adriana291 10.06.06, 15:16 Jestem nowa na Waszym forum i chciałam sie serdecznie przywitać.Jestem osobą kontrowersyjną więc mozecie sie spodziewać ciekawych postów . Pozdrawiam. Adriana Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuski Witaj ! 10.06.06, 15:20 No i mnie pierwszego zaszczyt kopie, bo moge jako pierwszy Cie przywitac PS. A tematami kontrowersyjnymi sie nie przejmuj... nie ma tutaj zadnych tematow tabu... kazdy temat jest do strawienia, pod warunkiem, ze ludzie nawazjem sie szanuja i nie obrazaja niepotrzebnie Odpowiedz Link
tadeuszx Adrianno, poważnie?? Jesteś kontrowersyjna?? 10.06.06, 16:27 Baaaaardzo się cieszę, ale w przeciwieństwie do admina Tomasza, ktory jest łatwowierny, o dziwo?? Jestem Tadzio, ale taki "Niewierny... Tomasz" Nie uwierzę jak nie zobacze albo... Cię nie dotknę)) Oczywiscie na żywo. Bo rozumiesz, te tzw. wirtualne byty, eeeee, to zabawa dla tzw. grzesznych dzieci) Pozdrówka Odpowiedz Link
adriana291 Re: Adrianno, poważnie?? Jesteś kontrowersyjna?? 10.06.06, 16:34 Moze jestem , moze nie Myśle że sami sie o tym przekonacie Miło mi goscic tutaj u Was i wczytuję się w Wasze posty aby Was lepiej poznać. Dziekuję tez cuskiemu za miłe przywitanie. Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Ile mam lat? 10.06.06, 23:42 29+1=30. No i widzisz jaki jestem sprytny? I nawet dodawac potrafie! Odpowiedz Link
tadeuszx Adriana!!! Sorry za tę moją ocenę Twojego wieku 11.06.06, 11:33 No, słuchaj. Po pierwsze, to wpuściłas mnie w maliny tymi cyframi przy nicku. Po drugie - nie powinienem pytać. Po trzecie, właśnie byłem na Galerii i... no rozumiesz - jeśli ta tam "małolata" Adriana, to jesteś Ty, to nijak mi tu nie pasuje te 30( Nie wypada mówić o wieku dziewczyny, ale... nooooo, przecież jesteśmy forumowymi znajomymi!? No i z tego względu, żeby się kompletnie nie pogrążyć, koryguję moją ocenę. I po "obadaniu"... spoko, tylko wizualnym Adriany... dam jej tak na wyrost... 21 i pół! Aha! Widzisz? Trafiłem!! Noooooo, rozumiesz, ma się to oko do kobiet)) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Jesli tak jest faktycznie,to ja wkoncu nie jestem 11.06.06, 12:56 najmlodsza,uffff....ale ulga))) Odpowiedz Link
adriana291 Re: Adriana!!! Sorry za tę moją ocenę Twojego wie 11.06.06, 21:21 Wiec- choć zdania nie zaczyna sie od ,,więc"- odpowiadam- mam 29 lat. Cieszę się że oceniłeś mnie po wygladzie na mniej- to komplement dla kazdej kobiety kiedy mówia ze ma mniej niz wyglada. Pozdrawiam. Adriana Odpowiedz Link
tadeuszx Dobra, dobra, spoko;) Ci troche 12.06.06, 17:27 dojrzalsi, doskonale wiedza, ze mlode panny, dla dodania sobie prestizu, dodaja sobie latek. I pozniej wychodza cyrki np. takie, ze 15-to latka juz jest matka!? Bo wmowila facetowi, przed kochaniem, ze ma lat 20-cia, a miala 14-cie!! Odpowiedz Link
adriana291 Odpowiedz Adriany 12.06.06, 17:56 Przepraszam ale nie wiem do czego ma się ten Twój tekst o młodych pannach. Hmmm... Tadeuszu ja nie dodaje sobie prestizu w niczym bo nie muszę, nie dodaje też sobie lat tutaj na forum, bo nie mam w tym zadnego interesu . Mam nadzieje ze ten Twój komentarz jest żartem bo jesli nie to wiedz że z gówniarą nie masz tu do czynienia. Pozdrawiam Adriana Odpowiedz Link
cuski Adriana 13.06.06, 02:26 Tadeusz, niemal zawsze zartuje, wiec na jego posty musisz patrzec troche przez paluszki No niee Tadeusz ? Odpowiedz Link
tadeuszx Odpowiedz Tadzia do Adriany;) 13.06.06, 13:45 No wiem, wiem, juz się tak nie rzucaj młoda damo. No przeciez tak sympatycznej Foremki i w dodatku ziomalki jak mogę nie lubieć? Pozdrawiam Tadeusz Odpowiedz Link
agneschicago Re: Witam wszystkich! 11.06.06, 16:43 czesc Adriana. mam nadzieje ze bedziesz dobrze sie u nas czula.pozdrawiam Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No i my mamy nadzieje,ze Ty Agnes tez bedziesz 11.06.06, 16:44 sie czula u Nas dobrzePP Odpowiedz Link
speranzaa Re: Witam wszystkich! 13.06.06, 04:24 witaj, to super, ze masz kontrowersyjne poglady, bedzie troche wiecej zywej i blyskotliwej wymiany zdan)) Odpowiedz Link
tadeuszx Aha, Adriana... dla ziomalki stawiam 16.06.06, 13:02 flaszke: dekanter.pl/foto/foto_2BkFYE.jpg Odpowiedz Link
adriana291 Re: Aha, Adriana... dla ziomalki stawiam 16.06.06, 13:06 Naprawde? Czy podpuszczasz, bo przyjede do tegoWrocławia Ja czystej nie lubie , ale dobrego drinka tak - absolutnie jestem za ))) Odpowiedz Link
cuski Adriana 17.06.06, 03:08 Z tego co zdarzylem zauwazyc, to Tadeusz postawil Ci flaszke bialego wina Odpowiedz Link
tadeuszx Adriana... chwila, bo rozumiesz, prawde mowilas 19.06.06, 16:18 ze jestes kontrowersyjna))) Oooooo kurcze, Tadzia ustawila sobie pod dyktando!? Hehehehe, bo jak faktycznie mi przyjedzie???... a Zoska zrobi zamach na moje oczeta ...hahaha??! Moge miec calkie ladnie przerabane... uuuuu, trafił Tadzio wreszcie na super dziewczyne))) Brawo Adriana! Ales mnie zalatwila)))))) Odpowiedz Link
adriana291 Re: Adriana... chwila, bo rozumiesz, prawde mowi 20.06.06, 20:57 Tadzio- za to Cię lubie własnie )))Pozdrawiam. Adriana Odpowiedz Link
tadeuszx Tak, lubisz Tadzia, mhmmm, wlasnie to widzę!:( 23.06.06, 12:52 Znikla, poszła w siną dal, a ludzie czekają i tego no... tęsknią za miłą Adrianą Odpowiedz Link
adriana291 Re: Tak, lubisz Tadzia, mhmmm, wlasnie to widzę!: 23.06.06, 13:54 Naprawde tęsknicie? Hmmm, juz niedługo koniec sesji i wracam, bedziecie jeszcze mieli mnie dosyć. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
tadeuszx Adriana, pewnie ze Cie lubimy i tesknimy... 24.06.06, 12:31 ...i czekamy. Nawet admin cos tak niesmialo, ale sie usmiechnal. Adriana... Ty jestes super dziewczyna i taka bez kompleksow. Ale by sie nasz admin pocil i czerwienil jakbys sie tak za niego troche wziela. Ha, sluchaj, moglabys nawet wszystkiego wymagac!))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=43682460 Kliknij w ten napis: Dla Was wszystko Rozumiesz, wszystko! I jest na pismie!))) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tomek,to jzu drugi raz na Tadzia Aniol mowisz:) 24.06.06, 15:20 Co sie dzieje??? Odpowiedz Link
cuski Kuzwa nie wiem ! 24.06.06, 15:23 Kuzwa nie wiem, jakis dzisiaj jestem niedorobiony... wstalem o 4:15 nad ranem i od razu pognalem do kibla, bo mialem jakies nudnosci Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Ale az do tego stropnia,zeby dwa razy sie 24.06.06, 15:25 pomylic,hmmm........ja o 4 to bylam dopiero w domu:] Odpowiedz Link
cuski To gdzie zes tak balowal Aniolku ? 24.06.06, 15:41 To gdzie zes tak balowal Aniolku przez cala noc ? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Bylam w Bydgoszczy sluzbowo:( 24.06.06, 16:02 A z Krakowa najkrocej jedzie sie 8 godzinDolicz do tego jeszcze godzine do Kcyni i tak po 3 godziny na dworcach to wychodzi cale dwa dni:] Odpowiedz Link
cuski I co tam ciekawego zobaczylas ? 24.06.06, 18:59 I co tam ciekawego zobaczylas w tej Bydgoszczy ? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Specjalnie to nie zwiedzalam,bo nie mialam 24.06.06, 19:13 sily lazic,bo mi nogi tak spuchly od tej opalenizny,ale nie dla przyjemnosci tam pojechalam)) Odpowiedz Link
tadeuszx Tomasz...hahaha... dybiesz na moje zycie?? 24.06.06, 16:26 Chcesz... hehehe... zebym sie rozpekl ze smiechu....hahaha... Tomkowi sie ze strachu przed Adrianą pomyliły...hahaha... osoby... Tomuś..nie boj ż... ? b...?.. nie bój się Adriany)))) Odpowiedz Link
adriana291 Re: Tomasz...hahaha... dybiesz na moje zycie?? 25.06.06, 12:50 Oj Tadeusz , Tadeusz...Dlaczego Cuski miałby sie mnie bać????? Czy ja jestem az tak straszna? W galerii jest moje zdjecie- chyba aż takie przerażające nie jest , a tak wogóle to kazdy sądzi podług siebie Ja naprawde jestem miłą dziewczyną ))))))Choc trudno Ci w to uwierzyć widze . Hhahaha...Pozdrawiam serdecznie- miła i grzeczna Adrianka- i co najwazniejsze - niestraszna Odpowiedz Link
tadeuszx Adriano, dlaczego się boi, wlasnie nie wiem? 25.06.06, 23:34 1. • Re: Tak, lubisz Tadzia, mhmmm, wlasnie to widzę!: Autor: adriana291 Data: 23.06.06, 13:54 Naprawde tęsknicie? Hmmm, juz niedługo koniec sesji i wracam, bedziecie jeszcze mieli mnie dosyć. Pozdrawiam. 2. • ) Autor: cuski ☺ Data: 24.06.06, 03:51 ) 3. • Adriana, pewnie ze Cie lubimy i tesknimy... Autor: tadeuszx ☺ Data: 24.06.06, 12:31 ...i czekamy. Nawet admin cos tak niesmialo, ale sie usmiechnal. Adriana... Ty jestes super dziewczyna i taka bez kompleksow. Ale by sie nasz admin pocil i czerwienil jakbys sie tak za niego troche wziela. Ha, sluchaj, moglabys nawet wszystkiego wymagac!))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=43682460 Kliknij w ten napis: Dla Was wszystko Rozumiesz, wszystko! I jest na pismie!))) 4. Aniol Autor: cuski ☺ Data: 24.06.06, 15:17 Ty mi tu dziewczyn nie podpuszczaj 5. Tomek,to jzu drugi raz na Tadzia Aniol mowisz Autor: zbuntowany8aniol ☺ Data: 24.06.06, 15:20 Co sie dzieje??? 6. Tomasz...hahaha... dybiesz na moje zycie?? Autor: tadeuszx ☺ Data: 24.06.06, 16:26 Chcesz... hehehe... zebym sie rozpekl ze smiechu....hahaha... Tomkowi sie ze strachu przed Adrianą pomyliły...hahaha... osoby... Tomuś..nie boj ż... ? b...?.. nie bój się Adriany)))) Komentarz wg numerów postów: 1. Początek 2. Niesmiały usmiech Tomka 3. Wskazuję Tobie Adriano, że admin daje dziewczynom wszystko to, czego ja dać nie mogę?!)) 4. Tomasz nazywa mnie Aniolem?! I sugeruje mi, żebym Ciebie na niego nie podpuszczał. - Moje podejrzenie, że ze strachu...(no wiesz? Przed Tobą??? Tego nie rozumiem?!!) Ale fakt, że się broni i w tej konsternacji, aż pomylił nicka!! 5. Zauważyła to nawet moderatorka (Aniol) 6. Moje podsumowanie sytuacji i ocena. ))))))))) Odpowiedz Link
tadeuszx Adriana, wiem, że jestes miłą, śliczną dziewczyną. 25.06.06, 23:49 No jasne, że chciałbym sobie poderwać w realu taką Adrianeczkę)))) Jednakże, zdając sobie sprawę z realiów, dla Twego dobra, hihihi... sugeruję Ci, zająć się adminem. Widzisz, że Tomasz woła dziewczyny i wszystko im daje))) Przystojniak jest i dużo młodszy, od jakiegoś tam Tadzia) Adrianko, badaj, i kasę ma, bo pracuje w USA) Odpowiedz Link
cuski PIENIADZE JEDNAK TO NIE WSZYSTKO ;) 26.06.06, 03:20 PIENIADZE JEDNAK TO NIE WSZYSTKO PS. Wlasnie ogladalem przed chwila film o takim tytule... w roli glownej M. Kondrat - bardzo polecam, bedziecie sie smiac do rozpuku Odpowiedz Link
adriana291 Re: PIENIADZE JEDNAK TO NIE WSZYSTKO ;) 26.06.06, 08:33 Oczywiscie ze nie wszystko, a nawet powiem zbyt mało by mógłby to byc powód do czegokolwiek , a na marginesie to ja takze ogladałam ten film, świetny. Pozdrawiam Odpowiedz Link
adriana291 Do Tadzia:-) 26.06.06, 08:28 Oj Tadziu, ależ się usmiałam czytajac twoje odpowiedzi w tym temacie. Naprawde nie wiem co napisać ))). Historie juz mi przedstawiłeś, wiem o co chodzi . ciesze sie ze cuski sie mnie nie boi , a co do tych realiów to wiesz- nigdy nic nie wiadomo))))))), hahahha, moze ja lubie starszych panów hahaha, ojej a i intaresowna nie jestem , moze byc nawet bidulek , byleby mnie kochał hahahha A teraz na powaznie to fajnie że jesteś Tadziu, z nikim mi sie tak dobrze nie zartowało . Pozdrawiam serdecznie i kiedy wreszcie pozartujemy sobie na czacie? Odpowiedz Link
tadeuszx Do Adriany. Dziękuję;) 26.06.06, 11:09 Jesteś świetną partnerką do żartów) Wiesz dobrze, że nie z każdym można pożartować, prawda? Gratuluję poczucia humoru) Pozdrawiam. Ps. Wszystko, co się pisze na czacie, również to co na privie, jest pod kontrolą DJ-a, lub bota i się rejestruje. Więc zero prywatności, stąd też moje wątpliwości ad. "rozmów kontrolowanych" i wielonickowców. Ale to już inny temat. Odpowiedz Link
adriana291 Re: Ja tam kobiet sie nie boje ;) 26.06.06, 08:36 Tez tak mysle Tomaszu- skoro tak chetnie wszystko wszystkim paniom i panienkom, jak na tacy )))))).Hahahaah, dobrze jest czasami pożartować. Pozdrawiam. Adriana Odpowiedz Link
tadeuszx Ooooo, nie! Adriano, tu nie ma żartów!;))) 26.06.06, 10:59 To masz na piśmie! Tomasz gwarantuje! A to admin jest! I wiesz, wycofać się już z tego nie może?!! No właśnie, jak to pięknie ujęłaś, że jest jak "na tacy"... hehehehe... ) I nie czaj się, tylko bierz, póki jeszcze co z tego tam Tomasza zostało?!)))))) Odpowiedz Link
tadeuszx O! I na to właśnie liczyłem;) 01.07.06, 22:26 Że się za Tadziem troszeczkę stęsknisz a za Tomkiem mocno, i wrócisz...hahaha ... Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Witam wszystkich! 30.06.06, 23:10 witam cie serdecznie fajnie troszke inne os sa mile widziane jestem magda zpolski Odpowiedz Link
adriana291 Re: Witam wszystkich! 30.06.06, 23:12 Witaj Madzieu miło mi Ciebie poznać. Pozdrawiam Adriana Odpowiedz Link
aldona401 adriana291 03.08.06, 13:09 witaj ))) zycze milych rozmow, ciekawych dyskusji. Odpowiedz Link