szwagier_z_niemodlina 08.04.10, 13:40 Lejem beton znow. Cholibka, jagniecine tez podaja surowa, lekko zbrazowiona na wierzchu i sie obrazaja jak mowie ze to nie jest "well done".... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: Macham wam kaskiem z delegacji 08.04.10, 13:42 Bien cuit? ;))) Jesteś we Francyji? Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Macham wam kaskiem z delegacji 08.04.10, 13:50 Tak jest, we Francji. Never get back to France.... jak ja ten kawalek lubie. :-) Czesc TC :-) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Macham wam kaskiem z delegacji 08.04.10, 14:03 Bingo ;) Well done tam to dowód na barbarzyństwo! :D Cześć Knopfler, przez Ciebie od kilku dni nucę 'Imelda Baby' :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Macham wam kaskiem z delegacji 08.04.10, 14:07 No widzisz :-) Bufetowa mi SMSy sle ze sobie currywurst zrobila, a ja musze to surowizne jesc. W ogole wesolutko jest, no doubt. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Macham wam kaskiem z delegacji 08.04.10, 14:08 > No widzisz :-) Bufetowa mi SMSy sle ze sobie currywurst zrobila, Ohne alles? :DDDD Ano, te Francuzki, nie? Przynajmniej one są w Twoim typie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Macham wam kaskiem z delegacji 08.04.10, 14:12 Ano, glowy nie odwracam, fakt. Ladnie jest. Ale mnie to sie prawie wszedzie podoba. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Macham wam kaskiem z delegacji 08.04.10, 14:21 Juliette Binoche nie przewinęła się gdzieś tam? ;)) W Kabulu byłeś? A w Czeladzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Macham wam kaskiem z delegacji 09.04.10, 07:26 Przedostatni dzien robot. Dzis rano do piatej :-) Nie przewinela sie :-((( Toc pisze ze mi sie "prawie wszedzie podoba". W Czeladzi bylem ale rozgladalem sie za dworcem, nie za dziewczynami. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Macham wam kaskiem z delegacji 09.04.10, 08:07 Ano właśnie, o barbarzyńskiej godzinie tu pisałeś ;) Wiele straciła ;/ :DDDD A nie mogłeś jakiejś zagadać o drogę? Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Macham wam kaskiem z delegacji 09.04.10, 09:26 twardycukierek napisała: > Ano właśnie, o barbarzyńskiej godzinie tu pisałeś ;) Wlasnie konczylim lac beton :-) > > Wiele straciła ;/ Hmm... Ona nie grywa w horrorach, na ile wiem:-) > > :DDDD A nie mogłeś jakiejś zagadać o drogę? Ja mysle ze oni tam maja taka swiadomosc jak w Wachocku. Ze moga byc przez przyjezdnych prowokowani. Last but not least, nie bede na Zaglebiu podrywal, boby starzyk Alojz z grobu powstal i tak by mi krka rzyc sprawil zebym trzy tydnia nie usiodl na niej. Jeszcze by kolegow przyprowadzil :-) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Macham wam kaskiem z delegacji 09.04.10, 12:26 > Hmm... Ona nie grywa w horrorach, na ile wiem:-) Nie kokietuj! ;O > Last but not least, nie bede na Zaglebiu podrywal Fair enough ;D Zemsta przodka to nie przelewki, wyślemy Wolfiego na podryw ;D Odpowiedz Link Zgłoś