woda.na.mlyn 11.05.10, 13:27 [img]https://www.studiuj.pl/images/kartki/matura2004_1.jpg[/img] Tegoroczni maturzyści, teżtakichmacie? :D Jak wspominacie swoje matury? Czy zdalibyście obecne? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
voker Re: Matury, temat - rzeka :D 11.05.10, 13:37 woda.na.mlyn napisał: > Tegoroczni maturzyści, teżtakichmacie? :D Hentaje w głowie? Nie :) > Jak wspominacie swoje matury? Ciężko :)P > Czy zdalibyście obecne? Matmę tak, polski-ciężko. :) Odpowiedz Link Zgłoś
scorro Re: Matury, temat - rzeka :D 11.05.10, 13:55 Jakieś dwa lata temu rozwiązałem testy z chemii. Uzbierałem 70%. Odpowiedz Link Zgłoś
kolczasty_nemo Re: Matury, temat - rzeka :D 11.05.10, 19:05 U mnie to był początek naprawdę dorosłego życia...:) Matma spoko, polski raczej dałbym radę ale już duuuużo gorzej...:):D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Matury, temat - rzeka :D 12.05.10, 08:03 Wrrrr... same matematyczne geniusze tu, kruca bąba! ;F Odpowiedz Link Zgłoś
kolczasty_nemo Re: Matury, temat - rzeka :D 12.05.10, 09:01 Hmm, Ty z tych co wiedzą "co autor miał na myśli"..:) Zawsze mnie to przerastało..:):D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Matury, temat - rzeka :D 12.05.10, 09:51 A kaj tam! Ja z tych co wiedzą, co ja mam na myśli kiedy czytam autora!·:D I od języków spec, reszta to czarno-biała magia ;D ;P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Matury, temat - rzeka :D 11.05.10, 19:09 > Tegoroczni maturzyści, teżtakichmacie? :D Nie, ufff ;)) > Jak wspominacie swoje matury? Pikuś, pikuś, pikuś i... matma ;O > Czy zdalibyście obecne? Pikuś z polskiego, języków, historii, WOS... reszta: kaszana forever! ;D :D Odpowiedz Link Zgłoś