Gość: remus Zaskarżę palanta!!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.01.04, 23:17 Niedoczekanie. Jak mi się zdarzy, że trafię do mojego "doktora rodzinnego" i okaże się że nie ma podpisanego kontraktu z NFZ - to zaskarżę ch...a narażenie mojego zdrowie i o takie pieniądze, że się palant nie połapie. Jeżeli stać go było na "uwodzenie" mojej osoby żeby się do niego zapisać i PODPISAĆ ZE MNĄ KONTRAKT, to nie poinformowanie mnie o niemożności świadczenia usług medycznych wg warunków JAKIE ZE MNĄ USTALAŁ stanowi przestępstwo przeciwko mojej osobie. I niech nikt nie zawraca głowy u winie NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś
slav_ Re: Zaskarżę palanta!!!! 03.01.04, 00:04 Trochę łapiesz się za swój ogon. Jeśli lekarz nie podpisał umowy z Funduszem to po prostu ... nie masz lekarza rodzinnego. A oskarżyć o narażenie drowia możesz go jeśli CIĘ PRZYJMIE Odpowiedz Link Zgłoś
slav_ Re: Zaskarżę palanta!!!! 03.01.04, 00:08 ...cd jesli Cię przyjmie i żle lecząc narazi na pogorszenie zdrowia. Reasumując nie posiadając lekarza rodzinnego nie będziesz narażony przez niego na utratę zdrowia spowodowaną jego działaniem. Odpowiedz Link Zgłoś