dwa-filary 08.05.13, 19:30 Byłam dziś dość dużo w plenerze, cudowny czas , ptaki przekszykuję się, wszystko rośnie, kwitnie. Jest bajecznie kolorowo. Dotleniłam się i chyba sloneczko już mnie musnęlo. Bardzo miły dzień Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wirujacypunkt Re: Spacer :) 08.05.13, 20:58 Wiosna, wiosna, piękny czas Ja inaczej cieszę się wiosną. Nie skłamię, jak napieszę, ze mieszkam w parku i korzystam z tego. Każdego dnia biorę kijki w dłoń i bieg po parku. Jest kwitnąco, pachnąco i śpiewająco, nawet bialy bez już zaczyna kwitnąć, no i zakochoni na ławeczkach majowo czulą się do siebie. Są tacy piękni, mlodzi i szczęśliwi. Miło patrzeć na ich szczęście. Dzień piękniejszy od dnia i chce się żyć. Życie najcudowniejszy dar natury Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Spacer :) 08.05.13, 21:15 Ha, ja też mieszkam w parku, w Parku Krasińskich, ale robią mu generalny remont, a raczej rewitalizację. Będzie czynny dopiero za 2 lata, może troszkę mniej. To już będzie zupełnie inny park, bez wspomnień, bez mojej ławeczki, wszystko będzie obce, ale ważne, że będzie dużo zieleni jest staw.z kaczkami....będzie dobrze...może pokocham i ten nowy park. Za miastem też biegałam z kijkami Tak, życie jest piękne, usłane różami i choć czasami kolec ukłuje to jutro już się nie pamięta Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Spacer :) 08.05.13, 21:37 Bez tych kolców, chociaż ich nie lubimy, życie byłoby mdłe. Kolce pozwalają nam na poznanie różnych smaków życie i uczą nas by cenić to, co jest piękne w życiu. Ty kijeczki i ja kijeczki, Ty w parku i ja w parku, u Ciebie kaczki po stawie pływają u mnie po przepływającej przez park rzeczce. Ty mieszkasz w Warszawie, a ja na Śląsku i widzisz ile nas z sobą łączy, nawet świat pojmujemy podobnie. Życie jest piękne Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Spacer :) 08.05.13, 22:01 Miałam rodzinę w Zabrzu, na ul. Pstrowskiego i na Wojciecha. Wujostwo już nie żyje, a siostra, ich córka wyjechała do Rajchu w 80 tych latach. Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Spacer :) 08.05.13, 22:41 To już wiem skąd te fluidy które nas połączyły, a może to duch Zabrza, który do Warszawy poszybował Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Spacer :) 09.05.13, 08:28 Jak siostra była w Zabrzu to często u niej bywałam, może złapałam tego duszka w objęcia i trzymam Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Spacer :) 09.05.13, 21:15 Trzymaj duszka, może któregoś dnia z duszkiem poszybujesz do Zabrza i będziemy mogły usiąść przy kawie w jakimś fajnym miejscu i pogadać z sobą Czasami niemozliwe staje się mozliwe Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Spacer :) 09.05.13, 21:18 Kto wie ??? , mam jeszcze kuzyna na ul. Sobieskiego Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Spacer :) 09.05.13, 21:57 Odwiedź kuzyna. Kuzyn ucieszy się i ja też, bo być moze zechcesz poznać się ze mną i pogadać. Mieszkam dość bisko ul. Sobieskiego. Na Sbieskiego chodzę ( brrrrrrrrrrrrrr), do stomatologa Odpowiedz Link
leziox Re: Spacer :) 09.05.13, 22:38 Na Czerniakowskiej bywam czasami,wiec do Sobieskiego nie mam daleko.A co,szykujecie moze jakas balange? Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Spacer :) 09.05.13, 22:55 Leziox, balanga będzie ale na Sobieskiego w Zabrzu Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Spacer :) 09.05.13, 23:46 Jeżeli Sobieskiego w Warszawie zamienisz na Sobieskiego w Zabrzu, to o balandze będziemy mogły z Tobą porozmawiać No, to jak będzie? Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Spacer :) 09.05.13, 22:53 Może w wakację się wybiorę i bardzo chętnir poznam Cię w naturze Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Spacer :) 09.05.13, 23:42 Jeżeli plan zrealizujesz, to już się ciszę, ale dobrze będzie jeżeli będziesz mogła mi podać przypuszczalny termin przyjazdu do Zabrza, to ja pod Twój plan, zaplanuje swoje wakacje. Mam takie możliwości, ze mogę swoim czasem dysponować tak jak chcę. Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Spacer :) 10.05.13, 10:04 Jestem w podobnej sytuacji co do pracy, ale myślę, ze mógł by to być początek lipca. Jeszcze się domówimy Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Spacer :) 10.05.13, 16:01 Świetnie, czekam na Twoją decyzję co do przyjazdu Odpowiedz Link
leziox Re: Spacer :) 12.05.13, 19:24 A co mnie tam,moze byc Zabrze,nawet mam do Zabrza blizej niz do Warszawy Odpowiedz Link
leziox Re: Spacer :) 14.05.13, 20:48 Burza mózgów brzmi calkiem ciekawie,ciekaw jeszcze bylbym,co za tym sie moze kryc. A moze wszystko bedzie wielká improwizacjá,co lubie najbardziej. Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Spacer :) 14.05.13, 22:40 Improwizacje bywają najciekawsze i zaskakujące. Odpowiedz Link
grzech_o_1 Re: Spacer :) 13.05.13, 22:45 Wczoraj, dzisiaj, paskudnie. Ale chociaż bez żadnego deszczu. A słońce? Codziennie jestem około 3 godziny na dworze. Twarz mam już opaloną na ciemny brąz. Odpowiedz Link
zetka50 Re: Spacer :) 29.05.13, 20:58 dziś także piękny był dzień, przynajmniej u mnie, no i też przed chwilą wróciłam ze spaceru Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Spacer :) 29.05.13, 21:07 Dzien byl piękny, ale ja tylko mogłam szybkim pędem pogonić do miasta po zakupy, bo jutro spodziewam się gości i musiałam coś nie coś przygotować, jakieś dobre jedzonko. Jutro ma lać, znowu Odpowiedz Link
zetka50 Re: Spacer :) 29.05.13, 21:10 no tak, pogoda ma się pogorszyć gosci się nie spodziewam, chyba że nieproszeni przyjdą Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Spacer :) 29.05.13, 22:16 U nas tez na padać strajkuję !!! Ja chcę słoneczko !!! Ja chcę ciepełko !!! Ja chcę lazur nieba !!! Ja chcę wiosny !!! Odpowiedz Link