Dodaj do ulubionych

Na jaką chorobę psychiczną cierpi sibeliuss?

26.07.09, 00:00
Nie pytam się CZY cierpi a proszę jedynie o zdefiniowanie wystepujących u niego zaburzeń. Może jest jakiś psychiatra na forum. Ponieważ jest on dawcą większości kretyńskich wątków na tym chorym forum- ziejąc nienawiścią do dzieci i rodziców a już wogóle ch.. go strzela jak ktoś jest szczęśliwym rodzicem- choćby wpadł. Czy to efekt bicia w dzieciństwie? Może uraz po tym jak jego matka wyskrobała jego rodzeństwo i ma żal który przelewa na innych. Nie wiem, nie wiem. Pomóżmy mu! Może nie jest za późno!
Obserwuj wątek
    • lady.re Re: Na jaką chorobę psychiczną cierpi sibeliuss? 26.07.09, 12:25
      A po co czytac to forum i watki sibeliussa jezeli lubi sie dzieci? Nie wchodze
      na forum np.wedkarstwo,skoro mnie to nie interesuje.Troche tolerancji dla
      pogladow innych,jakie by nie byly.Pozdrawiam.
      • carwszechrusi Re: Na jaką chorobę psychiczną cierpi sibeliuss? 26.07.09, 12:52
        Tyle że ten człowiek niemalże nie odmawia dzieciom prawa do życia.

lady.re napisała:

> A po co czytac to forum i watki sibeliussa jezeli lubi sie dzieci? Nie wchodze
        > na forum np.wedkarstwo,skoro mnie to nie interesuje.Troche tolerancji dla
        > pogladow innych,jakie by nie byly.Pozdrawiam.

Nie zgadzam się. Tolerujesz np. nazizm? Pogląd jaki by nie był.
        • bubblelist Re: Na jaką chorobę psychiczną cierpi sibeliuss? 26.07.09, 14:22
          > Tyle że ten człowiek niemalże nie odmawia dzieciom prawa do życia.

Nie za dużo zaprzeczeń;>

> Nie zgadzam się. Tolerujesz np. nazizm? Pogląd jaki by nie był.

Niezbyt trafne porównanie. W przeciwieństwie do "niechęci do dzieci", nazizm zebrał już spore żniwo wśród ludziuncertain
    • sibeliuss Re: Na jaką chorobę psychiczną cierpi sibeliuss? 26.07.09, 14:23
      Krytykę zaczyna się od siebie, prawda?
      • carwszechrusi Re: Na jaką chorobę psychiczną cierpi sibeliuss? 27.07.09, 00:28
        Nieprawda
        • pamparampa Re: Na jaką chorobę psychiczną cierpi sibeliuss? 28.07.09, 13:32
          Moim zdaniem na zaburzenia cierpią przede wszystkim te osoby, które wyjątkowo podniecają się z powodu poznania innego światopoglądu lub podejścia do spraw, które traktują za istotne i dotychczas nie rozumieli, że ktoś może "nie lubić dzieci". W głowie im się to nie mieści, a że umysły mają zamknięte, to strasznie im trudno przejść nad tym do porządku dziennego.
          Taki typowy model: "moja racja jest najmojsza" podparta osobowością pieniaczą i śmiałość, żeby innym zarzucać problemy natury psychicznej. Tacy właśnie są "dzieciaci", którzy atakują "niedzieciatych" na forum "nie lubię dzieci".
          • ma_maja Re: Na jaką chorobę psychiczną cierpi sibeliuss? 28.07.09, 16:30
            Ostatnie zdanie potwierdza tylko, że sam masz problem z pojęciem
            faktu, że inni mogą mieć inny światopogląd. "Dzieciaci" to według
            Ciebie pieniacze o ciasnych umysłach? A jak
            określiłbyś "niedzieciatych"? Są zapewne niezwykle tolerancyjni i
            szalenie otwarci, zwłaszcza kiedy w stosunku do "dzieciatych"
            określają określeń typu "kocmołuch".
            Nie uogólniajmy, ludzie są różni ale to nie znaczy aby odnosić się
            do siebie wzajemnie z pogardą.
            A odnosząc się do tematu wątku: na tym forum pojawia się wielu
            niezrównoważonych psychicznie frustratów (po obu stronach barykady)
            ale Sibeliuss z pewnością do tej grupy się nie zalicza.
            • pamparampa Re: Na jaką chorobę psychiczną cierpi sibeliuss? 29.07.09, 21:21
              Nie mam z tym żadnego problemu. Obie postawy są według mnie
              równouprawnione, bo ze mnie jest obrzydliwy relatywista i liberał,
              dlatego też światopoglądy nie godzące w szeroko rozumianą "wolność
              wyboru" są dla mnie tak samo ustawione w hierarchii ważności.

Przejrzałem mniej więcej całe forum (w szczególności najciekawiej
              zapowiadające się wątki) i zauważyłem pewną tendencję w
              obsobaczaniu osób z wyboru pragnących pozostać w
              stanie "nierozmnożenia". I to nie "niedzieciaci"
              atakują "dzieciatych", ale "dzieciaci" "niedzieciatych" intensywnie
              prowokują do obrony swoich racji. Czasem zdarzy się
              jakiś "kocmołuch", ale postawa "nie chcę mieć dzieci" jest na tyle
              kontrowersyjna nawet w wirtualnej przestrzeni, że sercem jestem z
              tą mniejszością, bo jest słabsza i pod ostrzałem.

A idealną byłaby sytuacja, gdyby zarówno "dzieciaci" jak
              i "niedzieciaci" dali sobie trochę luzusmile
            • pamparampa Re: Na jaką chorobę psychiczną cierpi sibeliuss? 29.07.09, 21:26
              A dlaczego moje ostatnie zdanie nie potwierdza, że mam problem z
              pojęciem faktu, że inni mogą mieć inny światopogląd?

CYTAT:
              -
              "Taki typowy model: "moja racja jest najmojsza" podparta
              osobowością pieniaczą i śmiałość, żeby innym zarzucać problemy
              natury psychicznej. Tacy właśnie są "dzieciaci", którzy
              atakują "niedzieciatych" na forum "nie lubię dzieci".
              -

Tacy są "dzieciaci", którzy atakują! A nie dzieciaci, którzy
              dyskutują i starając się o fasonu utrzymanie - nie
              obrażają "dzieciatych".
              Czy jest tutaj mowa o światopoglądzie? Czy ja kogoś ganię za to, że
              chce mieć dzieci, cieszy się potomstwem lub je planuje? Moim
              skromnym zdaniem, zganiłem jedynie pewną postawę, a nie światpogląd
              jako taki.
              • carwszechrusi Re: Na jaką chorobę psychiczną cierpi sibeliuss? 30.07.09, 13:10
                Sram na twoje skromne zdanie. Do roboty sie weź lepiej.
                • pamparampa Re: Na jaką chorobę psychiczną cierpi sibeliuss? 30.07.09, 13:58
                  Sam sobie wystawiasz świadectwo, więc wara ode mnie, zakompleksiony trollu.
                  • carwszechrusi Re: Na jaką chorobę psychiczną cierpi sibeliuss? 30.07.09, 14:52
                    Od wystawiania świadectw była szkoła a teraz ja wyeryfikuję twoją durnotę kmiocie. Nic do ciebie nie mam. Poprostu twoje skromne zdanie i okrągłe słówka wyglądają groteskowo.
                    • pamparampa Re: Na jaką chorobę psychiczną cierpi sibeliuss? 30.07.09, 16:20
                      Cieszę się, że zapewne uczęszczałeś do szkoły podstawowej, ale nie tylko z nią wiąże się pojęcie "świadectwa". Tego Ciebie już niestety nie nauczyli i sam do tego również nie doszedłeś. Korzystasz z tego forum, choć jesteś niezdolny do dyskusji na argumenty. I sam sobie wystawiasz świadectwo buractwa, bo kierujesz ludzi na leczenie psychiatryczne (od kiedy masz uprawnienia do diagnozy przez Internet?) lub bez szacunku dla słowa pisanego "srasz" na czyjeś wypowiedzi. Kim zatem jesteś, jeśli nie prostakiem? Obrażasz i wyzywasz innych ludzi, którzy mają inne podejście do świata niż Ty.

Poza tym strasznie jesteś zawzięty i zazdrosny. Jeżeli inni potrafią pisać zdecydowanie lepiej od Ciebie, to nie musi to od razu skutkować u Ciebie taką złością, trollu. Jesteś zatem znerwicowanym posiadaczem niewyparzonej gęby i do twej łepetyny nie może dotrzeć, że "posiadanie dzieci" nie jest jedyną powszechnie obowiązującą wartością i celem w życiu.

I cóż Tobie pozostaje?! I tak będziesz nadal sfrustrowanym i agresywnym głupcem, który pręży muskuły w Internecie. Jesteś trollem, a nie żadnym "carem".
                      • carwszechrusi Nie chce mi sie z tobą gadać łachudro. 30.07.09, 18:35
                        Wytrzyj gębę bo się zaplułeś.
                        • pamparampa Po raz kolejny obrażasz, trolluwszechrusi. 30.07.09, 19:24
                          Ja mogę pisać w nieskończoność, bo frajdę sprawia mi prześwietlanie
                          na wskroś takich pieniaczych typków jak Ty.

I to Ty wytrzyj sobie gębę, bo jad Ci wycieka z tych zaciśniętych
                          szczęk, pełen nienawiści trollu.
                          • carwszechrusi Re: Po raz kolejny obrażasz, trolluwszechrusi. 31.07.09, 08:00
                            smile To ja bawie się tobą a nie na odwrót. A teraz daj głos!
                        • sibeliuss Re: Nie chce mi sie z tobą gadać łachudro. 31.07.09, 11:32
                          Może jednak wysil się na jakis poziom.
                          • carwszechrusi Re: Nie chce mi sie z tobą gadać łachudro. 02.08.09, 20:21
                            Nie chce mi się. Nie tutaj. Bawi mnie to nadęcie kolegi paramparampa.
                            • pamparampa Re: Nie chce mi sie z tobą gadać łachudro. 03.08.09, 21:25
                              Nadęcie? Daj spokój, pochmurny człowieku! smile
                    • varna771 Re: Na jaką chorobę psychiczną cierpi sibeliuss? 04.08.09, 22:59
                      carwszechrusi napisał:

> Od wystawiania świadectw była szkoła a teraz ja wyeryfikuję twoją
                      durnotę kmioc
                      > ie. Nic do ciebie nie mam. Poprostu twoje skromne zdanie i okrągłe
                      słówka wyglą
                      > dają groteskowo.

Po prostu !!!!!!!!!!!! a na świadectwie z języka polskiego jaką
                      ocenę miałeś?? ja stawiam na ndst big_grin
    • insomnia0 Re: Na jaką chorobę psychiczną cierpi sibeliuss? 06.08.09, 21:26
      nie mniej co byscie nie napisali to jest przynajmniej dziwne aby tyle czasu
      poświecac temu czego się niemal nienawidzi.. wątków powstaje tyle.. jakby całymi
      dniami siedział i przeszukiwał net - wszystko co dotyczy dzieciatych i dzieci...
      No sorr to nie jest zdrowy odruch...
      • des4 sibeliuss to pedał 09.08.09, 21:03
        sam się do tego przyznaje w swoich wpisach...

może to tłumaczy te jego kompleksy i dziwactwa...
        • sibeliuss Re: sibeliuss to pedał 14.08.09, 13:27
          Czy gdy napiszę, że jesteś drzewem sprawi, że na tym pustym łbie wyrosną Ci liście?
          • carwszechrusi Re: sibeliuss to pedał 17.08.09, 00:26
            Nie ale nie zmieni to faktu że pederastia to wstyd
            • pluszowy.kaloszek Re: sibeliuss to pedał 17.08.09, 20:49
              niedosc ze bezpłodny to.. pedał?
              Oj się porobiło.. teraz to wyjasnia czemu taki zgorzkniały..
              • sibeliuss Re: sibeliuss to pedał 17.08.09, 22:19
                Gumowy nick, a mimo to chyba coś kiedyś pękło smile
        • gazeta_mi_placi Re: sibeliuss to pedał 22.08.09, 20:00
          Hmmm... Gdyby nie 15 000 zł kary napisałbym jak powyżej smile

Trudno wymagać od takich ludzi poziomu normalnego człowieka - trzeba być
          wyrozumiałym smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka