ultimate.strike 25.10.11, 20:23 Jeszcze tylko kilka dni pozostało do najważniejszego święta w dress code'owym kalendarzu - Międzynarodowego Dnia Spódnicy. Kto z Was będzie świętował? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pandylu Na ucztę 25.10.11, 21:33 Szeląg dam u wychodu, Nie zjem, jeno jaje, Drożej sram niźli jadam, Złe to obyczaje! Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Kilka dni 27.10.11, 21:36 I tu też coś znikło, dokładniej post dziękczynny za cudowną rezurekcję wątku. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Kilka dni 27.10.11, 21:55 Takie cuda tu się dzieją, Charon kursuje i wozi w obie strony. :) Odpowiedz Link Zgłoś
karkowiak2plus Re: Kilka dni 27.10.11, 22:03 Taaa. W tamte stronę za obola,a spowrotem za dwa. A cerber miło szczeka merdając ogonem. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Prognoza pogody 28.10.11, 16:42 na Dzień Spódnicy, o jedną wymówkę mniej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Prognoza pogody 28.10.11, 18:31 Ciesze sie razem z toba, z tej okazji zrobie przepyszna szarlotkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Prognoza pogody 28.10.11, 18:35 Dobra dobra. Ja mam do posadzenia drzewo i krzak, nie będę na okoliczność golej wypinać :) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Prognoza pogody 28.10.11, 18:40 Yoma-----jeszcze jest ładna pogoda, możesz swoja młodą, przewietrzyć----ja mojej nie , bo obawiam sie przeciagów ha,ha :) Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Prognoza pogody 28.10.11, 19:04 Idąc tym tokiem myślenia nie powinnaś wcale z domu wychodzić, bo tam moze być przeciąg. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Prognoza pogody 29.10.11, 01:22 Strik---jestes młodziutki i nie wiem czy zajarzyles---zrobiłam porownanie do kondycji młodego i starego spodu. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Prognoza pogody 28.10.11, 18:46 Przecież chyba na to drzewo wychodzić nie będziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
jureczek_barbarzynca Re: Kilka dni 29.10.11, 01:17 no dobra. wezmę żony sukienkę i przebiegnę do łazienki, aby solidaryzować się z Tobą. Tylko aby córki nie widziały, bo stracę autorytet:) Strike tak nam wpojono pewne zachowania że odstępstwo od nich byłoby jak wigilia bez choinki. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Kilka dni 29.10.11, 09:57 > no dobra. wezmę żony sukienkę To Dzień Spódnicy, ustanów w jakimś terminie święto sukienki i sobie przebiegaj wtedy do woli. :) > Strike tak nam wpojo > no pewne zachowania że odstępstwo od nich byłoby jak wigilia bez choinki. Mi też to wpojono, jak widać, dość szybko mi te wpojone zasady uleciały, wystarczyło, że metodą doświadczalną zdobyłem materiał porównawczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Świąteczna atmosfera w powietrzu 29.10.11, 21:01 w TV leci Kevin sam w domu, w końcu to wigilia Dnia Spódnicy, czas zasiąść do wigilijnej wieczerzy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: Kilka dni 29.10.11, 21:54 No dobrze, Strik, jutro bedzie spodnica. Mam wolne, z domu nie musze wychodzic i bede miala gosci:) to nawet pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 240 kropek Dwieście czterdzieści kropek IP: 66.90.73.* 29.10.11, 22:14 ........................................................................................................................................................... ..................................................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Dwieście czterdzieści kropek 30.10.11, 04:46 Juz jest ten czas-----przesuneli do tyłu godzine ?---cos mi sie zegary nie zgadzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: Dwieście czterdzieści kropek IP: *.unknown.vectranet.pl 30.10.11, 14:57 Jest święto jest spódnica. Wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Dwieście czterdzieści kropek 30.10.11, 15:23 Dziękuję, wzjemnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: Dwieście czterdzieści kropek IP: *.unknown.vectranet.pl 30.10.11, 16:11 ultimate.strike napisał: > Dziękuję, wzjemnie. :) Cała przyjemność...:) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Kilka dni 31.10.11, 07:03 Opisz nam Strik w jaki sposób przebieglo to świeto u ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Kilka dni 31.10.11, 07:50 Jakbym chciał zostać celebrytą, to linkowany wywiad byłby ze mną. Ale wrodzona skromność mojej skromnej osoby kazała mi zeswatać tabloida z panem Jackiem. :P Dlatego też szczegółów na temat potraw, które znalazły się na wigilijnym stole zdradzać nie będę. :) Ale sobie poswiętowałem, pierwszy raz wystąpiłem w kilcie w oficjalnych warunkach, czyli na zajęciach na uczelni. Ponieważ część kobiet przyszła w spodniach, posłużyłem jako pomoc dydaktyczna: patrzcie, nawet chłopak w spódniczce przyszedł, a wy? :) Dziewczyny się do mnie poprzyklejały, bardzo uroczo było. Chyba będę na uczelnię częściej w kilcie przychodził, nie mogę przecież kobietom sprawić zawodu. :) I jeszcze takie spostrzeżenie, ogólnie znany jest fakt, jak mężczyźni reagują na kobietę w spódnicy, niewielu zdaje sobie sprawę, że w drugą stronę jest dokładnie tak samo. Niektóre kobiety "na sucho", czyli nie widząc mężczyzny w kilcie opowiadaja różne rzeczy (np. na forach), ale jak się znajdą w moim towarzystwie zapominają o reszcie świata i głupieją jak facet na widok dziewczyny w spódniczce. :) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Kilka dni 31.10.11, 11:26 -Strik-----bo jesteś młodym i pieknym mężczyznom i o ciebie kobitkom chodzi a nie o twój strój :) Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Kilka dni 31.10.11, 14:24 TO jak wytłumaczysz zjawisko, że gdy jestem w spodniach, podrywa mnie tylko jedna dziewczyna, a gdy jestem w kilcie, to nawet pięć na raz? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Kilka dni 31.10.11, 14:46 Przez wrodzoną skromność mojej skromnej osoby muszę przyznać, że trochę przesadziłem. :) Ale faktem jest, że wszyscy jesteśmy wyznawcami Dress Code'a, wszyscy zwracamy uwagę na stroje innych, szczególnie płci przeciwnej, ze szczególnym uwzględnieniem spódnic. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Kilka dni 31.10.11, 15:25 Strik------babska ciekawościa to tłumacze i łatwa dostepnościa do meritum---wystarczy raczka siegnąć hi,hi :) Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Kilka dni 31.10.11, 15:48 Nie, to moc sprawcza Dress Code'a - Stworzyciela Wszelkiego Profesjonalizmu. Dress Code wynagradza postępujących zgodnie z Jego zasadami. :) Odpowiedz Link Zgłoś
znowu_marouder Niestety... 31.10.11, 07:53 ...z "prostota" nog u mnie nie jest najlepiej..choc calkiem zle tez nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś