twardy.cukierek 12.04.11, 09:25 ... proszę Cię, zmień logo jeśli chcesz na co tam chcecie i kiedy chcecie :) Nie zależy mi już. Nara :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tired.tyre Re: James... 12.04.11, 09:28 oj Cóóóóóóóóóóksie, no wiem, że spierdolili, ale to nie powód, żeby NAS opuszczać :P dla layoutu tu siedzisz, czy dla nas? :P trzaśnij setkę i wracaj! no ! Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: James... 12.04.11, 09:30 Podpisuję się wszystkimi czterema kończynami. Świat się zmienia, forum gazety również. I nawet jeśli nie są to zmiany na dobre, to istotą Szpilek są fajni ludzie i niepowtarzalny klimat, a nie wzorki, kolorki i rozmaite funkcje. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: James... 12.04.11, 10:24 O, ktoś z rana wpierdolu od męża nie dostał i teraz taki gópi chodzi :FFF Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: James... 12.04.11, 10:40 Albo mąż szybciutko do roboty spieprzył i nie było komu wpierdolić. Odpowiedz Link Zgłoś
madalenka25 Re: James... 12.04.11, 10:50 przecież mówiła za na 24 godziny wyjechał - czyli jeszcze nie wrócił Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: James... 12.04.11, 10:55 Echhh, Cukierka...:) Zły dzień masz dzisiaj? Zdarza sie i mnie... Dobra...powywkurwiaj się i wracaj :) Czekam i ja na Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś