angelfree 01.08.11, 20:25 O co chodzi z tym przepraszaniem? Sikorski ma przepraszać, inni politycy też mają przeprosić, PIS jakiś niedoprzeproszony jest, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mjot1 Re: Przeproś! 01.08.11, 20:40 Ot po prostu wyraził się był źle niecnota o Powstaniu Warszawskim i uraził tym samym samą królową matkę! która dzielnie -oczywista oczywistość, w powstaniu tym uczestniczyła. Tu nadmieniam, że o ojcu nie wspominam ni słowem jako i prezes pan ni słowem nigdy nie wspomniał. „Karłom wyznaczyć trzeba wzrost by stał się człowiek pięknym” Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Przeproś! 01.08.11, 20:49 Matula uczestniczyła w filii Powstania w Starachowicach... Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Przeproś! 01.08.11, 20:50 Angelfree, bez urazy, ale już się przestraszyłam, że zweganiałaś. Oni mają takie zagrania... Odpowiedz Link Zgłoś
gucio71.2 Re: Przeproś! 03.08.11, 07:55 [url=http://przepraszam niewidomych że ten świat jest taki piekny[/url] Odpowiedz Link Zgłoś
gucio71.2 Re: Przeproś! 03.08.11, 07:59 przepraszam, jakiś nie udany dzisiaj jestem, o ten kawałek mi chodziło www.youtube.com/watch?v=D9-255uB1kg Odpowiedz Link Zgłoś
angelfree Tu był celny wpis Kappy usunięty przez Kropkę. n/t 03.08.11, 18:52 ... Odpowiedz Link Zgłoś
potwor_z_piccadilly Re: Przeproś! 03.08.11, 21:40 angelfree napisała: > O co chodzi z tym przepraszaniem? >, PIS jakiś niedoprzeproszony jest, > czy co? Przepraszać trzeba. Zastanawia mnie tylko kto powinien przeprosić za "gorszych pilotów". Odpowiedz Link Zgłoś
gucio71.2 Re: Przeproś! 03.08.11, 23:18 potwor_z_piccadilly napisał: > > Przepraszać trzeba. > Zastanawia mnie tylko kto powinien przeprosić za "gorszych pilotów". kto by sie tam przejmował że to akurat za rządów kaczora zrezygnowano ze szkoleń na symulatorach w moskwie,ale masz racje przepraszac trza ja tam przepraszam nawet z góry, za w te wybory znowu zagłosuje przeciw kaczorom Odpowiedz Link Zgłoś