17lipiec1976 17.09.09, 19:14 dochować tejemnicy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: eeeeeee, nieprawda 17.09.09, 19:26 Bzdura! Serio. Powierzony mi sekret jest pewniejszy niż w banku szwajcarskim ;) Odpowiedz Link Zgłoś
17lipiec1976 Re: eeeeeee, nieprawda 17.09.09, 19:29 stereotyp:D ale z czegos sie to bierze prawda?? ale tez znam wielu facetow plotkarzy:D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: eeeeeee, nieprawda 17.09.09, 19:31 Nie wiem, czy za każdym stereotypem koniecznie stoją fakty :) I ja mam duuuużo doświadczenia z męskimi plotkarzami, wręcz trzeba ich hamować momentami jak się nie chce wiedzieć tego i owego :D Odpowiedz Link Zgłoś
17lipiec1976 Re: eeeeeee, nieprawda 17.09.09, 19:39 ale czemu tak jest, czemu ludziom trudno dochowac sekretu? Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: eeeeeee, nieprawda 17.09.09, 19:47 Nie ma to jak dobry stereotyp, tak wieczorem. Najlepiej jeszcze przy kominku. Gorzej jest jak sie nagle widzi stereotyp tuz kolo siebie. Nie o tym mowie, ale jechalem niedawno ze sterotypem pociagiem. Powiem wam, to duzy wstrzas dla mozgu jest. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: eeeeeee, nieprawda 17.09.09, 20:03 A co to był za stereo-typ, hmmm? :) Mono-lit? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: eeeeeee, nieprawda 17.09.09, 20:02 17lipiec1976 napisała: > ale czemu tak jest, czemu ludziom trudno dochowac sekretu? Myślę, że dla tych ludzi powierzony sekret jest wielkim wyróżnieniem, oznaką tego, że są specjalni, wybrani. I TO chcą powiedzieć innym, sam sekret mnmiej się liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: eeeeeee, nieprawda 18.09.09, 18:58 Co do mężczyzn - tak i nie. Byl u mnie dwa dni temu kolega. Boże święty - wyspowiadał mi się jak na spowiedzi. Znam kogoś innego - och, znam? Cóż za eufemizm! Nie umiem powiedzieć, czy jest to "znanie" :) Otóz on czasem skapnie mi cokolwiek o sobie.... Mężczyzna i mężczyzna :) Odpowiedz Link Zgłoś