twardycukierek 22.06.10, 07:57 Klasy Deluxe ;) Sprawdzam: obuziona jestem * potrójne espresso z gorącym mlekiem * słońce świeci * Franca wyleci z Mundialu /pół gwiazdki/ ;D MiŁŁego dnia! ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kriss67 Re: Wtorkowisko Stosowane 22.06.10, 08:04 Czołem Cukierku:) Czekalem na wątek wrotkowiskowy, juszem myslał, że zaspałas:) Powiadasz, że France wylęcą z mundialu? Pewnie tak, i ciekawe, czy RPA jakimś fuksem wyjdzie z grupy? Miłego dnia dla wszystkich:) Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Wtorkowisko Stosowane 22.06.10, 08:07 Cześć Krzysiu :))) ano, służba nie drużba: mamy gościa w domu i siłą rzeczy nie udaje mi się tak wcześnie dobrać się do kompa, jak kiedyś ;) Typuję, że wylecą razem z Maccaroni ;) RPA? Tylko cudem. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Wtorkowisko Stosowane 22.06.10, 08:23 Bry ;) Te, które nigdy się nie kończą, nie są za słodkie i sztucznie barwione ;D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Wtorkowisko Stosowane 22.06.10, 08:33 Spad mi na rykowisko ;F Papa :* Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Wtorkowisko Stosowane 22.06.10, 08:46 Hmmmm .... stosownie do dnia, witam wtorkowo ;) Aaale te Delux, to nie Cux i tylko dwie kalorie? :DDD ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Wtorkowisko Stosowane 22.06.10, 08:55 A dodatkowo jeszcze murarze z Grecji. :) Jutro zaś może byćpierwsza klęska włoskiego futbolu i to też jest ciekawe :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Wtorkowisko Stosowane 22.06.10, 09:42 Musimy to opić i objeść cross cooking z tzatziki, krwawego befsztyka i tyrajmisiu na deser :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Wtorkowisko Stosowane 22.06.10, 09:19 Eeee! No co Ty? TTM, qva mać... Odpowiedz Link Zgłoś
bubster Re: Wtorkowisko Stosowane 22.06.10, 09:33 Cholera, mogliby zrobić 6 godzinny dzień pracy - dodatkowe 2 godziny spania! Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Wtorkowisko Stosowane 22.06.10, 09:42 Zamieszkaj w Hiszpanii: TTM! :D /tam tak mają/ Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Wtorkowisko Stosowane 22.06.10, 12:32 Tam się śpi zawsze, czasem też podczas seksu i grania w balę :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Wtorkowisko Stosowane 22.06.10, 09:49 Przy jednoczesnym jednodniowym tygodniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Wtorkowisko Stosowane 22.06.10, 09:21 Mi też, ale to ostatnio żadna nowość. Notorycznie jestem niewyspany i potem przysypiam podczas oglądania meczuf. Co za strata. Odpowiedz Link Zgłoś
bubster Re: Wtorkowisko Stosowane 22.06.10, 09:33 Ale ja na własne życzenie. Mogłam te głupie załączniki wysłać dziś, a nie siedziec do późna przed kompem. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Wtorkowisko Stosowane 22.06.10, 09:40 James! TTM, ale dlatego, że mecze niestety nudnawe ;F Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Wtorkowisko Stosowane 22.06.10, 09:47 To swoją drogą. Poziom mundialu jest słaby. Najlepsi grają jakąś pseudo-piłkę. Być może są zmęczeni, może się wywiera na nich za dużą presję albo czują klimat wakacyjny po męczącym sezonie, ale naprawdę nie widać tutaj choćby jednej drużyny, na którą można by było postawić jakąś sensowną kwotę. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Wtorkowisko Stosowane 22.06.10, 09:58 Zgadzam się ;/ człowiek siedział jak na szpilkach, czakał na wspaniałe mecze a tu rzadko kiedy jest na czym oko zaczepić. Ostatnio tak wynudziłam się na ME w Portugalii... Odpowiedz Link Zgłoś