Dodaj do ulubionych

Upadek forum

29.07.11, 16:14
Forum Wrozbiarstwo ma lepsza frekwencje niz Spoleczenstwo. Szkalowaliscie Oszoloma, obrazil sie i forum padlo. Teraz nie pozostaje nic innego, jak zaciagnac wlosiennice na grzbiet, posypac glowy popiolem i przeprosic Oszoloma.
Mam nadzieje, ze Amerykanie zachowaja wiecej rozsadku wobec Chinczykow, bo efekt bedzie taki sam.
Obserwuj wątek
    • Gość: 163 kropki Sto sześćdziesiąt trzy kropki IP: 66.90.73.* 29.07.11, 16:19
      ...........................................................................................................................................................
      ........
    • bling.bling Re: Upadek forum 29.07.11, 16:53
      Oszołom jest niezatapialny. Nie obraził się tylko pewnie dostał bana (słusznego) albo jest na pielgrzymce. Forum nie upada tylko dlatego że Oszoł trollował na nim najbardziej. Dziś w jego buty dzielnie stara się dołączyć mg ale daleko mu do orginału. Tak wygląda po prostu forum oczyszczone ze spamu oszoła i karceniu mg za trolling.
      Inna sprawa że kropka chyba stara się jak małe dziecko by pokazać kto tu rządzi i chce sobie odmrozić uszy nie zakładając czapki na złość mamie. W jej wykonaniu ma to polegać na masowym i nie raz bezsensownym odsyłaniem wątków na oślą lub do kosza, ot tak dla zasady, by pokazać kto tu rządzi.
      Forum w niedługim czasie jeśli tylko kropka nie podda się za wcześnie nabierze nowej dynamiki i być może nowych użytkowników, którzy dodadzą mu życia. A polityka "no spam" jest dobra. Warto konsekwentnie się jej trzymać.
      Zauważ że ciebie nikt z forum nie przegania pomimo że też czasem wyrażasz opinie kontrowersyjne. Jednak podejmujesz dyskusję a nie tylko bezsensowny trolling. To właśnie jest kierunek dla rozwoju forum.
      • rata.sofisticada Re: Upadek forum 29.07.11, 17:07
        Forum w niedługim czasie jeśli tylko kropka nie podda się za wcześnie nabierze nowej dynamiki i być może nowych użytkowników, którzy dodadzą mu życia.

Mrzonki. Wiedzialem od samego poczatku, to znaczy odkad zaczela sie nagonka na Oszoloma, ze to sie skonczy mizernie dla forum.

Zauważ że ciebie nikt z forum nie przegania pomimo że też czasem wyrażasz opinie kontrowersyjne.

Na przyklad?

A poza tym na FS przetrwalem tylko dzieki determinacji, bo owego czasu lewicowcy z frakcji jamnikowcow tez chcieli mnie wykonczyc. A Ciotkistan, rzadzacy wtedy niepodzielnie na forum, dzielnie im w tym pomagal.
    • yoma Re: Upadek forum 29.07.11, 17:27
      Się nie podoba, to idź na Wróżbiarstwo i przestań wywoływać oszołoma z grobu, bo jeszcze tfu tfu wróci.
      • rata.sofisticada Re: Upadek forum 29.07.11, 17:40
        Się nie podoba, to idź na Wróżbiarstwo

Merytorycznie na tej zmianie raczej bym nie stracil, a moze poznalbym tam wiele kulturalnych i pieknych kobiet.
      • angelfree Re: Upadek forum 29.07.11, 17:40
        A odpukaj w niemalowane...
        • yoma Re: Upadek forum 29.07.11, 17:43
          Pluję przez lewe ramię :)
          • voxave Re: Upadek forum 29.07.11, 17:56
            Mnie jest brak Oszołoma bo mowilam,że go lubię, tylko nie w takiej ilości.Zamknęli buzie rowniez Klossowskiemu co tez mi smutno.
            Ide plakac jak bezbronne dziecko.
            I pare osob ulubionych tez nie ma.
            Za co to, za co :(((,:((
            Wałęsam sie po nieznanej ziemi innych forumów (czy jak tam sie odmienia,wszystko mi jedno)
            próbuje sie gdzieś wpasować, a wszędzie mi źle bee,buuu,bee ....
            • rata.sofisticada Re: Upadek forum 29.07.11, 18:09
              Mnie jest brak Oszołoma bo mowilam,że go lubię, tylko nie w takiej ilości.Zamknęli buzie rowniez Klossowskiemu co tez mi smutno.

Dostali po bananie?
              • 33qq Re: Upadek forum 29.07.11, 18:14
                I zaraz po powrocie będą jeden płakać, drugi wyzywać

:D
                • voxave Re: Upadek forum 29.07.11, 18:20
                  33gg-----i o to chodzi niech robia co chca byle byli------sa jak woreczek żółciowy (Kloss) i jadaczka jak (Oszoł) która sie nie domykala.
                  Ale to jeden organizm razem z nami buuuu,aaaa,buuuuu :(
                  • 33qq Re: Upadek forum 29.07.11, 18:22
                    A co was zrasta? No dobrze, forum, a macie inne członki?
                    • voxave Re: Upadek forum 29.07.11, 18:28
                      33gg-----jak myślisz jaka częścia ciala jesteś ?
                      ............................. wpisac odpowiednią ..
                      • 33qq Re: Upadek forum 29.07.11, 18:38
                        nie należę do waszego organizmu, nie licz na to
                        • voxave Re: Upadek forum 29.07.11, 18:40
                          33gg-----to co tu robisz---pasożytujesz ?
                          • 33qq Re: Upadek forum 29.07.11, 18:42
                            Przychodzę poobserwować, czasem zagadnąć. Zgadzam się z ratą, że to forum jest dość nudnawe
                            • voxave Re: Upadek forum 29.07.11, 18:48
                              A gdzie jest atrakcyjnie--
                              • 33qq Re: Upadek forum 29.07.11, 19:04
                                było kilka forów, ale ludziska się powykruszali
                                • voxave Re: Upadek forum 29.07.11, 19:09
                                  33gg----tez jestes sentymentalny jako ja----to bolesne...
                                  • 33qq Re: Upadek forum 29.07.11, 19:15
                                    nie wiem, w każdym razie miło było i ludzi poznałem ciekawych, tu o to dość trudno, są indywidualności i inwidua ,ale raczej nie ma tu ciekawych rozmów
                                    • voxave Re: Upadek forum 29.07.11, 19:19
                                      3gg-----a sam geniuszu, nie dasz rady :) bo co do siebie bedziesz dialogował--jeszcze na to masz czas, jak trafisz do domu niespokojnej starości.
                                      • 33qq Re: Upadek forum 29.07.11, 19:23
                                        nie bardzo wiem skąd ta zjadliwość. Moje życie poza netem jast co najmniej tak ciekawe, jak twoje tutaj, a przy okazji pachnie, smakuje i daje wiele innych radości o których tu nie będę pisał
                                        • voxave Re: Upadek forum 29.07.11, 20:19
                                          33gg-----nie ma we mnie zjadliwości coś ci sie nie tak :)
                • rata.sofisticada Re: Upadek forum 29.07.11, 18:21
                  I zaraz po powrocie będą jeden płakać, drugi wyzywać

Ile dostali?
                  • 33qq Re: Upadek forum 29.07.11, 18:25
                    Nie mam pojęcia, to chyba ma działać żeby łby gorące ostudzić, ale łby są raczej zakute, więc się nie zmienią
                    • rata.sofisticada Re: Upadek forum 29.07.11, 18:39
                      Nie mam pojęcia, to chyba ma działać żeby łby gorące ostudzić, ale łby są raczej zakute, więc się nie zmienią

Ale o takich karach powinno byc wiadomo. Niech czystka bedzie oficjalna. Bo inaczej ludzie beda snuc domysly i cichcem pytac: kto nastepny i dlaczego?
                      • 33qq Re: Upadek forum 29.07.11, 18:47
                        czujesz się zagrożony?
                        • rata.sofisticada Re: Upadek forum 29.07.11, 19:06
                          czujesz się zagrożony?

Teoretycznie nie powinienem. Donioslem przeciez lojalnie Adminiastracji na Blinga. Ale przyklad takiego Zinowiewa jest bardzo pouczajacy i nakazuje ostroznosc.
            • yoma Re: Upadek forum 29.07.11, 18:27
              Tylko nie gadaj, że na FG ci źle! :P
              • 33qq Re: Upadek forum 29.07.11, 20:06
                No ale ostatnio jakby cmentarzem zalatuje... od jakichś 2 lat co najmniej
                • yoma Re: Upadek forum 01.08.11, 17:24
                  E tam, dla mnie to raczej jak stare dobre małżeństwo, nie trzeba gadać, żeby się zrozumieć.
            • klosowski334 Re: Upadek forum 29.07.11, 19:57
              Nic mi nie wiadomo o tym, zebym dostal jakiego bana. Zgadzam sie ogolnie z tym co napisal Bling. Yoma, ktora zeruje tu glownie na spamerach w rodzaju Oszolom i nigdy nie ma nic merytorycznego do powiedzenia nie jest zadnym glosem w zadnej dyskusji. Forum podupada, bo spamerzy przez wiele miesiecy byli tu hodowani, co sprawilo, ze normalni duskutanci w rodzaju Lernakowa zrobili wielkie buuuueeeee i znikneli. Licznik postow jest nabijany przez spamerow namietnie i to jest generalnie spelnienie marzen dla najmniej ambitnych i profesjonalnych moderatorow oraz niektorych adminow. Wiekszosc normalnych osob na sam widok spamerskiego festiwalu robi w tyl zwrot i wiecej tu nie wraca.
              • Gość: observ Re: Upadek forum IP: *.ip.netia.com.pl 30.07.11, 16:01
                Zgadzam sie z tym co piszesz Klosowski334 ,madry z Ciebie czlowiek .Z przyjemnościa czyta sie Twoje dyskusje a ci co zakladajA watki personalne dot ciebie to nie ma sie co tymi niedouczonymi jednostkami przejmować Te osoby tu zawsze byly i przez nich wlasnie odeszlo tu sporo ciekawych osob ,a teraz Lernakow.Moderatorzy widac lubia trolle bo one nabijaja wątki i portal moze sie pochwalić ilością piszaych userów ,a że jakość jest do du..py to dla nich nic nie znaczy.Tak trzymaj Klosowki ,twardy z Ciebie gość i dobrze ,olej trolle typu migreniasta i do przodu!!
                • klosowski333 Re: Upadek forum 30.07.11, 16:59
                  Że co?
          • angelfree Re: Upadek forum 29.07.11, 18:14
            Przez lewe. To znamienne.
            • 33qq Re: Upadek forum 29.07.11, 18:15
              Nie, ja tu stoję!
            • yoma Re: Upadek forum 29.07.11, 18:27
              Albowiem plucie przez prawe przywołuje upiory.
    • 33qq Re: Upadek forum 29.07.11, 18:12
      A kto go szczuł???
      • rata.sofisticada Re: Upadek forum 29.07.11, 18:14
        A kto go szczuł???

Np. Bling.
        • 33qq Re: Upadek forum 29.07.11, 18:14
          Brzydki bling, wstydź się!
          • yoma Re: Upadek forum 29.07.11, 18:28
            Bling, bierz go!
        • bling.bling Re: Upadek forum 29.07.11, 18:38
          gdzie? kiedy? jak?
    • aborcyjnokoncepcyjnalustracja Forum upada 29.07.11, 18:23
      Forum upada, ponieważ pleni się sobiepaństwo adminów i ich wielce subiektywne interpretowanie tzw. netykiety.
      Na przykład, tolerują wpisy niegrzeczne, brzydkie, wręcz wulgarne, ale usuwają posty, które im nie pasują tematycznie, ideowo, itp.
      • yoma Re: Forum upada 29.07.11, 18:51
        Idź, weź swoją wit. B12, bo znowu cię bierze.
        • strikemaster Re: Forum upada 29.07.11, 19:05
          O "A" też niech nie zapomina. :)
    • voxave Re: Upadek forum 30.07.11, 19:15
      Rata---na Wróżbiarstwie jest ch.olernie nudno mimo wielu wpisow--co ty nam tu imputujesz.lub amputujesz.
    • znj2 Re: Upadek forum 01.08.11, 16:55
      Pewnie upadnie, gdyż pisanie pierdół zdominowało to forum.
      • voxave Re: Upadek forum 01.08.11, 17:17
        Znj------widzę ,że zmartwychwstałeś----dawno cie nie było------jak motocykliści najeżdżają forum, to juz nie upadnie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka