scorro 25.01.10, 12:14 To chyba małpka taka. Nie? Misia na dole. :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z_malej_litery Re: Kabotynka 25.01.10, 12:21 a nie kapucynka? tak tak, wiem, mam ciężki dowcip :D Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: Kabotynka 25.01.10, 12:29 dzisiaj muszę cynkowac, by spalić tę wyszperaną chłEWUNIĘ :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Kabotynka 25.01.10, 12:42 scorro napisał: > A czy kapucynka też bierze cynka? Jeśli nie, lepiej ją olać! ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Kabotynka 25.01.10, 12:23 kabotyn pozer, człowiek zgrywający się, lubiący tanie efekty, komediant; lichy aktor, zgrywus. www.slownik-online.pl/kopalinski/7EF573F9D247F1CBC12565E000441D3B.php kabotynka-kobieta postępująca niemoralnie, niepoważnie www.sjp.pl/co/kabotynka wolę to drugie :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Niemorelnie 25.01.10, 12:43 woda.na.mlyn napisał: > niemorelnie :D Cudo! Brawo ;DDDDDDDDD :DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Niemorelnie 25.01.10, 12:53 niemorelna morela? :D przeczy samo sobie :P Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Niemorelnie 25.01.10, 12:55 Morelowe morale moreli - doskonałe na dykcję :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Niemorelnie 25.01.10, 13:01 Czyli nie masz się czego obawiać, lecimy równo morelnie i git! :D Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: Kabotynka 25.01.10, 12:33 poczytaj posty niejakiej "Morelnki" ...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (zbije mnie Morecia czy nie zabije?) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Kabotynka 25.01.10, 12:36 oj tam :P tylko lekko 'zboczyłam' z przyzwoitej ścieżki :D Odpowiedz Link Zgłoś
z_malej_litery Re: Kabotynka 25.01.10, 13:01 a ja za tobą dryptam jak za panią matką :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Chyba muszę odejść z tego forum :( 25.01.10, 13:03 to forum schodzi na morele i czuję się temu winna....trochę :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Chyba muszę odejść z tego forum :( 25.01.10, 13:17 Voker, dawaj kajdanki! Taaak, mogą być te różowe... ;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Chyba muszę odejść z tego forum :( 25.01.10, 13:38 uważaj, bo jeszcze mi się spodoba i będę chciała zwiewać codziennie, a nawet kilka razy dziennie :D:D:D :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Chyba muszę odejść z tego forum :( 25.01.10, 15:14 Wtopa ;P ;DDDD Morelność zobowiązuje ;DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Chyba muszę odejść z tego forum :( 25.01.10, 15:16 może lepiej już odpuścić bo Mori całkiem zamieni się w buraczka, już jest całą pąsowa... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Chyba muszę odejść z tego forum :( 25.01.10, 15:37 to od mrozu :P poza tym buraki są bardzo zdrowe :D Odpowiedz Link Zgłoś
voker skoro tak mówisz... :) 25.01.10, 16:07 [img]https://i46.tinypic.com/2rer3hu.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: hahahahahahahahahahaha 25.01.10, 16:47 zdechłam :D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: skoro tak mówisz... :) 25.01.10, 19:08 ;DDDD Cudne ;) Zaczynam się jednak lekko bać... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Chyba muszę odejść z tego forum :( 25.01.10, 13:43 [img]https://www.miniprice.pl/kajdanki-kpl.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Chyba muszę odejść z tego forum :( 25.01.10, 15:11 Voker, Wielki Hetman Kajdankowy ;))) :D Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Dziś taki dzień Morelko ... 25.01.10, 16:45 ... płyń z prądem :DDD Mój organizm rozpieszczony morelkami nie sprawia problemów i pogodnie zrzuca nadmiarowe kilogramy. Odpowiedz Link Zgłoś