mg2005 25.03.11, 11:25 wyborcza.pl/1,75478,9317749,Autorytety_mlodych__mama__tata_i_JPII.html Tusk < 1 % ... -- Wpis uzgodniony z min.Arabskim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obraza.uczuc.religijnych Nie wiem jak ciebie mg 25.03.11, 11:28 ale mnie osobiście przeraża ta polityczna poprawność nakazująca młodzieży mówić, że autorytetem jest dla nich pan Wojtyła. Odpowiedz Link Zgłoś
ikcort Re: Autorytety młodych Polaków 25.03.11, 11:31 Cóż, nie będę chyba szczególnie oryginalny. Moimi autorytetami są Janusz Paweł, Norbert Kubica, Adam Małysz oraz Kuba Wojewódzki. Właściwie pod każdym ich zdaniem mógłbym się podpisać, a nawet kliknąć "Lubię to!". Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Autorytety młodych Polaków 25.03.11, 11:38 >Moimi autorytetami są Janusz Paweł, A kto to ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ikcort Re: Autorytety młodych Polaków 25.03.11, 11:45 > >Moimi autorytetami są Janusz Paweł, > > A kto to ? :) No nie! To chyba żart!? Janusz Paweł to człowiek, który został papieżem i pozostał człowiekiem, by na koniec odejść do Domu Pana. Lada moment beatyfikacja tego Wielkiego Syna Narodu, a Ty zadajesz takie pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Autorytety młodych Polaków 25.03.11, 11:47 Trzebaby jeszcze zapytać, czym dla młodych ludzi jest autorytet. Podejrzewam, że jest to ktoś, komu należy dać sie wygadać, czekać aż skończy, a potem to wszystko olać. To by wyjasniało wysoka pozycję rodziców i byłego papieża. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Moim autorytetem jest... 25.03.11, 12:33 Jan Stachniuk. Zerwal czapke-niewidke z choroby toczacej Polske - katolicyzmu. toporzel.republika.pl/teksty/dziejef.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: Autorytety młodych Polaków IP: *.dip.t-dialin.net 26.03.11, 11:32 ten tez? www.tvn24.pl/0,1697114,0,1,kaczynski-odda-wladze--jak-dojdzie-do-setki,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 51 kropek Pięćdziesiąt jeden kropek IP: 26.03.11, 11:37 ................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Autorytety młodych Polaków 26.03.11, 11:43 specjalnie dla takich jak ty powinni wyprodukować papier toaletowy tusk. było by ci milej w kiblu. jakby wybory były dzisiaj to ich wynik byłby przesądzony mimo śniezku na dworze. jak nie bedzie powodzi ani tu czy tam , to możesz się napiać aż ci zyłka pęknie i nic nie zrobisz. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Autorytety młodych Polaków 26.03.11, 11:54 akDla mnie autorytetem jest od zarania aktor Krzysiu Majchrzak--to madry człowiek nonkorfomista niezwykle zdolny a jaki męzczyzna mucha nie siada --reszta świata niech klęka:() Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Autorytety młodych Polaków 26.03.11, 19:04 a mój autorytet składa się ze skrawków pierdyliona postaci. najczęściej sa to osoby z krwi i kości które mogłem dotknąc i w dupe kopnąć. z ekranu to mi tylko na powierzchownośc wpływają . Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Autorytety młodych Polaków 26.03.11, 19:10 tylko nie prosze pytac mlodych -starych Polakow ... DLACZEGO ? , ta a nie inna osoba jest dla ciebie autorytetem , uzasadnij , argumentuj .... wyszloby z tego jedno wielkie bicie piany , belkot , dukanie ... sr.nie w banie . najczesciej zenada . Odpowiedz Link Zgłoś