej kaczej gromady nie ma. Przegrali wybory i nie potrafią się pozbierać po utracie władzy. Władza jest dla nich celem, a nie środkiem do działań na korzyść kraju, ta się zupełnie nie liczy. Sprawujący władzę stanowią największe zagrożenie, szczególnie, gdy nie tracą na popularności. Stąd jedyne działanie PiS, które jest im znane: krytykowanie wszystkiego, wetowanie, sypanie piachu w tryby, nawet kosztem kraju, nawet posługując się obrzydliwym kłamstwem. Gdyby rządziła SLD a nie PO, to SLD byłaby wrogiem nr 1. Dlatego twierdzę, że ten wrzód powinien zostać definitywnie usunięty, bo jest rakiem na zdrowej tkance zróznicowanych formacji politycznych. Formacje powinny się różnić, powinny oferować nam swoje lepsze/gorsze programy, my powinniśmy wybierać, ale kryterium nie powinno być kaczor ws ktokolwiek. Ukradli Księżyc, to niech się wynoszą TAM i sobie rządzą do usr* śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: O co chodzi PiSowi? 23.06.09, 20:14 Ten co pierwszy zgadnie , ma nobla w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Ponieważ zebrał się tu kwiat forowej elity 23.06.09, 22:00 intelektualnej więc pozwolę sobie wyjaśnić,że: jeśli np. strażak zamiast lać niezwłocznie wodę na dach i w ten sposób chronić dom przed zbliżającym się pożarem proponuje z uporem, nie słuchając ostrzegawczego i krytycznego głosu innych strażaków, żeby ludzie zamykali szafy i biurka, narażając w ten sposób, ich zdrowie i ich dobytek na wielkie straty, w końcu daje się przekonać i mówi że należy jednak lać tą wodę, to takiego strażaka należy ukarac i zwolnić z pracy. Odpowiedz Link Zgłoś