kizia11000
24.06.11, 21:34
Witam,
Zdradziłam męża z kolegą z pracy... Wszystko było w miarę ok dopóki mój mąż się nie dowiedział... co prawda mi wybaczył i jakoś nam się teraz układa... ale mój problem nie dotyczy męża, tylko kochanka... zakochałam się, nie mogę przestać o nim myśleć... wiem że to jest chore, ale on dawał mi to czego mąż nie chciał mi dać... i nie chodzi tu tylko o seks, ale o czułość, rozmowę itp... ale od czasu jak to się wydało to mój kochanek jakby się trochę zmienił... nadal prawi mi komplementy, przytula ale boi się spotkania, raz jest obojętny a raz taki jak na początku... i już sobie z tym nie radzę... podjęłam decyzję o zakończeniu tego, ale kiedy jesteśmy razem w pracy zmieniam zdanie... chcę się odkochać dla dobra mojego małżeństwa i swojego... co mam zrobić?????? zaznaczam, że pracy nie mogę zmienić... i proszę nie oceniajcie mnie zbyt pochopnie bo jeżeli w małżeństwie nie ma już takiego zaangażowania, czułości to szuka się tego gdzie indziej... skoro mąż nie chce tego dać... rozmawiałam z mężem jeszcze dużo wcześniej przed rozpoczęciem romansu, na temat naszego małżeństwa czego mi brakuje i wogóle to odpowiedział mi że mu tak jest dobrze i nie zamierza nic zmieniać... Proszę pomóżcie mi!!!!