flisy 08.12.09, 19:07 www.youtube.com/watch?v=VCbO-3hjPok Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: Robert Miles 08.12.09, 19:19 Ummm, ten klip zaczyna się od zdjęć Londynu nocą. :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Robert Miles 08.12.09, 20:42 Jak ja bym chciała tam wrócić :( Flisy...przywołałeś tyle miłych wspomnień...Chciałabym mieć znów 19 lat, jechać nowiutkim Pontiaciem Sunfire i słuchać Milesa... www.youtube.com/watch?v=4ThGdl5iQ14&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Robert Miles 08.12.09, 20:52 Piotrek ma talent do tego, Morelko... nigdy nie spamiętam ile raz coś takiego zagrał. Film z przeszłości rozgrywa się przed naszymi oczami :) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Robert Miles 08.12.09, 20:57 Ty też to zrobiłaś George Michaelem ;) Jego też słuchałam w samochodzie :) www.youtube.com/watch?v=4tnPJNxNxkQ&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Robert Miles 08.12.09, 21:02 Tak, pamiętam jak zareagowałaś :)))) I Depeche Mode też. Pewnie i inne ale nie pamiętam w tej chwili... Madonna? PS. Ukochany George Michael nagrał płytę! :) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Robert Miles 08.12.09, 21:48 Depeche trafiło w moje serducho znacznie później :) Madonna to i owszem, ale tylko jeden utworek z czasów młodości jeszcze w high school :) www.youtube.com/watch?v=ejT6PynS8K0 Sporo jest tamtejszej muzyki, którą uwielbiam posłuchać wspominając :) Bush- www.youtube.com/watch?v=pU6KhFWvKPM&feature=related Alice in chains Silverchair - www.youtube.com/watch?v=dcwBfMHtmrs Radiohead - www.youtube.com/watch?v=jzjUjNPYzLg Creed- www.youtube.com/watch?v=RmtGpROtFjo Pantera (szał szkolny na ich punkcie)www.youtube.com/watch?v=nsHnigAMBNc Nine Inch Nails (uwielbiałam słuchać tego w pracy)- www.youtube.com/watch?v=l0s5UOVsMDg itd. :) mogłabym wymieniać bez końca :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Robert Miles 08.12.09, 22:07 I tym mnie zabiłaś, bo Deeper to utwór, który mnie posyła na orbitę! Słucham w aucie, podczas treningu, na imprezie... ;DDD Reszta też... każdy jeden jeśli nie ulubiony to lubiany :))) Posłucham sobie tej mieszanki teraz, DJ Morelka rules ;)))) A Coldplay lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Robert Miles 08.12.09, 22:23 Aaaaa... Eminem? ;DDDD Strzelam! Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Robert Miles 08.12.09, 22:26 Tak...ten utworek i tylko dlatego, że biega na golasa i ma fajne ciałko :D www.youtube.com/watch?v=G3GqvW0R4tc Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Robert Miles 08.12.09, 22:43 Byłam pewna!!! ;DDDDD Jim Morisson to było ciacho ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Robert Miles 08.12.09, 23:04 A to moje ciacho :) nie jego głos.. www.youtube.com/watch?v=G3gF5XSKR3I Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Robert Miles 09.12.09, 09:38 Uuuuu, to masz go dla siebie, bo dla mnie to wielka zagadka co kobiety w nim widzą ;) ¤.¤ Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Robert Miles 09.12.09, 09:43 Nie martw się, ja też się zastanawiam co w nim widzę :D Wiem jednak, że jego głos to czysty afrodyzjak....dla mnie :P Odpowiedz Link Zgłoś