funny_game 10.01.10, 14:45 z Delectą za chwilę, ten jest gópi i ma wszy na pępku (z cyklu przedszkolnego) :DDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flisy Re: Kto nie trzyma 10.01.10, 14:55 Ja nie trzymam:P Bo ja trzymam za Chemika :) Marta wygramy gładko,,,tak powiedzmy 3:1 :) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajdu Re: Kto nie trzyma 10.01.10, 19:29 flisy napisał: > > Bo ja trzymam za Chemika :) > "chemik ma być wolny! skurwysynu!" - rzekł czule major Gross do Ola pamiętajmy o tym:) Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Kto nie trzyma 10.01.10, 16:08 No i dupa,,,mówiłem by trzymac za Chemika a nie za Delectę. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kto nie trzyma 10.01.10, 16:18 Miałeś rację :( Kuba Jarosz grał jak z nut i szczerze mu życzę, żeby to się nie zmieniało. Bardzo, ale to bardzo nie podobał mi się dziś Wspaniały z tymi bluzgami i niemocą emocjonalno-strategiczną, bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Kto nie trzyma 10.01.10, 17:26 Zgadza sie na Kubę trzeba chuchać i dmuchać a radości nam nie zabraknie,świetny chłopak,,,co to Wspaniałego,jakoś nigdy za nim nie przepadałem,,,no i libero,potrzebny nam jak najszybciej taki z prawdziwego zdarzenia,ten Lambourne jakiś taki nie mrawy:/ Za tydzień gra Pałacyk,Cyk,cyk Pałacyk !!! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kto nie trzyma 10.01.10, 17:34 Libero jestem zdziwiona, Dębiec rozgrywał mecze 100 razy lepsze przed Amerykańcem :/ Dlaczego to libero nie zmienił pan Waldemar, a wykonywał jakieś histeryczne ruchy kadrowe nie mające nic wspólnego z odbiorem? Widać po Lambournie, że nie widzi mu się ta drużyna, to miasto, ten klimat :( W ogóle drużyny nie widać, o, to boli. Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Kto nie trzyma 10.01.10, 17:41 Myślisz ze Stara miłość nie rdzewiej u Wspaniałego :D Zgadza sie Dębiec przynajmniej walczył,,,Gruszka to chyba miał kac po balu mistrzów ;) Drużyna się rozpada,brak jakiegoś pomysła na mecz,,,no i brak wsparcia ze strony kibiców,,,jednak coś w tym jest,jak to któryś z kibiców napisał,,,Delekta kupiła sobie drużynę,kupiła siatkarzy,to niech i kibiców sobie kupi ,,,te uporczywe zwalczanie nazwy Chemik przyniosło efekt,cicho na trybunach jak na pogrzebie organisty:/ Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kto nie trzyma 10.01.10, 17:47 flisy napisał: > Myślisz ze Stara miłość nie rdzewiej u Wspaniałego :D :D Strasznie mi zaczyna zwisać pan Cudowny, a liczyłam na niego :/ > > Zgadza sie Dębiec przynajmniej walczył,,,Gruszka to chyba miał kac po balu mis > trzów ;) Poza pierwszym setem (do pierwszej przerwy w zasadzie) go nie było... Zdarza się, niech w następnym meczu pokaże. Wiele Gruszce wybaczę, wiele, ale nie brak woli. > > Drużyna się rozpada,brak jakiegoś pomysła na mecz,,,no i brak wsparcia ze stron > y kibiców,,,jednak coś w tym jest,jak to któryś z kibiców napisał,,,Delekta > kupiła sobie drużynę,kupiła siatkarzy,to niech i kibiców sobie kupi ,,,te u > porczywe zwalczanie nazwy Chemik przyniosło efekt,cicho na trybunach jak na pog > rzebie organisty:/ I to jest masakra, miałam nadzieję, że nie zahaczymy o ten temat. Ale Łuczniczka jest jakimś cholernym ewenementem, piękna i ci chut ka :/// Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Kto nie trzyma 10.01.10, 17:52 Łuczniczka jest cudowna,,,ale niestety włodarze klubu maja to na co sami zapracowali,,,dobrze ze barw klubowych nie zmienili,bo całkiem klapa by była:) Tak Gruszka wielki szacun,mam nadzieje że w dalszych meczach bedzie lepiej:) [img]https://www.electrownia.pl/gfx/eventy/91/enhouse_20_3-3.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kto nie trzyma 10.01.10, 17:56 Łażę tam albo jeżdżę na rowerze czasem ze Szwederka :) Się kiedyś umówimy na rowery, zdjęcia i piknik, ale masz wziąć Agnieszkę i rodzinę w ogóle i basta!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Kto nie trzyma 10.01.10, 18:01 Hahahah,,,OK ;) Szwederowo,no,no,,,ale i tak najładniejsze sa Jachcice :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kto nie trzyma 10.01.10, 18:13 I tam będziemy szukać nowego lokum w 2011, mam nadzieję, bo zgadzam się :) Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Kto nie trzyma 10.01.10, 18:19 Jachcice się świetne,,,cisza,spokój,,,las,rzeka,ogrody pełne kwiatów,,,szkoda tylko że te trasę WZ przez nie puścili,wszystko zepsuła,zabiła ducha Jachetek,gdyby to zleżało ode mnie to nigdy bym na to nie pozwolił. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kto nie trzyma 10.01.10, 18:24 Wiem, zrobiliśmy tam sobie kilka razy rowerową trasę, żeby zobaczyć nową samochodową trasę ;) Ale i tak wiadukty nad Brdą tam rządzą :))) Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Kto nie trzyma 10.01.10, 18:28 Wiesz ile sie tam nabawiłem za dzieciaka,łącznie z pływaniem pod nimi:D Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Kto nie trzyma 10.01.10, 19:08 Hahah,,,kajakami to w KS Łączność(to na Babiej Wsi) wpław,szliśmy sobie nad rzeką do Smukały i płynęliśmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kto nie trzyma 10.01.10, 19:13 Wpław w Brdzie??? Tu? :D Prrrr, szalony :D Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Kto nie trzyma 10.01.10, 19:18 Marta ja do Brdy miałem ze 100 metrów,,,wszyscy tak mieliśmy,każdy tak robił,,,kiedyś kumpel popłynął aż do Jazu Farnego,,,gliny go motorówką przywiozły z powrotem :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kto nie trzyma 10.01.10, 19:33 O w dópę :DDD Uciekło mi sporo folkloru tutejszego przez fakt sprowadzenia się do Bydzi w podeszłym wieku dwudziestu paru lat :D Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Kto nie trzyma 10.01.10, 20:45 Eeeeeeeeee dawne czasy,teraz Bydzia to nie to samo miasto,szkoda tamtej Bydzi. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kto nie trzyma 10.01.10, 20:51 No to jak już się rodzinnie spikniemy, to Wam opowiem o moim mieście :) A Wy mi o Bydzi. A ja Wam... I tak dalej :D Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Kto nie trzyma 10.01.10, 21:37 Piknik jest oczeń haroszyj,np.fajne jest w Janowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kto nie trzyma 10.01.10, 21:41 Juhu :) I koło Tucholi znam parę fajnych piknikowo miejsc i wiem, gdzie dają takie pierogi, że dópa odpada :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Kto nie trzyma 10.01.10, 17:41 Nie wiem o co tu pełza ale i tak kciuki mam zdeformowane post-Morelkowo! :D Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Kto nie trzyma 10.01.10, 17:46 To są bardzo poważne sprawy bydgoskie,Ty sie nie znasz na nich ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Kto nie trzyma 10.01.10, 17:49 O, to muszę skomentować i mam od razu wyrobione zdanie inne od Twojego! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Kto nie trzyma 10.01.10, 18:02 Tylko dlatego że jam jakieś to Ty masz inne?:* Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kto nie trzyma 10.01.10, 18:14 Mam tak samo jak Ty, ale inaczej niż Cukierkowa nasza w tym temacie, o to chodziło :D Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Kto nie trzyma 10.01.10, 18:20 Ona tak specjalni robi,to śpioch i szpaner,bo każdy śpioch to szpaner :) Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Kto nie trzyma 10.01.10, 18:29 tak,,,bo kazdy lansiarz to śpioch i szpaner :) Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Kto nie trzyma 10.01.10, 18:58 Do tego twardy,,,ale chce się przerobic na Ciągutke :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kto nie trzyma 10.01.10, 19:06 Jesssssóóó, mam nadzieję, że tego nie czyta, mnie tu nie było :D Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Kto nie trzyma 10.01.10, 19:12 Hahahh,,,ja tez zaraz uciekam na mecz:) Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Co to za grypsera? 10.01.10, 19:04 Etam grypsera,,,my tylko z Funka o Bydzi sobie gadamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Co to za grypsera? 10.01.10, 19:09 Aaa, jacyż żużlowcy, wolejboje, czy kapslarze. Kumam. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz A wiem! 10.01.10, 20:12 Kto nie trzyma, ten musi często zmieniać materac. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Oraz 10.01.10, 20:42 Czytałem, że Delecta dostała wpierd*l. Łączę się w bólu. Czy co tam. W każdym razie się łączę. :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Kto nie trzyma 11.01.10, 08:28 Aaaacha, to czytać mam? Aaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Kto nie trzyma 11.01.10, 08:31 A właśnie, że tak zrobię! ;DDDDDDDDD Pa na zrazie :* Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Kto nie trzyma 17.01.10, 18:04 Brawo 3:2 z Medalikami co za mecz,,,za stary jestem na takie nerwy :) A i Pałacyk gładko 3:0 Marta ogladałaś mecz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kto nie trzyma 18.01.10, 09:10 Chłopaków oglądałam, a jakże :) Widowicho nam pokazali jedni i drudzy, że hej, tylko szkoda ich nerwów (z których utrzymaniem na wodzy mieli pewne problemy) i punktów za 3-0 lub 3-1. No ale wygrana to wygrana :) Nie podobały mi się gwizdy, gdy Szymański odbierał nagrodę MVP. No i mam nadzieję, że Janeczek wróci po tym meczu do formy, bo przesympatyczny z niego zawodnik. Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Kto nie trzyma 18.01.10, 09:15 Super widowicho,,,dla mnie najlepszy był Jurkiewicz,,,no i Lambourne jakby lepiej zagrał,,,Bardzo podobał mi się tez sposób rozmowy Wagnera z drużyną :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kto nie trzyma 18.01.10, 09:25 Tak, Jurkiewicz zasługuje na pochwałę. Jednak MVP wybrałabym Woickiego. Atmosfera w drużynie była na pewno jakaś, bo ostatnio nie było jej wcale, był zbiór wolnych elektronów. Faktycznie Lambourne zaczął grać, odnajdywać się w miejscach, w których powinien być libero :) No i Wagner - rewelacja! Totalne przeciwieństwo Wspaniałego. Spokój, pozytywna motywacja, konstruktywne uwagi. Rozmawialiśmy wczoraj z M. o tym :) Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Kto nie trzyma 18.01.10, 09:30 Wicki zawsze gra dobrze,to nasz najpewniejszy punkt w zespole :) Ale zobacz taką dziwność w naszym zespole,,,wygrywają więcej na wyjazdach niż u siebie :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kto nie trzyma 18.01.10, 09:32 No u siebie z Częstochową przegrali, zabici m. in. zagrywką Janeczka... Rewanż się udał :) Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Kto nie trzyma 18.01.10, 09:35 Był Murek,teraz go nie było,,,po 3 secie myślałem ze uda się wygrać z 3 ale się nie udało,dobre i to :) Odpowiedz Link Zgłoś