king.james 14.07.11, 12:24 Czuję, że kobiety powinny mieć ograniczenie w wylewaniu na siebie perfum na jeden dzień. Przed chwilą weszła do biura laska, która chyba wylała na siebie cały flakonik. :P Fuj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morelka_1 Re: Czuję 14.07.11, 12:26 ooo ja też znam taką...tragedia! jak wchodziła do szkoły już wszyscy wiedzieli że przyszła :D mało tego używała takich które dla mnie były męczące... na lekcjach wcierała je we włosy...chociaż sama uczyła to inni nauczyciele zwracali jej dyskretnie uwage, znaczy sugerowali, ale ona to odbierała jako komplement... Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Czuję 14.07.11, 12:29 U nas też był gość, któremu nauczycielka zwróciła uwagę, ale dlatego, że się rzadko mył. Obciach przy całej klasie poskutkował. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Czuję 14.07.11, 12:40 No właśnie chciałam napisać, ze nie ma to jak ładnie pachnący mężczyzna. Nie wiem co w tym jest ale nawet jak jest mało urodziwy, a ładnie pachnie to każda kobieta się obejrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Czuję 14.07.11, 12:35 No ja pierdolę drobnym drukiem! :P Przed chwilą przyszedł listonosz. Ten to się w ogóle nie myje i jebie po jego wizycie przez 15 minut. Co mnie jeszcze dziś czeka? Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Czuję 14.07.11, 12:44 O nie, babcia już dziś przyszła, ale wrażenie pozostawiła po sobie bardzo pozytywne. :D Nasza sąsiadka przyniosła nam... dużego kwiatka, bo jej zagraca mieszkanie, a "nam w biurze się przyda". :D Odpowiedz Link Zgłoś
buena_luna Re: Czuję 14.07.11, 15:10 Nie ma gorszego smrodu niż perfumowany gnój. Być może :D Odpowiedz Link Zgłoś