Gość: moniq75 IP: *.hcz.com.pl / *.hcz.com.pl 18.08.06, 11:33 Czy jest tu ktoś, kto kończył tę Podstawówkę w 1990r. (czyli z rocznika 1975) ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aneta Re: Absolwenci SP 20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 11:37 Ja jestem rocznik 1973 , czyli chyba kończyłam w 1988 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniq75 Re: Absolwenci SP 20 IP: *.hcz.com.pl / *.hcz.com.pl 18.08.06, 12:10 Aneta - a kto był Twoją wychowawczynią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Absolwenci SP 20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 18:49 hm, to tak dawno bylo, w którymś momencie chyba p. Kozera, słabo pamiętam, a może Ty kogoś przypomnisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Absolwenci SP 20 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.06, 23:19 Ja też 1988 - jak Aneta. Było wychowawczyń trochę. Pani Maria Szkiel (1-3), Pani Krystyna Wójcik (matma), Danuta Choroba (chemia). P.S. Ostanio przypomniałem sobie nawet napis przed szkołą: UCZNIOWIE NAUKĄ HUTNICY PRACĄ BUDUJĄ SOCJALISTYCZNĄ OJCZYZNĘ. Później napis trochę się zmienił i brzmiał: UCZNIOWIE NAUKĄ HUTNICY PRACĄ BUDUJĄ OJCZYZNĘ. Dziś już owego napisu nie ma. Pozdrawiam tych co go jeszcze pamiętają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniq75 Re: Absolwenci SP 20 IP: *.hcz.com.pl / *.hcz.com.pl 22.08.06, 11:36 To teraz ja spróbuję przypomnieć sobie nazwiska. Wszystkich pominiętych przepraszam... p. Grewenda - moja wychowawczyni (WOS, historia) p. Orlińska - j.polski (wielka osobowość, postrach szkoły, choć dla mnie osobiście wielki autorytet) p. Rosiek - matematyka (postać, która na zawsze zapadła w mojej pomięci - pozytywnie oczywiście) p. Burza - matermatyka p. Śliwińska - j.polski p. Kulka - muzyka p. Mikołajczyk i p. Rudnicka - WF p. Nalewajka - ZPT p. Błaszczyk - Dyrektor p. Całusiński - w-ce Dyrektor (mnie uczył też historii) p. Szkiel - klasy 1-3 p. Chodorowski - plastyka p. Raźniak - fizyka (choć pamiętam też pana o tym nazwisku, który uczył WF) p. Sowińska - j.rosyjski (członkowstwo w TPPR i prenumerata kartinek) p. Suchoń - chemia p. Szymanek - geografia p. Krzypkowska - biologia No, to chyba wszystko. Pozdrawiam ciepło:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Absolwenci SP 20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 19:18 Brawo Monika podziwiam i gratuluję pamięci..... super Odpowiedz Link Zgłoś