king.james 14.06.10, 13:52 ...grają nieprzyzwoicie szybką piłkę. Polaków gubiliby gdzieś w okolicach linii środkowej boiska. :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: Holendrzy... 14.06.10, 13:54 To trzeba x3 przedłużyć boisko. Taką mam koncepcję. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Holendrzy... 14.06.10, 14:04 Gubiliby nas pod swoim polem karnym. Pod warunkiem, że daliby nam tam dojść. :P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Holendrzy... 14.06.10, 14:18 ;P James! Pamiętasz ich kultowy mecz z Czechami na ME w Portugalii? Non-stop 90 Minut akcji, tempo zapierające dech... Odpowiedz Link Zgłoś
scorro Re: Holendrzy... 14.06.10, 14:32 A według mnie futbol holenderski to przerost formy nad treścią. Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Holendrzy... 14.06.10, 14:37 Ależ tu nie ma sprzeczności. Bo rzeczywiście, grają efektownie, ale czy mogą się pochwalić regularnie wysokimi miejscami, jak np. Niemcy? W życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Holendrzy... 14.06.10, 14:40 Jawohl! I dla takich meczy (meczuf?) oglądam wszelkie ME i MŚ, gdy nie grają Polacy. Co tam finał i inne smęty, gdy w grupach czasem najciekawsze rzeczy się dzieją. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
whereisnemo Re: Holendrzy... 14.06.10, 16:27 a mecz półfinałowy pomiędzy Holandią a Włochami w 2000r? 6 słupków i poprzeczek dla Holandii i brak awansu do finału:( Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Holendrzy... 14.06.10, 17:05 Wygrywa ten, kto strzeli więcej goli, a oni o ile pamiętam nie tylko nie wykorzystali dwóch karnych podczas meczu (albo co najmniej jednego), ale i przerżnęli potem karne. Odpowiedz Link Zgłoś
flissy Re: Holendrzy... 14.06.10, 18:42 Bo ta nowa piłka jest bardzo szybka,więc szybko grają;) Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Holendrzy... 15.06.10, 09:40 Nowa piłka miała spowodować grad bramek, a tymczasem goli mało, a piłkarze się skarżą, że nawet podawać się nią dobrze nie da. Adidas przesadza z "ulepszaniem" piłki co 4 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Holendrzy... 14.06.10, 21:52 Ja, ja, ja to pamiętam, pszepani! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Holendrzy... 15.06.10, 09:43 Tego się nie da zapomnieć, co? ;))) samo patrzenie na ten mecz mnie wyczerpało ;D Dożywiłam się winem... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Holendrzy... 14.06.10, 19:00 Yhy. Rozumiem, że kpisz (meczu nie widziałem). Kamerun też grał chodzonego. Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Holendrzy... 15.06.10, 09:42 Nie kpię, Holendrzy grali naprawdę szybko, tylko niewiele z tego wynikało. Dwie bramki im się fuksnęły. Zdecydowanie nie należą do grona moich faworytów na te mistrzostwa. Ciekawe, czy Włosi się rozwiną, bo wczorajszy mecz nie zachwycił, no ale to są Włosi... :P Odpowiedz Link Zgłoś