Gość: wasz_odmieniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.09, 12:35 konczy sie wtedy kalendarz Tuskajow i zaczyna era Kaczajow! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cwany.lisek Re: Ale najpierw rok 2011 25.11.09, 12:48 Gość portalu: wasz_odmieniec napisał(a): > konczy sie wtedy kalendarz Tuskajow i zaczyna era Kaczajow! Ale ci ta polityka zmian w głowie narobiła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: Ale najpierw rok 2011 IP: *.asm.bellsouth.net 25.11.09, 15:00 Masz w podpisie: Wszystkie religie nauczają tego samego. Nie zabijaj; Nie kradnij; Nie kłam... Nie ma różnych religii, jest tylko religia Miłości Np. "Nie zabijaj" powino byc: "Nie morduj". Mozesz zabic np w obronie wlasnej lub sad moze uznac, ze przestepca ma miec kare smierci. Jest to dokladnie opisane w Pismie Swientym ST. Dalej piszesz: "Nie ma roznych religii". Naprawde? A co to jest za religia oparta na Talmud, ktora uznaje wszytkich nie uznajacych tej ksiegi za: osoby, ktore mozna oszukiwac, gwalcic i wogle traktowac jak do zabawy ("szmaty")? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Ale najpierw rok 2011 01.12.09, 10:18 Gość portalu: mlody napisał(a): "Nie ma roznych religii". Naprawde? A co to jest za > religia oparta na Talmud, ktora uznaje wszytkich nie uznajacych tej > ksiegi za: osoby, ktore mozna oszukiwac, gwalcic i wogle traktowac > jak do zabawy ("szmaty")? a mnie jeszcze żaden Żyd nie oszukał, nie zgwałcił, i w ogóle nie traktował jak do zabawy -myślisz ze to sprawa OSTRACYZMU? gdzie powinienem się poskarżyć? no, nie jest prawdą, że wszystkie religie są takie same chrześcijanie ustawiali stosy i łupili niewiernych a muzułmanie zajmują się fatwą Odpowiedz Link Zgłoś
obves1 Re: Ale najpierw rok 2011 02.01.10, 01:13 Wejdź na grupę pl.soc.religia i poczytaj moje posty niedawne i co piszę na temat roku 2011 AD . Też zapoznaj się z www.familyradio.com co Harold Camping zapowiada na rok 2011 AD. Odpowiedz Link Zgłoś