Dodaj do ulubionych

Znaleziono ciało zaginionej Madzi

04.02.12, 01:02
No wiec już wiadomo jak to jest

" Ciało Magdy znaleziono w piątek późnym wieczorem w kompleksie parkowym przy ul. Żeromskiego, przy torach kolejowych za halą Miejskiego Ośrodka Sportu i Rekreacji. - To ok. 1,5 km od miejsca, wskazanego wcześniej przez pana Krzysztofa Rutkowskiego - powiedział rzecznik. Ponad wszelką wątpliwość to ciało Madzi, gdyż z wcześniejszym opisem zgadza się kocyk i kurtka znalezione przy dziewczynce"

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,11087624,Znaleziono_zwloki_polrocznej_dziewczynki__najpewniej.html
Obserwuj wątek
    • voxave Re: Znaleziono ciało zaginionej Madzi 04.02.12, 01:06
      Brak mi słów [*]
      • karkowiak2plus Re: Znaleziono ciało zaginionej Madzi 04.02.12, 01:11
        A mi się cisną do gardła słowa ,których nie powinno się używać na cywilizowanym forum.
        • kolter Re: Znaleziono ciało zaginionej Madzi 04.02.12, 01:12
          karkowiak2plus napisał:

> A mi się cisną do gardła słowa ,których nie powinno się używać na cywilizowanym
          > forum.

Matka , musi być strasznie zahukaną osobą.
      • kolter Re: Znaleziono ciało zaginionej Madzi 04.02.12, 01:12
        voxave napisała:

> Brak mi słów [*]

Przynajmniej szczerym ludziom o tyle ulży że będą wiedzieli jak sprawa wygląda .
    • matylda1001 Re: Znaleziono ciało zaginionej Madzi 04.02.12, 01:13
      Czyli jednak stalo się to, co najgorsze...
      • kolter Re: Znaleziono ciało zaginionej Madzi 04.02.12, 01:19
        matylda1001 napisała:

> Czyli jednak stalo się to, co najgorsze...

Pomyśl czy najgorsze jest to ze nie żyje ,czy to ze miałabyś świadomość ze żyje gdzieś tam a ty nie masz pojęcia gdzie ??
        Ze 30 lat temu zniknął spod bloku niedaleko od mojego miejsca zamieszkania,chłopiec 6 letni .Do dziś nie wiadomo co się z nim stało. Matka tego chłopca już lata temu mówiła ze gdyby umarł to nie myślała by codziennie o nim z nadzieją która rozsadza jej serce .
    • Gość: zen spoczywaj w pokoju dziecinko[*] IP: *.dc.dc.cox.net 04.02.12, 01:14
      cala Polska Cie pokochala w ciagu tych paru dni.
      • voxave Re: spoczywaj w pokoju dziecinko[*] 04.02.12, 07:33
        Zen----z ta miłościa to nie przesadzaj.
    • Gość: Stab Re: Znaleziono ciało zaginionej Madzi IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 04.02.12, 04:01
      Oczywiscie potworna tragedia. Jednak nie widze jakiejkolwiek logiki w wypowiedziach
      tych ktorym obojetne jest zamordowanie dziecka w 4, 7 czy 8 miesiacu rozwoju, a jednak maja ludzkie uczucia wobec dzieci po urodzeniu.
      • voxave Re: Znaleziono ciało zaginionej Madzi 04.02.12, 07:34
        Stab----a ty znowu swoje jak stara rozklekotana katarynka-----nie mieszaj takich spraw.
        • kolter Re: Znaleziono ciało zaginionej Madzi 04.02.12, 08:33
          voxave napisała:

> Stab----a ty znowu swoje jak stara rozklekotana katarynka-----nie mieszaj takic
          > h spraw.

Nie dziw się ,ona jest po wypadku.
          • lumpior Kler przygotował ja do życia,macierzyństwa. 04.02.12, 08:39
            Wpajał zasady,wartosci i jest efekt.
      • kolter Re: Znaleziono ciało zaginionej Madzi 04.02.12, 08:32
        Gość portalu: Stab napisał(a):

> Oczywiscie potworna tragedia. Jednak nie widze jakiejkolwiek logiki w wypowiedz
        > iach
        > tych ktorym obojetne jest zamordowanie dziecka w 4, 7 czy 8 miesiacu rozwoju, a
        > jednak maja ludzkie uczucia wobec dzieci po urodzeniu.

Przestań wieśniaro ; dla katolickich teologów redagujących encyklopedię katolicką
        Dziecko jest tym co już urodzone.
      • massaranduba Re: Znaleziono ciało zaginionej Madzi 04.02.12, 09:23

> Jednak nie widze jakiejkolwiek logiki w wypowiedz
        > iach
        > tych ktorym obojetne jest zamordowanie dziecka w 4, 7 czy 8 miesiacu rozwoju, a
        > jednak maja ludzkie uczucia wobec dzieci po urodzeniu.

Co ty znowu mieszasz? Przeciez jak wielokrotnie podkreslano,to byla wzorowa katolicka rodzina !
        • kolter Re: Znaleziono ciało zaginionej Madzi 04.02.12, 11:09
          massaranduba napisała:

Co ty znowu mieszasz? Przeciez jak wielokrotnie podkreslano,to byla wzorowa kat
          > olicka rodzina !

Coś mi się obiło o uszy ze mieli na policji niebieską kartę założoną , ale nie wiem czy to prawda ??
        • Gość: Stab Re: Znaleziono ciało zaginionej Madzi IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 05.02.12, 04:14
          Nie odpowiem ci manassranwduba czy jakos tam, bo nie widze rzeczowej dyskusji.

Ja nie bronie tej kobiety, wy bronicie tylko Czubaszek i jej akceptacji aborcji w 7 czy 8 miesiacu ciazy. Ja ciagle nie widze roznicy miedzy mordowaniem dzieci rozniacych sie wiekiem tylko kilka miesiecy.
          • voxave Stab 05.02.12, 08:06
            Co w/g ciebie jest rzeczowa dyskusją-----wychodzisz z błędnego założenia że istnieje buk----sprawa nie potwierdzona---wszelkie argumenty z twojej strony od razu sa błędne i nie maja rzeczowego znaczenia.
            Postaraj si to pojąć--potem możesz domagać sie rzeczowości :)
          • kolter Re: Znaleziono ciało zaginionej Madzi 05.02.12, 08:34

> Nie odpowiem ci manassranwduba czy jakos tam, bo nie widze rzeczowej dyskusji.
            >
            > Ja nie bronie tej kobiety, wy bronicie tylko Czubaszek i jej akceptacji aborcji
            > w 7 czy 8 miesiacu ciazy. Ja ciagle nie widze roznicy miedzy mordowaniem dziec
            > i rozniacych sie wiekiem tylko kilka miesiecy.

No akuratnie ktoś kto wyśmiewa powstanie świata w 6 dni 6 tys lat temu, a zarazem wierzy ze dziewica urodziła 7 dzieci pozostając dziewicą jest kim ... :)))
    • bling.bling Re: Znaleziono ciało zaginionej Madzi 04.02.12, 10:03
      Mam przynajmniej satysfakcję, że celnie wytypowałem, podobnie jak z niedawną sprawą uprowadzonego Piotrusia że w sprawie coś śmierdzi. Rutkowski też doszedł do tego samego wniosku bowiem w tego typu przypadkach w ogromnej większości spraw okazuje się że sprawcami są najbliżsi. Media dostały regularnej sraczki, oszoł przestał wychodzić na ulicę żeby mu wątroby ktoś nie uprowadził a prymityw Rutkowski trzeba przyznać jeden zachował rozsądek.
      • migreniasta Re: Znaleziono ciało zaginionej Madzi 04.02.12, 10:59
        Zachował rozsądek,gdyż ten jest domeną ludzi nie spaczonych kursami,które są gwarantem kariery w Policji.
        Gdyby skończył psychologię dalej by redagował portrety domniemanych kidnaperów.
        • bling.bling Re: Znaleziono ciało zaginionej Madzi 04.02.12, 11:07
          trzeba przyznać że policyjni psycholodzy dali niezły popis. Ileż to fakultetów musiał skończyć ten gościu:
          Jak dowiedział się TOK FM, według opracowań policyjnych specjalistów, sprawcą porwania mógł być młody mężczyzna w wieku do 30 lat. Mógł on działać pod wpływem silnych emocji.

Z wypowiedzi psychologa śledczego Bogdana Lacha wynika, że: "profil jest działaniem pomocniczym, który ma za zadanie zawęzić krąg osób, którymi mogą być zainteresowane organy ścigania".

Według niego osoba, która zdecydowałaby się na porwanie w taki sposób, musiała przejść traumatyczne wydarzenie. - Możliwe, że posiadała wiedzę dotyczącą środowiska rodzinnego osoby zaginionej. Nie jest też wykluczone, że posiadała informacje na temat poruszania się tego dnia matki dziewczynki - dodaje Lach. Dodatkowo, atakując tuż pod blokami zamieszkałymi przez wiele rodzin taka osoba prawdopodobnie działała w desperacji.
          • migreniasta Re: Znaleziono ciało zaginionej Madzi 04.02.12, 11:20
            Bo psychologia to nie nauka.Meteorologia mimo,że też usiłuje tworzyć prognozy jest oparta na mocnych filarach naukowych. Korzysta z wiedzy a priori i a posteriori.Korzysta z praw wielu innych dziedzin nauk stosowanych. A psychologia.....
            Stoi na cieniutkich nóżkach i płacze......
            • easz Re: Znaleziono ciało zaginionej Madzi 05.02.12, 00:16
              migreniasta napisała:

> A psychologia.....
              > Stoi na cieniutkich nóżkach i płacze......

Opowiadasz. Psycholog, czy profiler ma sens, ale to nie może być ktoś byle jaki, ale jak w każdej profesji i dziedzinie - po prostu dobry psycholog, profiler. Policjant, śledczy, detektyw...
      • kolter Re: Znaleziono ciało zaginionej Madzi 04.02.12, 11:08
        bling.bling napisał:

> Mam przynajmniej satysfakcję, że celnie wytypowałem, podobnie jak z niedawną sp
        > rawą uprowadzonego Piotrusia że w sprawie coś śmierdzi.

Miałem dokładnie takie samo podejście do sprawy

forum.gazeta.pl/forum/w,29,132717152,132717298,Re_porwanie_6_miesiecznej_dziewczynki_w_Sosnowcu.html?wv.x=2
      • seth.destructor Re: Znaleziono ciało zaginionej Madzi 04.02.12, 13:09
        Media zajmowały się głównie ceremonią oddawania czci biednej matce-polce, którą ktoś śmiał skrzywdzić.
        • stary_zgred1 Re: Znaleziono ciało zaginionej Madzi 04.02.12, 17:31
          seth.destructor napisał:

> Media zajmowały się głównie ceremonią oddawania czci biednej matce-polce, którą
          > ktoś śmiał skrzywdzić.

Najpierw pochyliły się nad matką, teraz ją pewnie zaszczują. W imię "sprawiedliwości" społecznej. Żadna nowość, niestety.
          Żal mi całej rodziny tego dziecka. Matki, za której sprawą zginęło też.
          • voxave Re: Znaleziono ciało zaginionej Madzi 04.02.12, 17:39
            Stary---pojawiaj sie na spolecveństwie to sobie cykne na nieskie i poczytam :)
        • easz Re: Znaleziono ciało zaginionej Madzi 05.02.12, 00:13
          seth.destructor napisał:

> Media zajmowały się głównie ceremonią oddawania czci biednej matce-polce, którą
          > ktoś śmiał skrzywdzić.

Nieprawda. IMO skupiały się, na początku przynajmniej, na dziecku i na tragedii ogólnie, o matce-polce, szczęśliwie, nie było mowy, co ty gadasz?
          Zresztą gdyby nawet, to by jedynie świadczyło jak bardzo są oderwani od rzeczywistości, bo na forach i na ulicy królowały teksty i podejrzenia wręcz odwrotne - ulica już dawno wydała wyrok, na wyrodną matkę, żadną polkę.
          Co więcej, teraz, nawet jeśli okaże się, że sprawa jest zamknięta z zakończeniem jakie dziś znamy, to ulica i tak będzie przeświadczona o swojej racji, zupełnie jak pan R., zupełnie jak ci co mają prawdziwą wiedzę o prawdziwej "prawdzie smoleńskiej".
          • kolter Matka ma trafić do pudła . 05.02.12, 08:32
            Za dużo od początku tam kłamstwa było

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka