cuski 11.04.06, 02:50 Slyszalem, ze maja skrocic okres oczekiwania na obywatelstwo do 4 lat Wiecie cos na ten temat ??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zettrzy Re: Obywatelstwo 11.04.06, 03:54 nic obywatelstwo oznacza obowiazek siedzenia w jury czyli strate czasu i mozliwego zarobku w tym czasie moga tez pozwac do wojska, mnie np. navy kiedys przysylala listy rekrutacyjne ale moj owczesny boss wytlumaczyl mi ze navy ma fatalne mundury, bede w nich bardzo niekorzystnie wygladac i nie pozwola mi ubrac sie w nic innego zalecal natomiast airforce, jako oferujace rodzaj munduru po prostu uszyty dla mnie niestety, airforce nigdy mnie nie rekrutowalo wiec spedzam zycie w stanie spoczynku Odpowiedz Link
cuski Re: Obywatelstwo 11.04.06, 04:32 Zetka, chcialbym Cie kiedys zobaczyc w mundurze Odpowiedz Link
m4verick Re: Obywatelstwo 12.04.06, 21:32 najlepiej sie prezentuja marines, ale tylko presentuja sie bo to sa chlopaki ktorzy ida piersi do piachu w kazdej operacji wojskowej, czyli staja w pierszym szeregu pod karabin Odpowiedz Link
zettrzy Re: Obywatelstwo 13.04.06, 02:07 no ale nie w tym navy! w airforce, to co innego Odpowiedz Link
m4verick Re: Obywatelstwo 17.04.06, 18:44 ja tam pewniej czuje sie, stojac na ziemi nie w samolocie Odpowiedz Link