twardycukierek 10.01.11, 13:12 Szwagier de Noprayer milczy a Red śpiewa: czuje fotoszopę nosem w naszym logo :F Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny_game Re: SONDA, Code Red 10.01.11, 13:16 Musiałam kliknąć na Mille wszechwiedzącego, bo by się nie odczepił :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: SONDA, Code Red 10.01.11, 13:25 Ałć! Muszę drugi raz zagłosować :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: SONDA, Code Red 10.01.11, 13:43 czyli da się? To, qrde, trzeba, bo się nie odczepi :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: SONDA, Code Red 10.01.11, 21:25 > Musiałam kliknąć na Mille wszechwiedzącego, bo by się nie odczepił :DDD Lubię cię. Kliknąłbym ci tak jak na Fejsie, ale nie wiem, gdzie schowałaś ten przycisk... :D Odpowiedz Link Zgłoś
flissy Re: SONDA, Code Red 10.01.11, 13:19 Mimo że wybrałem opcję Mile wie lepiej,to uważam ze pytania są tendencyjne i sugerują odpowiedź,,,dlaczego tak myślę? A no dlatego ze brakuje mi jednego ważnego pytani,,,Ale o co chodzi,,,Cześć:P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: SONDA, Code Red 10.01.11, 13:24 Chodzi o to, czy logo jest z fotoszopy, RANY! ;O Odpowiedz Link Zgłoś
flissy Re: SONDA, Code Red 10.01.11, 13:26 Logo może nawet pochodzić od szopa pracza to nie jest ważne,ważne jest że pytania niet :P Odpowiedz Link Zgłoś
der_wanderer Re: SONDA, Code Red 10.01.11, 13:21 Przede wszystkim należy ustalić czy to krowa czy byk. Z miasta jestem i mam wątpliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: SONDA, Code Red 10.01.11, 13:23 Red mówi, że krowa z szopy. :P Odpowiedz Link Zgłoś
der_wanderer Re: SONDA, Code Red 10.01.11, 13:39 To niech pociągnie toto za cycki, a my z bezpiecznej odległości zobaczymy jaki bedzie efekt. Ponieważ jednak mój kolega studiował zootechnikę, wiem, ze takie bydlęta (nie chodzi o Reda) są w trzymane w wolnym chowie, a nie w szopie. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: SONDA, Code Red 10.01.11, 19:21 O, to to! Tu nie ma żadnej szopy tylko okoliczność otwartej szkockiej przyrody :D Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: SONDA, Code Red 10.01.11, 17:37 Ja tam nie wiem, kto je a kto nie. Jestem kruca bonba głodny, a obiad dopiero szykuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
don.giovanni Re: SONDA, Code Red 10.01.11, 18:24 Jeśli to pomoże przywrócić szpilki, powiem: tak, to fotoszop. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: SONDA, Code Red 10.01.11, 21:26 > Jeśli to pomoże przywrócić szpilki, powiem: tak, to fotoszop. Nie może, ale może przyspieszyć wymianę bydlęcia, na jakąś maszynę mechaniczną, w końcu jesteśmy Auto-moto teraz! Odpowiedz Link Zgłoś
don.giovanni Re: SONDA, Code Red 10.01.11, 22:15 Fakt, ale zaraz się przyczepi konkurent, czemu ich auta nie reklamujemy. ;) Bydlę jest no logo. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: SONDA, Code Red 10.01.11, 23:19 Możemy zrobić reklamę przechodnią. Tylko niech użyczają aut do testowania. : ] Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Dupa tam! 10.01.11, 18:44 Póki co wiadomo tylko, że Mille wie najlepiej, a to mi jakby nie pomaga :P Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Dupa tam! 10.01.11, 19:25 W dodatku on pewnie teraz śpi - skoro my nie śpimy, a to też nie pomaga... Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Dupa tam! 10.01.11, 21:24 > W dodatku on pewnie teraz śpi - skoro my nie śpimy, a to też nie pomaga... A nie, właśnie obudziłem! Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Dupa tam! 10.01.11, 22:48 Bynajmniej niestety Red sieje pobuzie tu, że krowa w logo jest fotoszopowana :P Takiemu nie dogodzi ;F Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Dupa tam! 10.01.11, 23:18 Szczerze mówiąc nie mogę sprawdzićm, bo ją wyrzuciłem, ale jak jeszcze była, to na pierwszy rzut oka nie wydawała się sztuczna. Może całe zdjęcie zbyt cukierkowe, ale czy krowa przeklejana? No nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Dupa tam! 11.01.11, 07:57 Mille, powiedz mi jeszcze raz jaki był model tego autka co tak adorowałeś? ;) Bydlątko jest na pożyczonym czasie tu :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: SONDA, Code Red 10.01.11, 21:23 Oczywiście, że ja wiem najlepiej. A tak w ogóle to oso z tym bydlątkiem chodzi? A może kupić komuś takiego szczeniaczka na imieniny? : ] Odpowiedz Link Zgłoś