Dodaj do ulubionych

Witam wszystkich!

10.06.06, 15:16
Jestem nowa na Waszym forum i chciałam sie serdecznie przywitać.Jestem osobą
kontrowersyjną więc mozecie sie spodziewać ciekawych postów smile.
Pozdrawiam. Adriana
Obserwuj wątek
    • cuski Witaj ! 10.06.06, 15:20
      No i mnie pierwszego zaszczyt kopie, bo moge jako pierwszy Cie przywitac smile

PS. A tematami kontrowersyjnymi sie nie przejmuj... nie ma tutaj zadnych
      tematow tabu... kazdy temat jest do strawienia, pod warunkiem, ze ludzie
      nawazjem sie szanuja i nie obrazaja niepotrzebnie smile
    • tadeuszx Adrianno, poważnie?? Jesteś kontrowersyjna?? 10.06.06, 16:27
      Baaaaardzo się cieszę, ale w przeciwieństwie do admina Tomasza, ktory jest
      łatwowierny, o dziwo?? Jestem Tadzio, ale taki "Niewierny... Tomasz"wink Nie
      uwierzę jak nie zobacze albo... Cię nie dotknęwink)) Oczywiscie na żywo. Bo
      rozumiesz, te tzw. wirtualne byty, eeeee, to zabawa dla tzw. grzesznych dzieciwink)
      Pozdrówka
      • adriana291 Re: Adrianno, poważnie?? Jesteś kontrowersyjna?? 10.06.06, 16:34
        Moze jestem , moze nie smile
        Myśle że sami sie o tym przekonaciesmile
        Miło mi goscic tutaj u Was i wczytuję się w Wasze posty aby Was lepiej poznać.
        Dziekuję tez cuskiemu za miłe przywitanie.
    • zbuntowany8aniol Witaj Adrianno:))) 10.06.06, 18:30
      Milo Cie znow widziec dzisiajsmile)))
    • tadeuszx Adriana, a ja wiem ile 10.06.06, 22:23
      Ty masz lat!wink
      • adriana291 Ile mam lat? 10.06.06, 22:49
        • tadeuszx Re: Ile mam lat? 10.06.06, 23:42
          29+1=30. No i widzisz jaki jestem sprytny? I nawet dodawac potrafie!wink
    • tadeuszx Adriana!!! Sorry za tę moją ocenę Twojego wieku 11.06.06, 11:33
      No, słuchaj. Po pierwsze, to wpuściłas mnie w maliny tymi cyframi przy nicku. Po
      drugie - nie powinienem pytać. Po trzecie, właśnie byłem na Galerii i... no
      rozumiesz - jeśli ta tam "małolata" Adriana, to jesteś Ty, to nijak mi tu nie
      pasuje te 30sad( Nie wypada mówić o wieku dziewczyny, ale... nooooo, przecież
      jesteśmy forumowymi znajomymi!?smile No i z tego względu, żeby się kompletnie nie
      pogrążyć, koryguję moją ocenę. I po "obadaniu"... spoko, tylko wizualnymwink
      Adriany... dam jej tak na wyrost... 21 i pół! Aha! Widzisz? Trafiłem!! Noooooo,
      rozumiesz, ma się to oko do kobietwink))
      • zbuntowany8aniol Jesli tak jest faktycznie,to ja wkoncu nie jestem 11.06.06, 12:56
        najmlodsza,uffff....ale ulgasmile)))
      • adriana291 Re: Adriana!!! Sorry za tę moją ocenę Twojego wie 11.06.06, 21:21
        Wiec- choć zdania nie zaczyna sie od ,,więc"-smile
        odpowiadam- mam 29 lat. Cieszę się że oceniłeś mnie po wygladzie na mniej- to
        komplement dla kazdej kobiety kiedy mówia ze ma mniej niz wyglada. Pozdrawiam.
        Adriana
        • tadeuszx Dobra, dobra, spoko;) Ci troche 12.06.06, 17:27
          dojrzalsi, doskonale wiedza, ze mlode panny, dla dodania sobie prestizu, dodaja
          sobie latek. I pozniej wychodza cyrki np. takie, ze 15-to latka juz jest matka!?
          Bo wmowila facetowi, przed kochaniem, ze ma lat 20-cia, a miala 14-cie!!
          • adriana291 Odpowiedz Adriany 12.06.06, 17:56
            Przepraszam ale nie wiem do czego ma się ten Twój tekst o młodych pannach.
            Hmmm...
            Tadeuszu ja nie dodaje sobie prestizu w niczym bo nie muszę, nie dodaje też
            sobie lat tutaj na forum, bo nie mam w tym zadnego interesu . Mam nadzieje ze
            ten Twój komentarz jest żartem bo jesli nie to wiedz że z gówniarą nie masz tu
            do czynienia. Pozdrawiam Adriana
            • cuski Adriana 13.06.06, 02:26
              Tadeusz, niemal zawsze zartuje, wiec na jego posty
              musisz patrzec troche przez paluszki smile

No niee Tadeusz ? smile
            • tadeuszx Odpowiedz Tadzia do Adriany;) 13.06.06, 13:45
              No wiem, wiem, juz się tak nie rzucaj młoda damo. No przeciez tak sympatycznej
              Foremki i w dodatku ziomalki jak mogę nie lubieć?
              Pozdrawiam Tadeusz
    • agneschicago Re: Witam wszystkich! 11.06.06, 16:43
      czesc Adriana. mam nadzieje ze bedziesz dobrze sie u nas czula.pozdrawiam
      • zbuntowany8aniol No i my mamy nadzieje,ze Ty Agnes tez bedziesz 11.06.06, 16:44
        sie czula u Nas dobrzetongue_outPP
    • speranzaa Re: Witam wszystkich! 13.06.06, 04:24
      witaj, to super, ze masz kontrowersyjne poglady, bedzie troche wiecej zywej i
      blyskotliwej wymiany zdansmile))
    • tadeuszx Aha, Adriana... dla ziomalki stawiam 16.06.06, 13:02
      flaszke: dekanter.pl/foto/foto_2BkFYE.jpg
      • adriana291 Re: Aha, Adriana... dla ziomalki stawiam 16.06.06, 13:06
        Naprawde? Czy podpuszczasz, bo przyjede do tegoWrocławia smile
        Ja czystej nie lubie , ale dobrego drinka tak - absolutnie jestem za smile)))
        • cuski Adriana 17.06.06, 03:08
          Z tego co zdarzylem zauwazyc, to Tadeusz postawil Ci flaszke bialego wina wink
        • tadeuszx Adriana... chwila, bo rozumiesz, prawde mowilas 19.06.06, 16:18
          ze jestes kontrowersyjnasmile))) Oooooo kurcze, Tadzia ustawila sobie pod
          dyktando!? Hehehehe, bo jak faktycznie mi przyjedzie???... a Zoska zrobi zamach
          na moje oczeta ...hahaha??! Moge miec calkie ladnie przerabane... uuuuu, trafił
          Tadzio wreszcie na super dziewczynewink))) Brawo Adriana!wink Ales mnie
          zalatwilawink))))))
          • adriana291 Re: Adriana... chwila, bo rozumiesz, prawde mowi 20.06.06, 20:57
            Tadzio- za to Cię lubie własnie smile)))Pozdrawiam. Adriana
            • tadeuszx Tak, lubisz Tadzia, mhmmm, wlasnie to widzę!:( 23.06.06, 12:52
              Znikla, poszła w siną dal, a ludzie czekają i tego no... tęsknią za miłą Adrianąwink
              • adriana291 Re: Tak, lubisz Tadzia, mhmmm, wlasnie to widzę!: 23.06.06, 13:54
                Naprawde tęsknicie?
                Hmmm, juz niedługo koniec sesji i wracam, bedziecie jeszcze mieli mnie dosyć.
                Pozdrawiam.
                • cuski :)) 24.06.06, 03:51
                  smile)
                • tadeuszx Adriana, pewnie ze Cie lubimy i tesknimy... 24.06.06, 12:31
                  ...i czekamy. Nawet admin cos tak niesmialo, ale sie usmiechnal. Adriana... Ty
                  jestes super dziewczyna i taka bez kompleksow. Ale by sie nasz admin pocil i
                  czerwienil jakbys sie tak za niego troche wziela. Ha, sluchaj, moglabys nawet
                  wszystkiego wymagac!wink)))
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=43682460 Kliknij w ten napis:
                  Dla Was wszystko wink Rozumiesz, wszystko! I jest na pismie!wink)))
                  • cuski Aniol 24.06.06, 15:17
                    Ty mi tu dziewczyn nie podpuszczaj smile
                    • zbuntowany8aniol Tomek,to jzu drugi raz na Tadzia Aniol mowisz:) 24.06.06, 15:20
                      Co sie dzieje???
                      • cuski Kuzwa nie wiem ! 24.06.06, 15:23
                        Kuzwa nie wiem, jakis dzisiaj jestem niedorobiony... wstalem o 4:15 nad ranem
                        i od razu pognalem do kibla, bo mialem jakies nudnosci sad
                        • zbuntowany8aniol Ale az do tego stropnia,zeby dwa razy sie 24.06.06, 15:25
                          pomylic,hmmm........ja o 4 to bylam dopiero w domu:]
                          • cuski To gdzie zes tak balowal Aniolku ? 24.06.06, 15:41
                            To gdzie zes tak balowal Aniolku przez cala noc ? wink
                            • zbuntowany8aniol Bylam w Bydgoszczy sluzbowo:( 24.06.06, 16:02
                              A z Krakowa najkrocej jedzie sie 8 godzinsadDolicz do tego jeszcze godzine do
                              Kcyni i tak po 3 godziny na dworcach to wychodzi cale dwa dni:]
                              • cuski I co tam ciekawego zobaczylas ? 24.06.06, 18:59
                                I co tam ciekawego zobaczylas w tej Bydgoszczy ? wink
                                • zbuntowany8aniol Specjalnie to nie zwiedzalam,bo nie mialam 24.06.06, 19:13
                                  sily lazic,bo mi nogi tak spuchly od tej opalenizny,ale nie dla przyjemnosci
                                  tam pojechalamsmile))
                    • tadeuszx Tomasz...hahaha... dybiesz na moje zycie?? 24.06.06, 16:26
                      Chcesz... hehehe... zebym sie rozpekl ze smiechu....hahaha... Tomkowi sie ze
                      strachu przed Adrianą pomyliły...hahaha... osoby... Tomuś..nie boj ż... ?
                      b...?.. nie bój się Adrianywink))))
                      • cuski :)) 24.06.06, 18:59
                        smile)
                      • adriana291 Re: Tomasz...hahaha... dybiesz na moje zycie?? 25.06.06, 12:50
                        Oj Tadeusz , Tadeusz...Dlaczego Cuski miałby sie mnie bać?????
                        Czy ja jestem az tak straszna? smileW galerii jest moje zdjecie- chyba aż takie
                        przerażające nie jest , a tak wogóle to kazdy sądzi podług siebiesmile
                        Ja naprawde jestem miłą dziewczyną smile))))))Choc trudno Ci w to uwierzyć
                        widze . Hhahaha...Pozdrawiam serdecznie- miła i grzeczna Adrianka- i co
                        najwazniejsze - niestraszna smile
                        • tadeuszx Adriano, dlaczego się boi, wlasnie nie wiem? 25.06.06, 23:34
                          1. • Re: Tak, lubisz Tadzia, mhmmm, wlasnie to widzę!:
                          Autor: adriana291
                          Data: 23.06.06, 13:54
                          Naprawde tęsknicie?
                          Hmmm, juz niedługo koniec sesji i wracam, bedziecie jeszcze mieli mnie dosyć.
                          Pozdrawiam.

2. • smile)
                          Autor: cuski ☺
                          Data: 24.06.06, 03:51
                          smile)

3. • Adriana, pewnie ze Cie lubimy i tesknimy...
                          Autor: tadeuszx ☺
                          Data: 24.06.06, 12:31
                          ...i czekamy. Nawet admin cos tak niesmialo, ale sie usmiechnal. Adriana... Ty
                          jestes super dziewczyna i taka bez kompleksow. Ale by sie nasz admin pocil i
                          czerwienil jakbys sie tak za niego troche wziela. Ha, sluchaj, moglabys nawet
                          wszystkiego wymagac!wink)))
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=43682460
                          Kliknij w ten napis:
                          Dla Was wszystko wink Rozumiesz, wszystko! I jest na pismie!wink)))
                          4. Aniol
                          Autor: cuski ☺
                          Data: 24.06.06, 15:17
                          Ty mi tu dziewczyn nie podpuszczaj smile

5. Tomek,to jzu drugi raz na Tadzia Aniol mowiszsmile
                          Autor: zbuntowany8aniol ☺
                          Data: 24.06.06, 15:20
                          Co sie dzieje???

6. Tomasz...hahaha... dybiesz na moje zycie??
                          Autor: tadeuszx ☺
                          Data: 24.06.06, 16:26
                          Chcesz... hehehe... zebym sie rozpekl ze smiechu....hahaha... Tomkowi sie ze
                          strachu przed Adrianą pomyliły...hahaha... osoby... Tomuś..nie boj ż... ?
                          b...?.. nie bój się Adrianywink))))
                          Komentarz wg numerów postów:
                          1. Początek
                          2. Niesmiały usmiech Tomka
                          3. Wskazuję Tobie Adriano, że admin daje dziewczynom wszystko to, czego ja dać
                          nie mogę?!wink))
                          4. Tomasz nazywa mnie Aniolem?! I sugeruje mi, żebym Ciebie na niego nie
                          podpuszczał.
                          - Moje podejrzenie, że ze strachu...(no wiesz? Przed Tobą??? Tego nie rozumiem?!!)
                          Ale fakt, że się broni i w tej konsternacji, aż pomylił nicka!!
                          5. Zauważyła to nawet moderatorka (Aniol)
                          6. Moje podsumowanie sytuacji i ocena. smile)))))))))
                        • tadeuszx Adriana, wiem, że jestes miłą, śliczną dziewczyną. 25.06.06, 23:49
                          No jasne, że chciałbym sobie poderwać w realu taką Adrianeczkęwink)))) Jednakże,
                          zdając sobie sprawę z realiów, dla Twego dobra, hihihi... sugeruję Ci, zająć się
                          adminem. Widzisz, że Tomasz woła dziewczyny i wszystko im dajewink))) Przystojniak
                          jest i dużo młodszy, od jakiegoś tam Tadziawink) Adrianko, badaj, i kasę ma, bo
                          pracuje w USAwink)
                          • cuski PIENIADZE JEDNAK TO NIE WSZYSTKO ;) 26.06.06, 03:20
                            PIENIADZE JEDNAK TO NIE WSZYSTKO wink

PS. Wlasnie ogladalem przed chwila film o takim tytule... w roli glownej
                            M. Kondrat - bardzo polecam, bedziecie sie smiac do rozpuku smile
                            • adriana291 Re: PIENIADZE JEDNAK TO NIE WSZYSTKO ;) 26.06.06, 08:33
                              Oczywiscie ze nie wszystko, a nawet powiem zbyt mało by mógłby to byc powód do
                              czegokolwiek smile , a na marginesie to ja takze ogladałam ten film, świetny.
                              Pozdrawiam
                          • adriana291 Do Tadzia:-) 26.06.06, 08:28
                            Oj Tadziu, ależ się usmiałam czytajac twoje odpowiedzi w tym temacie. Naprawde
                            nie wiem co napisać smile))). Historie juz mi przedstawiłeś, wiem o co chodzi .
                            ciesze sie ze cuski sie mnie nie boi smile, a co do tych realiów to wiesz- nigdy
                            nic nie wiadomosmile))))))), hahahha, moze ja lubie starszych panów smilehahaha,
                            ojej a i intaresowna nie jestem , moze byc nawet bidulek smile , byleby mnie
                            kochał smile hahahha

A teraz na powaznie to fajnie że jesteś Tadziu, z nikim mi sie tak dobrze nie
                            zartowało smile. Pozdrawiam serdecznie i kiedy wreszcie pozartujemy sobie na
                            czacie?
                            • tadeuszx Do Adriany. Dziękuję;) 26.06.06, 11:09
                              Jesteś świetną partnerką do żartówwink) Wiesz dobrze, że nie z każdym można
                              pożartować, prawda? Gratuluję poczucia humoruwink)
                              Pozdrawiam.
                              Ps. Wszystko, co się pisze na czacie, również to co na privie, jest pod kontrolą
                              DJ-a, lub bota i się rejestruje. Więc zero prywatności, stąd też moje
                              wątpliwości ad. "rozmów kontrolowanych" i wielonickowców. Ale to już inny temat.
                              • cuski Tadeusz 27.06.06, 02:25
                                Rozmowy prywatne nie sa kontrolowane przez nikogo smile
                        • cuski Ja tam kobiet sie nie boje ;) 26.06.06, 03:16
                          Ja tam kobiet sie nie boje wink
                          • adriana291 Re: Ja tam kobiet sie nie boje ;) 26.06.06, 08:36
                            Tez tak mysle Tomaszu- skoro tak chetnie wszystko wszystkim paniom i panienkom,
                            jak na tacy smile)))))).Hahahaah, dobrze jest czasami pożartować. Pozdrawiam.
                            Adriana
                            • tadeuszx Ooooo, nie! Adriano, tu nie ma żartów!;))) 26.06.06, 10:59
                              To masz na piśmie! Tomasz gwarantuje! A to admin jest! I wiesz, wycofać się już
                              z tego nie może?!! No właśnie, jak to pięknie ujęłaś, że jest jak "na tacy"...
                              hehehehe... wink) I nie czaj się, tylko bierz, póki jeszcze co z tego tam Tomasza
                              zostało?!smile))))))
                              • cuski :)) 27.06.06, 02:26
                                smile)
                                • adriana291 Do Tadzia i Cuskiego 30.06.06, 22:29
                                  Kochani bardzo sie za Wami steskniłam smile
                                  • cuski Naprawde ? :) 01.07.06, 02:11
                                    Naprawde ? smile
                                  • tadeuszx O! I na to właśnie liczyłem;) 01.07.06, 22:26
                                    Że się za Tadziem troszeczkę stęsknisz a za Tomkiem mocno, i wrócisz...hahaha ...
    • magdeczka27 Re: Witam wszystkich! 30.06.06, 23:10
      witam cie serdecznie fajnie troszke inne os sa mile widziane jestem magda zpolski
      • adriana291 Re: Witam wszystkich! 30.06.06, 23:12
        Witaj Madzieu miło mi Ciebie poznać. Pozdrawiam Adriana
    • tadeuszx Gdzie ta Adriana? Tak ładnie sie przywitała 03.08.06, 09:02
      i znikła??
      • cuski Tez bym chcial wiedziec. 03.08.06, 13:42
        Tez bym chcial wiedziec.
        • zbuntowany8aniol Ada gdzie sie zaszylas??? 03.08.06, 16:03
          Adrianno?????
    • aldona401 adriana291 03.08.06, 13:09
      witaj ))) zycze milych rozmow, ciekawych dyskusji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka