jedynyabc1234
09.01.11, 22:23
Witam! Potrzebuję porady.Jestem 18 letnim gejem. Faceci zaczęli mi się podobać gdzieś w wieku 16 lat ( 3 kl. gimnazjum ). Rodzice odkryli to bo zobaczyli gdzieś w historii przeglądania, że wchodziłem na strony z filmikami gejowskimi. Powiedzieli jednak, że będą mnie nadal kochać bo jestem ich synem. Wracając do tematu poznałem ostatnio w wakacje bardzo fajnego faceta. Ma 63 lata. ( od razu proszę tu o powstrzymanie się od pisania komentarzy na temat naszej różnicy wieku itp ). Spotykamy się od czasu do czasu ( głównie gdy rodzice są razem w pracy na popołudniu ) u niego. Zwykle gdy rodzice są razem w pracy na popołudniu a ja sam w domu to dzwonią by się spytać co robię itp. Kilka razy było tak, że dzwonili na komórkę, a ja byłem akurat na spotkaniu z tym facetem. Musiałem kręcić, że jestem u kolegi czy w galerii. Ostatnio ojciec jednak stwierdził gdy dzwonił, że jest coś zbyt cicho. Nie dowiedzieli się rodzice jednak, że się z nim spotykam. Nie chcę im tego mówić bo byłby to dla nich duży szok i nie chodzi tu o to, że się z kimś spotykam bo to jeszcze małe piwo, chodzi tu o to, że on ma 63 lata, a ja 18. Głównie jak się z nim spotykam to po to by pogadać, tak dla towarzystwa. Traktuję go jak bliskiego przyjaciela. Seksu jako tako nie uprawiamy. Czasami się poprzytulamy, popieścimy, pocałujemy i tyle, żadnego analu, czy oralu czy innych tego typu rzeczy nie ma, więc w sumie nic złego nie robimy, ale chcę oszczędzić rodzicom szoku.
Poradźcie czy dobrze robię ukrywając tą znajomość przed rodzicami ( dodam, że bardzo mi zależy na utrzymaniu przyjaźni z tym facetem, bo jeszcze nikogo tak miłego i fajnego nie poznałem ) i co powinienem zrobić w przypadku gdy rodzice mają jakieś podejrzenia, że się z kimś spotykam, i gdy np. ojciec czy matka dzwonią na komórkę, a ja jestem u niego.