Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

DO REDAKCJI!!!!!

IP: 213.17.194.* 13.05.03, 10:22
    Czy WY tu wogole zagladacie i czytacie co my do was piszemy???bo jak nie to
    nie ma sensu sie tu produkowac!!!!Jak juz ktos zajrzy tu z "Gazety" to
    chcialbym napisac ze nie mam pkt za 10 kolejke,a wiem ze mialem skompletowana
    cala druzyne!!!!moja druzyna to The Flames.PROSZE O ODPOWIEDZ!!!!
    Obserwuj wątek
      • bartosz_obojski Re: DO REDAKCJI!!!!! 13.05.03, 10:29
        jesli juz tu zajrzycie to odrazu poprosil bym o wyjasnienie tego(The Flames)
        czemu nie dostali pkt za 10 kolejke
      • redakcja Re: DO REDAKCJI!!!!! 14.05.03, 15:36
        A więc gość Cassius i login bartosz_obojski to te sama osoba, która założyła
        jakieś 2000 postów ostatnio w sprawie klubu the Flames. Odpowiadamy kolejny
        raz, że the Flames nie zagrali w 10. kolejce, bo ich prezes nie wystawił 11 do
        gry, a w 10 nie można grać.
      • redakcja Re: DO REDAKCJI!!!!! 14.05.03, 15:37
        A więc gość Cassius i login bartosz_obojski to ta sama osoba, która założyła
        jakieś 2000 postów ostatnio w sprawie klubu the Flames. Odpowiadamy kolejny
        raz, że the Flames nie zagrali w 10. kolejce, bo ich prezes nie wystawił 11 do
        gry, a w 10 nie można grać. Jakieś pytania?
        • bartosz_obojski Re: DO REDAKCJI!!!!! 16.05.03, 16:50
          Po 1 nie 2000 tylko 3 a po drugie to wiem ze miaoem wystawiona 11, tylko jak
          zapewno zauwazyliscie to robicie mase bledow, jak widac po postach na tym
          forum, wiec nie piszcie chociaz glupot...tylko wezcie sie za poprawienie tej
          gry!!!!!!!!!!ps.nie widzieliscie druzyny ktora gra w 10????cieakwe jak ktos ma
          np kogos zawieszonego za kartki i on nie gra, to jak zaliczacie pkt...moja
          druzyna nie raz grala w 10(kuzba mial czerwien)!!!!!nawet nie wiesz co
          piszesz!!!!!!!!
          • Gość: kazet Re: DO REDAKCJI!!!!! IP: *.oleszyce.sdi.tpnet.pl 16.05.03, 20:33
            bartosz_obojski napisał:

> Po 1 nie 2000 tylko 3 a po drugie to wiem ze miaoem wystawiona 11, tylko jak
            > zapewno zauwazyliscie to robicie mase bledow, jak widac po postach na tym
            > forum, wiec nie piszcie chociaz glupot...tylko wezcie sie za poprawienie tej
            > gry!!!!!!!!!!ps.nie widzieliscie druzyny ktora gra w 10????cieakwe jak ktos
            ma
            > np kogos zawieszonego za kartki i on nie gra, to jak zaliczacie pkt...moja
            > druzyna nie raz grala w 10(kuzba mial czerwien)!!!!!nawet nie wiesz co
            > piszesz!!!!!!!!

....koles nie masz racji...
            • bartosz_obojski Re: DO REDAKCJI!!!!! 17.05.03, 12:23
              ty masz racje...koles!!!nie?!!!!
              • Gość: gregul Re: DO REDAKCJI!!!!! IP: 212.244.27.* 17.05.03, 12:45
                buehe nie rozumiesz roznicy miedzy wystawieniem 10 zawodników a 11 zadowników z
                ktorych jeden nie gra za kartki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka