akademicki.kwadrans 21.02.11, 21:43 Będziecie odwiedzać ten lokalik? wyborcza.pl/1,75478,9138121,Stek_z_psa__A_moze_kocie_zeberka_.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0ffka Re: Lokal dla wtajemniczonych 21.02.11, 22:22 akademicki.kwadrans napisał: > Będziecie odwiedzać ten lokalik? > wyborcza.pl/1,75478,9138121,Stek_z_psa__A_moze_kocie_zeberka_.html Ja NIE!... ale mam skromną nadzieję, że ludzie np: z Frontu Wyzwolenia Zwierząt, Vivy, lub Greenpeace odwiedzą go z koktajlami Mołotowa, przerobią właściciela na pieczyste dla psychopatów kanibali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Lokal dla wtajemniczonych 21.02.11, 22:51 Jesteś psem czy kotem, że z kanibalizmem wyjeżdżasz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DSD Re: Lokal dla wtajemniczonych IP: *.231.56.125.koba.pl 21.02.11, 23:02 Ich kultura nie jest w niczym gorsza od naszej! Czy uważasz że Biali wiedzą lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski333 Re: Lokal dla wtajemniczonych 22.02.11, 08:13 Jako osoba narodowosci chlopskiej masz szczegolny stosunek do zwierzat domowych w rodzaju psy i koty. Ich kultura nie jest gorsza od naszej, ale ich kultura jest ich a nasza jest nasza. Skoro zdecydowali sie zamieszkac w Polsce powinni dostostowac sie do pewnych norm u nas obowiazujacych. Gdy ja ide do kogos w gosci, to nie narzucam tam swoich zasad. Aha, majac na mysli nasza kulture nie mialem oczywiscie na mysli Twojej kultury i Twojego narodu chlopow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DSD Re: Lokal dla wtajemniczonych IP: 212.33.72.* 22.02.11, 09:00 > Gdy ja ide do kogos w gosci, to nie narzucam tam swoich zasad. To skoro już zdecydowałeś się mieszkać jako mniejszość polska w Polsce to nie narzucaj chłopom swoich zasad. Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski333 Re: Lokal dla wtajemniczonych 22.02.11, 09:20 Ja chlopom nie narzucam jak maja doic krowy. To chlopi maja aspiracje by stawac sie Polakami, wiec niech sie tej polskosci w pocie czola ucza. Zjadanie w Polsce psow i kotow jest troche nie tego, w tym kontekscie. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Lokal dla wtajemniczonych 22.02.11, 09:28 > Zjadanie w Pols > ce psow i kotow jest troche nie tego, w tym kontekscie. W kontekście stawania się Polakami? Mógłbyś rozwinąć? Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster BTW 22.02.11, 09:29 BTW, a żaby wolno nam jeść? I komu wolno, tylko szlachcie, czy chłopom też? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DSD Re: Lokal dla wtajemniczonych IP: 212.33.72.* 22.02.11, 09:35 > To chlopi maja aspiracje by stawac sie Polakami A tam, bardziej opłaca nam się zostawać Niemcami czy Amerykanami. Odpowiedz Link Zgłoś
klosowski333 Re: Lokal dla wtajemniczonych 22.02.11, 12:21 Tak wlasnie myslalem. Odpowiedz Link Zgłoś
jureczek_barbarzynca Re: Lokal dla wtajemniczonych 22.02.11, 09:44 Zjadanie w Pols > ce psow i kotow jest troche nie tego, w tym kontekscie. Ale nikt nie każe nikomu ich jeść. Polacy z UK won ze swoimi pierogami i bigosem do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
trade.mark.2011 Od wczesnych lat 22.02.11, 09:26 Od wczesnych lat życia wyrzekłem się jadania mięsa i przyjdzie czas, gdy ludzie tacy jak ja, będą patrzeć na mordercę zwierząt tak samo jak teraz patrzą na mordercę ludzi. Leonardo da Vinci Odpowiedz Link Zgłoś
jureczek_barbarzynca Re: Od wczesnych lat 22.02.11, 13:16 trade.mark.2011 napisała: > Od wczesnych lat życia wyrzekłem się jadania mięsa i przyjdzie czas, gdy ludzie > tacy jak ja, będą patrzeć na mordercę zwierząt tak samo jak teraz patrzą na mo > rdercę ludzi. > Leonardo da Vinci Leonardo da Vinci człowiek ponadczasowy, ale na tym polu nie miał racji, poza nieliczną grupą wegusiów. Odpowiedz Link Zgłoś