cuski 15.08.05, 05:32 Kurcze, ale bym zjadl GOFRA !!! Takiego, jakiego serwuja w moim rodzinnym miescie !!! Mniam, mniam... az slinka mi cieknie na klawiature komputera, he he he... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renata379 Re: Ale bym zjadl !!! 24.08.05, 23:02 A ja zjadłabym szarlotkę taką cieplusienką z jabłuszkami i bitą śmietaną. Mniam, mniam. Palce lizać )) Do tego musowa czekolada do picia. Ps. Robiłam dzisiaj mojemu synkowi gofry, on je uwielbia. Może przyjdziesz? )) Odpowiedz Link
cuski Re: Ale bym zjadl !!! 25.08.05, 01:19 Reniu, a jak polece do Polski, na drugi rok we wrzesniu, to zaprosisz mnie na gofry ? Odpowiedz Link
renata379 Re: Ale bym zjadl !!! 25.08.05, 01:41 Z przyjemnością, jeżeli przyjmiesz moje zaproszenie )) Odpowiedz Link
cuski Re: Ale bym zjadl !!! 25.08.05, 01:48 OK, wiec czuje sie zaproszony, he he he... Odpowiedz Link
himera24 Re: Ale bym zjadl !!! 25.08.05, 01:19 cuski napisał: > Kurcze, ale bym zjadl GOFRA !!! > Takiego, jakiego serwuja w moim rodzinnym miescie !!! > Mniam, mniam... az slinka mi cieknie na klawiature komputera, he he he... a ja kiszke ziemniaczana typowa dla Bialegostoku i okolic. Odpowiedz Link
cuski Re: Ale bym zjadl !!! 25.08.05, 01:20 Kiszka ziemniaczana ? Pierwszy raz slysze o czyms takim ? Odpowiedz Link
himera24 Re: Ale bym zjadl !!! 25.08.05, 01:40 cuski napisał: > Kiszka ziemniaczana ? > Pierwszy raz slysze o czyms takim ? dlatego napisalam ze to znane w bialymstoku i rejonach jest. moj chlopak jest z wawy i w zyciu tez o czyms takim nie slyszal zanim mu tego nie powiedzialam. uwierz mi cuski, pyszna jest. przyrzadza sie ja prosto. jelito nadziewa sie farszem zrobionym z tartych ziemniakow, drobno pokrojonego boczku i jakis przypraw tak ze po upieczeniu w piekarniku kiszka jest lekko pikantna. Odpowiedz Link
cuski Re: Ale bym zjadl !!! 25.08.05, 01:50 Cholera Himerko, nie rob wszystkim smakow, bo klawiature zaslinia, he he he... Odpowiedz Link
renata379 Re: Ale bym zjadl !!! 25.08.05, 01:40 Ja tez Himerko nie wiem co to takiego. Prosze przybliż nam, co to jest? Odpowiedz Link
cuski Re: Ale bym zjadl !!! 25.08.05, 01:52 Juz przyblizyla, a ja cholera klawiature musze wycierac, he he he... Odpowiedz Link