Dodaj do ulubionych

Nadszedł czas pożegnania odchodzę z forum

27.12.03, 13:40
Kochani. Wiem jak bardzo mnie nienawidzicie i domyślam sie że bardzo byście
się ucieszyli gdybym odszedł z tego forum. Mam dla was radosną wiadomość
odchodzę z forum...na min trzy tygodnie. Powodem tego będzie mój pobuyt w
szpitalu..mam przejść operację kolana. To konsewkencja skomplikowanego
złamania którego nabawiłem się jeszcze na Andrzejkach. Do szpittala na zabieg
udaję się juz w poniedziałek..potem czeka mnie trzytygodniowa rehabilitacja.
Było mi z wami różnie raz miło a raz ciężko.. Życzę wam mimo wszystko
szczęśliwego nowego roku zdrowia szczęścia pomyślności sukcesów w szkole w
pracy no i oczywiście nawrócenia i wyzbycia sie klerofobii
Obserwuj wątek
    • Gość: Ubogacony [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 13:46
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • panna.zuzanna [...] 27.12.03, 13:57
        • Gość: debil [...] IP: *.utaonline.at 27.12.03, 14:01
        • oszolom.z.radia.maryja Admin stokrotne dzięki za usunięcie tych bluzgów! 27.12.03, 21:38
          do siego roku!
      • Gość: debil Re: Nadszedł czas pożegnania odchodzę z forum IP: *.utaonline.at 27.12.03, 14:00
        dla mnie menda to jestes ty prymitywny bucu, przykladem typowego polskiego
        chama spod budki z piwem. zapamietaj to sobie i wiedz kim jestes.
        i nie sil sie na odpisywanie kolejnych chamskich postow, bo twoj poziom jest
        znany i nie potrzebujesz wszem i wobec tego udowadniac po raz kolejny.
    • oszolom.z.radia.maryja Re: Nadszedł czas pożegnania odchodzę z forum 27.12.03, 14:07
      To forum jest dziwne..dowodewm na to jest fakt że jedyną normalna wypowiedź w
      tym watku zamieścił forumowicz o nicku..debil...To forum to miejsce na którym
      normalność nie jest normalna a nienormalność normą..pomówienie kłamstwo
      naipulacja jest tu ceniona niczym prawda objawiona natomiast fakty są uważane są
      za najgorsze łgarstwa...a działalnosć ubogaconego i panny zuzanny to ewidentny
      dowód na istnienie SB która przeszła na utzrymanie Michnika i Agory...opluwanie
      oczernianie to ich chleb powszedni...życzenia opamiętania kieruję w
      szczególności do was...fałszywa Panno Zuzanno i Ubogacony. Ja wam te wszystkie
      pomówienia łgarstwa i fałszerwtwa wybaczyłem nie oznacza to jednak ze zaniecham
      drogi sądowej przeciw wam gdy was zidentyfikuję
      • Gość: moon I kto tu mowi o manipulacji? IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.03, 23:20
        Ten ktory gada pod roznymi nickami sam ze soba:)
        Dobre oszol!
    • Gość: Informator Wylecz to swoje kolano i nie wracaj na forum GW IP: *.ipowerweb.com 27.12.03, 14:08
      To moje noworoczne zyczenia dla ciebie,rydzykowy podnozku.
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Wylecz to swoje kolano i nie wracaj na forum 27.12.03, 14:38
        Gość portalu: Informator napisał(a):

> To moje noworoczne zyczenia dla ciebie,rydzykowy podnozku.
        - tobie zyczę tego samego czego ty mi zyczysz
    • wieslaw.rewerski Trzymaj się! 27.12.03, 14:19
      Życzę udanego zabiegu i bezproblemowej rekonwalescencji. No i wracaj jak
      najszybciej na forum!
    • Gość: Marian Re: Nadszedł czas pożegnania odchodzę z forum IP: *.gdynia.mm.pl 27.12.03, 14:29
      Szybkiego powrotu do zdrowia i biegiem wracaj na forum.
      Potrzebny tu jestes.
      Marian
    • oszolom.z.radia.maryja Re: Nadszedł czas pożegnania odchodzę z forum 27.12.03, 14:41
      dziękuje Wiesłąwowi i Marianowi..trzy tygodnie to kawał czasu..mam nadzieję ze
      szybko minie ten czas...
      • bronek.bronek Jesteś jak ks. Augustyn Kordecki ! 27.12.03, 14:58
        Dobiegający powoli rok 2003 był czasem obchodów 400-lecia narodzin i 330.
        rocznicy śmierci ojca Augustyna Kordeckiego, bohaterskiego obrońcy Jasnej Góry
        w czasie potopu szwedzkiego w 1655 roku. Z powodu tych dwu rocznic Zakon
        Paulinów obchodził Rok Kordeckiego, którego uwieńczeniem było sympozjum
        zorganizowane na Jasnej Górze 13 grudnia br., poświęcone osobie jasnogórskiego
        bohatera na tle epoki, w której żył i działał.

Wracaj jak najszybciej i broń nas przed nawałą bolszewicką !
        • gini Re: Oszolek!!! 27.12.03, 15:02
          Wracaj szybko i do zdrowia i na forum.
          Szczsliwego Nowego Roku zycze.
        • oszolom.z.radia.maryja Re: Jesteś jak ks. Augustyn Kordecki ! 28.12.03, 11:33
          bronek.bronek napisał:

> Dobiegający powoli rok 2003 był czasem obchodów 400-lecia narodzin i 330.
          > rocznicy śmierci ojca Augustyna Kordeckiego, bohaterskiego obrońcy Jasnej
          Góry
          > w czasie potopu szwedzkiego w 1655 roku. Z powodu tych dwu rocznic Zakon
          > Paulinów obchodził Rok Kordeckiego, którego uwieńczeniem było sympozjum
          > zorganizowane na Jasnej Górze 13 grudnia br., poświęcone osobie
          jasnogórskiego
          > bohatera na tle epoki, w której żył i działał.
          >
          > Wracaj jak najszybciej i broń nas przed nawałą bolszewicką !
          -a gdzie mi do Kordeckiego...
    • Gość: CGN Re: Nadszedł czas pożegnania odchodzę z forum IP: 62.233.196.* 27.12.03, 15:07
      Mily Oszolku! W szpitalach, nawet katolickich, tez powinni miec Internet!
      • Gość: Ubogacony Hubercik ! Wszystkiego najlepszego w ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 15:13
        ... walce z ohydną skłonnościa do mężczyzn.
        I nie oglądaj się za "debilem" bo nigdy się nie wyleczysz, biedny podnicony
        niezdrowo chłopcze.
        • miltonia Re: Hubercik ! Wszystkiego najlepszego w ... 27.12.03, 16:03
          No to jestem niepocieszona. Przeciez dla Ciebie rzucilam Karolaka, dla Ciebie
          wyklocam sie na najgorszych forach, a Ty jak gdyby nigdy nic idziesz sobie
          leniuchowac do szpitala. Trzeba bylo tyle nie pic w te andrzejki. Kto teraz
          bedzie za Ciebie prowadzil te prace organiczna na forum? Kto bedzie naszym
          swiatlem i wzorem, ze sie dramatycznie zapytam?
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Nadszedł czas pożegnania odchodzę z forum 27.12.03, 21:25
        Gość portalu: CGN napisał(a):

> Mily Oszolku! W szpitalach, nawet katolickich, tez powinni miec Internet!

-no powinni ale znasz realia polskich szpiatli..podobno nawet na żarcie dla
        pacjentów im nie starcza! Dają jeść tylko raz dziennie...kopszmar jak ja to
        wytrzymam przez trzy tygodnie!?
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Nadszedł czas pożegnania odchodzę z forum 28.12.03, 20:33
        Gość portalu: CGN napisał(a):

> Mily Oszolku! W szpitalach, nawet katolickich, tez powinni miec Internet!

-ja idę do państwowego a tam nawet na żarcie dla chorych nie mają..karmią ich
        tylko raz dziennnie
    • goniacy.pielegniarz Re: Nadszedł czas pożegnania odchodzę z forum 27.12.03, 16:45
      W takim razie, Oszołomie, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Szybkiego
      powrotu do zdrowia i oczywiście na forum życzy
      GP
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Nadszedł czas pożegnania odchodzę z forum 27.12.03, 21:27
        goniacy.pielegniarz napisał:

> W takim razie, Oszołomie, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Szybkiego
        > powrotu do zdrowia i oczywiście na forum życzy
        > GP

-może spotkamy się w szpitalu..i będę twoim pacjentem?
        • goniacy.pielegniarz Re: Nadszedł czas pożegnania odchodzę z forum 27.12.03, 21:49
          oszolom.z.radia.maryja napisał:

> -może spotkamy się w szpitalu..i będę twoim pacjentem?

Ja byłem odesłany na to forum, więc byłem forumowym pielęgniarzem, ale mi się
          znudziło. Jałowa robota, ot co! Ale chyba wiesz, Oszoł, że ja byłem od głowy,
          nie od nogi.

Ale wracaj szybko, bo antyklerykałowie będą się czuli zagubieni bez Ciebie i
          nie będą wiedzieli, co począć :)
          • Gość: bratek głowa w nodze IP: *.biaman.pl 28.12.03, 12:17

> -może spotkamy się w szpitalu..i będę twoim pacjentem?

Ja byłem odesłany na to forum, więc byłem forumowym pielęgniarzem, ale mi się
            znudziło. Jałowa robota, ot co! Ale chyba wiesz, Oszoł, że ja byłem od głowy,
            nie od nogi.

U oszołoma to doprawdy wszystko jedno. Nie trzeba być antyklerykałem, żeby to
            zauważyć :)
    • venus99 Re: Nadszedł czas pożegnania odchodzę z forum 27.12.03, 17:28
      oszoł,będzie mi ciebie brakowało bo nie podejrzewam żeby objawił się drugi taki
      idiota jak ty.wracaj szybko.
    • Gość: bratek nie tylko kolano IP: *.biaman.pl 27.12.03, 19:33
      kto wie, może nie tylko kolano Ci zoperują? W każdym razie życzę Ci, żeby razem
      z kolanem inne części też zaczęły pracować prawidłowo.
    • Gość: mirmat Szybkiego powrotu. Lewactwu swedzi zadek IP: 38.112.103.* 27.12.03, 20:31
      Wiesz, ze jak lewakom sie nie przylozy to szczekaja. Wracaj szybko do zdrowia i
      do roboty. Nie zgadzam sie z Toba w wielu sprawach ale to nie zwalnia Cie od
      regularnego dawania lania eurotomanom i innym pieskom.
    • oszolom.z.radia.maryja Ciekawym nickiem się posługujesz księże proboszczu 27.12.03, 21:29
    • Gość: babariba jak ci tatko defraudant pensje odbierze IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 28.12.03, 13:20
      to pewnie na stale stad pojdziesz?
      A za operacje i szpital sam bedziesz placil, sprawdz czy tatko ubezpieczalnie ci zaplacil
      • oszolom.z.radia.maryja Re: jak ci tatko defraudant pensje odbierze 28.12.03, 14:27
        Gość portalu: babariba napisał(a):

> to pewnie na stale stad pojdziesz?
        > A za operacje i szpital sam bedziesz placil, sprawdz czy tatko ubezpieczalnie
        c
        > i zaplacil

- idę teraz do szpitala bo do końca roku obowiązują stare korzystne dla mnie
        zasady rozliczania. Wszystkie należne świadczenia mam opłacone mam
        zagwarantowane
        • Gość: babariba sprawdź osiołu to lepiej dokładnie IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 28.12.03, 20:07
          kilku było już takich, co W PRACY u ojca defraudanta ponieśli śmierć i się okazało, że składek za nich nie płacił, ani nawet ich do ubezpieczenia nie zgłosił.
          A tak w ogóle to wyzdrowienia kolana życze...
    • Gość: Kasyx Przecież Andrzejki są zakazane!!!! IP: 213.25.168.* 28.12.03, 15:25
      To jest manipulacja osobą św. Andrzeja, magia, wróżby i Harry Potter! Popytaj
      się Oszołom w swoim środowisku, a każdy ci to powie. Gdyby o. Rydzyk sie o tym
      dowiedział...
      • niezlomny.prawicowiec Re: Przecież Andrzejki są zakazane!!!! 28.12.03, 16:44
        Gość portalu: Kasyx napisał(a):

> To jest manipulacja osobą św. Andrzeja, magia, wróżby i Harry Potter! Popytaj
        > się Oszołom w swoim środowisku, a każdy ci to powie. Gdyby o. Rydzyk sie o
        tym
        > dowiedział...
        TEMU ZBOCZEŃCOWI JEST WSZYSTKO JEDNO ! MYŚLI TYLKO O TYM, ŻEBY ZASPOKOIĆ SWOJE
        GRZESZNE CHUCIE !
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Przecież Andrzejki są zakazane!!!! 28.12.03, 20:16
        Na tej imprezie wróżb nie było
    • Gość: J.Lewandowski Re: Nadszedł czas pożegnania odchodzę z forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 12:11
      Nareszcie! nie wreacaj już tu!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka