kicho_nor 21.04.11, 15:18 No i gdzie na urlop? Namiota w Warszawie niema , wczasów pod namiotem nie będzie, polskiemu gazetowemu dziennikarzowi wpierdol spuścili, nic tylko Łukaszenkę o bratnią pomoc prosić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woda.na.mlyn Re: Last Minute 21.04.11, 15:54 Na ryby kicho_norze, na ryby! Bo jak mówi pismo - daj człowiekowi rybę, a będzie miał rybę, czy jakoś tak :/ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kicho_nor Re: Last Minute 21.04.11, 16:15 I takoż na ryby będzie Niebo gwiaździste nade mną A wędki karpiowe pode mną Lubię noc na rybach - niech no tylko zakwitną jabłonie… Dużych ryb nie jadam, są nie smaczne, i dobrze bo złowione tak dziwnie patrzą że nawet głupio jakoś Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Last Minute 21.04.11, 16:56 Tak, tak ... noce na rybach a potem panny płaczą miałam ci jabłonkę! Hmmm, ryby bardzo smaczne są ale te które się łowi, to traktować trza dżentelmeńsko i zwracać im wolność od tych do jedzenia to są ci puszki, smażalnie i lodowe stragany No a na mnie pora przychodzi wyruszyć na szczupaka, maluczko a mnie nie ujrzycie Odpowiedz Link Zgłoś