king.james 18.04.11, 15:35 Ciekawa rozmowa. wyborcza.pl/1,75480,9428970,Polska_ustami_Boga.html?as=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mi-l-ja Re: Wyborcza vs. Fronda 18.04.11, 18:17 Dla mnie to jest kopalnia cytatów, które mnie bulwersują, przerażają, śmieszą albo wszystko naraz :-P "(...) wiesz jaki jest zawód publicysty - nie zawsze jest czas wszystko przemyśleć. Żeby forma była efektowna, a nie obraźliwa. " Hm.. a ja naiwnie myślałam, że między publicystą a panami bijącymi się po mordach w jakiejś knajpie jest jednak pewna różnica. Do tego te brednie o misji, jaką Polska dostała od Chrystusa i porównanie aborcji do Holocaustu... grr :-/ Przerażają mnie ludzie o takich poglądach i najchętniej udawałabym, że ich wcale nie ma :). Odpowiedz Link Zgłoś
alik-w-plomieniach Re: Wyborcza vs. Fronda 20.04.11, 14:18 No wiesz, ja bym wziął dwie siekiery, albo maczety, i sprawił, żeby takich ludzi naprawdę nie było. Jak w tej piosence: "O szczęście niepojęte, Ksiądz sam odwiedza mnie..." "...pobiegnę po siekierę, PIES MUSI MIEĆ CO JEŚĆ!" Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Wyborcza vs. Fronda 20.04.11, 15:29 A nie, nie :-P rozlew krwi to nie dla mnie. Mam za to psa, który lubi polować. :] Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Wyborcza vs. Fronda 20.04.11, 15:32 Mój też. Ostatnio pogonił zająca. :P Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Wyborcza vs. Fronda 20.04.11, 15:35 Mój kiedyś nie tylko pogonił, ale i dogonił, a potem przyniósł do domu. Odebrałam, zakopałam, a ten geniusz dwa tygodnie później znowu przyniósł zająca - tego samego. Od tego czasu jestem zdania, że kremacja zwłok nie jest wcale takim złym pomysłem :D. Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Wyborcza vs. Fronda 20.04.11, 15:40 Zrobienie pasztetu jeszcze lepszym. Ale nie z tych dwutygodniowych zwłok. :D Odpowiedz Link Zgłoś
ore.ona Re: Wyborcza vs. Fronda 19.04.11, 20:05 ręce opadają... My naród wybrany, my władcy dusz, królowie świata, naj naj najPrawdziwsi, jedyni, niepowtarzalni Polacy ech... ale swoją drogą dowartościował się pan i co za przyjemność :) Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Wyborcza vs. Fronda 19.04.11, 20:22 No bośmy Chrystusem narodów... :P Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Wyborcza vs. Fronda 20.04.11, 22:23 Nie znowu, tylko nieprzerwanie! :D Ale jam jest skromny Faryzeusz. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Wyborcza vs. Fronda 20.04.11, 22:48 A Jezus król Polski smetnie patrzy z postumentu w Swiebodzinie i mysli sobie: -Jezus,Maryja... Odpowiedz Link Zgłoś