twardycukierek 09.12.09, 12:25 No co, panowie... do telefonów! ;DDDD PS. Believinme się tłumaczy 'ufojcie nam!' ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flisy Re: Misie z Cafe - odlot! :D 09.12.09, 12:33 Ja tam wole z moim misiem rozmawiać przez telefon a nie z jakimiś lalami typu Pokemon :) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Misie z Cafe - odlot! :D 09.12.09, 12:42 tam gdzie w ciepłych dłoniach złote skrzydła Słońce chowa... ... w zimnych stopach srebrne płetwy Księżyc wystawia :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
moonflour Re: Misie z Cafe - odlot! :D 10.12.09, 00:30 woda.na.mlyn napisał: tam gdzie w ciepłych dłoniach złote skrzydła Słońce chowa... ... w zimnych stopach srebrne płetwy Księżyc wystawia :DDD :D!! p.s.a tak ogólnie to proszę nie uogólniać czepiańska,bo misiowa z prawej w porządku. czarno-ciemne-farbowane-tapet-on:po raz n-ty potwierdzona teoria:D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Misie z Cafe - odlot! :D 10.12.09, 08:09 > ... w zimnych stopach srebrne płetwy Księżyc wystawia > :DDD > > :D!! Miałam wielką nadzieję, że to zauważysz ;DDD Woda poetą wielkim jest ;P Odpowiedz Link Zgłoś
scorro Re: Misie z Cafe - odlot! :D 09.12.09, 12:45 Coraz beznadziejniejsze te misie. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Misie z Cafe - odlot! :D 09.12.09, 13:01 Czy ja wiem? Ta porcja misiów, w zasadzie dwa misie od lewej, dały mi tyle radości! :DDD Ale przy dziewczynie z prawej zrobiło mi się smutno, że taka śliczna i naturalna i jest misiem... Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Misie z Cafe - odlot! :D 09.12.09, 13:38 > Ale przy dziewczynie z prawej zrobiło mi się smutno, że taka > śliczna i naturalna i jest misiem... Dokładnie takie samo odniosłem wrażenie ... nie pasuje ... Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Misie z Cafe - odlot! :D 09.12.09, 17:55 scorro napisał: > Coraz beznadziejniejsze te misie. :/ Co robić: kryzys ;( :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Wybiórcza reklamuje callgirlsy? 09.12.09, 12:57 No i callboya, żeby było nowocześnie i postępowo. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Wybiórcza reklamuje callgirlsy? 09.12.09, 13:47 ;DDD callboy i cowboy, zastanawiam się, którego mniej wolę :D Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Misie z Cafe - odlot! :D 09.12.09, 13:11 a te misie... No faktycznie wyglądają jak callgirls, chyba że to jakaś podpucha... Jakoś nie wierzę, że taka laska nie może znaleźć faceta... :) Wszystkie wcześniejsze misiowe po wiszeniu przez jakiś czas likwidowały profil... :) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Misie z Cafe - odlot! :D 09.12.09, 13:45 czy Ty wiesz ile takich jak ona jest? każda może mieć prawie każdego, ale nie każdy ma kasę :P Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Misie z Cafe - odlot! :D 09.12.09, 14:03 voker napisał: > takich tzn jakich? ładne lalki Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Misie z Cafe - odlot! :D 09.12.09, 14:04 zależy gdzie i w jakim środowisku :) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Misie z Cafe - odlot! :D 09.12.09, 14:11 oczywiście :) nie mogę skreślić wszystkich ładnych dziewczyn tylko dlatego, że są ładne :)Ale te prawdziwie ładne mają też piękne wnętrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Misie z Cafe - odlot! :D 09.12.09, 13:58 > każda może mieć prawie każdego, ale nie każdy ma kasę :P A trzymanie się za rączki, serenady u stóp wysokiej wieży, czy zachód słońca na pomoście spokojnego letniego jeziora, to co? To wszystko gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Misie z Cafe - odlot! :D 09.12.09, 13:59 Dziewice i smoki wyginęły... :) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Misie z Cafe - odlot! :D 09.12.09, 14:03 voker napisał: > Dziewice i smoki wyginęły... :) rycerze też :P Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Misie z Cafe - odlot! :D 09.12.09, 14:06 voker napisał: > tysz prawda :) No ale tu akurat zależność jest bardzo prosta - smoki wyginęły z braku dziewic, a rycerzy przestano robić w związku z brakiem zapotrzebowania na zabijanie smoków. Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Misie z Cafe - odlot! :D 09.12.09, 14:09 a ja się pytam.....na co komu dziewica? Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Misie z Cafe - odlot! :D 09.12.09, 14:44 morelka_1 napisała: > a ja się pytam.....na co komu dziewica? Też prawda. Nie wiedziałbym co z taką robić! Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Misie z Cafe - odlot! :D 09.12.09, 22:43 Ja to delikatny jestem (albo przynajmniej lubię takiego udawać), no i nie przepadam za krwią. Więc? Może lepiej przyjść już na gotowe... :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Misie z Cafe - odlot! :D 09.12.09, 14:01 Zaraz będzie tu Lupus i wam to naukowo wyłoży ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Misie z Cafe - odlot! :D 09.12.09, 14:04 chyba, że to Lupus się wyłoży, bo z Wami babami to nigdy nic nie wiadomo, o! :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Misie z Cafe - odlot! :D 09.12.09, 14:11 Niestety właśnie wiadomo :DDD Wyłoży się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Misie z Cafe - odlot! :D 09.12.09, 14:04 milleniusz napisał: > > każda może mieć prawie każdego, ale nie każdy ma kasę :P > > A trzymanie się za rączki, serenady u stóp wysokiej wieży, czy zachód słońca na > pomoście spokojnego letniego jeziora, to co? To wszystko gdzie? ja się nie zaliczam do lalek :P Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Misie z Cafe - odlot! :D 09.12.09, 14:08 tysz nie :P do czupiradeł jak najbardziej :P Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: Misie z Cafe - odlot! :D 09.12.09, 13:35 A mnie Believinme z czymś takim się skojarzyło: Kac po chlaniu to pol biedy... walne browara, przespie pare godzin i jest gitara :) Najgorsza po kilkudniowym piciu jest zgaga... to palenie rury jest straszne... Na szczescie kilka miesiecy temu spotkalem calkiem sympatycznego, starszego pana... bezdomnego spod TESCO... poprosil mnie bidula o jakies drobne na wino, a jako ze ja generalnie jestem otwarty na nowe znajomosci, od slowa do slowa skonczylo sie na tym, ze kupilem pare win i zaczelismy sobie kulturalnie spozywac... wracajac do tematu... po kilku lykach winka (lipa z miodem) znowu odezwaly sie moje wrzody i stwierdzilem, ze nie dam rady pic bo sie przekrece z tego palenia rury :) ... Moj nowy znajomy poprosil mnie o 60 groszy i stwierdzil, ze zaraz mnie wyleczy... skoczyl do TESCO i przyniosl.... Sode oczyszczona... kazal mi zjesc okolo 2 lyzeczki i przepic lipka... na poczatku myslalem, ze mi zoladek rozsadzi... ale po kilku mocniejszych beknieciach poczulem sie jak nowo narodzony :) Do tej pory stosuje kuracje... i dziekuje bogu za sode i starszych trampow spod TESCO :P Teraz niech ktoś mi powie, dlaczego tak mi się skojarzyło. :D Cytat pochodzi z www.forum.winka.net To moje nowe odkrycie. Szczególnie polecam recenzje. Na zachętę próbka - marka Mamrot Biały: Smak jak dla mnie zadowalający, a nawet więcej wybijający się ponad poprzeczkę. Ja bym powiedział, że wyczuwalna jest nuta jabłkowa aczkolwiek pewności nigdy mieć nie można. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Misie z Cafe - odlot! :D 09.12.09, 13:51 > Teraz niech ktoś mi powie, dlaczego tak mi się skojarzyło. :D Ehmmm, przez to 'generalne otwarcie na nowe znajomości'? ;DDD Oj racja, pewności mieć nie można i believeinme to pewnie transy :D Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: Misie z Cafe - odlot! :D 09.12.09, 16:37 A jeśli nawet nie transy, to z trasy, dokładnie - z pobocza. Przynajmniej tak wyglądają. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Misie z Cafe - odlot! :D 09.12.09, 17:11 Węszysz remake 'Daleko od Szosy' z drobną zmianą tytułowo-fabularną? :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Misie z Cafe - odlot! :D 09.12.09, 13:56 > Teraz niech ktoś mi powie, dlaczego tak mi się skojarzyło. :D Prawdziwy koneser potrafi docenić walor, bukiet, smak i ukryte piękno. A odkryte tym bardziej. Nie wątpię, że malowanego tipsa pokochałby najczystszą z czystych miłości. Destylowaną taką. Odpowiedz Link Zgłoś
niski.oktan Re: Misie z Cafe - odlot! :D 09.12.09, 16:51 Kamparex i koneser? No, no... :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Misie z Cafe - odlot! :D 09.12.09, 17:23 No ba. Myślałem, że to nawet o nieco bardziej budżetowy sektor rynku chodzi. Ale zaimponowany jestem ich flotą samochodową, o tu. O winach powiedzieć nic nie mogę, ale widać, że jeździć mają czym! Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Misie z Cafe - odlot! :D 09.12.09, 23:22 Ten Kamparex to sa transy a nie te 2 urocze Panie. A może to siostry syjamskie, hę ? Nie śpieszmy się oceniać tych Pań, bo coś mi mówi, że zbyt prędko nie odejdą ... Wracając do Kamparexu, próbka ich liryki, nie pozostawia złudzeń : 'Będąc __czułymi__ na każde uwagi i wskazówki płynące ze strony naszych kontrahentów, sukcesywnie __podnosiliśmy__ jakość produktów i usług starając się cały czas wychodzić naprzeciw wymaganiom klientów.' Jakieś wątpliwości ? Odpowiedz Link Zgłoś
evva78 Re: Misie z Cafe - odlot! :D 09.12.09, 22:41 kolorów nabrali... i dusze kradną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Misie z Cafe - odlot! :D 10.12.09, 08:10 Evvo, trzeba te dusze pod kluczem trzymać, bo licho nie śpi ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Misie z Cafe - odlot! :D 11.12.09, 11:43 Pani z lewej wywaliła już zdjęcia z profilu, a z prawej zamazała twarz. Ciekawe kiedy zamkną profil. :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Misie z Cafe - odlot! :D 11.12.09, 12:03 To ściema była... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Misie z Cafe - odlot! :D 11.12.09, 12:45 Ale masz jej numerek? ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Misie z Cafe - odlot! :D 11.12.09, 13:11 Taki... krótki? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś