niski.oktan 04.11.09, 02:15 Że co, że brzmi dziwnie? Jak sławetna "trzecia prawda"? Bo nie dość, że perwera, to jeszcze oksymoron? :> Nie do końca. klik :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: Swedish lesbian sperm suckers 04.11.09, 08:16 No, to co tu tak siedzicie i przyglądacie się na siebie, panowie? Na promy!!! ;D PS Sperma z Finlandii? Zapasowa wątroba w pakiecie, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: Swedish lesbian sperm suckers 04.11.09, 11:09 I wiesz, co? Chyba rzeczywiście się zmyli! :D Cóś tu smutno w tym domu, puchy jakieś przy środzie. > PS Sperma z Finlandii? Zapasowa wątroba w pakiecie, czy nie? Oraz, rzecz jasna, zapas gum!* :cool: ________________________________ * rabat 7,5% na komplet zimówek marki Nokian, dostępny w autoryzowanych inseminalniach Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Swedish lesbian sperm suckers 04.11.09, 11:20 Cholera, teraz rozumiem te głupie uśmieszki obsługi Stena Lines ;DDDD ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Swedish lesbian sperm suckers 04.11.09, 11:36 Wodo... Bynajmniej niestety mam inną teorię na temat uśmieszków grubymi szpilami szytych ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Swedish lesbian sperm suckers 04.11.09, 11:42 Że niby wątrobę alibo nerkę chcieli ... ? ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Swedish lesbian sperm suckers 04.11.09, 11:44 ;DDD Wszystko w swoim czasie. Najpierw complete physical.. . :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Swedish lesbian sperm suckers 04.11.09, 11:38 Pewnie nie doczytali o tym nowym prawie ;)))) ale csiiii. Puchy-szmuchy ;& się udzielaj! Guma Nokian, connecting people... ;))) Nie dziękuję, nie żuję :P Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: Swedish lesbian sperm suckers 04.11.09, 11:59 A gumy Nokian to może raczej stay in touch. :cool: Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Swedish lesbian sperm suckers 04.11.09, 12:04 Nie zachęcaj, nie kupię jak długo żuję ;& Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: Swedish lesbian sperm suckers 04.11.09, 13:45 Pobóksujesz jeszcze trochę bezproduktywnie, i wtedy się zobaczy. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Swedish lesbian sperm suckers 04.11.09, 13:48 Jak proszę? Bezproduktywnie? No verstehen. :D Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: Swedish lesbian sperm suckers 05.11.09, 10:39 Nie histeryzuj, pieczywo cukiernicze też nie wstyd. :D No? Verheugen. :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Swedish lesbian sperm suckers 05.11.09, 11:28 A jak mnie Jola na wizji zje, to co? ;/ Verheugen... on jest nieco Rau ;D Nie wiem o co Ci chodziło z tymi gumami. :D Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: Swedish lesbian sperm suckers 05.11.09, 12:17 Pieńkowska? To ona też jest celebrity chef? Dobra, nie to nie. Niech będzie Verhofstadt. :) Jak to o co chodziło? Przydają się, no. Samo życie. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Swedish lesbian sperm suckers 05.11.09, 13:44 Nie, Kwaśna Jola od Olka ;P Creepy Guy... :D Chodzi o to, aby to samo życie się nie rozpleniło :DD Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: Swedish lesbian sperm suckers 05.11.09, 16:52 O w dupę-ż jeża, to Matka Wszystkim Dzieciom też jest celebrity chef??? =O =O =O A aż takim rajfurem to ja nie jestem, naprawdę myślisz, że polityka bym ci podsuwał?! Nie Guy, a Dirk. :cool: Nie dasz rady. Life itself will take care of itself. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Swedish lesbian sperm suckers 05.11.09, 17:28 Nieee, ona tylko zjadła bezę na wizji, tak kulturalnie, kumasz? Upiekła ją jakaś lumpenproletariuszka :D Nie, aż tak to nie... polityków w wolnym czasie nie trawię ;P Dirk? A nie Derek Dick? :DDDD Dam :) It will not. :D Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: Swedish lesbian sperm suckers 05.11.09, 23:27 I co, może jeszcze w TVN? :D I wciąż swoje, wciąż do tego Wacka, tak? :D You will not as opposed to you will or you won't will not? :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Swedish lesbian sperm suckers 05.11.09, 23:43 Jasne :) Wiesz kto to Derek Dick? :D Nieeee? A Fish? ;& I will not, period :D Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: Swedish lesbian sperm suckers 05.11.09, 23:52 No to pięknie jest - jak smarować margaryną, telewizja transmituje. :D Wraca nowe, najwyraźniej Walter przypomniał czasy Studia 2. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Swedish lesbian sperm suckers 06.11.09, 00:04 Taaak? W Studiu 2 edukowano plebs? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: Swedish lesbian sperm suckers 06.11.09, 00:28 Nosz zacytowałem fragment z epoki, zasadniczo. :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Swedish lesbian sperm suckers 06.11.09, 08:51 Wiesz, nie bardzo pamiętam... Studio2 to logo, we mgle, reszta, doczytana :) Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: Swedish lesbian sperm suckers 06.11.09, 11:21 Ten mój cytat to fragment głęęębokiej analizy fenomenu telewizji. Analizy głębokiej i ponadczasowej, choć pochodzącej z epoki, a także - przyznaję - delikatnie mówiąc, warsztatowo surowej. :D klik Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Swedish lesbian sperm suckers 06.11.09, 11:29 Ałć! Oj :DDD Dzięęęęęęęęęęki! Znawcy: ostatnio było wielu ekspertów od balonów w tv ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: Swedish lesbian sperm suckers 06.11.09, 13:47 Jest jeszcze cover Kuby Sienkiewicza sprzed jakichś 10 lat. Nie tak szorstki muzycznie, ale wyrazowo chyba uboższy. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Swedish lesbian sperm suckers 07.11.09, 11:20 :))) edukacja cukierka... Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Swedish lesbian sperm suckers 04.11.09, 12:35 niski.oktan napisał: > Że co, że brzmi dziwnie? Jak sławetna "trzecia prawda"? > Bo nie dość, że perwera, to jeszcze oksymoron? :> Jak sie raz zacznie z "body decolonization" i ograniczeniami to juz nie mozna przestac. W koncu kazda rola spoleczna zniewala, wiec nawet jak sie wyzwoli to sie zniewolonym w roli wyzwolonej/wyzowlonego i trzeba znowu sie wyzwalac. A ze w kwestii plci nie ma za duzego wyboru to sie zaczynamy krecic w kolku. Pozwole sobie wkleic com kiedys napisal, inspirowany Lemem. "Wiadomo przecież, że pięciornia jest podstawową komórką naszego życia rodzinnego - spróbuj w fantazji wymyślic coś innego, wytężaj wyobraźnię jak chcesz, a ręczę ci, że poniesiesz klęskę! Tak, bo żeby założyć rodzinę, żeby dać życie potomstwu, muszą połączyć się Dada, Gaga, Mama, Fafa i Haha. Na nic wspólne sympatie, na nic plany i marzenia, jeśli zabraknie przedstawiciela choć jednej z tych pięciu płci - sytuację taką (...) nazywamy dramatem czwórni, czyli nieszczęśliwą miłością". Stanisław Lem, "Podróż XXV" w "Dzienniki Gwiazdowe" -- I teraz sobie wyobrazajcie ilosc mozliwych wariacji-orientacji. Dla powyzszego przykladu wychodzi mi 126 mozliwych orientacji seksualnych (wzor na ilosoc wariacji z powtorzeniami). I teraz sobie wyobrazcie ze taka Gaga ma trafic do klubu branzowego typu 3 Gagi + Fafa + Haha? -- Ale wtedy na pewno niektore orientacjy by sie nawzajem nie lubily, a w roznych kulturach opowiadano by dowcipy o roznych orientacjach. Przewdoniki informowalyby: "W Tralfamadorii lepiej nie ujawniac sie jako [2 Fafa + Gaga + Haha + 2 Dada] jako ze ze wzgledow religijnych tamtejsza ludnosc (84% spoleczenstwa deklaruje sie jako hipotetysci dni nieparzystych) ta orientacja gardzi. Nie bedzie wielka roznica zalozyc czapke z napisem [2 Fafa + Gaga + 2Haha + Dada] i bedziecie mieli spokoj, najwyzej beda was ciagle pytac o prognoze pogody, bo te wlasnie orientacje przypisuje sie tam tradycyjnie meteorologom." ---- Szczerze powiedziawszy to przy pieciu plciach jest jeszcze gorzej, jak mi sie wymyslilo po drodze do dom. Bo co znaczy "orientacja bi" przy 126 mozliwych? Jak sie ma mozliwe dwie 2 to bi jest jedna. Ale przy 5 plciach "bi" oznacza ze sie preferuje dwie ze 126 mozliwych. A tego jest multum, we wzorze jest cos 126! w liczniku, horror. A do tego przeciez w tej sytuacji mozliwe sa tez orientacje "tri", "tetra", ..."hexadeka" az do tych co im kazda ze 126 rowno pasuje! Aha, i "homo" i "hetero" tez traci sens. Mozna mowic tylko o "pentahetero" (5 roznych, czyli "straight") i pieciu typow "pentahomo", 5xFafa, 5xDada, etc. Ech... No:-9 Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Swedish lesbian sperm suckers 04.11.09, 12:58 Cześć Szwagrze :)) Taaak, ale... w tych wszystkich konstelacjach jedno jest stałe: nie ma nic nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Swedish lesbian sperm suckers 04.11.09, 13:14 To co? Czesc TC! W ramach wyzwolenia wlasne plcie wymyslac? A potem sie zaliczac do Zwiazku Bojownikow O? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Swedish lesbian sperm suckers 04.11.09, 13:25 :) a to już trzeba kogo innego spytać, mnie jest świetnie we własnej :D > do Zwiazku Bojownikow O? O'Boj? O'Bój? Zis crap... [img]https://4.bp.blogspot.com/_HInDrRtUbCw/SaG6C6llLDI/AAAAAAAAA6w/F6XYJjPa-_c/s1600/oboy.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: Swedish lesbian sperm suckers 04.11.09, 13:34 > W Tralfamadorii lepiej nie ujawniac sie jako [2 Fafa + Gaga + Haha + 2 Dada] jako ze ze wzgledow religijnych > tamtejsza ludnosc (84% spoleczenstwa deklaruje sie jako hipotetysci dni nieparzystych) ta orientacja gardzi. etc Zapewne nie dotarli do tego źródła kolesie z Top Gear, którzy podobno wybrali się kiedyś w podróż po Bible Belt kilkoma samochodami przystrojonymi w hasła w stylu Manlove OK!!! :D > Szczerze powiedziawszy to przy pieciu plciach jest jeszcze gorzej, jak mi sie wymyslilo po drodze do dom. Nic nie jest gorzej, ponieważ taki układ daje nieskończenie większe możliwości poczucia się dyskryminowanym. A tym samym szanse na successful claiming for compensation rosną niepomiernie. Chocolate-covered cotton. Everybody wins! :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Swedish lesbian sperm suckers 04.11.09, 15:21 Nic nie jest gorzej, ponieważ taki układ daje nieskończenie większe możliwości poczucia się dyskryminowanym. A tym samym szanse na successful claiming for compensation rosną niepomiernie. Little Britain! :DDD 'Ja jestem jedynym gejem w tej wsi!!!' Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: Swedish lesbian sperm suckers 04.11.09, 18:40 Niech Śwagier przyjdzie i sam zapoda definicje i powymyśla nazwy nietypowych orientacji w tym swoim systemie (rozrodczym? płciowym? genderowym?). Co ja mu bede przyjemność odbierał... :D Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Swedish lesbian sperm suckers 05.11.09, 08:54 Tu z przczyn statystycznych nie ma nietypowych. Jak oprocz bi sa tri, kwadro, etc., to praktycznie nikt nie zyje wystarczajaco dlugo by przekonac sie jakiej jest orientacji. Zycie erotyczne spedza sie na poszukiwaniu tej wlasciwej. Orientacja "naturalna" cieszy sie powszechnym szacunkiem, jako jedyna podtrzymujaca demograficznie system emerytalny i nosi znamiona cnoty obywatelskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: Swedish lesbian sperm suckers 05.11.09, 10:44 Tak czy inaczej, wygląda na to, że nie ma miejsca w tamtym świecie dla przedstawicieli trywialnej opcji 1+1 M+F. A ich istnienie jest przy dostatecznie licznej populacji wręcz koniecznością. Statystyczną, ma się rozumieć. :D Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Swedish lesbian sperm suckers 05.11.09, 13:02 Hmm, o tym nie pomyslalem. Jak jest M, T, G, F i H to przeciez sa mozliwi masturbanci roznych rzedow. Tetramasturbanci (5 odmian), trimasturbanci (nie chce mi sie liczyc), bimasturbanci (j.w.) i monomasturbanci (5). Natomaist nie chce mi sie zastanawiac jak tam mialby wygladac seks grupowy :-DD Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: Swedish lesbian sperm suckers 05.11.09, 13:29 No cóż, jakby to powiedzieć... Kiedy przeczytałem o rzędach masturbantów i ich nazwach, natychmiast przyszła mi do głowy uogólniona macierz G-odwrotna Moore'a-Penrose'a. Chyba powinienem poszukać sobie shrinka. :D Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Swedish lesbian sperm suckers 05.11.09, 19:56 Macierz, powiadasz? To tam gdzie pięć tych pciów to oprócz macierzy i pacierza co jeszcze będzie? Gacież, łupież i zacier? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Sperm Bank 04.11.09, 18:31 [img]https://update.pz10.com/jokes/pictures/6550.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Sperm Bank 05.11.09, 11:36 ;)) Hasło to, wpisane w google obrazoburczy, dało też inne, baaaardzo ciekawe obrazoburczenia. Chińczyki trzymają się twardo :D Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Takie znalazłem: 05.11.09, 12:26 [img]https://13gb.com/media/images/spermbank.jpg[/img] [img]https://13gb.com/media/images/womansink.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: Takie znalazłem: 05.11.09, 13:43 Co "nie", co "nie"? Jakie "nie"? Pierwszy jest w temacie sperm bank, a drugi - obrazoburczy. :cool: Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Takie znalazłem: 05.11.09, 14:08 Drogi Brunnerze! W pierwszych słowach mego listu... Takie 'nie', że mnie nie o te biegało ;D Oba są cool, ale nie TE :D Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: Takie znalazłem: 05.11.09, 16:17 > Drogi Brunnerze! Wypraszam sobie!!! Proszę per Sztyrlicu! :D > Oba są cool, A ja będę obstawał, szczególnie przy drugim - burzy obraz Sobeckiej, i to jak! Zerknij do zasobów forum, a zrozumiesz... > ale nie TE :D A tu to już całkiem w krzoki pojechałaś. W tym tekście to chodziło o gwoździe!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Takie znalazłem: 05.11.09, 16:28 Drogi Szty(rli)cu! ;) Aaaale ja widziałam Twoje znaleziska bankowe! :D Zburzyły mi obraz osoby AS, a jakże, jestem do zgonu wdzięczna niestety :D Zgubiłeś mnie ;/// gwoździe tylko z Jezusem mi się kojarzą... Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: Takie znalazłem: 05.11.09, 16:56 Zniewaga goni zniewagę - Panie Sztyc był pomagierem Kramera vel ucho od śledzia. >:( Dobrze, że już rozumiesz - osoba żeńska naprawdę nie musi wyglądać jak AS. :D I dobrze ci się kojarzą. Tylko dobrze używaj! :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Takie znalazłem: 05.11.09, 17:23 Dobra, Sztyrlic :D /mogło być gorzej: Szyc/ Sztyc jest czarujący... Acha, czuję jak oświecenie rozpełza się po całym ciele :DD Znam tylko Briana :D Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: Takie znalazłem: 05.11.09, 23:28 Co, oświecenie? Faraonki cię oblazły! :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Takie znalazłem: 05.11.09, 23:44 Oj, niezła scena w sumie... :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Te, noob! 06.11.09, 00:03 [img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/cg/fa/lhaa/lqFyukbG1g5GP6aaGX.jpg[/img] Czuj się poinformowany... Coś się ostatnio spóźniam na obrazki! Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Znów czegoś nie widzisz??? 06.11.09, 00:40 > U mnię działa. :cool: Wiem, bo ci się skeszowało. Dlatego aż skopiowałem obrazek, żeby pokazać. Doceń. Noob! :] Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: Znów czegoś nie widzisz??? 06.11.09, 00:52 Raczej żeby dokazać! :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Znów czegoś nie widzisz??? 06.11.09, 00:57 To synonimy. Zupełnie inaczej niż hipertrofia z hiperplazją. :D Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: Znów czegoś nie widzisz??? 06.11.09, 01:15 Homoniewiadomo jakieś panie, nie żadne synonimy. Naści tutej: tag: sperm bank [img]https://img253.imageshack.us/img253/1861/spermbankw.jpg[/img] targ: obrazoburczy [img]https://img695.imageshack.us/img695/4550/womansink.jpg[/img] I se skeszuj, póki czas, zanim imageshack'a zwiną. :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Sperm Bank 05.11.09, 23:55 Hehehe, dopiero tu zajrzałem. Obleśne. :D Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: Sperm Bank 06.11.09, 00:36 Charming, isn't it! Especially these skittish droplets... :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Sperm Bank 06.11.09, 08:53 It is! I see we both admire attention to details :DD Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: Sperm Bank 06.11.09, 13:53 Spermdrops keep falling from... taphead! click :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Sperm Bank 06.11.09, 14:07 That is one weird but brilliant shot! :DDDDDDDDDDDDDD 'no, no complaining' :D Odpowiedz Link Zgłoś