Dodaj do ulubionych

Izabela Sierakowska

19.12.03, 17:47
Izabela Sierakowska: "... Przede wszystkim zabrnęliśmy już w taki zaułek, z
którego wydaje się niektórym nie ma wyjścia. I te notowania fatalne
wczorajsze. My 16 procent, 16 procent Samoobrona to już, jak mówi młodzież,
dołuje zupełnie. Ale myślę, że trzeba się z tego otrząsnąć, trzeba sobie
powiedzieć wyraźnie, przecież ten klub ma ogromny potencjał intelektualny."

Ogromny potencjał intelektualny, to intelekutalne zaplecze Samabrony, z
którego, jak widac, Samabrona bardzo sprytnie korzysta. SLD wychodowało
potwora, który ją teraz zeżre. Razem z ogromnym potencjałem intelektualnym.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marian -polityk Re:Brawo douglasmclloyd! Brawo! świetne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.03, 17:56
      douglasmclloyd napisał:

> Izabela Sierakowska: "... Przede wszystkim zabrnęliśmy już w taki zaułek, z
      > którego wydaje się niektórym nie ma wyjścia. I te notowania fatalne
      > wczorajsze. My 16 procent, 16 procent Samoobrona to już, jak mówi młodzież,
      > dołuje zupełnie. Ale myślę, że trzeba się z tego otrząsnąć, trzeba sobie
      > powiedzieć wyraźnie, przecież ten klub ma ogromny potencjał intelektualny."
      >
      > Ogromny potencjał intelektualny, to intelekutalne zaplecze Samabrony, z
      > którego, jak widac, Samabrona bardzo sprytnie korzysta. SLD wychodowało
      > potwora, który ją teraz zeżre. Razem z ogromnym potencjałem intelektualnym.
    • Gość: züberman Izabela Tajemnicza IP: *.elpos.pl / 212.33.82.* 19.12.03, 18:02
      ZAraz zaraz, ale ona przecież nie powiedziała wyraźnie, który klub ma "przecież
      ten ogromny potencjał intelektualny". SLD czy Samabrona? A może myślała o PLD?
      A może jakiś klub garnizonowy?
      • douglasmclloyd Na 100% chodzi o Samąbronę 19.12.03, 18:21
        Gość portalu: züberman napisał(a):

> ZAraz zaraz, ale ona przecież nie powiedziała wyraźnie, który klub ma "przecież
        >
        > ten ogromny potencjał intelektualny". SLD czy Samabrona? A może myślała o PLD?
        > A może jakiś klub garnizonowy?

"Monika Olejnik: Co to znaczy wkład intelektualny?

Jerzy Jaskiernia: "Wkład intelektualny. Pani redaktor ja mogę nie popierać
        różnych działań „Samoobrony”, ja mogę mieć zastrzeżenia do pana Leppera i my
        mamy do niego zastrzeżenia, i pamiętamy tą sprawę bezpodstawnego pomówienia
        polityków o korupcję. My mamy to w pamięci, podejmowaliśmy określone działania.
        Natomiast Pani kwestionuje wiedzę pana Leppera, jego umiejętności analityczne to
        ja chcę powiedzieć, że uczestniczyłem z panem Lepperem w kilkudziesięciu
        spotkaniach, gdzie nie tylko wykazał się talentem analitycznym, przenikliwością,
        ale zadawał bardzo interesujące pytania. Ja jestem przekonany, że jeśliby się
        znalazł w komisji śledczej to by do tej komisji wniósł bardzo wartościowe elementy."
        • Gość: z Re: Na 100% chodzi o Samąbronę IP: *.elpos.pl / 212.33.82.* 19.12.03, 18:23
          racja :) Po raz drugi w ciągu 5 minut muszę przyznać Ci rację. Z wielką chęcią
          zresztą.
          • douglasmclloyd Re: Na 100% chodzi o Samąbronę 19.12.03, 21:25
            Gość portalu: z napisał(a):

> racja :) Po raz drugi w ciągu 5 minut muszę przyznać Ci rację. Z wielką chęcią
            > zresztą.

Czyli razem zgadzamy się z Sierakowską.
            • Gość: kermit Lepper to wartościowy 5 element IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 02:47
              niezły zresztą z niego element...
            • Gość: z Re: Na 100% chodzi o Samąbronę IP: *.elpos.pl / 212.33.82.* 20.12.03, 11:09
              a tak, a i z Jaskierniem też.
    • Gość: Emeryt Re: To wszystko pestka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.12.03, 01:09
      Otwierający oczy całemu społeczeństwu Plan Rozwoju Polski opracowany w
      mistrzowski sposób przez pana posła Wrzodaka pozwoli LPR zyskac wielu nowych
      zwolenników i umocnić się w notowaniach na czele partii. Wszystko wskazuje, że
      premierem zostanie pan poseł Wrzodak co umożliwi mu z właściwą dla niego
      wirtuozerią ten genialny plan wcielić w życie. Z tą błogą myśla udaję się na
      zasłużony odpoczynek.
      • douglasmclloyd Re: To wszystko pestka 20.12.03, 02:39
        Gość portalu: Emeryt napisał(a):

> Otwierający oczy całemu społeczeństwu Plan Rozwoju Polski opracowany w
        > mistrzowski sposób przez pana posła Wrzodaka pozwoli LPR zyskac wielu nowych
        > zwolenników i umocnić się w notowaniach na czele partii. Wszystko wskazuje, że
        > premierem zostanie pan poseł Wrzodak co umożliwi mu z właściwą dla niego
        > wirtuozerią ten genialny plan wcielić w życie. Z tą błogą myśla udaję się na
        > zasłużony odpoczynek.

Może zdążysz jeszcze odpowiedzieć, kto jest zapleczem intelektualnym LRPu?
        • Gość: z sami orłowie IP: *.elpos.pl / 212.33.82.* 20.12.03, 11:11
          prof. Bender, ten, co uważał, że obozy koncentracyjne były w istocie obozami
          pracy. Bardzo precyzyjny naukowiec.
          • douglasmclloyd Re: sami orłowie 20.12.03, 15:20
            Gość portalu: z napisał(a):

> prof. Bender, ten, co uważał, że obozy koncentracyjne były w istocie obozami
            > pracy. Bardzo precyzyjny naukowiec.

Nie zapominajmy o prof. Robercie Nowaku, bez niego LRP by nie istniała.
            • Gość: D-r-39 Re:sami orłowie.Tak trzymać-towarzysze w kieckach! IP: *.net.autocom.pl 21.12.03, 13:04
              Można twierdzić,że ziemia jest płaska,można twierdzić,że woda wrze w 90 stop.C.,
              a kąt prosty to 100 stopni,byleby tylko popierac W.C. należeć do L.P.R. chodzić
              w Niedzielę na sumę i potrzeby Kościoła wspomagać.Ciągle mało takich,,Orłów" jak
              prof.prof.Bender , Nowak czy uczonych w mowie i piśmie jak posłowie : Giertych,
              Wrzodak,czy nieogolony Pęk . Reszta to chołota którą należy tępić i za wszelką
              cenę pozbyć się z Sejmu ,Senatu, a gdy będą sami swoi to utworzymy Państwo w
              którym konstytucja będzie oparta na Wartościach Chrześcijańskich ,ludzie bedą
              żyć w szczęśliwosci.Podstawowymi zajęciami będą : posługi dla duchowieństwa i
              modlitwa.Innych potrzeb nie będzie bo to wymysły Szatana.Obym nie doczekał .
              • Gość: Sierakowska Towarzysze! Obudżcie się! IP: *.czajen.pl 21.12.03, 22:06
                • douglasmclloyd Re: Towarzysze! Obudżcie się! 22.12.03, 03:09
                  Towarzysze już dawno się obudzili. Od idei wolą mamonę, a konkretnie miliony
                  zielonych za sprzedawanie ustaw. Od dawna wiadomo, że na handlu można najlepiej
                  zarobić i towarzysze postanowili wziąć interes we własne ręce. Zaplecze, choćby
                  najbardziej intelektualne, ich nie interesuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka