Dodaj do ulubionych

Poszukiwany ...

02.02.12, 19:16
... Kapitan - maruda.
Czyżby utknął w zaspie podczas obchodu miasta i będzie tam tkwił do wiosny?
Obserwuj wątek
    • dzidzia_bojowa Re: Poszukiwany ... 02.02.12, 19:20
      No właśnie. Zaraz wszczynam śledztwo oraz akcję poszukiwawczą.
      • dzidzia_bojowa Re: Poszukiwany ... 02.02.12, 19:30
        Według moich obserwacji tak całkiem od netu odcięty nie jest bo tu i ówdzie wczoraj dało się zauważyć jego komentarze.
        Spróbuję go zwabić czymś co lubi, bo się przyznał, że jest pierogożercą więc na wabia zostawiam:
        Wszystkie Kapitanu daję!!!Wszystkie!!!
        https://republika.pl/blog_ve_3300329/3642222/tr/pierogi_z_miesem.jpg

Reszta łapy od pierogów precz!
    • stefcia41 Re: Poszukiwany ... 02.02.12, 19:21
      Może trzeba ekipę poszukiwawczą zorganizować ?
      • old.bear Re: Poszukiwany ... 02.02.12, 19:23
        Może też jakąś, modną ostatnimi czasy, komisję powołać ?
        • stefcia41 Re: Poszukiwany ... 02.02.12, 19:33
          Dobry pomysł Dzidziu, bardzo dobrysmile
          • dzidzia_bojowa Re: Poszukiwany ... 02.02.12, 19:37
            A jak to nie pomoże to gołą babę wkleję. No, jak na gołą babę się nie skusi to już nie wiem co go skusi.
            • stefcia41 Re: Poszukiwany ... 02.02.12, 19:39
              Jaki może być czas reakcji? Na te pierogi?
            • old.bear Re: Poszukiwany ... 02.02.12, 19:39
              Wklej, wklej Dzidziu smile
              Jeśli nie Kapitan to zawsze jakiś chętny do popatrzenia się znajdzie big_grin
              • stefcia41 Re: Poszukiwany ... 02.02.12, 19:42
                Szybki czas reakcjitongue_out
                ale nie Twój mnie interesował tylko Kapitana tongue_out
                • old.bear Re: Poszukiwany ... 02.02.12, 19:46
                  No bo ja szybko reaguję wink
                  Czasami ... smile
                  • dzidzia_bojowa Re: Poszukiwany ... 02.02.12, 19:55
                    No dobra. Kapitanie, obiecuję, że umieszczę tu SWOJE WŁASNE zdjęcie w bikini. Daję słowo. A moje słowo droższe piniendzysmile Umieszczę pod warunkiem, że pojawisz się tu w ciągu najbliższej godzinysmile Aha, no i coś napiszeszsmile
                    Idę skanować, na wszelki wypadek...
                    • tetika Re: Poszukiwany ... 02.02.12, 20:01
                      jesli juz to przymarzl a nie w zaspe wpadl, sniegu ti ci u nas niedostatek.
                      narazie moze tak go skusimy :
                      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/id/eh/jxau/8a6KL2fu8nbZ8cnqNX.jpg
                      • drzejms-buond Re: Poszukiwany ... 02.02.12, 20:29
                        jak nic,kabelki mu zamarzli ! !
                        • tetika Re: Poszukiwany ... 02.02.12, 20:33
                          to polaczenie kuszenia na poziomie wizualnym z kuszeniem kulinarnym big_grin
                    • old.bear Re: Poszukiwany ... 02.02.12, 20:26
                      Zaraz, zaraz, mowa była o gołej ... kobiecie smile
                      Nie można zmieniać reguł podczas gry wink
                      • stefcia41 Re: Poszukiwany ... 02.02.12, 20:32
                        Boszsz...ja bym wolała zobaczyć Dzidzię w bikini
                        niz jakąś goła babę
                        taka zmiana reguł mnie pasuje wink
                        • old.bear Re: Poszukiwany ... 02.02.12, 20:36
                          Ja bym wolał ... zaraz, zaraz, która godzina? jeszcze nie ma 23 więc nie powiem big_grin
    • tojabogdan był w złym nastroju 02.02.12, 20:34
      a do tego niemal każdy dokładał mu za tutejsze marudzenie; niby zgodnie z założenie, ale
      może przeliczył swoje siły?
      Niepokoję się...

• stefcia41 Re: był w złym nastroju 02.02.12, 20:56
        Dzidzia 111 skan gotowy??
        Kapitana nie ma...
        • tetika Re: był w złym nastroju 02.02.12, 20:59
          KAPITANIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
          HOP HOP 11111111111111111111111111111111111111111111111111111111111
          • dzidzia_bojowa Skan gotowy 02.02.12, 21:05
            Teraz to i ja się martwię. takie pokusy a tu niccrying
            • tojabogdan czy ktoś z Was ma pozaforumowy kontakt 02.02.12, 21:13
              z kapitanem, np. emailowy?
              • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: czy ktoś z Was ma pozaforumowy kontakt 02.02.12, 23:29
                mła
                melduję, że żyw on
                tylko zajentyk
                • ladyhawke12 Re: czy ktoś z Was ma pozaforumowy kontakt 03.02.12, 07:19
                  Ja zgłaszam sie też do ekipy poszukiwawczej, jedyne czyego nie zrobie teraz za nic w świecie, nie ubiore bikini, nikt i nic mnie nie zmusi. Dzidzia podziwiam cie i twoją determinacje w poszukiwaniu.
                  Kapitanie to dla ciebie

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/ha/vf/febl/fNIhYmlEZRA15O6FfB.jpg
                  • apersona Re: czy ktoś z Was ma pozaforumowy kontakt 03.02.12, 11:21
                    Ale Dzidzia nie mówiła, że będzie robić sobie zdjęcie w bikini teraz i na dworze, jeno skan
                    • ladyhawke12 Re: czy ktoś z Was ma pozaforumowy kontakt 03.02.12, 11:32
                      Dzidzia dzielna jest, wiec nic niewiadomo
                      • apersona Re: czy ktoś z Was ma pozaforumowy kontakt 03.02.12, 12:15
                        https://amadorgallery.com/images/Phoebe%20Fur%20Bikini.jpg
                        • ladyhawke12 Re: czy ktoś z Was ma pozaforumowy kontakt 03.02.12, 12:20
                          apersona to ty?

Jak dobrze ze powiedziałam zdecydowane nie, dla bikini w moim wydaniu, uff nie bede musiała sie wstydzić.
                        • apersona Re: czy ktoś z Was ma pozaforumowy kontakt 03.02.12, 12:20
                          A może Dzidzia poszła popływać?

https://madbomber.files.wordpress.com/2011/08/mb_bikini.jpg
                          • ladyhawke12 Re: czy ktoś z Was ma pozaforumowy kontakt 03.02.12, 12:26
                            a to dzidzia, to tyz dobrze,
                            ide sie ubrac bardziej, przxykryć kompleksa zaczynam mieć.
                        • tygrysgreen Re: czy ktoś z Was ma pozaforumowy kontakt 03.02.12, 12:45
                          oszukana, ona wew ciuchach jest
                          • ladyhawke12 Re: czy ktoś z Was ma pozaforumowy kontakt 03.02.12, 13:35
                            Tygrys czepiasz sie, chcesz by kataru dostała. Łazi tu w bikini a nie ma ani pół faceta żeby ją ogrzac, tygrys bądź że człowiekiem.
                            • tygrysgreen Re: czy ktoś z Was ma pozaforumowy kontakt 03.02.12, 13:38
                              futrzaste to bikini, nic jej nie będzie

Lady, trza front przeciwko takich chudzielcom zewrzeć, no
                              • ladyhawke12 Re: czy ktoś z Was ma pozaforumowy kontakt 03.02.12, 13:43
                                Tygrys jestem za, własnie ubrałam gruby swetruch, kurna kompleksa mi sie odezwała i musiałam ja przydusić.
                                • tygrysgreen Re: czy ktoś z Was ma pozaforumowy kontakt 03.02.12, 13:59
                                  ja wyciągnęłam z czeluści szafy stare grube getry, jeszcze z przełomu wieków. stwierdzam że znacznie wygodniejsze i cieplejsze od najgrubszych nawet rajstop
                                  do tego kilka warstw swetrów i bluz
                                  a co do chudości, to wczoraj byłam na zajęciach samoobrony dla kobiet i usłyszałam "ile ważysz z taką siłą uderzasz"
                                  yesss, koniec kompleksów a jak ktoś ma inne zdanie to na solo

• ladyhawke12 Re: czy ktoś z Was ma pozaforumowy kontakt 03.02.12, 14:24
                                    Uuuuu to tu przepadłam, ja konusik jestem. Ale mam broń, chodze w szpilkach, wbicie szpiki w palce u stop boli koszmarnie.
                                    • tygrysgreen Re: czy ktoś z Was ma pozaforumowy kontakt 03.02.12, 14:41
                                      ale z tego co pisałaś masz 7 kg sily więcej
                                      i miej
                                      a szpila to podstawa, tu ja przepadam bo na szpilach nie chodzę i chodzić nie będę
                                      aż tak cierpieć dla urody nie zamierzam
                                      • old.bear Re: czy ktoś z Was ma pozaforumowy kontakt 03.02.12, 14:54
                                        Cholerka, dziewczyny bojowe się stają ... jedna na solo wyzywa, druga szpilką przyszpila ... ech, marny losie ... sad
                                        I to ma być słaba płeć ?1?1
                                        • tygrysgreen Re: czy ktoś z Was ma pozaforumowy kontakt 03.02.12, 15:00
                                          ooo Miś
                                          ty się nie bój, jak dla ciebie to przytulanki
                                          • old.bear Re: czy ktoś z Was ma pozaforumowy kontakt 03.02.12, 15:54
                                            > ooo Miś
                                            > ty się nie bój, jak dla ciebie to przytulanki

Ojej, chyba kopie tego wpisu zrobię smile To będzie, w razie czego, mój glejt big_grin
                                            • tygrysgreen Re: czy ktoś z Was ma pozaforumowy kontakt 03.02.12, 16:10
                                              złotymi literami na czerpanym papierze
                                              • old.bear Re: czy ktoś z Was ma pozaforumowy kontakt 03.02.12, 16:44
                                                Ma się rozumieć smile
                                                I jeszcze w ramkę oprawię smile
                                                • dzidzia_bojowa No i gdzie ten Kapitan? 03.02.12, 18:29
                                                  Właśnie wróciłam z pracy i stanowczo zaprzeczam, że na opublikowanych zdjęciach jestem ja. To nie jasmile Ale być może zdjęcie opublikuję mimo, że naprawdę brakuje mi krągłości i nieco chuderlawa jestem więc wystawię się na krytyczne uwagi.
                                                  • tetika Re: No i gdzie ten Kapitan? 03.02.12, 18:34
                                                    dzidzia wlasnoocznie cie widzialam( naprawde duze zblizenie bylo i dosc dlugie) i normalna jestes z kosciami smile
                                                  • dzidzia_bojowa Re: No i gdzie ten Kapitan? 03.02.12, 18:41
                                                    Macie niepowtarzalną okazję obejrzeć moje kości na plaży (w mojej galerii). Jutro na pewno skasuję. Albo jeszcze dzisiaj.
                                                  • kapitan_marchewa Re: No i gdzie ten Kapitan? 05.02.12, 10:49
                                                    No tak, wątek zboczył na temat wdzięków Dzidzi. Jak zwykle..
                                                    Cięzki tydzień miałem, tyle..
                                                    A pierogi Dzidzi boooskie smile
                                                  • stefcia41 Re: No i gdzie ten Kapitan? 05.02.12, 11:09
                                                    Uffff111
                                                    żyje on smile

na oglądanie wdzięków Dzidzi się spóźniłam...sad
                                                  • tygrysgreen Re: No i gdzie ten Kapitan? 05.02.12, 11:49
                                                    a ja nie znalazłam i też nie widziałam
    • max-1-958 Re: Poszukiwany ... 05.02.12, 14:04

"Najpewniejszą drogą do sukcesu jest wciąż próbować, jeszcze ten jeden raz."
      Thomas Edison

Mega Kasa.
      Zarabiajmy razem.
      Zobacz:
      Zapisz się:

megapensja.pl/?user=zarabianie
      zarabiniemegapensja.bloog.pl

zarabianie-przez.blogspot.com/
      zarabianieklikanie.bloog.pl

"Wytrwałość przynosi pomyślny los."
      Paulo Coelho
      • kapitan_marchewa Re: Poszukiwany ... 05.02.12, 15:20
        Nie będę kasował, to chyba dla większych ćwoków przeznaczone niż 419.
        Chyba żeby to na policję zgłosić.
        Biedny święty Antoni ożył.
        Brakuje tylko gróźb. Co będzie jak nie wpłacę 15 zeta. Ciocia Halinka zemrze, kota mi ukradną, TV się zepsuje i będzie głód, zaraza i szarańcza.
        A z drugiej strony Elizabeth McDonald z Minnesoty wysłała 15 zeta i wygrała na loterii 100.000 tysięcy $ (teraz tak piszą dziennikarze liczbowo, słowo)..
        Kto pamięta te stare łańcuszki?
        • dzidzia_bojowa Re: Poszukiwany ... 05.02.12, 15:44
          Najciekawsze jest to, że wciąż znajdują się chętni do wzięcia udziału w tej i podobnych piramidach. Dla mnie jest to zadziwiające!

Spotkał się ktoś z Was z oszustami grasującymi na dużych targowiskach, którzy naciągają ludzi na grę w trzy kubki, cukierki czy trzy kółka( nazwa gry nieistotna)? Mimo ostrzeżeń, mimo ogłoszeń, mimo relacji pokrzywdzonych ciągle ktoś przystępuje do "gry" a potem odchodzi uboższy o kilka stów strasznie zdziwiony, że tak dał się podejść. Nie wierzę, że są jeszcze ludzie, którzy nie słyszeli o oszukańczej procedurze piramidy finansowej czy złodziejach na targowiskach. Mimo to jak ćmy do ognia się pchają.

• stefcia41 Re: Poszukiwany ... 05.02.12, 16:50
            Boszsz...a co to jest?
          • ewa9717 Re: Poszukiwany ... 05.02.12, 17:43
            Też mnie to zawsze zdumiewa. I jeszcze: skąd się biorą te durne staruszki (niektóre mniej wiecej w moim wieku), które leją ślozy, bo podpisały zobowiązanie, ze kupią gary za cenę Pałacu Kultury czy kurcgalopkiem poleciały do banku, zeby życiowe oszczędnosci wcisnąć pierwszemu lepszemu, który powołał się na ich wnuczka. Zdumiewające zjawisko!
            • kapitan_marchewa Re: Poszukiwany ... 05.02.12, 18:43
              Ewa, jestem Twoim wnuczkiem, pilnie potrzebuję 10 tysiaków, miałem wypadek. Przyjdzie mój kolega, jutro kole 10 rano, ale nie mów nikomu.
              Aha, przypomnij mi, jaki jest twój adres?
              • ewa9717 Re: Poszukiwany ... 05.02.12, 21:39
                Chyba myśli, że gÓpiom znalazł? Mojemu wnusiowi takich drobniaków miałoby braknąć? W zyciu!
              • tygrysgreen Re: Poszukiwany ... 06.02.12, 09:15
                wnusiu kochany, to straszna wiadomość. nic ci się nie stało? żyjesz? biedactwo moje, pewnie potrzebujesz dla tego drania lekarza na kopertę, wiem jak to teraz jest.
                ale po co będziesz kolegę fatygował, zresztą ja go nie znam, może cię oszuka i pieniądze dla siebie weźmie, wiesz ilu teraz jest oszustów, ciągle w telewizji o tym mówią. wolę być ostrożna. wyślij mi numer konta to ci zrobię przelew.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka