Dodaj do ulubionych

Alicja Tysiąc chce być posłanką SLD

02.09.10, 12:00
www.fronda.pl/news/czytaj/alicja_tysiac_poslanka_sld
- i wszystko jest już jasne po co był cały ten lans. Cwane babsko! nie dość że wyłudziła grubą kase za nieudaną próbę zabójstwa swego dziecka w fazie prenatalnej nie dość że obrazona zaczęła wytaczać procesy a sady orzekać po jej myśli to jeszce teraz dorobi się kolejnych milionów plaszcząc swe dupsko jako posłanka na sejm RP!
mam nadziej ze Polacy okaża sie na tyle rozumnie że nie wybiorą jej do nowego sejmu tak jak ongiś nie wybrali Roberta Biedronia pierwszego pedała III RP
Obserwuj wątek
    • laura_4 Re: Alicja Tysiąc chce być posłanką SLD 02.09.10, 12:24
      Po co wklejasz głupie art z frondy ?

jak ktoś bedzie chciał czytać ten chłam to sam wejdzie na strone .

ZAŚMIECASZ FORUM
    • migreniasta Re: Alicja Tysiąc chce być posłanką SLD 02.09.10, 12:44
      A niech sobie wystawią cały tysiąc Alicji Tysiąc . Sejmowe ławy znosiły już nie takich awanturników.
      A i niech wystawią też Roberta.
      Zobaczymy jak daleko można zajechać na ośmieszaniu się.
      Póki co nie obowiązuje w Sejmie parytet,że w ławach ma być tylu a tylu pedałów.
    • matylda1001 Re: Alicja Tysiąc chce być posłanką SLD 02.09.10, 12:52
      Może czegoś nie zrozumiałam, ale wczoraj przeczytałam, że Alicja Tysiąc ma
      kandydować nie do Sejmu, tylko do Rady Miejskiej.
      • lernakow Re: Alicja Tysiąc chce być posłanką SLD 02.09.10, 13:02
        matylda1001 napisała:

> Może czegoś nie zrozumiałam,
        >
        Dobrze zrozumiałaś. Nawet Fronda zrozumiała. Tylko Oszołek nie podołał.
    • l.george.l Re: Alicja Tysiąc chce być posłanką SLD 02.09.10, 13:09
      Alicja Tysiąc jest symbolem walki o prawa kobiet. Śledząc jej osiągnięcia
      uważam, że zasługuje na fotel przy Wiejskiej. Nie zapominajmy, że kobiety w
      Polsce traktowane są jak towar. Ich prawa zostały sprzedane za milczenie
      czarnych podczas referendum akcesyjnego. Uważam, że żaden polityk w tym kraju -
      od lewa do prawa - nie jest godzien spojrzeć kobietom w oczy. Zwykłe gnoje.
      Zamiast wziąć czarnych za pysk, pozwalają pomiatać kobietami.
      • oszolom-z-radia-maryja Re: Alicja Tysiąc chce być posłanką SLD 02.09.10, 14:15
        jest ona symbolem, nienawiści jaką matka może okazać własnej córce i na niej zbić grubą kase
        • matylda1001 Re: Alicja Tysiąc chce być posłanką SLD 02.09.10, 15:25
          oszolom-z-radia-maryja napisał:

> jest ona symbolem, nienawiści jaką matka może okazać własnej córce i na niej
          zbić grubą kase<

Co Ty możesz wiedzieć o matczynej miłości, Oszołomie. Nigdy nie byłes matką.
    • teletoobis [...] 02.09.10, 13:17
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • lilyrush Re: Alicja Tysiąc chce być posłanką SLD 02.09.10, 14:53
      w wyborach samorządowych ma startować i to w Wawie
      w sumie może to być osoba na tyle konkretna, żeby na nia zagłosować :-)
    • Gość: Magnus Alicja Stotysiecy juz powiedziala dziecku, ze IP: *.dip.t-dialin.net 02.09.10, 14:55
      go nie chciala?
      • matylda1001 Re: Alicja Stotysiecy juz powiedziala dziecku, ze 02.09.10, 15:27
        Gość portalu: Magnus napisał(a):

> go nie chciala?<

A Tobie co do tego?
      • piwi77 Re: Alicja Stotysiecy juz powiedziala dziecku, ze 02.09.10, 15:50
        Gość portalu: Magnus napisał(a):

> go nie chciala?

Dzieci są mądre i dziecko Alicji Tysiąc, na ile to możliwe, dobrze zna i
        rozumie swoją sytuację. Zapewne swoja matkę bardzo kocha, a wszystkie obłudne
        klechy utopiłoby w jednej łyżce. Jak dorośnie pewnie jeszcze da czarnym popalić
        za krzywdy wyrządzone matce.
        • Gość: Magnus Re: Alicja Stotysiecy juz powiedziala dziecku, ze IP: *.dip.t-dialin.net 02.09.10, 21:26
          Za co ja kocha?Za to, ze chciala sie go pozbyc?
    • piwi77 Re: Alicja Tysiąc chce być posłanką SLD 02.09.10, 15:47
      Tak to tylko jej reklamę robisz i zwiększasz poparcie dla niej. Jak chcesz,
      żebysmy na kogoś nie głosowali, to go chwal i właśnie zachęcaj do
      głosowania na niego.
      • billy.the.kid Re: Alicja Tysiąc chce być posłanką SLD 02.09.10, 17:39
        jakos sympatyczniej wygląda ta tysiąc od posłanki SOBECKIEJ.
        ta- to szczyt intelektu.
    • imponeross Niech sie zapisze do PiS-u 02.09.10, 18:27
      Niech sie zapisze do PiS-u - ci bogobojni od razu zrobia jej tam jeszcze dwojke
      dzieci, zeby calkiem oslepla.
      • Gość: ka_p_pa Re: Niech sie zapisze do PiS-u IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.09.10, 18:58
        Dzieci robią w Samoobronie. W pisie raczej mało płodni, co by prezesa nie
        zawstydzać.
        • imponeross Re: Niech sie zapisze do PiS-u 02.09.10, 21:47
          Gość portalu: ka_p_pa napisał(a):

> Dzieci robią w Samoobronie. W pisie raczej mało płodni, co by prezesa nie
          > zawstydzać.

Dla niej na pewno zrobia wyjatek.
    • strikemaster Re: Alicja Tysiąc chce być posłanką SLD 02.09.10, 19:24
      A ty posłem PISu, cwany z ciebie facio.
      • jadwiga1350 Re: Alicja Tysiąc chce być posłanką SLD 02.09.10, 20:48
        To dziwne, taka chora, a ma siłę być radną? Nie boi się, że to wpłynie niekorzystnie na jej wzrok?
      • Gość: ka_p_pa Re: Alicja Tysiąc chce być posłanką SLD IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.09.10, 20:57
        strikemaster napisał:

> A ty posłem PISu

Ciężka sprawa, pis nie będzie miał po wyborach licznego klubu:)
    • Gość: antypapista Re: Ale z Ciebie kretyn radiomaryjcu. IP: 89.231.11.* 02.09.10, 21:25
      Ona żadnych pieniędzy nie wyłudziła ofermo jedna.To zdewociałe państwo polskie
      zostało ukarane za nie przestrzeganie prawa,które samo wymyśliło.
      • oszolom-z-radia-maryja Re: Ale z Ciebie kretyn radiomaryjcu. 03.09.10, 12:01
        ten trybunał jest poroniony! Ona dostała odszkodowanie bo nie zabiła swego dziecka.! To jakić horrendalny absurd
        • obraza.uczuc.religijnych Re: Ale z Ciebie kretyn radiomaryjcu. 03.09.10, 12:06
          Kłamiesz.
        • matylda1001 Re: Ale z Ciebie kretyn radiomaryjcu. 03.09.10, 12:19
          oszolom-z-radia-maryja napisał:

> ten trybunał jest poroniony! Ona dostała odszkodowanie bo nie zabiła swego
          dziecka.! To jakić horrendalny absurd<

Jeżeli chcesz byc poważnie traktowanym, to pisz prawdę. Pani Tysiąc dostała
          odszkodowanie nie za to, że uniemożliwiono jej poddania sie aborcji, ale
          za to, że polskie prawo nie stworzyło możliwości odwołania się od decyzji
          lekarza. Gdyby prawo przewidziało komisję, do której mogłaby sie odwołać, to
          wcale nie znaczy, że ta komisja wydałaby zgodę. Wtedy pani Alicja odszkodowania
          by nie dostała. To odszkodowanie nie było za brak aborcji, ale za luki w prawie.
          Poza tym jestem przekonana, że i bez mojego wyjaśnienia doskonale rozumiesz o co
          poszło. Dlaczego więc robisz z siebie idiotę? czy to czasami nie jest z Twojej
          strony działanie w celu ośmieszenia katolików w oczach ateistów?
    • e-skin Ile Alicja przeprowadziła aborcji? Tysiac! 03.09.10, 12:35
      ile razy ją zgwałcono? Tysiac, dobre co?
      • matylda1001 Re: Ile Alicja przeprowadziła aborcji? Tysiac! 03.09.10, 12:54
        e-skin napisał:

> ile razy ją zgwałcono? Tysiac, dobre co?<

Głupie!
    • yoma Re: Alicja Tysiąc chce być posłanką SLD 03.09.10, 12:49
      Nie posłanką, tylko radną, nie chce, tylko jej zaproponowano, innymi słowy Radio
      Erewan, Oszołku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka