woda.na.mlyn 08.09.10, 09:17 Aby Szpilkowej tradycji stało sie zadość, posta o tym tytule nie może zabraknąć :D Słoneczko wreszcie świeci, fala powodziowa spływa, woda też spływa, do pracy :D Miłego dnia wszystkim ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sru_karka Re: Środowisko 08.09.10, 09:24 Ahoj! :) U mnie też słoneczko, ale zimno niestety... Właśnie zjadłam śniadanie i popijam zieloną herbatę z cytryną. Oby do 16! Potem same przyjemności :) Miłego! Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Środowisko 08.09.10, 09:41 > same przyjemności :) Rozwiń temat. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sru_karka Re: Środowisko 08.09.10, 11:50 No takie zwykłe małe przyjemności jak obiad + wino z przyjaciółką :) A potem.... A potem się zobaczy :D Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Środowisko 08.09.10, 12:13 > . A potem się zobaczy :D Brzmi ciekawie. Też bym chciał zobaczyć. :D Nakręcisz reportaż? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sru_karka Re: Środowisko 08.09.10, 12:23 Z reportażem zbyt dużo zachodu, ale mogę obiecać, że jeśli będzie fajnie, to o tym jutro opowiem, a jeśli nie to przemilczę :) Albo na odwrót :D Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Środowisko 08.09.10, 12:41 Jeden obraz wart jest więcej niż 1000 słów. Zdjęcie chociaż zrób. Przy tym nie zapominaj, że jak raz coś zostanie wpuszczone do Internetu, to tak jakbyś została wpuszczona w maliny. Wnuki będą miały niezły ubaw. :D Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Środowisko 08.09.10, 10:45 U mnie nadchodzi pora na drugie śniadanie, które poprzedzi trzecie, stanowiące preludium do czwartego :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Środowisko 08.09.10, 11:15 A u mnie wybiła pora na drugą kawę... Śniadanie poczeka :P Odpowiedz Link Zgłoś
sru_karka Re: Środowisko 08.09.10, 11:49 Śniadanie może poczekać? No ja nie wiem :D U mnie to się nie sprawdza! Odpowiedz Link Zgłoś
sru_karka Re: Środowisko 08.09.10, 11:57 No! I to ja rozumiem :D Chciałoby się powiedzieć, że moja krew ;) Odpowiedz Link Zgłoś