Dodaj do ulubionych

Autorytety młodych Polaków

25.03.11, 11:25
wyborcza.pl/1,75478,9317749,Autorytety_mlodych__mama__tata_i_JPII.html
Tusk < 1 % ...

--
Wpis uzgodniony z min.Arabskim
Obserwuj wątek
    • obraza.uczuc.religijnych Nie wiem jak ciebie mg 25.03.11, 11:28
      ale mnie osobiście przeraża ta polityczna poprawność nakazująca młodzieży mówić, że autorytetem jest dla nich pan Wojtyła.
    • ikcort Re: Autorytety młodych Polaków 25.03.11, 11:31
      Cóż, nie będę chyba szczególnie oryginalny. Moimi autorytetami są Janusz Paweł, Norbert Kubica, Adam Małysz oraz Kuba Wojewódzki. Właściwie pod każdym ich zdaniem mógłbym się podpisać, a nawet kliknąć "Lubię to!".
      • mg2005 Re: Autorytety młodych Polaków 25.03.11, 11:38
        >Moimi autorytetami są Janusz Paweł,

A kto to ? :)
        • ikcort Re: Autorytety młodych Polaków 25.03.11, 11:45
          > >Moimi autorytetami są Janusz Paweł,
          >
          > A kto to ? :)

No nie! To chyba żart!? Janusz Paweł to człowiek, który został papieżem i pozostał człowiekiem, by na koniec odejść do Domu Pana. Lada moment beatyfikacja tego Wielkiego Syna Narodu, a Ty zadajesz takie pytania?
    • piwi77 Re: Autorytety młodych Polaków 25.03.11, 11:47
      Trzebaby jeszcze zapytać, czym dla młodych ludzi jest autorytet. Podejrzewam, że jest to ktoś, komu należy dać sie wygadać, czekać aż skończy, a potem to wszystko olać.
      To by wyjasniało wysoka pozycję rodziców i byłego papieża.
    • swarozyc Moim autorytetem jest... 25.03.11, 12:33
      Jan Stachniuk. Zerwal czapke-niewidke z choroby toczacej Polske - katolicyzmu.
      toporzel.republika.pl/teksty/dziejef.html
    • Gość: Jojo Re: Autorytety młodych Polaków IP: *.dip.t-dialin.net 26.03.11, 11:32
      ten tez?
      www.tvn24.pl/0,1697114,0,1,kaczynski-odda-wladze--jak-dojdzie-do-setki,wiadomosc.html
    • Gość: 51 kropek Pięćdziesiąt jeden kropek IP: 26.03.11, 11:37
      ...................................................

• paco_lopez Re: Autorytety młodych Polaków 26.03.11, 11:43
      specjalnie dla takich jak ty powinni wyprodukować papier toaletowy tusk. było by ci milej w kiblu. jakby wybory były dzisiaj to ich wynik byłby przesądzony mimo śniezku na dworze. jak nie bedzie powodzi ani tu czy tam , to możesz się napiać aż ci zyłka pęknie i nic nie zrobisz.
      • voxave Re: Autorytety młodych Polaków 26.03.11, 11:54
        akDla mnie autorytetem jest od zarania aktor Krzysiu Majchrzak--to madry człowiek nonkorfomista niezwykle zdolny a jaki męzczyzna mucha nie siada --reszta świata niech klęka:()
        • paco_lopez Re: Autorytety młodych Polaków 26.03.11, 19:04
          a mój autorytet składa się ze skrawków pierdyliona postaci. najczęściej sa to osoby z krwi i kości które mogłem dotknąc i w dupe kopnąć. z ekranu to mi tylko na powierzchownośc wpływają .
          • karbat Re: Autorytety młodych Polaków 26.03.11, 19:10
            tylko nie prosze pytac mlodych -starych Polakow ... DLACZEGO ? ,
            ta a nie inna osoba jest dla ciebie autorytetem , uzasadnij , argumentuj ....
            wyszloby z tego jedno wielkie bicie piany , belkot , dukanie ... sr.nie w banie .
            najczesciej zenada .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka