voxave
06.03.12, 19:27
Dzisiaj przezylam horror z firma tv kablowa znana w caLej Polsce z siedziba w Katowicach to jest 300 km ode mnie .Tam zaLatwia sie telefonicznie usterki.
Paraqnoja :)
Do południa normalka 50 progar,mow biega i jest,
Po powrocie po zrobieniu,zjedzeniu obiadu i umycia garow---rozkladam ciało do ogladania tv.
Pstryk----i mam na wszystkich kanalach pieprz z solą--czyli nie ma kablówki.
Odczekuje grzecznie 2 godz. i pstryk dalej nic --pieprz z sola.
Znajduję numer do firmy w Katowicach i po licznych muzyczkach i poleceniach naciskania numerków mam na lini szczebiotke -kobiete.
Mowię jej że nie mam programow a ona na to --jak awaria z waszej winy to 50 zl. doliczymy do rachunku.
Oszesz ty......ja ci dolicze szantazystko jedna to sie ze smiechu nie pozbierasz...
Jak pani na doliczenie nie wyrazi zgody to nici z naprawy,nie wyslemy pracownika.
Kiedy termin tej naprawy pytam wkufiona na caLego---
Za tydzien szczebioce dziewcze i zaczyna ----przy okazji chcialam polecić nowe produkty
Oszesz ty jedna......taka za moje pieniadze( to ja dzwonilam do niej) ty mi produkty swojej parszywej firmy sprzedajesz........tu nastapiły epitety z mojej strony.
A przeciez byla info, ze rozmowa jest nagrywana.
Panienka spanikowala troche zaczęla mnie uspokajać a ja wolam do męża ---przynieśc numer do innej kablowki zaraz sie przepiszemy.
I tak rozmowa sie skończyla--mam 7 dni bez telewizji czekac na fachowca.
Gdzie ja mieszkam na Kaukazie nie obrażajac tego pieknego miejsca.
Ale ja robie śledztwo--obok mnie szaleje firma budująca market i wlaśnie dzisiaj kopala kanalizacje może cos przerwala--ale telefon stacjonarny dziala.
Ide do tych *zielonych ludzikow* tak sa wszyscy ubrani na zielono i oskarzam o przerwanie
kabla tv--bija sie w piersi ze to nie oni i na dowód prowadza do wykopanego kanału--rura z kablami nienaruszona.
Co jest grane---może to wstrząsy przy ubijaniu podłoża awarie spowodowały--jutro sie z zielonymi policzę,
Jestem wsciekla jak diabli,
kombunuje jak przezyć bez tv 7 dni.
Wraca sąsiad z dołu i mówi że włączyl tak machinalnie i tv jest.
Co jest grane ja sie pytam----dzwonie do firmy kablówki aby te wizyte za 7 dni odmówić a tam nie ma dialogu tylko komunikat-